Rossmann cz. XXX - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-22, 21:37   #361
Asiuchal
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
reszta do szafki z zapasami...
Hehe skąd ja to znam.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
Kilka osób narzeka, a ja tam jestem zadowolona z promocji uzupełniłam kończące się kosmetyki
Też jestem zadowolona, zrobiłam póki co dwa podejścia do promki. Podejrzewam, że pewnie kupię jeszcze jakieś maseczki.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 21:46   #362
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
miałam nie korzystać z promocji, bo zanim przyjdzie kolej na coś z zapasów, to jest jakaś inna promo albo chcę coś nowego wypróbować
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Hehe skąd ja to znam.
To samo mam
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 21:59   #363
maartini92
Zakorzenienie

Dziewczyny ja to dałam sobie zakaz zakupowy w rossku, bo mam tyle kosmetyków z konkursów mimo rozdawania po rodzinie, że mogłabym drogerie otworzyć ale tak mnie nowości z evree kuszą
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 22:08   #364
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja to dałam sobie zakaz zakupowy w rossku, bo mam tyle kosmetyków z konkursów mimo rozdawania po rodzinie, że mogłabym drogerie otworzyć ale tak mnie nowości z evree kuszą
Mnie to nie powstrzymało.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 22:14   #365
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Mnie to nie powstrzymało.
Mnie też, hue hue
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 22:36   #366
chochliczka2
Raczkowanie

Dziewczyny a czy jak kupie różowa i zielona glinke z Loreala to wezmie udział w promocji?
Poszukuje jakiegos kremu dobrego do cery tłustej, fajnie by bylo z kwasami,chociaz teraz lato..
Mam ten Bielenda z witamina C ale jest beznadziejny,mógłby ktos mi cos polecic?
chochliczka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 22:40   #367
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Ja też dałam sobie zakaz. Nie mam już gdzie upychac pudeł z zapasami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 23:13   #368
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chochliczka2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy jak kupie różowa i zielona glinke z Loreala to wezmie udział w promocji?

Poszukuje jakiegos kremu dobrego do cery tłustej, fajnie by bylo z kwasami,chociaz teraz lato..

Ja wzięłam dwie maski z Loreala plus jakieś dwa kremy i weszło na 2+2.

Ogólnie jestem zadowolona z tej promo. Zrobiłam dwa zamówienia, zapłaciłam 103zł a zaoszczędziłam 70zl.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-22, 23:14   #369
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Ten http://www.rossmann.pl/Produkt/tolpa...ml,385522,7090
Jeśli żadna z nowości mnie nie zachwyci to pewnie wrócę do niego
Stary 2017-05-23, 00:15   #370
chochliczka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ten http://www.rossmann.pl/Produkt/tolpa...ml,385522,7090
Jeśli żadna z nowości mnie nie zachwyci to pewnie wrócę do niego
dziekuje kupie )
Stary 2017-05-23, 06:44   #371
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam 4 maseczki w saszetkach i brałam jakie chciałam, nie sprawdzałam regulaminu, ale wszystkie przeszły
Najlepiej sprawdzić online, dodać interesujące Cię maseczki i zobaczyć czy rabat wchodzi
Ja kupiłam 9 maseczek w saszetkach różnych firm ( Dermeglin, Ziaja, Perfecta, Bielenda, Lirene)i każda weszła. Nawet nie sprawdzałam regulaminu
Cytat:
miałam nie korzystać z promocji, bo zanim przyjdzie kolej na coś z zapasów, to jest jakaś inna promo albo chcę coś nowego wypróbować

skusiłam się jednak na dwie tubkowe maseczki evree - czarną i upiększającą, mikrodermabrezję Mincera i serum Fenomen C Perfecty - po rabacie 59,98 (przed 117,96)
tylko czarna maseczka powędrowała na półkę (już wypróbowana, ciekawe czy będą jakieś widoczne efekty po kilku użyciach), reszta do szafki z zapasami...
Też myślę, czy nie założyć kolejnego konta i nie zrobić zamówienia m.in.właśnie na serum z Perfecty oraz maseczkę Evree. Tylko nie wiem kurcze, czy ta maseczka nada się do suchej skóry. Przydałoby się coś nawilżającego, nie matującego i wysuszającego A opinii na KWC brak
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 07:19   #372
julietta83
Zakorzenienie

dajecie radę zużyć kremy Tołpy w ciągu 3 m-cy od otwarcia?
zwykle używam różnych kremów na dzień i na noc, do tego czasem jakieś olejki, maseczki i potem wyrzucam połowę tubki

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja kupiłam 9 maseczek w saszetkach różnych firm ( Dermeglin, Ziaja, Perfecta, Bielenda, Lirene)i każda weszła. Nawet nie sprawdzałam regulaminu

Też myślę, czy nie założyć kolejnego konta i nie zrobić zamówienia m.in.właśnie na serum z Perfecty oraz maseczkę Evree. Tylko nie wiem kurcze, czy ta maseczka nada się do suchej skóry. Przydałoby się coś nawilżającego, nie matującego i wysuszającego A opinii na KWC brak
ta czarna raczej się nie nada, bo ma właściwości oczyszczające i musiałam coś nawilżającego po niej nałożyć
może ta upiększająca, choć też jest niby przeznaczona do cery mieszanej, jeszcze jej nie używałam
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 07:44   #373
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
dajecie radę zużyć kremy Tołpy w ciągu 3 m-cy od otwarcia?
zwykle używam różnych kremów na dzień i na noc, do tego czasem jakieś olejki, maseczki i potem wyrzucam połowę tubki
Nie. Dlatego pod koniec jak jest blisko tych 3 miesięcy to używam ich kremów na bogato na ramiona. Szkoda mi wywalać pół tubki, a zawsze to jakiś dodatkowy kawałek skóry skorzysta. Ale na razie więcej ich żadnego kremu chyba nie kupię, bo szału nie robią.
Stary 2017-05-23, 08:31   #374
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 08:35   #375
zoila
Klientka w krawacie

[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;74040771]Treść usunięta[/QUOTE]
Nic . Dostaniesz po upływie czasu oczekiwania maila, że odebrane. Obsługa nie wbija tego na bieżąco.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 08:45   #376
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 09:20   #377
bleuclair
Zakorzenienie

Polecacie cos szczegolbie do cery suchej w granicach 25-30 złotych? Jakąś maseczkę w tubce albo krem pod oczy? Dla osoby 25plus 😀 wezme mamie dwa kremy na dzien matki ale nie wiem co do tego dobrac.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 09:28   #378
karambajka
Lady D.

czy vianek wchodzi na promocję w rossmanie? Znalazłam rossmana stacjo, gdzie jest jego półka
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 09:33   #379
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karambajka Pokaż wiadomość
czy vianek wchodzi na promocję w rossmanie? Znalazłam rossmana stacjo, gdzie jest jego półka
Tak, w regulaminie byly ich kosmetyki.

A czy zamówienie z drogerii może odebrać ktoś inny? Np. facet? Czy jest przypisane na imie i nazwisko?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 09:37   #380
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Tak, w regulaminie byly ich kosmetyki.

A czy zamówienie z drogerii może odebrać ktoś inny? Np. facet? Czy jest przypisane na imie i nazwisko?
Najważniejsze, żeby miał kod z tokena. Większość moich zamówień odbierał tato .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2017-05-23, 09:38   #381
zoila
Klientka w krawacie

Dubel

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Edytowane przez zoila
Czas edycji: 2017-05-23 o 09:39
Stary 2017-05-23, 10:05   #382
Pakipsi
Wtajemniczenie

gdzie w Warszawie dostanę kremy Vianek?
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 10:06   #383
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ja chyba ten niebieski w jednym sporym R. ale nie w Poznaniu :P i to jest CND .
Dzięki, skoro jest w jakimś większym Rossmannie, to poszukam w poznańskich większych Może się jeszcze załapię.

Te maseczki z Evree są naprawdę takie dobre? Cena wydaje się trochę zawyżona...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 10:33   #384
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

skusiłam się jednak na dwie tubkowe maseczki evree - czarną i upiększającą, mikrodermabrezję Mincera i serum Fenomen C Perfecty - po rabacie 59,98 (przed 117,96)
tylko czarna maseczka powędrowała na półkę (już wypróbowana, ciekawe czy będą jakieś widoczne efekty po kilku użyciach), reszta do szafki z zapasami...
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dzięki, skoro jest w jakimś większym Rossmannie, to poszukam w poznańskich większych Może się jeszcze załapię.

ja mam czarną i różową maski są porównywalne z GLAM GLOW
Stary 2017-05-23, 11:19   #385
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Czy uzywałas to serum Neuro Glikol+ Vit. C ? Właśnie chciałam je wziąć, ale jak nic nie robi to chyba sobie daruje :/

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Dziewczyny tak mnie wkurza strona Rossmanna... znowu mam to samo co przy promocji -55%. Mam w koszyku jakieś 10 rzeczy (oprócz rzeczy z promocji chcę kupić balsam co ciała, podkład dla mamy i takie pierdoły inne ) i jak wchodzę w koszyk mam dostępne 6 rzeczy (z czego 4 są rzekomo wyprzedane) , odświeżam strone i teraz są dostępne te 4 co były przed chwilą niedostępne,a nie ma tych pierwszych i tak ciągle...
I zastanawiam sie,czy jak zamówię teraz te co są dostępne, a za chwile kolejne co będą znowu na stanie to mogą mi to spakować w jedną paczkę i mogę zapłacić raz za dostawę (zamawiam kurierem nie mam u siebie Rosska) ????

Edytowane przez merryem
Czas edycji: 2017-05-23 o 11:14
merryem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 11:27   #386
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

Możesz spróbować z upiększającą, jak widzę że coś jest do cery mieszanej to z przymrużeniem oka do tego podchodzę i nie liczę, że kosmetyk będzie wysuszał. Zresztą ona ma dużo olejków w składzie i producent pisze, że ma też nawilżać.

Cytat:
[COLOR="Silver"]dajecie radę zużyć kremy Tołpy w ciągu 3 m-cy od otwarcia?
Prawie Ten matujący zużyłam w 4 miesiące regularnego stosowania na twarz. Ja to oznaczenie traktuję jako umowny termin gdzie producent gwarantuje mi działanie substancji aktywnych w produkcie, a po przekroczeniu nie zauważyłam żeby się z nim coś stało jeśli chodzi o działanie czy zapach i konsystencję, to używałam nadal. Nie wyrzucam bo to ląduje potem gdzieś w glebie i nie lubię marnować kasy więc jak otworzę to już zużywam

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Nie wiem czy są dobre, składy mają fajne więc nie czekałam na recenzje blogerek, przetestuję sama
Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
ja mam czarną i różową maski są porównywalne z GLAM GLOW
O to super
Stary 2017-05-23, 11:37   #387
karola200611
Raczkowanie

Cytat:
Możesz spróbować z upiększającą, jak widzę że coś jest do cery mieszanej to z przymrużeniem oka do tego podchodzę i nie liczę, że kosmetyk będzie wysuszał. Zresztą ona ma dużo olejków w składzie i producent pisze, że ma też nawilżać.

Nie wiem czy są dobre, składy mają fajne więc nie czekałam na recenzje blogerek, przetestuję sama

Też się zastanawiam nad tymi maseczkami. Piszesz, że mają dobry skład, a w upiększającej alkohol na drugim miejscu. Nie znam się aż tak dobrze na składach ale to chyba nie za dobrze? Nie będzie wysuszać? Czarną chyba wezmę i zastanawiam się nad tą różową, tylko ten alkohol mnie martwi.
karola200611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 11:38   #388
kitka_28
Zadomowienie

Właśnie chciałam kupić te maski Evree i prawie w żadnym Rossmanie w Poznaniu czarnej nie ma. Siła wizażu W końcu była w jakimś mniejszym gdzieś daleko, ale czego się nie robi dla promocji. Jeśli nie anulują, przejadę się
Stary 2017-05-23, 11:39   #389
chochliczka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Czy uzywałas to serum Neuro Glikol+ Vit. C ? Właśnie chciałam je wziąć, ale jak nic nie robi to chyba sobie daruje :/

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Dziewczyny tak mnie wkurza strona Rossmanna... znowu mam to samo co przy promocji -55%. Mam w koszyku jakieś 10 rzeczy (oprócz rzeczy z promocji chcę kupić balsam co ciała, podkład dla mamy i takie pierdoły inne ) i jak wchodzę w koszyk mam dostępne 6 rzeczy (z czego 4 są rzekomo wyprzedane) , odświeżam strone i teraz są dostępne te 4 co były przed chwilą niedostępne,a nie ma tych pierwszych i tak ciągle...
I zastanawiam sie,czy jak zamówię teraz te co są dostępne, a za chwile kolejne co będą znowu na stanie to mogą mi to spakować w jedną paczkę i mogę zapłacić raz za dostawę (zamawiam kurierem nie mam u siebie Rosska) ????
ja mam ten krem z Bielendy- strasznie mi przetluszcza twarz i uzywam od miesiaca a wygląda jakby na złość go przybywalo a nie ubywalo ;/
Stary 2017-05-23, 12:09   #390
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola200611 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad tymi maseczkami. Piszesz, że mają dobry skład, a w upiększającej alkohol na drugim miejscu. Nie znam się aż tak dobrze na składach ale to chyba nie za dobrze? Nie będzie wysuszać? Czarną chyba wezmę i zastanawiam się nad tą różową, tylko ten alkohol mnie martwi.
Wujek google pomoże :P Cetearyl Alcohol to emolient i substancja konsystencjotwórcza, wpływa na lepkość gotowego produktu. Tworzy na powierzchni warstwę okluzyjną (film), która zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni (jest to pośrednie działanie nawilżające), przez co kondycjonuje, czyli zmiękcza i wygładza skórę i włosy. Bez obaw Nie wszystko z alkohol w nazwie to zło Jedynie alkohol denat. unikam, ale też nie zawsze bo w pewnych kosmetykach ma też konkretne zastosowanie np. wcierkach do włosów.

Cytat:
ja mam ten krem z Bielendy- strasznie mi przetluszcza twarz i uzywam od miesiaca a wygląda jakby na złość go przybywalo a nie ubywalo ;/
To ten który poleciłam z Tołpy u mnie fajnie regulował wydzielanie sebum. Nie dawał takiego tępego uczucia jak Barwa matująca (chociaż też ją lubię) no może trochę na początku, ale jak się wchłonął to skóra była właśnie idealna miękka i gładka, jakby bardziej nawilżona. Jak tak o tym piszę to mam ochotę go kupić, ale właśnie magia wizażu pewnie zadziała a zresztą zapasy mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości