|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Też dostałam SMS że paczka czeka na odbiór. Po pracy lecę I zobaczymy, czy wszystko będzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Będąc na mieście widziałam oblężenie na Rossmanna, kobiety wychodziły z wielkimi torbami, ale ja nie mam głowy, aby instalować sobie jakieś aplikacje, więc teraz na mnie nie zarobią ![]() Jak przy promocji na kolorówkę zrobią tak, że trzeba będzie mieć tę aplikację, aby mieć rabaty to będę wkurzona już konkretnie. |
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7647234 6]A ja się wyłamię i powiem, że produkty Fructisa są okropne. Testowałam szampony, odżywki oraz maski, z różnych linii i na moich włosach działają PECHowo-Puch, Elektryczność, CHolerajasna. Mam zdrowe włosy, nawet po pokrzywowym rypaczu są gładkie i lśniące, a we Fructisach jest coś co im ewidentnie nie służy.
Będąc na mieście widziałam oblężenie na Rossmanna, kobiety wychodziły z wielkimi torbami, ale ja nie mam głowy, aby instalować sobie jakieś aplikacje, więc teraz na mnie nie zarobią ![]() Jak przy promocji na kolorówkę zrobią tak, że trzeba będzie mieć tę aplikację, aby mieć rabaty to będę wkurzona już konkretnie.[/QUOTE] napisanie tego komentarza i przemyślenie go prawdopodobnie zajęło Ci więcej czasu niż zajęłoby Ci ściągnięcie aplikacji i wpisanie tam swojego imienia, adresu email i numeru telefonu. Bez aplikacji również jest promocja, tylko 9% niższa
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
odebrałam swoje zamówienia
|
|
|
|
#2346 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
InstaDri tez wchodzi jakby co, ale pewnie wiecie
![]() P.S. Dziewczyny, jak mąż będzie na mnie marudził za moje zakupy, to mu pokażę Wasze zdjęcia ;p
Vouloir c'est pouvoir Edytowane przez a_g_a_t_a Czas edycji: 2017-08-21 o 13:23 |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7647234 6]A ja się wyłamię i powiem, że produkty Fructisa są okropne. Testowałam szampony, odżywki oraz maski, z różnych linii i na moich włosach działają PECHowo-Puch, Elektryczność, CHolerajasna. Mam zdrowe włosy, nawet po pokrzywowym rypaczu są gładkie i lśniące, a we Fructisach jest coś co im ewidentnie nie służy.
Będąc na mieście widziałam oblężenie na Rossmanna, kobiety wychodziły z wielkimi torbami, ale ja nie mam głowy, aby instalować sobie jakieś aplikacje, więc teraz na mnie nie zarobią ![]() Jak przy promocji na kolorówkę zrobią tak, że trzeba będzie mieć tę aplikację, aby mieć rabaty to będę wkurzona już konkretnie.[/QUOTE] Bo Fructisy mnie są dla zdrowych włosów nie no żartuję ale miała kiedyś jakiś taki szampon z odżywką po nim używałam naturalnej odżywki bułgarskiej chyba DeBa i żadna wilgoć nie była im straszna. Proste i sypkie. Teraz to wystarczy, że się zgrzeję i od karku już się loki kręcą Myślę o jakimś szamponie z silikonami, bo chyba za bardzo je oczyszczam, albo lekką odżywkę do mycia włosów. Na pewno będzie kolejna promo z aplikacją, masz to jak w banku. Teraz masz -40% dla wszystkich. Nawet jedną rzecz wrzuciłam żeby sprawdzić czy jest i mi już odjęło rabat. |
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
Będąc na mieście widziałam oblężenie na Rossmanna, kobiety wychodziły z wielkimi torbami, ale ja nie mam głowy, aby instalować sobie jakieś aplikacje, więc teraz na mnie nie zarobią ![]() Jak przy promocji na kolorówkę zrobią tak, że trzeba będzie mieć tę aplikację, aby mieć rabaty to będę wkurzona już konkretnie.[/QUOTE] Ja kiedyś miałam szampony ich ale chyba każdy egzemplarz był z innej linii produkcyjnej- albo super hiper albo porażka.
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76473056]A, to przepraszam, coś musiało mi się pomerdać
Ładne zakupy :dD ja tak trochę celowo nie aktualizuję, żeby jeszcze więcej czasu nie spędzać na Insta
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76473056]A, to przepraszam, coś musiało mi się pomerdać
Fajna ta odzywka do brazowych wlosow z isany? Czy pierwszy raz ja masz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2353 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój telefon nie obsługuje tej aplikacji. Cytat:
Jak szukasz szamponu silikonowego to Nivei są bardzo fajne-włosy po nich są proste jak druty(ale nie ulizane) gładkie, miękkie, rozczesywalne i w ogóle och i ach, choć ja muszę je stosować na zmianę z ziołowymi, bo jak takiego kremowego użyję kilka razy pod rząd to są już obciążone. Jedyna ich wada to taka, że spośród wszystkich szamponów(takich kremowych, na wypasie) jakie testowałam te Nivei najtrudniej jest spienić, takie są gęste i kremowe. Ale i tak jakoś najbardziej je lubię. |
||
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre sa ? Ktos jeszcze moze sie wypowie ?
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle duże kolejki do kas?
Jak będę odbierać zamówienie, to też muszę czekać w kolejce, czy dla takich odbiorów jest odrębną "kasa"? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Cos bym zakupila jeszcze ...
20170821_142007.jpg
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
postraszyłyście mnie tymi brakami i zrobiłam zamówienie odżywek do włosów
![]() zamówiłam 2 godziny temu i jeszcze nie mam info o odebraniu zamówienia aż dziwne, bo zazwyczaj dostawałam info po ok. pół godziny.ależ mnie te moje panie z Rossmana rozpuściły ![]() edit: mam zamówienie :0 caluteńkie 16 sztuk
Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2017-08-21 o 14:37 |
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Możecie coś polecić do kręconych włosów? Jakaś dobra odżywka, serum, maska? 🙂
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7647410 6]Nie wiedziałam tego
Mój telefon nie obsługuje tej aplikacji. Może i w tym coś jest, moja siostra z suchymi kędziorami Fructisy lubi. Ja ich nie znoszę. Jak szukasz szamponu silikonowego to Nivei są bardzo fajne-włosy po nich są proste jak druty(ale nie ulizane) gładkie, miękkie, rozczesywalne i w ogóle och i ach, choć ja muszę je stosować na zmianę z ziołowymi, bo jak takiego kremowego użyję kilka razy pod rząd to są już obciążone. Jedyna ich wada to taka, że spośród wszystkich szamponów(takich kremowych, na wypasie) jakie testowałam te Nivei najtrudniej jest spienić, takie są gęste i kremowe. Ale i tak jakoś najbardziej je lubię.[/QUOTE] Dzięki za typ zastanowię się, bo najlepiej jakby nie miał przy okazji protein, bo znowu nie chcę przeproteinowania. Ja to mam cały arsenał i też muszę wymiennie. |
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7647410 6]Nie wiedziałam tego
Mój telefon nie obsługuje tej aplikacji. Może i w tym coś jest, moja siostra z suchymi kędziorami Fructisy lubi. Ja ich nie znoszę. Jak szukasz szamponu silikonowego to Nivei są bardzo fajne-włosy po nich są proste jak druty(ale nie ulizane) gładkie, miękkie, rozczesywalne i w ogóle och i ach, choć ja muszę je stosować na zmianę z ziołowymi, bo jak takiego kremowego użyję kilka razy pod rząd to są już obciążone. Jedyna ich wada to taka, że spośród wszystkich szamponów(takich kremowych, na wypasie) jakie testowałam te Nivei najtrudniej jest spienić, takie są gęste i kremowe. Ale i tak jakoś najbardziej je lubię.[/QUOTE] Mojej znajomej lumia również założyłam jej konto na swoim, chodzi po prostu z numerem karty na zdjęciu albo podaje numer pod kodem kreskowym przy zakupie i tez jej odejmuje normalnie, tyle, że online nie moze zrobic zakupow, ale stacjonarnie wchodzi jej zniżka normalnie
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam 10 produktów, tylko do włosów i maseczki w saszetkach:
- Garnier, maska Grow Strong, - Eveline, maseczka NewAquaHybrid Oczyszczenie, - Bielenda, maseczka Matt Booster, - Bielenda, maseczka Green Tea, - Isana, zmywacz różowy, - Joanna, odżywka miód i cytryna, - L'Oreal, maska moc olejków, - Garnier, odżywka Hydra Fresh, - Seboradin, lotion z czarną rzodkwią, - Biovax, maska z kawiorem I to tyle, wyszło 50 zł, trochę taniej bo kupiłam większość (oprócz ostatnich 2) po północy
|
|
|
|
#2365 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ja mam włosy do talii, więc odżywki schodzą u mnie ekspresowo, zwykle kupuję litrowe Kallosy by nie zbankrutować, więc taka promocja to dla mnie dobra okazja do odmiany Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: i koszyk z apki nie "widzi się" z koszykiem na kompie, wiec tu tez troche problemowo jest.
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2017-08-21 o 14:59 |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zadomowienie
|
Fajne zakupy też wahałam się na tą odżywką Damage :P ale wybór padł na zieloną z wodą kokosową.---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- udane łowy zapas Jantaru na rok chyba
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu aplikacja synchronizuje listy zakupów z wersją komputerową, więc większych problemów nie ma
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
No tak raz wystarczy, że założyła konto i ma już przypisany do niej numer karty, teraz jak zaloguje się przez kompa to online będą jej się promocje z karty naliczać, a jak będzie stacjonarnie kupować to tylko może zdjęcie karty pokazywać. Wiem, że koszyki "się nie widzą", ale ja ostatnie promocyjne zakupy robiłam z kompa.
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, gdzie jest na apce, ale gdzie jest jak się logujesz przez kompa?
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

nie no żartuję ale miała kiedyś jakiś taki szampon z odżywką po nim używałam naturalnej odżywki bułgarskiej chyba DeBa i żadna wilgoć nie była im straszna. Proste i sypkie. Teraz to wystarczy, że się zgrzeję i od karku już się loki kręcą 

dobre sa ? Ktos jeszcze moze sie wypowie ?
aż dziwne, bo zazwyczaj dostawałam info po ok. pół godziny.