|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Moje zamówienie już odebrane.
Tylko muszę jeszcze obczaić kosmetyki Seboradin. Mam nadzieję że do środy nie wykupia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Na zrobienie zamówienia od otrzymania info sklep ma 3 h
a ze jest tego teraz dużo to troche wyrozumiałości.Co do sprawdzania czy wszystko jest, można jak najbardziej ale gdyby dziewczyny czegoś nie nabiły z zamówią to było by ono nie pełne ja bym bardziej sprawdziła po względem czy ktoś nie zmacal produkty, bo nie raz widziałam jak wielce sensownie panie smakowały sie balsamami do ciała.Tez muszę w końcu usiąść i zrobic zamowienie albo sie przejść na zakupy po prostu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy już przygotowane zamówienie można anulować?
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
takie już zgłoszone, że możesz odebrać to nie
Z ciekawości, daty ważności kosmetyków macie długie? ja dziś np mam jedną odżywkę do włosów z datą tylko na 2 miesiące jeszcze...
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2017-08-21 o 15:35 |
|
|
|
#2375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
#2376 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2377 |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Listy owszem, koszyka niestety nie... ja wczoraj musiałam około 20 produktów dodawać ręcznie na tel :/
|
#2378 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Z upatrzonych produktow nie znalazlam tylko maseczki Perfecty Sleep mask. Bedac juz w rossmanie odpuscilam maske Fructis z trzema olejkami czy cos w tym stylu za to wzielam pomadke rumiankowa Alterry z zamiarem stosowania na rzęsy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
A to też chciałam zobaczyć, chociaż mam dużo nowości.
|
|
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
Perfecta odpisala że ten węgiel wg inci jest pod nazwą CI 77268;1 o nazwie CAS1339_82_8. Podobno węgiel drzewny z drzewa ubame
|
|
|
|
#2381 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak, mam na myśli Listy zakupowe które można przygotować na komputerze, otworzyć w aplikacji i przenieść produkty do koszyka. |
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Moje małe zamówienie. Nie wiedziałam, że zmywacz wrzuciłam taka duża butle, chyba będę używać z 4 lata.
Załącznik 1 Daty ważności nie sprawdziłam, właśnie wszystko pochowalam... Ale jak będą krótkie to ![]() Jak sprawdzacie, że produkt nie jest zmacany? Szukam balsamu takiego jeszcze na lato/ciepła jesień. Chyba te co kupiłam to mają takie zapachy na zimę? (Nie chce otwierać u wahać, żeby czas ważności od otwarcia mi nie leciał) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To barwnik: "Category: coloring agents (for surface only)"
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jej telefon nie moze tego sciagnac. Dlatego jej pozyczałam swój i u siebie zainstalowałam jako jej aplikacja, dlatego spisywałam jej własnie numer karty, zeby mogła robic zakupy ze zniżką
|
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli regularnie malujesz paznokcie, zużyjesz zmywacz, mi schodzi kilka takich butelek w ciągu roku (no ale nie tylko ja nim zmywam )
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Konto usunięte
|
11 produktów
A miałam niczego nie kupować... ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 201708221638 Czas edycji: 2017-08-21 o 17:22 |
|
|
|
#2389 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mi się wydaje, że jakoś mało u mnie było olejku w balsamie Nivea.
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie używam regularnie zmywacza, mecze teraz mała butelkę, końcówkę już mam chyba od 3 miesięcy ---- Szukam pogodnego balsamu I nic ku się nie podoba. Uwielbiam kadzidła, ciężkie zapachy i nic na ten okres z balsam nie mogę znaleźć, a te ciężkie jednak za ciężkie na teraz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Ale się wkurzyłam. W nocy zamawiałam i nowość nivea kakao i olejek był wtedy za 19 zł, a teraz jest za 15 zł... Kurde przeplacilam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
Miała któraś z Was ten balsam? http://www.rossmann.pl/Produkt/Kolas...ml,383573,7285
kusi mnie bo wchodzi na promocję a opinie takie mieszane o nim znalazłam
|
|
|
|
#2394 |
|
Moderator
|
U mnie terminy długie, nawet do 2019.
|
#2395 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
teraz wrzuciłam do koszyka i rzeczywiście odejmuje a w regulaminie nie była uwzględniona jak patrzyłam, może znowu coś zmienili
![]() Chyba jestem jakaś ułomna. Może mi ktoś powiedzieć jak magicznie znaleźć bez wpisywania nazw kosmetyków kategorię, w której znajdują się maski do twarzy? znalazłam tylko maski dla mężczyzn i do młodej cery. A wszystkie glinki loreala etc w jakiej kategorii według rossmana się znajdują?
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2017-08-21 o 18:16 |
|
|
|
#2397 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chwyciłam Evree za 20,99 zł, a w R. byłaby za ok. 15 zł... A jeszcze przepłaciłam za puder Bell Hypoallergenic, kupiłam w R. za 28 zł z groszami, a w Hebe był za 24 zł z groszami Nie szłam od razu do Hebe bo mi na FB odpisali, że tego pudru w moim Hebe nie ma (a teraz jest -30%). A jednak był. Czyli dwa razy przepłaciłam |
||||
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że wprowadzili listy zakupowe w aplikacji. Nawet nie wiedziałam kiedy. Pamiętam jak z 2 miesiące temu nawet pisałam do nich gdzie są te listy w apce i odpisali, że nie ma wcale
![]() |
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam swoje łupy
tak, zużyję wszystkie odżywki :p u mnie te odżywki w sprayu idą jak woda ![]() na tym kończę promocję. Na produkty do paznokci zrobiłam zapas na ostatniej promocji, balsamy mam jeszcze do zużycia, balsamów brązujących nie używam. Maseczek mam opór, na balsamy do ust mam bana ![]() Zamiast 221,32 zł zapłaciłam 109,26 zł
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
mi pokazuje przykładowo maseczkę "L’Oréal Paris, Skin Expert, maska czysta glinka, złuszcza i zwęża pory" w
Jesteś tutaj: Rossmann » Produkty » Maseczki pielęgnacyjne » Maseczki pielęgnacyjne » Premium » L’Oréal Paris, Skin Expert, maska czysta glinka, złuszcza i zwęża pory, 50 ml, nr kat. 250873 Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

a ze jest tego teraz dużo to troche wyrozumiałości.

To barwnik: "Category: coloring agents (for surface only)"