|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
jaki świetny ...
![]() - i skonczylo sie rumakowanie - jestem prostym pytaniem, Ty na nie odpowiedzia
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Przyczajenie
|
a teraz cosik ode mnie, jak się coś powrarza to trudno
![]() Jestem kobietą niezależną! ...nikomu na mnie nie zależy.. :/ A day without sunshine is like...ya know....night wodka - 20zl, kubki - 1zl, spojrzenie matki w drzwiach - bezcenne ;D Do szkoły warto chodzić, bo jak ktoś przeżyje ten koszmar, to już nic w życiu potem go nie ruszy. Wystarczą ramiona do ktorych mogę się wtulic (odlatuje) Zła...? Smutna...? Nie mam pojęcia... ![]() <<brak opisu>>- czemu?? bo qrrwa nie wiem jak opisać mój smutek ![]() Moją największa tragedią jest to że cię kocham ;( Życie jest piękne tylko ludzie to świnie UmIeM poMaGaĆ InnYm I LubIę tO Ale sAmA soBie NiE uMieM poMóC TGIF (Thanks God It's Friday) / Bogu dzięki jest piatek >przerwa techniczna, opis nieczynny, zapraszam później< (leniu)cho[ro]wanie się skończyło ... czas iść do szkoły ! ;D;P <---Widzisz??!! Slonce swieci ![]() OsTaTnIo MaM MaNie Na LizaNie...Buahaha..LizaKo w;P Yo Yo ElO Elo<GiBaMY SiE>Yo ElO eLo<MaChaMy ReKami>RoBiE KonCeRt BUhAH Syndrom Pszczolki Mai -gdzies jestem lecz nie wiadomo gdzie... Cierpię Na Syndrom Pszczółki Maji --> Gdzieś Jestem, Lecz Nie Wiadomo Gdzie ![]() SuszaWGardlePrzerywaSenPo budkaWGłowieSzumiMiJeszcz eWczorajszaWódka.... Nie martw się, jeśli czujesz się dobrze. Przejdzie Ci. ![]() I've lost my Teddy Bear... who want sleep with me?? W Kościele, podrywam księdza, życzcie mi szczęścia Ja sie wstydze cos napisac :P:P Ja już w nic nie wierze życie dla mnie nie istnieje ludzie odebrali mi nadzieje... :-( Nie musicie mi przypominać że jestem nikim.. Ja to wiem ![]() Robie dobrze ---> jest zle, robie zle ---> jest gorzej... ![]() >> nie poznajesz mnie? Ja tak samo nie poznaje siebie :-( << Marzenie? Nie dla mnie... Było ich za wiele, zbyt dużo rozczarowań=( Czlowiek nie jest sam na swiecie,... A czasami czuje sie tak bardzo samotny... Pożegnałam go... Ale on nigdy nie opuści mego serca... ![]() Nieważne że łzy spływają po policzkach, jak płacze jest mi lżej... Ja kocham ciebie i tylko ciebie,a ty mnie nie ,nie oklamujmy sie =(... Jestem jak klawisz escape - samotna wśród tłumu... Czasami człowiek przytuliłby się nawet do jeża... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą Najwazniejsze są słowa których się nie wypowiada... Prawdziwego przyjaciela zdobywasz latami ,a tracisz go wciągu godziny Człowiek często docenia to co ma, dopiero wtedy, gdy to straci. Już dłużej nie wytrzymam....mam dość....po co żyć?! Dobrze widzi się tylko sercem.Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Oczy są ślepe. Szukać należy sercem To jest miejsce na Twoją reklamę. Moja mądrość mnie przeraża Jestem czy mnie niema - sprawdź" (niedostępny) Jak sie ustawia status? tomorrow bedzie masakra... So take my life, I don't need it anymore.... I hide behind a smile..... One day you are a winner, next day you're a loser... Just one big lie...Such a perfect illusion.... I died in my dreams.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Ja mam na razie "4.09.2005 - 4.09.2006.Rok razem.Dziękuję ;* "
![]()
#3485 |
Zakorzenienie
|
moje najczęstrze opisy:
"nie czuję wirtualnych pocałunków" ' ...a ja jestem grzeczna dziewczynką i głośno krzyczeć mi nie wypada' ' o jedno zdanie za daleko i rozsypała się konstrukcja naszego porozumienia' narazie tyle ![]()
#3486 |
Zakorzenienie
|
Widze tu pozytywny wpływ Pidżamki na młodsze pokolenie
![]() ![]() Super ![]() Z czego to z czego to??? Kurde pamiętam cytaty i nie wiem skąd ![]() ![]() EDIT: Ha! Znalazłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2006-09-05 o 10:35 Powód: Ha! |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Radziłabym przystopować ze słownictwem
#3488 |
Raczkowanie
|
taki madry jestes??sprobuj polizac swoj lokiec...
![]() samotnosc to tez choroba Banda frajerow zywia sie marna prawda a graja gangsterow jakMarlonBrando BIADA ARTYSTOM,KToRYM NIKT NIE PLUJE W TWARZ bo ladna buzka to za malo co sie smucisz?ze wsi jestes na wies wrocisz sluchasz jak swinia grzmotu:| coz...glupich nie sieja kiedy w koncu wygram w totka?? Dajcie mi Prozack Czarna rozpacz w biała kratke depresja do du** jest ![]() ...ona jest ulotna,bawi sie chwilami... ey yol...sloneczko...gdzie jestes? jakie masz ladne stopki,to twoje?? z kims madrym bym pogadala,serio :PP rozkrecam sie,rozkrecam i...jestem zakrecona ![]() ja juz nie wiem czy to lustro sie popsulo,czy to ja przytylam? Jestem...W podtekscie mieszkam gdzies.W przenosni chowam sie
Boys, boys, boys I'm looking for a good time Boys, boys, boys Get ready for my love ![]() Edytowane przez ohhwee86 Czas edycji: 2006-09-05 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Raczkowanie
|
jeeeeeeeeeeeeeeeju skad ja to znam?! no mam to na końcu mózgu ![]() ...hey?? dobrze mi sie kojarzy?? ![]()
#3490 |
Zakorzenienie
|
następne opisy
"Love is in the air" Do you play with me?? put your hands all over my body dzisiaj widziałam cię milion razy wynurzyłeś się z płyt chodnika, jak puzzle. (miesci sie na tlena...) ‘Hold me like you'll never let me go’ You are my Pacific Ocean - Beautiful Deep Unknown no reszta jutro ![]()
#3491 |
Raczkowanie
|
tak to Hey ''A Ty?''
![]()
#3492 |
Raczkowanie
|
wiedziałam
![]() ![]() i zeby nie było tak łyso to mam opis ![]() MATEMATYKA-tylko sobie w łep strzelić bo zrozumieć nie idzie! ;] P.S witaj kochana szkoło;]
zboczenie w bok sie zawsze przydaje... ![]() ![]() kici kici. kici.... ![]() z tej strony kocia mama... ![]() Edytowane przez Anulala Czas edycji: 2006-09-05 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka opisów, mam nadzięję, że się nie powtarzają, ale przy tylu stronach...
![]() ![]() "Tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem tylko tego chcę" "Przed nim uciekam w nocy ulicami ciężkimi jak asfalt" "Przy szczelnie zasłoniętych oknach (...) umieramy z miłości" "Kiedy gaszę światło miękka mysz samotności łazi po kołdrze" "Ja znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice" "Czekaniem...na sen..na świt...na koniec świata" "Kiedy przychodzi noc wypijam ją samotnie" "Palił się tylko nade mną Twój oddech" "Z głową przechyloną przez krawędź księżyca spadłam na dno nocy" "A w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja i pełne światła są moje dłonie" "Lecz dzieli nas nawet płacząca wierzba na podwórku" "A ona nic nie chce uśmiecha się do niego i płacze" "Sny nie lubią by je podglądać" "Owinąć się czarną ciszą. I zasnąć na potęgę" "Chciałam już zamknąć dzień na klucz, jak doczytaną księgę" "Nawet wizja igrania z rakiem to taki ekstremalny sport" "Jesiennego krwotoku nic już nie powstrzyma..." "Czerwień kapie z parku na ulicę, jesień żyly sobie rozcięła" "Księżyc za oknem... zimny i smutny" "Samotność płynie całymi rzekami..." "Wypożyczona miłość... Wypożyczony czas..." "Patrzysz w okno i smutek masz w oku..." "Zginę przez Ciebie - nim zginę, krzyknę, że ginę przypadkiem" "Wczoraj wieczorem zamordowałam pamięć..." "Zamordowałam pamięć. Pochowałam ją cicho w ogródku za domem" "Odłamałam gałąź miłości, umarłą pochowałam w ziemi" "Rumieńce lata pobladły..." "Przyjdzie wieczność-wszystko wykpi" "Kochałam dupka, cóż, miłość to miłość" "Zabiera marzenia, daje nadzieje, nadzieje bezmyślności..." "Ta miłość jest skazańcem-zasądzonym na śmierć"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają Twoje opisiki, na pewno któryś sobie pożyczę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
gratuluję
![]()
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
Oto kilka opisów ode mnie. Niektóre mogą być za długie
![]() ![]() ![]() * Dotykasz mego serca, wzbudzając uczucie miłości, bez słów wypowiedzianych w rozkoszy i radości. * Trzech rzeczy potrzebuję do życia: słońce, księżyc i Ty. Słońce za dnia, księżyc nocą, a Ciebie na zawsze. * Brakuje mi Twojego spokoju, Napięcia serc, Niepokoju bliskości, Po prostu brakuje mi Ciebie. * Bez Ciebie tak pusto, i oczom i ustom, śmiech schował się w kącie i śpi. * Minuta z Tobą mogłaby trwać wieki... Lecz czas nieugięty na to nie przystanie... * Mroku ciemne zasłony przykryły moje oczy. Gorycz samotne usta nieustannie broczy. Serce cichutko bije w niszy niedostatku. * Nie ma gwiazd na niebie, Nawet księżyc zgasł, Ciągle pada deszcz, Wolniej krąży ziemia, Płaczą gałęzie drzew. Troche śmiesznych i głupkowatych ![]() ![]() * Upadła baba na chodnik... i wszyscy poszli jej na rękę.. * Kupił facet wiadro i poszedł to oblać * Leży facet w łóżku Obok wielka plama krwi, a pod łóżkiem??.. ranny pantofel * Pewien żołnierz chciał się zabawić. Wszedł na minę i nieźle się rozerwał * Siedzą dwa gołębie na gałęzi: - Jeden grucha. - Drugi jabłko... * Krawiec wyszedł z domu i zaszył się w ciemnościach...
#3497 |
Wtajemniczenie
|
kilka z mojej listy:
nie każdy dzień był naszym dniem dlaczego nie mówimy o tym co nas boli otwarcie dlaczego wpływ człowieka na człowieka jest taki duży...? ona jest ze snu...
![]() |
#3498 |
Wtajemniczenie
|
yy...ja mam taki: "czemu mam taki zryty podział godzin?!" (z racji tego,że jest zryty. w normalmych LO pierwsze klasy nie kończą o 18 czy 19 :/
#3499 |
Rozeznanie
|
O rany, współczuję...
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Masakra... zgłoście to do Rzecznika czy coś... w ogóle lekcje nie powinny sie kończyć o tej porze.. przecież wy nie wieczorowi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..wpółczuje i jej i Tobie ![]() ..ja najpoźniej konczę o 13.45 (w srody) a tak to codziennie o 12.45.. fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Raczkowanie
|
co do godzin w szkole... wiem po osbie ze bywaja zgiete
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis mam opisik Dostępna tylko... na receptę ![]() ![]() a wczoraj miewalam rozne... np.: a może głos "pomyłka" w słuchawce? Nie, tego też nie pamiętają... I don't like to hear I'm wrong when I'm right Kobieta nie zawsze wie, czego chce... Ona zawsze wie czego nie chce Nie wystarczy wetknąć pióra w tyłek, aby być kurczakiem:/ pozdrwiam ![]()
![]() |
#3503 |
żona
|
Ja w gimnazjum konczylam o 18 lekcje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Rozeznanie
|
O ja to chyba nie mam na co narzekać.Mimo że to już 2 liceum to godz. mam super,dwa razy tylko kończe 15.15,i nawet dwa razy na 9 mam
![]() ![]()
#3505 |
Raczkowanie
|
U mnie jest jeszcze wieksza paranoja z tymi godzinami w szkole, chociaz jestem w klasie maturalnej 2 razy koncze o 19:/
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kika opisów i sentencji ode mnie: "Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim." "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko." "Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama już nie powstanie - lecz nowa może być jeszcze piękniejsza." "Dlaczego tak bywa, że kochają nas ludzie, na których miłości nam nie zależy, a my kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna?"..oh jakie to prawdziwe!!! "Mężczyzna, który nie ma zaplecza w postaci kochającej kobiety, jest martwy. Jest nikim." "Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł." "Człowiek nie jest ani aniołem, ani bydlęciem; nieszczęście w tym, iż kto chce być aniołem, bywa bydlęciem." "Pesymista to optymista z praktyką życia. Optymista to pesymista, który wziął się do roboty." "Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią..." "Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy." "Jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha, daje Ci to setkę powodów by żyć."
![]() |
#3507 |
Raczkowanie
|
Ja pamietam ze w 1 liceum tez mialam do 19 lekcje i to byl niemiecki
![]() ![]() ![]() A co do opisow to sa takie: "Nie ma srebra ani miedzi placi tym na czym siedzi" "Kiedy nie mialm juz nic do stracenia, dostalam wszytko.." "Piatka z aniolem strozem- byl ze mna tam na dole, jest ze mna i na gorze" ![]()
#3508 |
Zakorzenienie
|
...a ja bez Ciebie...niczym nad przepaścią...
a z listy: "Ty każdym latem i każdą burzą mojego świata..." nie każdy śmiech był śmiechu wart :P ![]() reszta sie nie nadaje :P
#3509 |
Raczkowanie
|
kilka opisikow moich
![]() When I think of your smile... You Make Me Home So go on and cry… You know I'm crying too… Right there with you Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość… Są i tacy co się na zawsze kochają i dopiero dlatego nie mogą być razem Dzień dobry, że tak sobie pozwolę skłamać pozdrawiam ![]()
![]() |
#3510 |
Rozeznanie
|
Kojarzycie może z jakiej piosenki są te słowa:
"Ty to wiesz i ja to wiem, że kochasz, kochasz, ale boisz się" ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.