|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
znajomych:
byle sa jak zatwardzenie - ani sie tego pozbyc ani z tym zyc ![]() "MOgĘ ZoStaĆ...JeŚLi TyLkO ChCeSz,aLe PowIeDz,Że PoTrZeBujEsZ mNie..." bo im tylko o to chodzi aby sam sobie szkodził aby sam nie mógł myśleć Mam W Głowie Od Dawna Plan Zmierzenia Się Z Sobą....NaNowoOdnajdujęSi ę
#3542 |
Rozeznanie
|
moj aktualny:
marzenia są do spełnienia, tylko trzeba wiedzieć o czym marzyć... ![]() i z listy ktore mi sie spodobaly: " ... Są Momenty Gdy Wyobrażam Sobie Życia Lepszego Fragmenty ..." ;( Tyle do zrobienia a tak mało czasu...
#3543 |
Rozeznanie
|
Opis koleżaniki:
"Spod prysznica coś tam pluska to Kaczyński myje Tuska" Mój niestety: "uczę się"
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. NiGdY nIe PoZbAwIaJ nIkOgO nAdZiEi...MoŻe To WsZyStKo Co Mu ZoStAłO... 2. Gdy zapomnisz, że jestem... pamiętaj, że byłam 3. Każda chwila to szansa aby wszystko zmienić 4. ...kiedy nie istnieje nic poza cierpieniem pozostaje już tylko czekać ... 5. "..But the only thing I feel is pain.." ( jedyną rzeczą jaka czuje jest ból) 6. Jak w bajce cofnąć czas, realnie go przezyć jeszcze raz... 7. Dałam Ci serce... Dałam Ci sny... Dałam Ci siebie... Dałeś mi łzy... 8. Czasami to, co robisz boli też innych... 9. bo to co dla mnie miało sens, odeszło razem z Tobą 10. to boli...nawet nie wiesz jak bardzo 11. nie..nie można żyć bez powietrza =/ 12. tej tęsknoty jeszcze nie znałam... ![]() 13. ale ty jesteś zimny jak lód........ 14. Do you really want to hurt me? (Czy naprawdę chcesz mnie zranić?), tak na marginesie jest to naprawde przepiękna piosenka ![]() 15. Serce Ci oddałam, a w zamian co dostałam? 16. W kącikach ust.. okruszki słów.. czuję ich smak...gorzki... 17. nagle tak bardzo czegos brak.. chce to odnalezc, nie wiem jak.. 18. Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało Myślę, ze coś sobie wybierzesz ![]() Ale pamiętaj mała, żaden facet nie jest wart kobiecej łzy ... Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wybrałam ten ,,nikt nie wydaje sie bardziej obcy niż ktoś kogo sie kiedyś kochało'' ![]()
![]() |
#3546 |
Przyczajenie
|
wie ktos moze jak zrobic w opisie gadu takie malutkie serduszko??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
ja chciałam japońskie znaki i wychodzą pytajniki
![]() ![]() ![]()
#3548 |
Rozeznanie
|
Co ciekawsze z listy :
"Człowiek nie ma przyjaciół. Przyjaciół ma tylko powodzenie." Życie nauczyło mnie wiele...a jeszcze więcej przyjaciele ![]() WieszDlaczegoPrawdaLeżyZa wszePomiędzyBoKażdyPopełn iaBłędy... Czasem prosty gest wystarczy by wszystko zmieniło dalsze wydarzenia I ode mnie troche : "...raczej nigdy nie będzie lepiej...tak jak nigdy nie było źle..." Czekam na tę jedną chwilę...zrozumiałam po co żyję Jedyne co mam to złudzenia,że moge mieć własne pragnienia Chcę lecieć,lecieć do gwiazd...lecieć i wyprzedzić czas Dotykasz delikatnie,aksamitnie ciepłem palców ![]()
#3549 |
Raczkowanie
|
na zawsze,na zaboj,na cale zycie
![]()
#3550 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze troche moich
‘I nadszedł czas, który jest jak wydłubywanie rzęsy z oka.’ ‘I z której strony by cię nie ugryźć usta mam jeszcze pełne ciebie’ ‘pocałunki podszyte chłodnym cieniem gasną tuż przy ustach’ ‘Ćwiczymy technikę milczenia. Ja. Ty. Milczy my.’ ‘zostaję tu tylko po to, by odliczać miejsca, w których mnie nie ma.’ "a te dni ciszy, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy.."
#3551 |
Zadomowienie
|
kiedyś kupie nóż i powyrzynam wszystkich wokoło
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Pada deszcz...miliony... srebrnych łez...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam tą piosenkę
![]() ![]() ![]() przed chwilą miałam: "AKURAT w Elblążkowie, a mnie AKURAT nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz już "już zawsze na zawsze..." ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zadomowienie
|
ja mam taki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
żona
|
a z mojej listy:
MaM ocHoTe ZroBiC CoS CZeGo JeSZCze NiE RoBiLaM ![]() ![]() "traktuj ludzi tak, jak ty jestes traktowany..." Powiedzcie mi po co jest zycie , co trzeba z nim zrobic... i co? i bzibzio... Troszczmy się o chwilę która przemija... JesliNiePatrzę..ToNieZnac zyŻeNieWidzę ![]() 'Z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść' ![]() ..pamięć dawnych chwil tylko w sercu już tkwi... :/ ..uśmiech na twarzy, słoneczko na niebie.. ![]() "Czekam licząc każdy dzień, w nadziei, że pojawisz się..." Połamane skrzydełka,zepsuta aureolka ..taki ze mnie Aniołek :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
mój ulubiony
‘’Nie nauczyłeś mnie jeszcze latać z zamkniętymi oczami’’ ‘’być może wciąż za mało wiem a może mam za mało lat’’ 'odkąd Cię poznałam noszę w kieszeni szminkę...' ‘dziś nie liczy się nic więcej prócz banału twoich rąk prócz głupoty moich ust.’ moje osobiste trzęsienie ziemi z epicentrum w twoich dłoniach. patrzymy na siebie tak jak by to nie miało znaczenia no i mojej twórczości opis mówi o moim eks ![]() facecik z porcelany jak za mocno dotkniesz to się rozleci
#3558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
w takim razie życzę wytrwania i siły
![]() A maleństwo przesłodziaste...właśnie sobie foteczkę z twojego podpisu oglądam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Raczkowanie
|
Wczesniej cos juz tutaj pisalem, ale doszlo mi pare nowych pomyslow.
Przewaznie nie sa po polsku, bo mam pare anglojezycznych znajomych na liscie. - Ever take a crap so big your pants fit better? - Hi Ho, Hi Ho, it's Hand Grenades we throw! - I think, therfore I Spam. - Error: Keyboard not attached. Press F1 to continue. - Don't blame God--he's only human. - I've found Jesus... He's in my trunk. - Fight apathy...or don't - I dont have a small penis, I just have really big hands. - A wedding is like a funeral, except you get to smell your own flowers. - Stercus accidit (czyli, Shit Happens) Jak widac nie traktuje swoich podpisow zbyt powaznie...bo powaga zabija powoli, a tak jak ktos to przeczyta to moze sie rozweseli troche ![]()
![]() |
#3562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
* Przy Tobie noc, ma slonca blask
![]() * Tylko raz siebie masz. * Do wszystkich należą wszak gwiazdy na niebie; Ja nie wiem, do kogo należę. * Kolorowy anioł. Wszyscy chcą polecieć za nim, lecz nie wiedzą jak. * Szaloną chmurą płyną ludzie. Dzień się zaczyna dzień bez Ciebie. * Znów widzieć to śnić, dotykać to być. * Pytam się gwiazdy co drogę wskazać błądzącym miała, czemu ze wszytkich pragnień na świecie to ty mnie wybrałeś. * I taste your kiss, you touch my soul, and I'm feeling things I've never felt before. * If you could trust me, and teach me, never let go of me.
#3564 |
Wtajemniczenie
|
a raczej: "You don't have a small penis, I just have really big hands..." ![]() (genialne przy mojej mikrej posturze i gabarytach ..rąk...) ![]()
#3565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak zeby sie na duchu podeprzec :P
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
ależ proszę bardzo ![]()
#3567 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj skromniutko:
![]() "Przecież w marzeniach miało być lepiej..." "...ozdabia każdy mój sen..." "Na krawędzi dnia...na krawędzi snu..." "Kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami...?"
#3570 |
Zadomowienie
|
Mogłabym prosić o więcej opisów o spojrzeniach?
![]() ![]() ![]() Mój dzisiejszy opisik: Flying over seas, no time to feel the breeze...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.