![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
i jeszcze kilka moich opisow , takich ktore zawsze mam uszykowane
![]() gdyby ludzie mieli latac, otrzymaliby do pomocy smoki madrosc to jedna z tych rzeczym ktore wydaja sie tym wieksze im sa dalej istnieje o wiele mniej metafor niz sie powszechnie sadzi kiedy jest sie bogiem klopot polega na tym, ze nie ma sie do kogo modlic panika jest najlepsza metoda ujscia z zyciem ludzie sa zasadniczo dobrzy, tylko miewaja zle dni gdyby kobiety byly tak dobre jak mezczyzni bylyby o wiele lepsze szanse 1 na milion spelniaja sie w 9 przypadkach na 10 jesli zmienimy swiat zmieni sie tez ludzka natura bieda mi nie przeszkadza, to trzezwosc sprawia klopoty w kwestii umierania liczy sie tylko wlasna opinia kiedy lamiesz zasady lam je mocno i na dobre przeznaczenie myli sie w polowie przypadkow - MOJ ULUBIONY dobry seks nigdy nie trwa dosc dlugo siedem tysiecy lat mija po jednym dniu dziennie jesli nienormalne trwa dostatecznie dlugo staje sie normalnym status czlowieka okresla sie na podstawie sily jego wrogow do wszystkiego istnieje inna droga - DRUGI PO ULUBIONYM nie ma sensu wiara w rzeczy, ktore istnieja nie poswieca sie zycia dla symboli sposobem na niesmiertelnosc (...) jest unikanie zycia zawsze jest czas na jeszcze jedna, ostatnia chwile w 90% sa to cytaty z ksiazek T. Pratchetta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wyginam smiało ciało
![]() -ten mam ostatnio non stop bo mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony to:
Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte jednego dnia No ale jest też kilka innych: Walczysz wierzysz w zmiany lecz jesteś ciągle przez bliskich zdradzany Życie nigdy nie wydaje reszty Walczysz wierzysz w zmiany lecz jesteś ciągle przez bliskich zdradzany Idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej, niż myśli, i zawsze więcej myśleć, niż mówi Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. Człowiek jest jak szkło, poznasz go jak się nim skaleczysz Świat jest piękny. Powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść No i jak narazie tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Moje - nie wiem czy były:
I'm trying to control myself So please don't stand in my way femme fatale <ocenzurowano> a ja lece i lece i lece... Nigdy nie jest się samotnym mając gumową kaczuszkę... Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałych sześć cudów świata Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny Kobieta nie zawsze wie, czego chce, ale zawsze wie czego nie chce. facet to twoj najwiekszy skarb - zakop go w ogródku Faceci są jak drzwi. jak nie pier*****esz, to się nie zamkną. ![]() i oczywiście: uśmiechnij się, jutro bedzie gorzej (motto życiowe radosnej pesymistki ![]()
#365 |
Wtajemniczenie
|
No a ja obecnie mam opis:
Czuję się malutka... A czemu??No bo wszyscy znajomi tak śmignęli w wakacje, że jestem najmniejsza w klasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
kupie karabin i będe walczyć o wolcość
Kici kici bądzmi dziś nieprzyzwoici porozmawiajmy o sekcie to taki banalny temat Niema żeczeczy nie możliwych oprócz absurdów Edytowane przez emi... Czas edycji: 2005-09-02 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Magda
|
każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie problemu! (łona)
bo fruzie wolą optymistów (łona) w ciepluteńkim łóżku poleżeć - to ma dla mnie wartość (łona) liczba gości to jest 777 odjąć 111 (łona) Inhale, inhale, you're the victim (prodigy) I'm the trouble starter, fuckin' instigator (prodigy) I’ll take your brain to another dimension (prodigy) Czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku (pfk) Często mam takie chwile jak w najgorszym horrorze (pfk) Każdy ma chwile, że by to wszystko ***nął (pfk) Dzisiaj przyjaciel, jutro jego imię dla mnie martwe (pfk) Każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada (pfk) ja nic nie muszę, dlatego mam czysta duszę (pfk) |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
up ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!
Opis ten nie jest mój, ale bardzo mi się podoba: "Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Sesja 2005" ![]() Pozdrawiam
#372 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy opis:
"męczę się z pracą" magisterska, której skonczyc nie mogę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
ostatnio niezla furore zrobil u mnie ten opis "facet to twoj najwiekszy skarb - zakop go w ogrodku"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
*Nie bierz życia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
*Pamiętaj: jak Ci dziś ktoś liże dupę, jutro może chcieć ją ugryźć *Miłość zabija, miłość rani, miłość przemija i życie chrzani..... *Matka rodzi ojciec wychowuje szkoła uczy, policja morduje *Bóg mnie nie che, diabeł się boi... *Myślenie jest sztuką...niestety nie każdy jest artystą ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
czy ja moge prosic jeszcze o te serduszka ? jak mozecie mi wyslac to poprosze: karolinkag@o2.pl . z gory dzieki
![]() a moj dzisiejszy opis : czy mozna pokochac slimaka ?
#377 |
Zakorzenienie
|
Moje opisy na gg - najczęściej jakaś informacja. Zdarza mi się napisać coś durnego, ot tak, żeby napisać. Ale nie mam konkretnych przykładów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
"Przyjdz zawsze moze byc cos miedzy nami, przyjdz otwarte bedzie bo..."
"a.d.i.d.a.s.... all day i dream about sex" :P "a widzę świat rozbawiony w ciemnościach neony..." "potrzebna jak słońce każda pozytywna chwila..." "za te wszystkie melanże za spalone oranże..." ![]() "jestem w kuchni, biorę prysznic z/w" (nie pytajcie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
BAN stały
|
ja tez poprosze kod do serduszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
A ja mam kawałek soundrtacku z Władcy Pierścieni :Mornie utúlië (darkness has come) May it be an evening star
#386 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taka malutka uwage, bo widze, ze czesto tu ktos zaglada, ale juz nieczesto dodaje opisy - wcale nie musicie czytac calego watku, mozecie wpisywac swoje, nawet jesli juz tu byly kiedys
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Konto usunięte
|
Niektórych opisów nie będę wklejać bo już były w tym wątku
![]() Siła przekonań nie dowodzi ich słuszności Strój kobiecy ma znaczenie tylko o tyle, o ile zachęca mężczyznę, by go z niej zdjął Spory nie trwałyby tak długo, gdyby brak słuszności był tylko po jednej stronie Science fiction istniała zawsze: mam na myśli prognozę pogody Sceptycyzm to elegancja strachu Streszczajmy się. Świat jest przeludniony słowami Chcesz wiedzieć o nim prawdę? Policz, ile ma krawatów, a ile książek i to na tyle ,później może coś jeszcze napiszę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
Czy moglaby ktoras z Was i mi przeslac serduszka?
![]() awra2@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszcie, czy w nowej wersji gg (7.0) dziala ten opis? Bo pojawily sie jakies problemy, a ja wysylam plik ten co zawsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.