|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Najpiekniejszy usmiech ma ten, kto duzo wycierpial
Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech Jutro nigdy nie nadchodzi, kiedy się budzisz zawsze jest dzisiaj... *$p!Ę~ z nAdz!EjĄ nA lEpszE jUtrO *$n!Ę~ O spEłn!En!U mArzEń... "Szczęście to sposób patrzenia na świat." W śmiechu jest całe bogactwo człowieka. SenJestNaszymDrugimZyciem WidziemywNimToCzegoNapraw dePragniemy Ewa Adama zwiodla jabluszkiem, a ja Cie kocham calym serduszkiem! Każdej nocy marze skrycie by być z tobą całe życie |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zadomowienie
|
I don't know what more to ask for
Czuję się jakbym nic nie czuła... Dzień Anioła Stróża
#3963 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj było mi strasznie smutno.. Znalazłam tutaj opis:
"Jeszcze się ziemia trochę pokręci i znów zaświeci słońce" i troszkę go zmieniłam, żeby dodać smuteczku ![]() " Jeszcze się ziemia trochę pokręci i znów zaświeci słońce.. albo i nie" |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
żona
|
z listy:
W waszych opisach trzeba się doszukać tego wewnętrznego "FUJ"! ![]() ...Gdyby wszystko było tak dziecinnie proste... Uwierz w sny, one są fantazją naszych marzeń Gdy wierzę, wtedy czuję, że to w co wierzę gdzieś prowadzi mnie... ![]() Z każdym Twym oddechem (...) Świat nabiera pieknych barw=* |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy
I z każdą chwilą twoje dni coraz mniej realne są Nie dziwisz się...
#3967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Wtajemniczenie
|
O tak... Mocne są, nie ma co
![]() ![]() ![]() ![]()
#3969 |
Zakorzenienie
|
hehe zgadzam sie
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Rozeznanie
|
No i moja dzisiejsza porcja
![]() Ty tam, ja tu czy to ma jeszcze sens... To niesamowite że świat może być ukryty w jednej osobie ![]() Ponosisz kleskę kiedy nie masz z kim dzielić się szczęściem stracone uczucie tych dusz połączonych w jedną wezlem nadziei JeśliPostępujeszJakWieksz ośćLudziZastanówGdzieZrob iłesBłąd!!! Gdzieś w ciemnym tunelu rozeszły się nasze serca na dwie różne strony Tak to juz w życiu bywa...tylko usiąść i płakać ;(
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zadomowienie
|
moj ostatnio ulubiony ... Bo przyjaciolom sie UFO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Raczkowanie
|
bo przecież każdy facet jest TYLKO facetem
![]()
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Raczkowanie
|
I’m not a perfect person, there are many things I wish I didn’t do.
Look into my eyes you will see who I am. …try to look into my mind… Nie jestem aniołem… …poszybować choć raz ponad czas… Idź pod wiatr, sam dotknij gwiazd. I trochę łez i trochę burz i trochę słońca w garści mieć. Jestem jaka jestem, taką namalował mnie świat. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one same przyjdą. Najpiękniejsze dni w życiu nie zostały jeszcze przez nas przeżyte. |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Raczkowanie
|
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami.
How can you know me? Even I don’t know me… Między pomnikami myśli, a krawężnikami słów. Everything is simpler than you think… …and at the same time more complex than you imagine. Nie pozwól by twoja przeszłoś kreowała twoją przyszłość. Niech przyszłość wymaże twoja przeszłość. so I will run fast through the life...and get my heart beat louder... |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Raczkowanie
|
A ja? Ja mam Ciebie..cała reszta to nic...
przebrnelam prawie przez caly watek...zostalo mi jeszcze kilka stron...jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Raczkowanie
|
nono niektóre opisy są niezłe, przyznam,że kilka pożyczyłam
![]()
![]() |
#3979 |
Zadomowienie
|
![]()
nie wiem czy bylo, ale obecnie u mnie jest taki opis:
"nie rozmawiam z ludzmi ktorzy pija wode z sedesu", a wczesniej mialam: "ide skosic trawe na dachu" |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Wtajemniczenie
|
sorałka za OT alee... ggoraa-Twoj avatar
![]() ![]() ![]()
#3981 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie aż od razu poprawił mi się nastrój...
![]() ![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zadomowienie
|
ciesze sie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
i jeszcze coś ode mnie:
. . . jesteś jak promień słonca . . . czasem tak daleko . . . W milosci irytujace jest to, ze jest ona zbrodnia wymagajaca wspolnika ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
Don't promise me forever if you can't even promise me tomorrow
nothing hurts like love...i will always... Look at these eyes, baby blue, baby just like yourself If i were u i would love me You can be who you want to be catch me if you can Don't wanna close my eyes because I don't wanna miss a thing
#3987 |
Raczkowanie
|
Witam.
Obserwuję ten wątek od dłuższego czasu i pożyczam sobie niektóre z waszych opisów. Postanowiłam więc dodać coś swojego: 1) Kiedy patrzę na niego chciałabym zatrzymać czas... 2) Idę znów pod prąd 3) Ja w Twoich ramionach nieistotny dysonans... 4) A ja wciąż czekam na ksiecia z bajki. naiwne [?] 5) All I need is you... Opisy znajomych: - spokój, wielki spokój (przestrzeń między łazami w oku) - szczeście ma swoje tajemnice, a porażka swoje przyczyny. - rozmarzona.. ja czekam i wiem - jeszcze jeden dzień i spełni się sen...
![]() |
#3988 |
Raczkowanie
|
dziękuję Madziu
![]() Nie zatruwaj mi życia swoją trucizną. Potrafisz kochać słowami, a ranić czynami. Kłamstwo?? To boli, nawet gdy nie chcesz. Myślę o tobie w chwilach milczących…kocham choć nie powinnam. Teraz już wiem, że ból może ustać, a rany mogą się zagoić. Strata jednego faceta oznacza możliwość poznania innego. Czasem kogoś kochać, to znaczy mieć odwagę pozwolić mu odejść. |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
czemu ze wszystkich pragnień na świecie to Ty mnie wybrałeś??
#3990 |
Raczkowanie
|
“Są słowa, które jak motyle mogą unieść w górę moje sny.”
Do you believe in destiny? I do. In my mind only you… I still feel your touch in my dreams… I feel just like I felt in my dreams. Miłość może zmienić twoje życie, ale może też złamać ci serce. Zamykam ten rozdział. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.