|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Milena_Mariolka , śliczne te twoje opisy
![]() a to mój wczorajszy : ,, szkoła : to ludzie ludzią zgotowali ten los (zakówam) ''
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisy pożyczam ![]()
![]() |
#3993 |
BAN stały
|
a moje opisy to praktycznie w 100% teksty piosenek + odrobinę złośliwości pod adresem znajomych
![]() * nie furiuj się bo Ci się uroda popsuje ![]() jak ktoś się za bardzo mnie czepia, bo ja to wiadomo, zawsze stoicki spokój ![]() * nie plumkaj * i need you to be addicted to me (dj krush feat. esthero) * i wanted to feel your skin against mine (dj krush) * easy muffin (amon tobbin) - jak mi wszystko fruwa i powiewa... * and Lord I'm on this battleground, lost, just waiting to be found (Nas) * cause I've been high, I've been low, searching for a way to go... (Nas) * I guess it's just a warrior's way... (Nas) * my man, my lover, my king... (R. Kelly) * I'll make you sorry you were born (Madison Avenue) Edytowane przez benito_mruffkolini Czas edycji: 2006-10-05 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
BAN stały
|
no i taki, którego używam bardzo często, no bo co, w końcu jest o mnie
![]() *prescious and fragile things need special handling |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wyczyść ten bałagan, w którym mnie zostawiłeś. Odróżniaj stan „zakochania się” od „miłości” i „miłość” od „Miłości”. MIŁOŚĆ- to tylko 6 literek, które tak bardzo ranią. Słowo kocham jest za małe, żeby powiedzieć Ci jak wiele do Ciebie czuję. Życie z Tobą to chwila…a chwila bez Ciebie to wieczność. Szczęście ma twoje oczy…pragnę w nie patrzeć… Gdy jestem przy Tobie znikają wszystkie troski, świat wydaje się piękniejszy, prostszy. Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Raczkowanie
|
Wyczyść ten bałagan, w którym mnie zostawiłeś.
Odróżniaj stan „zakochania się” od „miłości” i „miłość” od „Miłości”. MIŁOŚĆ- to tylko 6 literek, które tak bardzo ranią. Słowo kocham jest za małe, żeby powiedzieć Ci jak wiele do Ciebie czuję. Życie z Tobą to chwila…a chwila bez Ciebie to wieczność. Szczęście ma twoje oczy…pragnę w nie patrzeć… Gdy jestem przy Tobie znikają wszystkie troski, świat wydaje się piękniejszy, prostszy. Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć.[/quote] Sliczne..pozyczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
pozyczaj pozyczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zadomowienie
|
no i ja dodaj pare opisów z listy:
`Twój widok powoduje uśmiech na mej twarzy ![]() `inaczej patrzy pedał.. inaczej dobry chłopak ![]() `miasto grzechu. `check this out `życie ejst trudną grą, bo takie życia są warunki... tyle takich tego typu ![]() pozostałe opisy są inne ![]() pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
..próbuję otworzyć oczy huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie..
..upadniemy razem tak jak jeszcze nigdy nisko.. ..Bo jesteś dla Mnie ważniejszy niż ja sama.. Pamietaj, ze milczenie to jeszcze nie cisza.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Rozeznanie
|
bum sialala i tak to osiągnę!
usiądę na pustyni i o wszystkim zapomne.. koniec! bo to smutna historia ![]() nie mam ambicji by być najbogatszym, nie mam potrzeby by ktoś z zazdrością patrzył mam w glowie od dawna plan zmierzenia się z sobą i tak cały czas nie patrzac sie w przeszlosc by dalej isc wszystko co mam wszystko co chce i to co wiem a czego nie w tym wszystkim ja na nowo odnajduje się zaczynam rozumiec to zycie jest dla nas podroza wglab siebie i proba sił choc czesto niepewnie a czasem tak trudno wciąż warto probować nigdy nie jest zapozno wykrzyczeć do życia że ciągle widać mnie
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kradne ![]()
![]() |
#4002 |
Rozeznanie
|
oto zmyslony świat który się zrodził by w ciszy trwać
zapraszamy na chaos twoich spraw komputera szmer i ekranu blask tu realny świat nie ma żadnych szans nie ma jutra i nie będzie jutro też lecz czasem dziwny głos przed każe biec i na powietrze wyjść gdy pada deszcz przed siebie ciągle biec do ostatniego tchu
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Rozeznanie
|
przyjemne z pożytecznym to sukces odwieczny
panie i panowie otwarte losowanie, los tej loterii ciąży na jednej karcie.. mam manie to ciągłe słów kompletowanie zegar tak tyka a czas ciągle umyka... początek cudowny jest.. on kocha i ona też na skutek zderzenia ciał straciłeś głowe znów! come baby dance with me z obawy przed pustką grasz tak jak większość z nas z poczucia winy nie da się zbudować nic na dłużej tylko domek z kart czy warto iść pod prąd? odp tylko serca głos/ zapytam ciebie kobieta założy Ci miłości króciutką smycz ![]() a życie znów przyznać chciej dalekie jest od okej bierzemy co podtyka los zamiast po prostu uciec gdy jest na to czas
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Wtajemniczenie
|
son los locos que inventaron el amor - szaleńcy wymyślili miłość
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Raczkowanie
|
"Jesień trwa - Szpetnej aury czas
Pod płaszcze się pcha Wyziębia nam serca - wiatr" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Raczkowanie
|
kocham cie a miloscia swoja moglabym nakarmic caly siwat
zakazany owoc dumnie krazy mi nad glowa ![]() jestes najwiekszym mym snem, snem na nie jedna noc pociag do gwiaz pociag do nieba chce byc twoja slodka mleczka czekoladka zebys mogl mnie chrupac calymi dniami ej co zrobilam jaka glupia bylam lobuza spotkalam pokochalam ![]() najchetniej zamknelabym cie w klatce bo kocham na ciebie patrzec to na tyle ![]() ![]()
#4007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hej, co zrobilaś, jaka głupia bylas , łobuza spotkalaś pokochalaś, łobuza spotkalas pokoochalas :P nanana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hej, co zrobilaś, jaka głupia bylas , łobuza spotkalaś pokochalaś, łobuza spotkalas pokoochalas :P nanana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Raczkowanie
|
coś odemnie :
Masz być tym, przy kim życia kolory płyną jak szalone ![]() Tylko dla jednej osoby dziennie moge być miła - to nie twój dzień dupku ! Musisz mieć coś w sobie , bo ciągle mysle o tobie ;** ..A ty całuj mnie.. to taka piekna gra ! ![]() Dzień dobry, robie test... Poleje państwa olejem.. :P sprzedam elektrohydrogumonaprawkę z przuczłapem do termobulatora (niewiadomo o co chodzi ale kazdy pisze ze kupi ![]() My intelligence is not able to write anything here ![]() Chcesz schudnąć? Ludwik pomoze ci w walce z tłuszczem.. Dostępna...ale tylko na receptę Zatrzymam sen.. nim zniknie znów . Przewijam płyte CD ;D .. bede później Chcę mieć Ciebie nie tylko w snach.... ![]() Mam wielki dług wobec Boga, który dał mi najwspanielszego Anioła ![]() Na duszy dnie , ukryłam Cię , schowałam wszystkie słowa Twe ;** Powodujesz, że me zycie ma hermetyczny smak.. Świat nabiera barw.. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Rozeznanie
|
Świetne
![]() Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Rozeznanie
|
I coś ode mnie:
A teraz użyj swoich czarów i zmieńmy świat You make me smile ![]() Nawet Jeśli Wszyscy Już W Ciebie Zwątpili,Pokaż, Że Się Mylili... mozesz kupic posciel ale nie sen...mozesz kupic sex ale nie milosc...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Wtajemniczenie
|
#4013 |
Raczkowanie
|
Pusta...jakby coś się urwało, skończyło, uleciało…
…czas nie leczy ran…on tylko przyzwyczaja nas do bólu… Na twarzy uśmiech, a w sercu ból to najtrudniejsza z życiowych ról… …a ja dalej brnę w to błoto… I’m sick of this life I just wanna scream… Ile można popełniać błędów, nic się przy tym nie ucząc? |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Raczkowanie
|
A prosze bardzo bierzcie ile chcecie
![]() ![]() ![]() dobranoc Wizazanki ![]() ![]()
#4015 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Samotna róża na półce czeka przywołuje me wspomnienia z bardzo daleka...
Widząc Ciebie, słyszę cisze w sobie, Ja wierze w przeznaczenie chcesz jeszcze jakiś dowód. Przepraszam że czasem moja wyobraźnia wybiega daleko w krainę błazna myśli mam chore, ale serce zdrowe ono bije dla Ciebie bo oddałam je Tobie Świat to nie zając i nie ucieknie. Niech sobie trwają te chwile piękne.
#4017 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Raczkowanie
|
… tak łatwo jest popełnić błąd…
Takie jest życie, czasem jest gorzko, choć miało być słodko. Szczęście jest kruche jak szkło… Prędzej czy później się stłucze… Love you for your support. I go with whatever life gives me. Pray for what you want, but work for what you need. Eyes…window into my mind… If you can make a girl laugh, you can make her do anything- Marilyn Monroe Keep your head down until I tell you to speak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Kto chce- szuka sposobów. Kto nie chce powodów...
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.