![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Musze poprawic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
czy ja też mogłabym dostać serduszka?? bardzo proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
czy ja też mogłabym dostać serduszka?? bardzo proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
duzo tego bylo, ostatni jaki pamiętam to :
bo najpiękniej jest wtedy, gdy wokół pachnie miłością
#398 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
nie wiemsama, ale przyslij mi jesli mozesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Wysłane
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
oj widze że ten watek powolutku umiera,przyda się mała reanimacja w postaci moich opisów
![]() ![]() Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka:P czego faceci nie chorują na chorobe wściekłych krów?bo facet to ŚWINIA!! faceci są jak gwoździe-zawsze stuknięci!!:P faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali!!:P :::::::KoLoRoWyCh WsZyStKiM::::::::::...... ....|;* o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°bardzo NIEhappy°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o ![]() o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° HappY°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o ![]() o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° KoLoRoWyCh°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o ![]() Kazdy powinien mieć ustawowo zapewnione prawo do odstrzelenia swojego wroga[trzeba skrocic] zaznaczam że nie jestem zadną feministką zaprawioną w bojach ![]() ![]() pozdrawiam ![]() i moje drogie nie lenimy, się nie lenimy tylko PiSzEmY piszemy ![]() ![]() ![]() a ja moze potem jeszcze coś skrobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
![]()
NO TO I JA DORZUCE KILKA MOICH OPISÓW KTÓRE MAM CZĘSTO NA GG
![]() "Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie" niektore kobiety to prawdziwe damy ;] - temu damy, tamtemu damy ..:::TeN SiĘ śMiEjE oStAtNi KtO nAjWoLnIeJ kOjArZy:::... <<<* d * o * b * r * a * n * o * c * >>> zawszeSą2Uda.....AlboSieU da..alboNieUda;-) .......::::<...>::: ![]() *•.•*•.•*•.•*•.•*•.•*•.•* •.•*•.•*•.•*•.•*•.•*•.•*• .•*•.•*•.•*•.•*•.•*• ....::::d(-_-)b::::.... †...:::::::lUlAm sObIe sMaczNiE...I SnIe o tObIe:::::::...† Znowu dostałam głupawki.... uwaga to choroba zakaźna!!! "Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ..." Świety mikołaj nie istnieje!! Moje życie straciło sens !! ,,Cała mądrość życia to umieć czekać i mieć nadzieję" TrWaJ ChWiLo, JaKżE jEsTeŚ pIęKnA ![]() TO tylko sen........ lecz czemu śni mi sie w dzień? "W Miłości Dwie Wolności Łączą sie W Jedną Słodką Niewole..." "tYsiac mYsli w yEdneY cHwili i niEwielE cZasu bY cOkOlwiek zrObic.." ...::wczoraj skrzydła mi ucieli, dzisiaj karzą latać::.. :Szczęście przychodzi i odchodzi jak gosć..o ktoś zapukał ide otworzyc [!]*..szczęście ma Twoje oczy,pragne w nie patrzec..*[!] „Znaleźć Ciebie – spojrzeć na Ciebie – to zaledwie przedsionek wyobraźni. . .’’H. Pośw. S E S J A - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny Opis jest wstawiony... proście a będziecie prości... quidquid agis, prudenter agas et respice finem - cokolwiek czynisz, czyń roztropnie i patrz końca. repetitio est mater studiurum - powtarzanie jest matką wiedzy. varium et mutabile semper femina - chwiejną i zmienną jest zawsze kobieta. Wergiliusz. video meliora proboque, deteriora sequor - widzę i pochwalam to, co lepsze, ale idę za tym, co gorsze. Owidiusz. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Magda
|
Anulala boskie te o facetach! Juz mam jeden u siebie wstawiony..
I sory za pfk to faktycznie grammatik..widac mialam mysli nie tam gdzie trzeba moje klolejne: I "just do it" like Nike Teoretycznie przegrzeczna dziewczynka Totalna pustka ciągnie się niczym nadzienie w Irysie Szukam pomysłów, lecz brak mi słów do barwnych opisów Tylko poproś, a ustawię ostrość Bezsprzecznie, nic nie trwa wiecznie czasami niektórym sprawom wystarczy powiedzieć "trudno" po szczęście warto bardzo nisko się schylić głęboki upadek prowadzi często do wielkiego szczęścia gdyby zwierzęta miały boga, ich diabłem byłby człowiek tylko ten, kto Cie rani moze sprawic,bys poczula sie lepiej odrzucenie to najpotężniejszy afrodyzjak nie taki diabeł ogoniasty jakby tego chciały niewiasty :P zaufaj bańce z mydła - na chwile da Ci skrzydła łzy więzione pod powieką najwięcej nas pieką piekło na człowieka w jego sercu czeka nic tak serca nie studzi jak poznawanie ludzi niejeden by nie zaczynal gdyby mogl przewidziec finał jeden przysięga - drugi sięga wybacz ojcze, bo zgrzeczniałam :P zbytnia stałość w amorach to zgryzot przyczyna oto para idealna - on Amor - ona amoralna czlowiek to rzeczownik a rzeczowniekiem rządza przypadki nie przechodz obojetnie obok pokusy, moze sie juz nigdy nie pojawic kobieta predzej zakocha sie w chamie niz w wieśniaku dziewczyna to piec w ktorym powoli piecze sie baba Edytowane przez Imagine Czas edycji: 2005-09-13 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
No te o facetach i o diable mnie rozwalily
![]() http://www.opisy-gg.com/ polecam stronke ![]()
#409 |
Raczkowanie
|
- cukierki sa słodkie,ale SEX nie psuje zębów :P
-Facet jest jak przekład.Piekny nie jest wierny,wierny nie jest piekny...:P -Spieszmy sie kochac meżczyzn, tak szybko głupieja :P -"...zostań wiec Bogiem,drzewem...Miedzy mna,Ziemią i Niebem..." -...be the one who catches all your tears... -Pocałuj mnie jeszcze raz chce byc jak wiatr,chce byc jak deszcz... -...daj sie zlowic w siec milosci... - Facet jest jak pieprz,gdy go rozgryziesz poczujesz jak piecze ![]() -" The smile on your face let me know that you need me" -"Touch of your hand , says you`ll catch me whenever I`ll fall" -Nie kochaj mojej postaci z wyobraźni, kochaj mnie taka, jaka jestem! -...sen moim bratem,śmierc moją siostrą... -" Miłość jest pożądaniem czyjejś duszy.." |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Co wy tak z tym gg i gg, co??
![]() Ja mam tlenik ![]() ![]() Obecnie mam opis "Być tam tam gdzie jest mój Miś..." albo jakis opis na czasie, tzn co robię itd ![]() a i tak 99% dotyczy mojego TŻ ![]()
#411 |
Raczkowanie
|
a oto kilka moich ulubionych statusów
![]() Chłopaki są jak samochody, nie wiesz, kiedy się pod nim znajdziesz ![]() mam ochotę na chwileczkę zapomnienia… A czas płynie jakby nigdy nic... Nieskończony kręci filmOTakichJakMy Amor vincit omnia – Miłość wszystko zwycięża ...:::BeZ MiŁoŚci ZimA W NaS:::... na razie tyle,może później coś dopiszę:P |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście
![]() ![]() ![]() *"...Ty nie przyszedłeś też, zbyt ciężko jest usłyszeć, ze dla mnie Cię nie ma..." *Czasami kilka łez ma siłę większą od krzyku... *Mężczyzna?-co to takiego ![]() *in magnis et voluisse sat est *omnia vincit amor, et nos cedamus amori... no i oczywiście coś, kiedy nie chce mi się z nikim rozmawiać, kultowy tekst z "Misia" - "tylko w krawatach:klient w krawacie jest mniej awanturujący się" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ze mnie taki goguś jest......
Powiedzcie mi gdzie mogę sprawdzić czy moje gg jest starsze niż 7,0???? Będę wdzięczna... ale mi głupio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
a oto moje ulubione:
-faceci sa jak plemniki, tylko jeden na milion staje się człowiekiem -jstem niedostepna dlatego że mnie nie ma -Serce ma swoje racje których rozum nie zna - ------::: | z nieznanych przyczyn nastąpił brak statusu ||::::------ -Dopiero w Grobie zapomne o Tobie..gdy moje powieki zamkną się na wieki |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
- Moja dusza jest jak róża, a róża ma kolce.
- You think you special.......yoy do......I can see it in your eyes..... -Wiele miłości w życiu bywa, ale niestety tylko jedna jest prawdziwa. -Ładowanie opisu!! ...:::loading:::... ||||||||||12%|||||||||| -Cukierki są słodkie, ale sex nie popsuje Ci zębów ![]() ![]() -*Gdy Jesteś Przy Mnie Mam Wszystko. Gdy Cię Nie Ma Nie Mam Nic!* -Ponoć miłość przychodzi sama nikogo nie pytając!!! Nie wierzę w To... - Życie jest jak trawnik, nigdy nie wiadomo w jakie gówno wdepniesz...!!! ![]() ![]() -Sama kieruje swoim zyciem i nikt nie ma na to wpływu!!! - Gdy Szkoła Się Pali...Gaś Benzyną -Największy odkrywca to ten, który potrafi znależć,swoją druga połówkę. -Bo kazdy szuka kogoś by iść tą samą drogą by móc kochać dniem i nocą ![]() -Chciałam iść do Nieba ze wzgledu na klimat, ale w piekle tylu znajomych ![]() -Miłość jest jak wiatr, nie widzimy jej ale możemy ją poczuć... -To nie jest zwykły opis, to opis czikita ![]() -Małżeństwo jest jedyną formą niewolnictwa uznaną przez prawo - ...szczęście to ta gorąca łza co na twój widok spłynęła mi po policzku -A teraz zamilczę i poczekam na korzystniejszą fazę księżyca - *Jest Od Złota Więcej Warte, Serce Szczere I Otwarte* -Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi. -Moje serce jest malutkie ale wierne i cieplutkie - Na wysokim niebie chmurka chmurkę jeeeee...zu co tam sie dzieje ![]() ![]() -...daj mi wiare aby żyć, nadzieję aby trwać... -Szkoła nie zając...Nie ucieknie...Trzeba gonić za czymś innym. -Are we the same? -I lie awake and try so hard not to think of you. -I guess never had someone like you. -Everything changing -Did I not tell you that I`m not like that girl the one who gives it all away. -Wspomnienia są jak pierścionek z brylantem.Nie zakładasz go idąc do sklepu tylko zachowujesz na specjalne okazje. -Możesz mieć wszystko gdy potrafisz coś dać. -"...Bo to co dla mnie miało sens, odeszło razem z tobą..." -Marzenia są piękne, ale wiele kosztują i bardzo ranią. - Brakuje mi jednej osóbki...z nią wszystko byłoby inne! -Już dosyć mam czekania i wspomnień, dlaczego nie potrafię zapomnieć? -Buziaczki w pysia dla mojego Misia.Śpij sobie słodko moja masotko! ![]() -Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią!!!!!! -Życie to droga.CZy oby napewno wybrałam odpowiednią ścieżkę??? -Mam tak wiele, ale bez Ciebie WSZYSTKO staje się niczym. Kurcze troche sie nazbierało tego ale to tylko cząstka tego co staje się moim opisem na gg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.