|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
No i coś ode mnie
hmmm... czego ja wlasciwie chce??? ![]() bo taki co kochac nie umie, przegra choc wszystko rozumie... This is the most unusual story of a most unusual girl... odnaleźć własną, prywatną mitologię... Gdyby nie wymyślono elektrycznosci, siedziałabym przed kompem przy świeczkach. Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką ...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czy dokładnie to miałaś na myśli ale może: "Wierzę że jeszcze spotkamy się, w kolejnym życiu odnajdę Cię..." "Choć żegnam się z Tobą to jeszcze nie koniec, kiedyś na pewno spełni się nasz sen..."
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Czy istnieje coś gorszego niż miłość brzydkiej kobiety? Owszem - przyjaźń pięknej kobiety. Albert Camus
#4265 |
Zadomowienie
|
Rozłoże Skrzydła i Nauczę Się Latać
Zrobię Co Trzeba Zanim DotknęNieba ''kiedyś wszystkie czarne dni obrócimy w dobry żart" ..Puchatku?...Co, Prosiaczku?...Nic, Chciałem Się Upewnić, Że Jesteś! "...w nadziei że gdzieś jest miejsce niewzruszonego posiadania" "najtrudniejszy pierwszy krok, zanim innych zrobisz sto..." WoLę ByĆ cHwIlĄ w TwOiM żYcIu NiŻ wIeCzNoŚcIą w ŻyCiU iNnEgO! " Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze się widzi tylko sercem.." "struny tną ciszę krawędzi jak nóż, może znów Śmierć puka do drzwi" "...wieczorem pora upić się, tak najłatwiej przełknąć łzy ..." "To nic, że oczy pełne łezI tak nadejdzie nowy dzień..." "...Na każda chwilę jesteś jej winien niebo z dostawą pod jej dach..."
#4266 |
Zadomowienie
|
Schowałam serce w starej szafie bo nikmu nie potrzebne
Topię się w oceanie wspomnień...Nie potrafię Cię zapomnieć... Każdy ma takie chwile, że w duszy pada deszcz... Miłość zaklęta w lustro...... odbija resztki uczuć poniżonych serc...
#4267 |
Zakorzenienie
|
obecnie taki . . .
^ tymczasowo c h o r a . . ; )) kOcham na zawszee ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
"szukam kogos ,kogos na stałe...na długą droge w dal"
.Jesteś jak anioł z mego snu,gdy zamknę oczy pojawiasz się znów.. Kto kłamie Ci prosto w oczy, ten nie jest wart nawet twego spojrzenia Może najpierw trzeba przejść przez piekło,by zrozumieć czym szczęście jest "To nie sztuka wygrać za wszelką cenę - sztuką jest przegrać z klasą" "Ne bój się wielkiego kroku - nie pokonasz przepaści dwoma małymi..."
#4269 |
Zakorzenienie
|
A jeśli serce jest tylko mięśniem, cóż po urodzie wszechrzeczy...
Głęboko w środku gdzieś i choć bez śladu łez... the writer takes his pen to write the words again thatAll inLoveIsFair wiem, że trudno jest uwierzyc jak łatwo sie stac tylko wspomnieniem Jak to dobrze,że skonczył się juz ten podły dzien co mi Cię zabrał...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny wasze opisiki są świetne wiele sobie wykorzystałam u sibie na gg
![]() ![]() Mam małą prośbę jakbyście miały opisy dotyczące jesieni i pewnej sytuacji to bardzo proszę przy okazji napiszcie ![]() ![]() A ta sytuacja to taka że w kwestii miłości nie można wszytskiego usprawiedliwiać nieśmiałością chłopaka. Że ten fakt go nie wybawia z kłopotu ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie!
Poszukuje opisów pasujących do mojej sytuacji: ktoś bardzo mi sie podoba, ale on już kogoś ma... ![]() Pomóżcie proszę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Ty kochasz ją nie mnie..." "Tak widziałam ją,w twoje ramiona tak słodko wtulona" "Tak widziałam was i zrozumiałam że miłość przegrała..." "Nie lubię czekać,tęsknić tak..." "Przyszła ona,zabrała Cię.Smutna melancholia otacza mnie" "Gdy na Was patrzę noc zmienia się w dzień..." "Jesteś daleko,lecz blisko serca mego" Może w coś trafiłam ![]()
![]() |
#4273 |
Rozeznanie
|
nobady said it was easy, no one every said it would be this hard...
tell me your secrets and ask me your questions let's go back to the start "Tylko dzieci traktują świat poważnie. Dorośli, bądźcie dziećmi!..." "Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna" [Cz. Miłosz] Życie jest komedią dla tych, którzy patrzą, a tragedią dla tych, którzy czują... "Każdy człowiek ma jakieś dobre strony. Trzeba tylko przekartkować złe." "Szczęście jest zawsze tam, gdzie człowiek je widzi." ...mam też serce, które umiera z miłości Jestem księżniczką z bajki,która nareszcie pragnie się obudzić Ty jesteś bohaterem tysiąca i jednej bitwy, przyjdź i uratuj mnie Zostań w mojej bajce o miłości
#4274 |
Rozeznanie
|
Mój obecny:
zła czarownica zamieniła księcia w chomika :/ Co ciekawsze z listy: Skrzydła nosze w plecaku nawet przy dobrej pogodzie Chcę luz podtrzymać żyjąc na codzień w nerwach samotność w tłumie... Ktoś powiedział kiedyś - "Życie" ChcęDoJednegoMiejscaNaZie mi,GdzieProblemyPrzestają MiećZnaczenie
#4275 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Przyczajenie
|
"...nie bój się bać, gdy chcesz to płacz, idź szukać wiatru w polu..."
"...w pokoju bez ścian zamykam się, nie ma nic, nie ma mnie..." "zamykam oczy i czuję jak spontaniczny szał porywa mnie..." "...bo jest paru ludzi, bo jest parę w życiu dobrych chwil..." "...bo jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć..." "Szczęście to coś do zrobienia, ktoś do kochania i nadzieja na coś"
#4277 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki na was zawsze można liczyć...znacie może jakieś opisiki dotyczące mojej sytuacij, mianowicie ktoś na kim mi zależy bawi się moimi uczuciami- a ja chcę o nim zapomnieć
![]()
#4278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1.bawisz sie uczuciami jak dziecko klockami budujesz i rozwalasz 2.Może kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz. 3.najpierw byłeś obok mnie ale jak by cię nie było 4.gdybyś był kimś innym niż jesteś ....może.... 5.wystarczy pare chwil by sie zakochać ile trzeba by zapomnieć ? 6.mówiłam dam rade nie dałam,mówiłam zapomnę skłamałam 7.rozumiem-miłość przegrała,zostały wspomnienia nie będe nic zmieniać 8.myślałam:,Ludzie sie mylą' mieli racje ,Nie warto było' 9.płakać nie wypada dlatego nie płacze ale miało potoczyć sie inaczej 10.miliony słów między ustami ten najdłuższy most most między nami
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
Princess14 dziękuje
![]()
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
proszę bardzo cięszę sie że ci się podobają
![]() i mój ulubiony : ,,A teraz obwine się w papierek i będe słodka jak cukierek ''
#4281 |
Wtajemniczenie
|
"gdybys byl a nie bywal raz na jakis czas"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak właściwie to nie mam nic konkretnego do Twojej sytuacji ale może któryś z poniższych też sie spodoba... ![]() *moje serce silne jest,nie wszystko jednak może znieść *...coraz dalszy jesteś mi, coraz mniej już Cię znam... *Więc kim był ten, z którym dzieliłam swój sen? *Już czas by zacząć wszystko znów,jeszcze raz...już czas *How could you ever be so cold? *BędęCzekaćAżNadejdzieTenU pragnionyDzień IWszystkoCoBoliZniknie... *Kocham Cię....więc czemu jest mi tak źle?!
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
teraz :
^ a jednak c h o r a . . ; )) __ kOcham __ a jUtro rok . . ; * |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Przyczajenie
|
A znajdziecie coś do mojej sytuacji...? Przez jakiś czas byłam bardzo niemiła dla pewnego chłopaka, a teraz bardzo tego żałuję... Pomożecie z jakimś ciekawym opisem?
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
Limme - znalazłam coś takiego :
~~ Tak,wiem błąd popełniłam...nie zrób tego samego - daj mi kolejną szanse ~~ Tyle osób juz zraniłam...jednak nie mniej kocham Cię ~~ Zawiodłam..wybacz PS.Wspołczuje sytuacji ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
a moze ktoras z Was znajdzie cos dla mnie o przyjazni? chcialabym dac komus do zrozumienia ze moze liczyc zawsze na mnie, ze sie o ta osobe martwie itd.
![]()
#4287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4215 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4207 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4208 Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4289 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
~~ Jesien jest fajna,bo każdy moze dostać liścia
![]() ~~ I HOPE to LOSE myself FOR good I hope TO find IT in THE end ~~ wyszedłeś bez słowa zamykając drzwi..właśnie wtedy,gdy Cię pragnełam ~~ Zamienię rany Na marzenia, które pomogą mi iść ~~ abre los ojos [otwórz swoje oczy ] ~~ A co ... Jeśli to Ty jesteś moim Aniołem... ~~ Snem było życie...przez te kilka chwil... ~~ Ja przed Tobą otwieram wszystkie częsci Nieba,odsłaniam Slońce... ~~ Chcesz rządzić?...Kup sobie tamagoczi... ![]() ~~ Jestem fajna...bo widziałam orła cień ![]() Pozdrawiam ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.