|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
I HOPE to LOSE myself FOR good I hope TO find IT in THE end
Możesz to przetłumaczyć? Mój angielski nie jest za dobry ![]() Jesien jest fajna,bo każdy moze dostać liścia Boskie ![]() ![]()
![]() |
#4292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na koncu mozna dopisac NOT in ME- It's YOU - nie we mnie lecz w Tobie ![]() I HOPE to LOSE myself FOR good I hope TO find IT in THE end NOT in ME -It's YOU :) Ja miałam kiedyś własnie taki ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
bo mam dosyć dobry humorek
1.Ludzie - jakie Wy macie głupie opisy!!! // Kocham mamę!! 2.Einstein nie żyje,Chopin też,Słowacki to samo,a i ja się źle czuję... 3. << oto że tak powiem przykład pedalskiego opisu 4. ....Guanabanakumkwatpersy monasalak...yeah 5. Podwyższysz mi samoocene ? :P 6.Obudź mnie. Gdy już dopłyne do Twego serca. ![]() 7.co by nie bylo i tak bedzie milo 8.Nienormalni tez maja uczucia!
#4295 |
Zakorzenienie
|
...oto mam moje małe niebo...oto mam moje małe piekło...
...dlaczego spadam?... ...always... ...zwymiotowało moje serce... ...to jest mój sen...ten sen przeraża mnie... ...You are my destiny... ![]() without you I'm a hopeless drifter...
#4296 |
Zadomowienie
|
może macie coś takiego żeby napisać że nie jestem złośliwa?
#4297 |
Zakorzenienie
|
Mój ostatni:
"kupię/wynajmę niebo z widokiem na raj-cena nie gra roli..."
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Byłeś na wyciągnięcie ręki, teraz jesteś obok...
nie zrani mnie już nikt, gdy ze mną będziesz ty... Czemu ze wszystkich pragnień na świecie to Ty mnie wybrałeś... Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie? Poczuj smak mego pragnienia... Choć nie masz dłoni która policzek jak ogień pali... Przy tobie pewny każdy krok ,przy tobie znika smutku mrok Masz tak jak ja, w tylu miejscach poklejone serce... Czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie..?? Zabiorę Cię, gdzie nikt nie znajdzie nas Zaufaj mi, choć tak mało o mnie wiesz... Mam tak mało, tak niewiele by Ci dać... Przyzwyczaić się nie mogę, że Cię mam... Bo miłość Prosiaczku jest wtedy, kiedy się kogoś lubi za bardzo... Koniec z moja samowystarczalnością ![]() Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie... A ja lecę coraz wyżej do góry... Czas przy Tobie zbyt szybko mi ucieka... Nie mogę zebrać myśli kiedy jesteś obok... W radości i smutku, chcę byś był obok... Dużo dałabym za to, by tak spędzać wieczory... |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
BAN stały
|
Ja mam obecnie:
eee...ide pogadać z Delmą. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
how many frogs do I have to kiss before I find my prince?
Ten jest super, pożyczam ![]()
#4301 |
Rozeznanie
|
Wy lubicie piwo tak mocno jak My torebki. My tego nie rozumiemy, Wy też.
miara milosci jest milosc bez miary...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Przyczajenie
|
HEJ ! Dziękuje za chęci, ale jakoś nie przypadły mi do gustu te opisy
![]() ![]()
#4303 |
Zadomowienie
|
Moj opisik od pewnego czasu sie nie zmienia
![]() ![]() "Kocham Cię Kubuś ![]() ![]()
#4304 |
Raczkowanie
|
a macie jakieś prowokacyjne/kokietujące ? chodzi (niestety) o to zeby pewien pan był nie tyle zazdrosny ile zobaczył ze nie jest jedynym z którym flirtuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
A może po prostu przejrzyj sobie cały wątek, trochę tego jest, więc na pewno znajdziesz interesujące Cię opisy, bo te wątek zaczyna przypominać jeden niekończący się koncert życzeń...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Rozeznanie
|
Kolejne opisy ode mnie:
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili... ...poznaj smak mego pragnienia... Miłośc potrafi byc piekna gdy potrafimy kochac... moje myśli zabrał ktoś.. nie mam siły biec za Tobą ![]() Milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc ...Spośród Miliona Gwiazd Na Niebie Kiedyś Znów Odnajdę Ciebie...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
~~Weź mnie za ręke...bo wali sie mój swiat
~~I just want to be happy now ...so I begin. ~~...słowa zlewają się w fałszywy ton ![]() ~~ Tyle miłości we krwi niose kazdego dnia,na jeden moment choć raz,chce komus ją dać
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
te wspomnienia
![]() boże ile wspomnien moze wiazac z jedna piosenka to niewyobrazalne;( z jednym miejscem tyle chwil ;( co mam zrobić z tą miłoscią, ktorej juz ode mnie nie chcesz? ![]() fajnie udawać twardziela a wieczorem ryczeć w poduszkę ;/
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Rozeznanie
|
Wizażanki mam takie pytanko, czy macie może jakieś opisy dotyczące takiej oto sytuacji: Kilka razy już umuwiłam się z pewną osobą i za każdym razem coś mi lub jej wypadło no i nie mogliśmy się spotkać... No, ale to nic, bo w ten weekend ta osoba miała się ze mną spotkać i ... nie przyjechała, ale co gorsza nie napisała żadnego sms'a ani wiadomości na gg
![]() Prosze Was o jakieś opisy. Z góry dziękuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Raczkowanie
|
a moj obecny to :
love me love me love me la la la la ![]()
#4311 |
Rozeznanie
|
ja mam podobny
![]() Love me, Love me , Say that you love me ![]()
#4312 |
Przyczajenie
|
![]()
- Uroda kobiety jest formą władzy ;]
- ..:: Jesiennie ::.. - Próbuję zapomnieć...Próbuję zrozumieć... - Podaruj Mi Trochę Słońca ![]() - Czy czekać to, to samo, co tęsknić? [Czekam] - JesteśDLAmnieCAŁYMświatem :SŁOŃCEMwiatremWODĄlatem. - .:: (...) Gdzie poza biciem serca nie liczy się nic więcej ::.. Z listy: - choć nie jestem detektywem zawsze znajdę skrzynkę z piwem. :-D - prawdziwa miłość niczego nie oczekuje.Ona uwalnia... - "Everytime I Try to Fly..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zadomowienie
|
~~Chcesz wkroczyć w mój świat, zabłądzić w nim?
~~ Dżentelmeni wyginęli ...Ale nadal jesteś fajny ~~ Dwa kaczory...jeden Ch** (wybaczcie ![]() ![]() ~~Lepszy rydz niz rydzyk ~~ To jest opis CziKiTa ~~ Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet? Bo chwasty szybciej rosną ![]() ~~wiking poszedł spać a wiewiórka do pudła ~~Siała baba mak..i dostała 10 lat
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Mój debiut tutaj
![]() Każdy dzień jest nowym snem... Zamykam oczy i czuję jak spontaniczny szał porywa mnie,znowu wszystko we mnie tańczy... Dzisiaj pada deszcz,w szyby dzwoni melancholia... Wolno płynie czas , cisza gryzie jak zły pies... Tylko trwasz,kolekcjonujesz ciszę jak ja... Słońce płonie żywym ogniem,świat utonął w zgiełku dnia... Nie pytam Cię jak zacząć dzień,schowana w ciszy modlę się... Mówiłeś mi żyj,mówiłeś mi walcz,co powiesz kiedy sił mi brak? Omijasz mnie spojrzeniem , a każdy gest aż nazbyt oczywisty jest...
#4315 |
Raczkowanie
|
Mars mars napada przerazona ludzi gromada..
#4316 |
Zadomowienie
|
cos ode mnie:
won't you be a friend of mine to remind me what is real? don't give me a choice because I'll just make the same mistake again I'm out of my mind do you see the truth through all their lies? do you see my guilty? should I feel fright? I have seen fear, I have seen faith and if you want to talk about what will be, come and sit with me you can judge me if you know me so well remember rights that I did wrong so here I go give me reason but don't give me a choice
#4317 |
Raczkowanie
|
^ Red dress ^ znalazłam tylko 3 i są takie średnie
1. jeszcze nie jesteś mój........ale kiedyś kto wie : * 2.pocałunek to mowa miłości przyjdź porozmawiać w namiętości 3.chcę sie śmiać i śmiać sie bede,chcę ciebie i ciebie zdobęde ![]()
![]() |
#4318 |
Raczkowanie
|
I cóż mi zostało z tamtych zachodów słońca...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Rozeznanie
|
Śliczny, skadś pochodzi czy tylko mi sie zdaje?
Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
...nawet gdybyś był daleko przemierze cały świat...
...kiedy stanę obok Ciebie...zrozumiesz, że to ja... ...ChcęDoObjęćKtóreAkcept ująMeSłabościDoNichPragnę TylkoDoMejMiłości... a listy: I just wanna be your all and all... Mój miły-dlaczego tak jest,że rozmawiamy ze sobą,ale się nie słyszymy? Uśmiechaj się, a świat uśmiechnie się do Ciebie... ![]()
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.