|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Shizofredka genialne opisy!!
![]()
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Facet jest jak śrubokręt- potrzebujesz ale nie wiesz do czego...:P <=- SUPER
![]() szczęście nie ma nicc wspólnego z rzeczywistością.
#4383 |
Raczkowanie
|
ooo moja piosenka na dziś
![]()
#4384 |
Wtajemniczenie
|
* Czy to nie jest wielka rzecz - znaczyć dla kogoś wszystko?
* I have nothing if I don't have You |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
HA HA ! I stole your boyfriend !
Anything you can do i can do better. F CK (all I need is U) I WANT TO BE JUST LIKE BARBIE. That bitch has everything.. Kiedy rozum śpi, budzą sie potwory.
#4386 |
Wtajemniczenie
|
lots of fun!
#4387 |
Raczkowanie
|
moje :
1.Bo życie to tylko przecinek..w zdaniu wieczności.. 2. Ludzie, dla których nigdy nie będę taka jak chcę 3.Odcienie szarości, mojej codzienności.. 4.życie, co z tego masz, że dwoje ludzi w dwie drogi pchasz. 5....że takiej wartościowej dziewczyny wnętrze się wali. 6.Ciemnej strony Twej .. chce nauczyć się ... 7.Na czarnych skrzydłach uciec stąd.Diabeł wie,gdzie jest mój dom..
#4388 |
Zakorzenienie
|
Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie..
Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje Będzie lewoskrętnie. Cóż. Bynajmniej minimalistycznie i wyraziście. Bóg mi wybaczy. To jego fach
#4389 |
Raczkowanie
|
Echhh co za dzień... dzień w którym grzeszą nawet anioły...
Jestem kobietą która naprawde kocha ,a nie pragnie posiadać... Wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój... Liczą się tylko nieliczni ![]() Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby którą się jest Niech zobaczą czym jest miłość i kim człowiek dla człowieka W zasadzie ...to miło jest nie widzieć czyichś wad ... Nie chce żebys mi się śnił bo wtedy nie będe się chciała nigdy obudzić Oto jest dziwne opętanie człowieka przez człowieka... Może to magia,może życia sens,wierzyć w siebie i w coś co ważne jest Noc nadchodzi otulając myśli w sny
#4390 |
Zadomowienie
|
~ cierpię na SBF - syndrom braku faceta :P
~ A co...jeśli to Ty jestes moim Aniołem? ~ Kobieta bez piegów,jest jak niebo bez gwiazd ~ weź mnie za ręke..bo wali się mój świat ~ a czubi czabi cziba ![]() ![]() ~ I don't know why..but I love to see you cry ~ Moze pukasz do mych drzwi,powiedz czemu nie słyszę nic? ~ Cry me a river ~ W strugach deszczu - rozpływam się ~ Chodz!Zabiorę Cię na spacer ~Usta drżą,czuje lęk...po mej twarzy ,wolno tak,toczy sie kolejna łza ~ Wspomnie wcąz kręca się tu...jak jadowity wąż kąsić chcą znów ~ a w moim sercu - schyłek lata ~ Nie każde zloto jsno błyszczy,nie każdy błądzi-kto wędruje ~ świt to chyba najpiękniejsza pora dnia ~ Mozesz wziąść mnie za ręke,mozesz śmiać się ze mnie-mozesz czasem nie mówic,czasem nie lubic - kochaj mnie ~Skryj pod swetrem zielonym,w ciemność co uspokoi ~ Ze mną twoje niebo ma już mój kształt ~ Pod spojrzeniem Twoim zwykle swoim zmieniam się ~Znów jestes ze mną ~ Zima na ramiona moje spadła ~ I love to boogie boogie ![]() ~ Me and You... ~ Nie ma juz NAS...jestes Ty i jestem Ja ~ Nie byłabym sobą gdy byłabym inna ~ Dziwne...ze Cię kiedys nie znałam ~ Dobrze wiesz,ze nie jestem dobrą dziewczynką ~ Give a bit of mmmm to me ![]() ~ Ide na spacer...na spacer po miłość
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jeszcze to jest dobre. Bardzo dobre ---> Bóg mi wybaczy. To jego fach ![]() ![]()
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
Jesteś pierwszą myślą gdy się budze i ostatnią gdy zasypiam .
Chcesz rozbić tafle szkła a ona sie ugina... Czekam na jeden gest.. wiara jest moją siłą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Raczkowanie
|
- mathematics is the language of nature
- gema znowu troche gra na gitarze ![]() - all is full of love /bjork ![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
To jest jakiś cytat? Skąd on jest, szukałam w google, ale się nie dowiedziałama.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba powinno być przynajmniej...
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
znam to z jakiejś bajki
![]() ![]() ![]()
#4397 |
Raczkowanie
|
siemq dziewczyny, moze mi pomozecie
![]() Otóż poszukuje opisów po włosku, z tłumaczeniam na polski, najlepiej o miłości ![]() Juz w tym wątku było kilka takich, ale ja jestem zachłanna i chce jeszcze ![]() miłosne: Noi daje coś od siebie: Nigdy Ci tego nie powiem, jak bardzo pragnę, byś rzucił się na mnie ![]() Bo najpiękniej jest wtedy, gdy wokół mnie pachnie miłością By iść tą samą drogą.. Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego ![]() Bo tam gdzie Ty...-niebo me będzie.. ![]() Od zmierzchu aż po blask...nikt nie odnajdzie nas Na skrzydłach motylach pocałunki zakochanych niesione.. Milion myśli na minute a wśród nich tylko jedna osoba ![]() Zapomniec się w ramionach Twych ![]() właśnie Ty jesteś tym, czego chcę chcę tylko poczuć,że jesteś złap mnie za rękę i porwij w otchłań miłości pesymistyczne: czlowiek jest jak szkło- poznasz, gdy sie skaleczysz nie ucz mnie jak smakują łzy wydawałeś sie byc kryształem , a okazałeś zwykłym szkłem nasz życie to wielka wojna marzeń z rzeczywistością w kącikach ust uśmiech ślad... wczoraj ucieli mi skrzydła, a dziś każą latać... łzy są kroplami krwi duszy spod przymróżonych powiek spoglądam beznamiętnie na resztę świata znów jest zmierzch bez gwiazd, wśród łez.. każdego dnia umiera cząstka mnie zabierzcie dzień. zostawcie noc i sen. w drżących dłoniach kryje łzy, a każda z nich to krzyk.. inne: niby wszyscy wiedzą,że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie kiedyś kupie nóż i powyrzynam wszystkich wkoło kiedy łamiesz zasady-łam je mocno i na dobre jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj wszystko można, co nie można- byle z lekka i ostrożna Świat jest mały- ostatecznie wszyscy spotkamy się w jednym łóżku dochodzę...dochodzę...doc hodzę..... do wyjścia ewakuacyjnego ![]() moja wina moja wina moja wielka skrzynia wina kiedy dzieci nic nie robią, napewno robią coś złego pójdę do piekła, uwiodę szatana i razem będziemy rządzić światem! gwałce i rabuje. wracam po 20 mam nadzieję że coś sie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz coś ode mnie: * 2 dni błogiego lenistwa ![]() * Too strong for too long... * I can't be without you baby ![]() * Dzięki komuś na mojej twarzy zagościł uśmiech...
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Rozeznanie
|
Zimne krople deszczu wklejone w wiatr...ciemna noc zasłania strach...
...a ja się bawię cały czas,zapomnieć chcę co łączyło nas... Zastrzelić Amora!!!Niech nie myśli,że mu wszystko wolno Nikt nigdy nie mówił,że będzie łatwo...że życie pójdzie gładko Proszę cię poskładaj mnie,bo jestem garścią rozsypanych puzli w kałuży łez Mega smutna,troche zła,bardzo rozczarowana,lekko zawiedziona... Pokrzywione myśli w głowie mej,bardzo chory dzień Co jest?...Nic nic...to tylko samotność Już czas,obudźcie mnie.Zacznę żyć od nowa... "To tylko życie i pech oparty na tym..."
#4400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Non si ricardano i giorni, si ricaldano solo gli attimi. ((nie pamieta się dni, pamieta się tylko momenty)) Cio` che finisce non meritava di continuare ((To co się kończy, nie zasługuje na kontynuacje)) Amare e` cosi breve e dimenticare cosi lungo ((Kochanie trwa tak krótko, a zapominanie tak długo)) Tutti siamo angeli con un` ala sola. Dobbiamo abbracciarci se vogliamo volare ((Wszyscy jesteśmy aniołami o jednym skrzydle. Aby móc latać musismy sie obiąć)) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
* We are one, but we're not the same
* Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania. * Chcę do jednego miejsca na ziemi, tam problemy przestaną mieć znaczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Actions speak louder than words..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Be my bad boy, be my man, be my weekend lover, but don't be my friend ( dla tych, ktore uslyszaly tekst "zostanmy przyjacio,mi"
![]() Ja Ciebia lublu, a Ty mienia niet! ( ![]() Love is nothing - Nothing is all and all is nothing.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
Moja fascynacja Tiltem
![]() jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie... wyśpiewać ciszę,wysłowić milczenie... po to upadamy żeby się podnieść i znów iść przed siebie nie mówimy ani słowa, bo tego się nie da powiedzieć słowami Nie podoba mi się, że tak bardzo chcesz zmienić mnie Ja nie chce z tobą walczyć, z tobą się bić,ja chce tylko żyć normalnie żyć. Mówią, że jeżeli kochasz, to o tym wiesz,ale które z moich uczuć jest miłością? Nie umiem ci powiedzieć „kocham cię”,lecz kiedy cię tu nie ma, jest mi źle. wszystko, czego pragnę, to cicho leżeć przy twym boku. Moje serce pełne Ciebie, moje serce jest Twoje Czeka nas rzeka miłości,czeka nas morze radości,czeka ocean szczęścia czy ty wiesz, że ja dla Ciebie się budzę każdego dnia...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Wtajemniczenie
|
Nawet Anioł moe skońcyć upadając...
Nic tak nie jednoczy ludzi ak nieszczęście Kobieta tworzy, kobieta niszczy... Kobieta albo kocha albo nienawidzi. Trzeciej ewentualności nie ma. Są trzy rzeczy których nigdy nie odnajdę:miłość, mój świat i moja dusza. Wszystko inne już mam. Witam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie ma Ciebie w mej przestrzeni...
...być może los się gdzieś pomylił... gdzie jesteś dziś, gdzie Ciebie szukac mam, którędy iść. ??? Ty czy ja, ta noc jak żal... zdeptany wstyd, niechęci mur.. umiera w nas niechciana miłość tak tuli się do słowa było... a potem przychodzi dzień...by przypomnieć mi,że... pamiętam jak trzasnęły drzwi...i odechciało się żyć... przegrałam swój najlepszy czas..nie ma już naszych gwiazd ... 'z nikim nie będzie już tak...' z nowej piosenki Szymona Wydry...Gdzie jesteś
#4407 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Rozeznanie
|
Teraz coś ode mnie, troche pesymistyczne ale jakis taki mam nastroj dziś:
Nie ma już żadnego przedtem... Może nie powinniśmy się tu znaleźć ale jednak tu jesteśmy... Cierpimy dla czegoś tak malenkiego i wielkiego - dla miłości... Zawsze można zawrócić ale czy warto?? ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Raczkowanie
|
Little Princess:
dziekii bardzo. ale masz jakies jeszcze... cos o tym ze kocham itd... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
„ Samodzielność jest zgubna.
Tęsknię do ludzkiego zniewolenia (...)” Wszyscy wdrapują się na górę, spełnieniem zwaną.A JA? Życie dzieje się obok mnie... zaręczyłam się z wyimaginowanym mężczyzną mojego życia 'Zamykamy usta dłońmi By nie ranić ich słowami miłości' "Szyta ze snu, z kropel łez ta tęsknota we mnie jest(...) bardzo dużo marzeń, a tak mało słów." 'niech się miłość nie kojarzy z pożegnaniem, niech pogoda opromieni każdą myśl...' 'Coraz częściej jest mi wszystko jedno I milczę coraz częściej!' 'Cichy wzrok tęsknoty Pusto obok wciąż Znowu gorzka noc ' 'Co dał mi czas Co może dać?' 'Ty jedyny wiesz Co komu z nas pisane jest' Zostawić wszystko Uciec jak najdalej Jak mamy dalej żyć, jeżeli tu tak ma być Wiem, że to tylko marzenia Wiem, że nie do spełnienia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.