|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Z okazji święta zmarłych:
"Zniknęli Nam z oczu,lecz nigdy z serca" Napis:"Zniknął Nam z oczu,lecz nigdy z serca" jest na pomniku mojego śp.brata i chodź nie ma Go wśród Nas to mamy Go w sercu i pozostanie tam nazawsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Wtajemniczenie
|
* Jest tylko jedna droga i jeden cel: Ty
* Boisz się kochać, czy kochasz się bać? * I tak oto ciemnośc spowiła jasność, jak śmierc spowiła życie * Death makes life more meaningful] * Słońce jest zawsze tam, gdzie pada deszcz |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
śliczny ![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
*"Byt ku śmierci"
*"Ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń - łatwiej" *"Cokolwiek robisz, pamiętaj o śmierci" *"Jedna śmierć jest tragedią, milion to tylko statystyka" *"Dla kochanków śmierć jest nocą poślubną" *"Dla mnie samego godzina śmierci będzie godziną narodzin do nowego wspanialszego życia" *"Doświadczenie nas uczy, że zawsze kto inny umiera" *"Dwie są drogi, jedna droga życia, a druga śmierci i wielka jest różnica między nimi" *"Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca" *"leż śmierci trzeba nam przeżyć, by się nauczyć, że i my umrzemy" *"Każdy człowiek dąży sam do miłości, sławy, śmierci" *"Ludzie umierają i nie są szczęśliwi" *"Nic się nie da zmienić: statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Rozeznanie
|
piekny pożyczam
Z kazdym dniem przemijamy... I cytaty A. de Saint Exupery'ego: To, co nadaje sens życiu, nadaje także sens śmierci. Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Rozeznanie
|
Tak...nikt nie potarfi zastąpić nam tych osób które były nam bliskie...Trudno się z tym pogodzić
![]() *'Proszę zabierz mnie,nie jest ważne,w którą stronę' *'Wszędzie brak miłości i uczucie samotności...' *'W moim ogrodzie,gdzie samotności nikt nie rozjaśniał' *'Jest przecież miłość,wierzę w to jeszcze zbuduję dla niej dom'
#4448 |
Rozeznanie
|
Chłód i cień...już czas na sen
Gdzieś we mgle gubię drogi swe... Mur bez bram,ja tu ty tam Jak mam żyć,nie ma sensu nic...chcę do ciebie iść Powoli zapada zmrok,powoli znika nam z oczu kolor dnia Jaki piękny sen,jak realny jawy kres Po co budzić się,gdy na zewnątrz jest jak jest Dla ciebie usta moje i cieplo mioich dłoni Tak pusto tu bez ciebie,aż brakuje słów Z tobą odkryłam świat,z nikim nie będzie tak Być może los gdzieś się pomylił,być może jeszcze ty i ja
#4449 |
Konto usunięte
|
Ja mam teraz taki "cierpliwość ma swoje granice... a głupota ludzka nie zna granic"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Rozeznanie
|
*'Każdy szmer i każdy gest,na uczucie twoje przeliczam'
*'By kogoś mieć,by kogoś chcieć...tak już jest' *'I w nadziejach,które każdy ma...spotykamy się' *'Między ziemią a niebem szukamy się,tak dalecy od siebie jak gwiazdy dwie' *'Mów mi częściej o miłości,bo chcę wierzyć,że jest' *'Rysowałeś nasze plany,wielka miłość była w Tobie...' *'Lecz naprawdę kochać chciałam...ale może nie umialam?' *'Spójrz w te oczy gdy się śmieją...w ich blask' *'Don`t say You love me...'
#4451 |
Zadomowienie
|
Każdy jest niewidoczny...jestem i ja
Chesh maye zibat mano kosht (your beautiful eyes are killing me) Biya pisham dobare (come back to me again) stop running back to old times
#4452 |
Rozeznanie
|
Ty byłeś swiatełkiem, teraz nie ma nawet promyka...
NigdyNieWieszCoMożeszZysk aćATakWieleDoStraceniaJes t ![]() Załuję tylko tych chwil, których nie było... Kochałam,pragnełam,tęskni łam i śniłam. Ciebie już NIE MA...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
zapukaj cicho. . puk puk puk . . do moich antywłamaniowych drzwi . .
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Raczkowanie
|
Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak...
..Wiem, że to tylko marzenia Wiem, że nie do spełnienia A jednak chcę by spełniły się.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4456 |
Zadomowienie
|
prawdopodobnie po persku
![]() ![]()
#4457 |
Raczkowanie
|
Jedyne co pozostało to wspomnienia... Tęsknię[*]
" Wierzę w Ciebie, wierzę w moje Sacrum... " " Odnalazłam Cię... Odnalazłeś mnie... " " Do ostatniej przystani dobiłam, wysiadam... " " Jesteś mą wiarą, nadzieją zagadką... " " Chcę do mojej miłości... "
![]() |
#4458 |
Raczkowanie
|
witam.
![]() - Życie często przewraca mnie, ale wierzę że podniosę się. - Wszystko to co mam, wykradłem Bogu gdy spał. (c.d. -> i tak zabierze mi więcej zatrzymując serce.) - To taki boski układ, dać życie ale szczęście ukraść. - Jedyne takie święte miejsce, gdzie rozum przegrywa z duszą i sercem. - Szukam znaku, który się okaże drogowskazem. - Bo jesteś mą wiarą, nadzieją, zagadką, której nie umiem objąć rozumem. z listy: - I need's Your Love Like Night Needs Morning. - I see the sorrow in your eyes U'll soon be in the paradise. - Znowu w życiu mi nie wyszło. - To czego tylko chce, ja z tobą w chłodnym deszczu.. - Dlaczego cudowni ludzie sprzedają dusze diabłu? ![]() - Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic.. - Zakochałem sie na nowo - w brukowej gazecie i internecie.. - Lubię ten stan "rozkoszne sam na sam" ![]() - Jest mi smutno jest mi źle kto dzis przytuli mnie? ![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. ![]() razem od 29.01.2005r. ![]() zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. ![]() `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! Edytowane przez malaulcia Czas edycji: 2006-11-02 o 20:35 Powód: błędy w pisowni |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudoooowne!!! ![]() ![]()
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
" Bóg mnie nie chce... diabeł się boi"
" Najlepsze są w życiu tylko chwile..." " Maybe yes... meybe no... meybe baby I don't know..." " Trzeba wierzyć że się uda bowiem wiara czyni cuda..." " Nigdy nie wiesz co możesz zyskać... a tak wiele do stracenia jest" " Every night in my dreams I see You... I fell You... =***" " Miłość jest jak wojna... łatwo ją zacząć... trudniej skończyć" " Rany mogą się zagoić... ale blizny pozostają na całym ciele" " Coś masz w sobie bo ciągle myśle o Tobie" " Dróg jest wiele lecz nie kazda prowadzi do celu..."
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coś z listy: >>ki$ miii,taczzz miii<< Zamknij oczy. Otwórz srce. Juz idę... życie jest zbyt krótkie, żeby żyć osobno... prawda? Czy i ja mogę dostać lizaka? ^^
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Mój: ..korupcji mówimy stanowcze BYĆ MOŻE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() po przeczytaniu opisu zostaw wiadomość
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! potrzebuję na gwałt jakiegoś opisu żeby dac swojemu eks coś do zrozumienia, bo on ma nowa dziewczyne i ustawia sobie ciagle opisy w stylu "kocham Cie' itd...i mysli ze robi mi tym chyba przykrosc ale tak w rzeczywistosci nie jest,chcailabym zeby to w koncu zrozumial ze jest tempakiem a jego nowa laska jest feeeeeee ;pz góry thanx
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cudne ![]() ![]()
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
U mnie królują w opisach teksty piosenek
![]() - "Fafter, fafter" (czyt. faster, faster... ![]() - "I'm not drunk or anything. I'm a little stoned." - "There's only one way, Gerard Way..." hehe ![]()
#4467 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
![]() 'just trying to keep the world from smashing, crashing in..' mój obecny. kawałek ulubionego 'Ur' Tiesta ![]()
#4469 |
Wtajemniczenie
|
Troche moich
- Amici fures témporum. Volverás a tener miedo a la oscuridad.. / Gdy gaśnie światło budzi się zło.. - La vie n'est pas toujours rose../Życie nie zawsze jest różowe - Jamais deux sans trois../Co wydarzyło się dwa razy wydarzy się i trzeci - La route est longue mais pleine d'espoir || Droga jest długa, ale pełna nadzieji - Je n'ai qu'une philosophie,Etre acceptée comme je suis /Mam tylko jedną filozofię,Być akceptowaną taką jaką jestem - Out there is my home world...and someday I will find it...I hope so.. / Gdzieś tam jest mój świat...i pewnego dnia znajde go..mam nadzieję.. - Für immer ist alles was uns bleibt - Na zawsze jest wszystko co w nas pozostanie
#4470 |
Zakorzenienie
|
"Tak mówiłam jeszcze wczoraj... dzisiaj jest już inaczej..."
"Please take me away... take me away... so fair away" "Otwórz oczy, powiec, że czujesz, widzisz, kochasz też..." "Im dłużej Cie znam tym więcej czuje, że gdy Cie nie ma moje serducho wariuje..." "Czasami życie potrafi być okrutne... ja się o tym przekonałam..."
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.