|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
moje :
1. .::jesteśmy własnością tego co posiadamy ::. 2.nie zasne chociaż umiem ,nie zapomne bo nie rozumiem 3.każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje 4. .::: DługiDźwiękSamotności:::. 5. trzeba przetrwać zime żeby poczuć wiosne
#4772 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny opisy te po angilsku naprawde niektore sa swietne - wielkie dzieki ![]() ![]() ![]() Dawajcie wiecej jak macie - z tłumaczeniami ;p buzka moj aktualny opis : ' marzenia moga sie spelniać , trzeba tylko sobie na to pozwolić ' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I moj dzisiejszy: Dziecko rządzi kobietą, kobieta mężczyzną, a on dopiero światem ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Raczkowanie
|
![]()
Wiem dużo $ię poWtarza to nie bijcie za poWtórki
![]() Gdzieś wyszłam: w szkółce. . ale myslami zawsze przy moim misiu KC ![]() be be be kopytka niosą mnie || w TeReNiE xD CzUjE SiĘ ŹLE JeStEm GdZieŚ LeCz Nie SzUkAj MnIe Bo NiE ChCe DaLeJ ŻyĆ a ja lece i lece i lece... -->porwały mnie atomówki nie wiem kiedy wróce<-- poszłam poszukać wiosny sprawdzam czy zgasło swiatełko w lodówce śmigam autkiem po mieście może zostańcie w domciu... sponsorem mojej nieobecności jest... Jestem bardzo zajęta! - Układam ikonki na pulpicie. ja i mój lolo poza kontrolą na gazie jak castroll, na bazie jak hardcore ---->u znajomków<---- "Psychiczny eden"...siedem dni zlewa się w jeden...;(("Gdzieś... 'Zegar usnął...Już na Wszystko jest Za późno..;( jak najdalej stąd... kiedy ide do szkoły i mprzechodzę koło baru czuje zapach poezji to zapach browaru <piwo> Pączkuję (miałam w tłusty czwartek ) zmywam z siebie Ciebie... to co pozostalo... Bujam w obłokach różowych myśli Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Deprecha. ... smutno... poporostu buuu... Zaraz wracam, nie tęsknijcie za bardzo w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... Zajęty czymś albo kimś - niepotrzebne skreślić... Czasem dzień jest jak sen f szkole, tzn na razie spie ale jutro juz bedzie aktualne raczej siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze "Gdzieś we mgle.." "Gdzieś we mgle gubię drogi swe..." Zaraz wracam/ Oglądam ''Modę na sukces'' - Czy Rick zakochał sie w Kimberly ?! Ukrywam sie przed mafia (przy statusie niewidoczny) " ...kiedy bede juz w poblizu poczjesz slodki smak..zrozumiesz,ze to ja.." OOO$kaaa ;] Gdzies z lolqami ;pp sms meee ;* WAKACJEE;d kubus zabrał prosiaczka i poszli w ciemny las:P
![]() |
#4775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje też śliczne, kradne z premedytacją, hehe ![]()
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
To nie będzie karane
![]()
#4777 |
Raczkowanie
|
to dobrze bo juz się obawiałam
![]() Mam prośbę...macie może jakiś opis ktory dalby mojemu bylemu do zrozumienia, ze mam juz dosyc jego mieszania w moim zyciu.... chodzi o to ze on pomimo tego ze ma dziewczyne, zachowuje sie jakby nadal mu TYLKO na mnie zalezalo...a na dodatek jego "piękna" ma do mnie pretensje i zrobila mi wczoraj scene zazdrosci... nie wiem czy rozumiecie moj problem, ale pomocy!!! ![]()
#4778 |
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś podobna sytuację: czy nie rozumiesz, że dla mnie już nie liczysz sie?
było... minło... nie wróci... niektorzy nie potrafią tego zrozumieć...
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Nie ma większej rzeźni niż pamięć.
#4780 |
Wtajemniczenie
|
#4781 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo "baby" przydadzą się twoje opisy
![]() No to chyba rozumierz mój smutek...;/
#4782 |
Zakorzenienie
|
...dotykać Cię...jak ogień...
...chcę być z Tobą...być z Tobą tak chcę... ...przyzwyczaić się nie mogę, że Cię mam... ...może byśmy się tak zakochali?... ...myśli zmarzły na lód... ...Ty dałeś ciepło mi... ...kiedy widzę Ciebie to jakoś w sercu lżej... ...nieprawda że tak miało być... ...nie liczę dni, bo szkoda łez... ...kochaj...kochaj...koch aj... ...to był tylko sen...piękny sen... ...przepraszam Cię za miłość mą...wybacz mi...że Ciebie wybrałam... ...przepraszam Cię za miłość mą...wybacz mi...że jesteś mi bliski... ...znów siedze sama...wśród czterech ścian... ...znowu nie mogę spać... ...w Twoich włosach słychać szum morza... ...gdy jestem z Tobą...słyszę...bicie Twgo serca... ...wystarczy bliskość Twoich myśli...
#4783 |
Rozeznanie
|
Hejka mam takie pytanko,czy ma ktoś może opisy które jednoznacznie podkreślą że ta osoba nie jest właściwa,nie chce mieć z nią nic wspólnego i niech da mi spokój.Może coś o Nieszcześliwym Romeo(czyt nieszcześliwie zakochany)hehe z góry dzięki
![]() ![]()
#4784 |
Raczkowanie
|
może sobie coś wybierzesz...
![]() ![]() ![]() -Przebyliśmy długą drogę, nieprawdaż? Zadaliśmy sobie głębokie rany, nieprawdaż? - Gdzie Diabeł chciał zwieść mnie z trasy, Stwórca wziął mnie za rękę i poprowadził drogą -Tak długo jak nie puściłeś mej dłoni, czułam jakbym mogła zrobić wszystko. -Czy nadal gonisz to marzenie o którym mi opowiedziałeś? -Pamiętam twoją obietnicę. Pamiętam każdy dzień. -Kiedy szliśmy tą samą ścieżką, wierzyłam bez żadnej wątpliwości. -Na zawsze już żyć będziesz we mnie,dlatego nigdy nie powiem "żegnaj" -Z całą pewnością tego dnia dotknęliśmy miłości... -W pewnym momencie zaczął męczyć mnie ten świat... -To nie tak, że każda miłość się kończy niczym noc, która kończy się wraz ze świtem... -Ludzie są smutni to stworzenia, które żyjąc zapominają -Kiedy dorosnę? Jak długo będę dzieckiem? Skąd biegnę? Dokąd biegnę? -Dlaczego się śmiejesz? Dlaczego jesteś przy mnie? Dlaczego opuszczasz mnie? Proszę powiedz mi. -Gdzie jest mój samuraj?Tak potrzebuję, potrzebuję mojego samuraja. -Jestem Twoim małym motylkiem:zielonym, czarnym i niebieskim, maluję kolory na niebie ![]() -Ty jesteś prawdopodobnie pierwszą osobą, która próbowała mnie zrozumieć. -To musi być niemożliwe by żyć nie raniąc nikogo. -Widziałam cię jako przyszłośc kochanie...Ty widzisz mnie jako jedną noc...:/ -Bo dziś wieczór wiem, ze będziesz błagał by zosatć...A jutro po prostu sobie pójdziesz... -było... minęło... nie wróci...dlatego warto zapomnieć.
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
jeszcze znalazłam pare...
![]() -Dzienni przyjaciele i nocni kochankowie -I mam nadzieję że moje marzenia wezmą mnie tam. Gdzie nieba są niebieskie, -Nie mogę spać. Nie mogę po prostu oddychać. Kiedy twoje cienie są wokół mnie -Jestem wielbicielką Twojego dotyku... -Ty i ja byliśmy sobie przeznaczeni - miłość jest odpowiedzią wypisaną na skrzydłach anioła.
#4787 |
Rozeznanie
|
Nie wiem może troszkę źle to sformuowałam,ale ja nie jestem zakochana(tym bardziej nieszczęśliwie):P Chodzi o te osoby które to mi wyznają miłość,i czasem poprostu mam tego dość i niech się wszyscy odczepią
![]()
#4788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
siedzę sama... w czterech ścianach... myslę... myśle... myśle...
w pokoju bez ścian zamykam się... by marzyć... tylko o Tobie... O Tobie, dla Ciebie, o Tobie, dla Ciebei chce być, żyć i śnić...
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
mi ostatnio spodobaly sie takie opisiki :
All Good Things Come to an End I'veAlways been in love with you,I guess you've always known it's true I've always been in love with you,I guess you've always known it'sTrue zostaniesz w myslach, na ustach, w powietrzu... "dlaczego kochanie Cię wydaje się takie złe...?" bo każdy szuka kogoś, by pójść z nim tą samą drogą ... zrób to czego sie obawiasz , a osiągniesz to co pragniesz ... są chwile w których trzeba podjąc ryzyko i dac ponieść sie szaleństwu don't let go love Bez planów życie to cały mój plan ... ~~kiedy~jestes~blisko~plo nie~we~mnie~wszystko~~ To uczucie nigdy nie zgasnie..śweci w moim serduszku jeszcze bardziej... [J]eżeli [W]iesz [Ż]e [W]arto [C]zekać ....[T]o [C]zekaj ...:::kocham kogoś kochanego i nie umiem żyć bez niego:::...;( Fakt że Ci na kimś zależy uświadamiasz sobie dopiero po utracie....... **czasem milczeniem.....mozesz powiedziec wszystko** Miłość jest najwyższym sensem istnienia. Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca. You are responsible, forever, for what you have tamed ...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem... Jest znacznie łatwiej burzyć niż budować, szkodzić niż pomagać, nienawidzić niż kochać. Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść. Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. Miłość jest jak kwiat, im dłuzej sie rozwija tym jest piękniejsza NiE SzUkAj KoGoŚ Z KiM MoŻeSz ByĆ LeCz KoGoS BeZ KoGo NiE MoŻeSz ZyĆ* Dla TeGo kTo pOtRaFi CzeKaC PrZyChOdZi wSzYsTkO z CzAsEm... za mało uczuć, aby coś budować, za dużo, aby to porzucic Miłość albo jest szalona albo wogóle jej nie ma.. Szukaj Mnie. Cierpliwie Dzień Po Dniu. Staraj Się Podąrzać Moim Śladem Myśle o Tobie w wieczory zimne i pytam czemu nie jestes przy mnie ??? Łatwo powiedzieć koniec ale nie łatwo przestać kochać.. hello i'm the lie living for you so you can hide hello i'm your mind giving you someone to talk to Marzenia trzeba mieć,ale nie trzeba wierzyć w to,że sie kiedyś spełnią niestety nie jestesmy sobie przeznaczeni ;((( KrWaWa RóŻa ZaKwiTŁa PoŚróD ŁąK MoJeGo ŻyCia .. .:Zycie nie jest takie piekne... jak sie niektórym wydaje...: Wiedz, że Cię będe zawsze kochać =( Szkoda że sie to skończyło ![]() ![]() ![]() " Z czasem łzy wysychają, ale ból w sercu pozostaje...." czasami kiedy kłade sie spać, mam jedno marzenie rano juz nie wstać Zimno , źle i wszystko jakieś szare, rozmazane - nie moje.... ;( jak nie ten to nastepny..i tak sie to kraeci...ale ten byl wyjatkowy.. ;( miłosc jest jak wojna: łatwo ja zacząc, trudno skonczyc ![]() <<...w życiu piękne są tylko chwile...a co bylo juz nie wroci...>> |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
madzia : piekne..
![]() DZIEWCZYNKI, mam taka prosbe: czy macie cos moze o przyjaciolach.. zeby podziekowac przyjaciolce ze ze mna byla wczoraj w ciezkim okresie, ze ze mna jest, ze dzieki niej wszystko... PROSZE..... ![]() ![]()
#4792 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
sorry, ale to jeden wielki koncert życzen. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przestan sie czepiac, watek od tego jest zeby bylo koncertowo i nawzajem sobie pomagamy jak zauwazylas, badz nie. A nie powiem jej w twarz dziekuje, bo mieszka 1700km ode mnie, slyszala to ode mnie wiele razy i chce uwiecznic na dzisiejsza noc opis dla niej. Dziekuje za inteligentne rady. I wyluzuj.
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
cos ode mnie
![]() -> Pierwsza kropla, która spada z chmur nie ma znaczenia, druga potwierdza, a trzecia - upewnia (Ramon Gomez de la Serna) -> Nie biegnij przez zycie za szybko, bo najpiekniejsze rzeczy zdarzaja sie nam wtedy, gdy najmniej sie ich spodziewamy (Marquez)
![]() |
#4795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a drugie bardzo trafne. pożyczam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
ten drugi jest swietny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Wtajemniczenie
|
Moj dzisiejszy:
"jestem tak beznadziejnie zakochana w beznadziejnej beznadziejnosci..." ![]()
#4798 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
"To nic ze masz
troche mniej ladna twarz mnie sie bardzo podobasz i juz!...." ![]() "Ty jestes - wiem juz nie bajka nie snem ale jestes prawdziwy jak Ja" |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
ej no to akurat fajne ......
![]() ![]() moje : 1....Sami sobie stali się katami,a pomyśleć że byli wojownikami... 2.Bog zesłał mnie na ziemie bym siała terror i zniszczenia 3 Bóg zesłał mnie za kare ..... bede twoim koszmarem mojego kolegi : żyganie to nie ****anie ..... to trzeba umieć ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.