|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
nio..fajne..
me wspomnienia pokrył kurz... Ciche anioły pożyczyły mi skrzydła, bym nie przewracała się, chodząc.. Chcę cofnąć czas chcę uwierzyć,że wszystko to co było w nas jeszcze gdzieś tam jest. Każdego dnia zabieram go w daleką podróż moich rąk "To serce daje kolor, wszystkiemu co człowiek widzi, słyszy i wie."
Wszystko dziś w Twoich rękach...zapomniałeś już tyle Ci mówiłam-wychodzisz-znikasz gdzieś..." Gdzie mam iść-nie mam nic oprócz słów.." ...
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne są..zapożyczyłam..
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
To tak :
Samotność jak gorączka nocą dopada.. Sama z bezsennością bez skutku sie zmagam.. Myślę o Tobie i jakoś nie moge przestać.. Cały mój świat w Twojej osobie sie streszczał.. Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic.. albo cofnąć czas.. Nie mam już ciebie największa strata, nienawidzę siebie życia i całego świata. Dlaczego? mój i twój świat sie zderzył.. Najgorsze że na te pytania są odpowiedzi. Podaj dłoń zaprowadzę cię, gdzie wzrok nie sięga.. Tell me you'll love me like a star.. Tell me you'll want me wherever you are. Tell me you'll breathe me until your last breath. Liar, liar.. Time to be your only one Your eyes are holding up the shy I don't believe I'll be alright I don't believe I'll be OK I do believe you didn't try I do blame you for every lie When I look in your eyes, I don't see mine.. I don't change my mind for anybody. I won't waste my time on just anybody. I know what I feel and you feel it too I dream of the first kiss and who'll make the first move You and me, all alone It's to late to say we didn't know.. Everywhere you go it seems that lighting strikes and then you crash I can't stand to see you in pain, So I just look away. What just happened? Did you kiss me? Cause that's a place we've never been until now I tried to tell you I've got to get away TYLE ! ![]()
#4895 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ma ktoś jakieś opisy o utracie sensu w życiu, utracie celu..??
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
pożyczam..
#4897 |
Rozeznanie
|
Pomiędzy było a co jest, pomiędzy dniem a dniem, Zapomnij go...
#4898 |
Zadomowienie
|
- Jak w kolowrotku bezwolnie się kręce gubiąc wątek i dni...
- Bede tracić czas,szukac dobrych gwiazd,gapic sie na dziury w niebie,jak nadluzej kochac Ciebie... -słowa ukoją ból... - Kochanie spójrz w moje oczy ! Co widzisz ? Tusz na rzęsach ?! - Bez Ciebie,muszę nauczyć się od nowa oddychać... - Chodź pomaluj mój świat, bo kredki mi sie zgubiły ![]() - na wysokim niebie chmurka chmurke je.....zzu co tam się dzieje... ![]() - spieszmy sie kochać facetów bo tak szybko głupieją ![]() - Dlaczego tak piekne chwile mijaja jak przelotyny deszcz... - piąkne oczy masz korkiego twarz ząby jak organy przyczep je do ściany - pita mleko badz bambucha...!!! - Przyjdzie dzien,w którym mnie pokochasz - będe czekać... - Lokuj swoje pieniądze w alkoholu, tam są one najbardziej oprocentowne ![]() - Bystre me oczka niewinna minka lecz jestem łobuzem jak każda dziewczynka!
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kiniaczeq;3142217]To tak :
Samotność jak gorączka nocą dopada.. Sama z bezsennością bez skutku sie zmagam.. Myślę o Tobie i jakoś nie moge przestać.. Cały mój świat w Twojej osobie sie streszczał.. Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic.. albo cofnąć czas.. Nie mam już ciebie największa strata, nienawidzę siebie życia i całego świata. Dlaczego? mój i twój świat sie zderzył.. Najgorsze że na te pytania są odpowiedzi. kiniaczeq, z jakiej to piosenki? Bo znam ją i bardzo lubię, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć autora i tytułu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
1. Nie mogła zapomnieć ..... bo chciałam pamiętać ?
2. myślałam stereotypami i pogrążałam sie w odchłani 3. Jak ćwiczyć pamięc by umieć zapomnieć ? 4.....życiowy parkiet bywa śliski ......
#4901 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tutaj to pisze, ale musze się Wam pochwalić...dzisiaj uczyłam się jeździć smaochodem <LoL> jestem tak szczęśliwa z tego powodu ze az mnie rozpiera
![]() A to kilka opisów... -tak jak odszedl dzien we mnie zgaslo coś... -bez Ciebie noc stracila smak nie ma sensu cały świat... -marzenia nie spelniaja sie kiedy nie ma Cię... -zniknę i już nie będzie mnieś -wiesz jak chciałbys zyc?? bo ja chce byc wolna.... -Mnie chcesz uczyć miłości?Jam jest miłości głównym profesorem -Miłość igra w jej oczach, w ich słońcu się grzeje; Miłość brnie w labirynty jej włosów kuszące; Miłość wiecznie na ustach jej słodycze sieje -Będę umyślnie płakała,Niech ON me łezki pije! -Co to jest miłość Doprawdy nie wiem Chcę być kochana Chcę kochać Ciebie -Wybrzeże bledsze w liliowej półżałobie i żaglowiec oparty na wietrze, jak ja na myśl o Tobie. -Jedna łzę Ci wyślę , I jedno serce moje, Takie Twoje , że aż obce. -Jednemu ufać człowiekowi, to więcej niż posiadać świat. -Lubić można każdego a kochać tylko jednego.
#4902 |
Zadomowienie
|
a ja ciągle kradne...
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Wtajemniczenie
|
* Prawdziwym życiem jest umrzeć z miłości
* Sto we mnie żądz, sto uczuć, sto uwiędłych liści * Kochaj mnie mimo wszystko * I still haven't found what I'm looking for |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Rozeznanie
|
Doceńmy to co mamy. . .
Zabawne, zawsze gdy starasz sie czemuś zapobiec to i tak sie to dzieje.. ... a miało być tak pięknie, a miało być tak kolorowo ... ...nil verbi... ( to znaczy "ani słowa")
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Rozeznanie
|
-Ignis, mare, mulier - tria mala ^^ (ogien, morze, kobieta- trzy nieszczęścia
![]() -you're feeling sad and feeling lonely, and no one seems to care -this world is cold -don't stop searching it's not over ale najczęstszy, zwłaszcza ostatnio - **Ś N* I **E G ** U*!!!!*!!**!*! ![]()
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
A ja mam taką prośbe
![]() ![]() ![]() ![]() Szukam czegos w stylu Bystre oczka niewinna minka lecz jestem łobuzem jak każda dziewczynka! Jesli ktos ma coś podobnego - bede wdzięczna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Raczkowanie
|
#4909 |
Zakorzenienie
|
i ja...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niewinna buźka niech nie zmyli Cię bo pod nią szatan kryje się ![]() Na szczęście nikt mi nie każe przyznać się o czym marze... Jestem poprostu aparatką..Faceci??Wspomin am o nich rzadko Jestem grzes(c)zna dziewczynka Myślisz,że mnie dobrze znasz...Zaskoczę cię gdy odkryję drugą twarz... ;> Takie niesamowite myśli na myśli że nawet podświadomość się rumieni ![]() może coś ci się przyda ![]()
![]() |
#4911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przydały się....wszystkie ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
* To z lekkich dotyków, gestów, spojrzeń i rozmów powstaje miłość
* One day we'll die but not now * Jak niebo bez gwiazd, jak bez skrzydeł ptak |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
macie jakies opisy na takiego potężnego doła.. ?
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie smutaj sie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
żona
|
Cytat:
![]() Czasem lepiej jest spać... We śnie budowac swoj świat... Czemu życie to nie sen? zasypiać i budzić się bez zmartwien... Chciała bym zasnac i sie juz nie obudzic patrzec na was z góry =( ;( Po cO Żyć ...Po cO śNić...kiedY nie Ma senSu CałY śwIat ![]() KiedyśWyjdePójdeINigdyNie WróceDoTejSzarejRzeczywis tości... ..GdYbYm TyLkO MoGłA ZaMnKąĆ OcZy I IcH JuŻ NiGdY NiE OtWoRzYĆ.. Powinnam dostać Nobla za to, że tak długo wytrzymuje z tym światem... KażdyMaChwileŻeByToWszyst koJe*nął i PatrzyWLustroJakŁzyMuCiek ną.. KłAdĘ Na StÓł ObIe DłOnIe Pa3E Na NiE MyŚlĘ SoBie:Wy3mAm?UtOnĘ? Świat mnie przeraża... jest pełen niezrozumienia... Tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem tylko tego chcę ktoś powiedział "nie upadaj masz siłe" już nie umiem..=( Niech mi ktoś powie, gdzie jest ten lepszy świat=( Szczęscie? To słowo nie występooje w moim słownikoo...=( ZaTrZyMaĆ cZaS Na ChWiLe ZaPoMnIeĆ SiĘ i ŚmIaĆ CzEmU KaŻdE SzCzĘśCiE MuSi SiĘ GdZiEś KoŃcZyĆ...DlAcZeGo TaK JeSt ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
macie jakiś opis o minionej imprezie???
Ja narazie dałam sobie "saturday night fever" ![]()
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...gdy rozpada sie swiat wiara konczy sie... ...nadziei brama strzaskana w pyl... ...jestem czarna jak róży westchnienie...jej krew... ...za oknem wstaje dzien...a we mnie czarna noc...
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
a to moje ostatnie...:
...ale mysli nasze sie spotkaja gdzies...posrod piaskow niedostepnych wydm... ...patrze w niebo,które zamknac mozna w dloni... ...nasze drogi, nasze losy się nie zmienią,już nas morza i pustynie nie rozdzielą... Razem z wiatrem, który ucichł ponad ziemią, Z marzeniami, które teraz nic nie zmienią,
![]() |
#4919 |
Rozeznanie
|
Jestem mistrzynią świata w komplikowaniu sobie życia ;/(ostatnio często u mnie gości)
If your lips feel lonely and thirsty - kiss the rain... Wariatami nazywa się tych, którzy nie zgadzają się na rzeczywistość Nie potrafię dokończyć spraw, nie potrafię wypełnić własnych słów... powiedz gdzie jesteś...czy tak będziemy trwać..? ..Czasami kogoś polubimy, czasami tylko za to, że jest..( jakoś przypadł mi ten do gustu)
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
dziekuje wam dziewczyny juz mi troszku lepiej
![]() dzwiek budzika- czas do Ciebie telefonuje małe zdarzenia nie ma nic wiekszego od nich niewiele mam, tak mało a przeciez tyle
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.