![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam ;(..nie wiem jak długo to wytrzymam...trzymaj się... ![]() może coś takiego... 'Trudno o cuda..a normalne rzeczy przerażają...' ![]() brakuje słów<-------mam teraz taki eh
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Zranione serce milczenia ostrzem...wciąż wierzy w miłość,szuka szczęścia
Zaufanie zobowiązuje.. Nie dostaniesz się na szczyt góry spadając.. Przeszłość ta jest pułapka szarych dni...nieumiem tak żyć Bądźmy jak sen, który nigdy nie przemija..! Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię...czy prawdą zadać ból.. ? A rzeka którą widzisz to słona rzeka łez... Zamyka sie mój czas..będę czekać na Ciebie tam...
#4924 |
Zadomowienie
|
Pesymistyczne...
Ja juz nie szukam szczęscia - przestałam w nie wierzyć Cry me a river W samotności czterech ścian gubię tożsamość. "Czasem kogoś kochać, to znaczy mieć odwagę pozwolić Mu odejść." Gdy się śmiejesz, świat śmieje się z tobą; kiedy płaczesz, jesteś sam Nie od deszczu mokre lecz od łez...... są takie chwile...że nie mam już sił...aby dalej żyć Chciałabym choc na chwile zniknąc,wyłączyć się,nie czuć... samotność to taka straszna trwoga,ogarnia mnie, przenika mnie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
mój aktualny:
Spojrzeniem nieraz kobieta bardziej grzeszy niż czynem... ![]()
#4926 |
Zakorzenienie
|
...czy czegoś mi brakuje??...czy ktoś mnie potrzebuje??...
...czy ktoś mnie będzie kochał??...
#4927 |
Zakorzenienie
|
to chyba dokładnei było tak " Gdy sie śmiejesz, świat śmieje sie z Tobą; kiedy płaczesz, płaczesz sam" ? Słowa z filmu Old Boy
![]()
![]() |
#4928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() coś ode mnie: NaszeŻycieJestOtyleSkompl ikowane,OIleMyNiePróbujem yGoUpraszczać...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Rozeznanie
|
'Te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz...'
'Tyle w życiu się zmienia...zaufaj przeznaczeniu' 'Nie trać wiary w marzenia...tyle jest do stracenia' 'Kiedy dreczy cię ból...niefizyczny...' 'Nie prosze o więcej,niż możesz mi dać...' 'W rzekach marzeń w słodkim szale płyną chwile...' 'Uwierzy w każde kłamstwo...Byle mieć złudzenie ciepła i miłości'
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Mara_m- Twój avatar jest cudowny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
#4936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zabieram ![]() ![]()
![]() |
#4937 |
Zadomowienie
|
....Przez te lata noc stała sie dobrym kumplem....
...Ja w taką noc umiem płakać tylko potokiem łez... ....Gonie marzenia i wierze w to że kiedyś sie spełnią... ...Mam odwage marzyć i cho*** upór by marzenia prawdą sie stały... ...To taka noc, kiedy dusza robi bilans... ...Na poduszki połowie jest konfesjonał.... ...Narzekam na wszystko, to takie Polskie.... ...Choć minęło wiele lat i dni ja wciąż czuje siłe tamtych chwil... ...Nie ważne co przyniosą dni ja na zawsze mam to w sercu...
![]() |
#4938 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swietne. Zabieram NA ZAWSZE. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzis mam dla niego jeszcze ten: "So, now you say you love me You cried the long night through Well, YOU CAN CRY ME A RIVER 'Cause I cried, I cried the river over you... .. ... . " Cytat:
![]()
![]() |
#4939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ranki z nagłym brakiem tchu, noce bez godziny snu... ![]() Wszyscy powinni lokować pieniądze w alkoholu - jest zdecydowanie najlepiej oprocentowany. ![]() i na koniec.. *życie jest jak impreza,zrób wszystko żeby nie byc na niej kelnerem* ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
|
..rozmyla sie w kolejna noc granica snu..
..Powiedz mi prosze, co myslisz chociaz raz..
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
![]()
Macie moze jakieś opisy skierowane do osoby na której sie bardzo zawiodło... ? Jeśli tak to prprosze
![]()
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
I Wish I Had An Angel, for one moment of love...
...wszystko było by inne, gdybys tu byl, ja wiem...=( you make me wanna smile, you make me wanna sing, oh God I love you! ![]() Gdyby ludzie myśleli o tym,co mówią,to nie mówiliby tego,co myślą... "jeśli marzy sie razem, jest to początkiem nowej rzeczywistości..." "Bo od tego oni są! Od tego są oni! Od tego są!" "Rzeczą ludzką jest grzeszyć, ale szatańską trwać w grzechu…" Każdy Kochać Może Lecz Jak Nie Kocha to Kto Pomoże??? Nienajwyższe widzę gwiazdy, a szczęście dają, bo jesteś tam... Serce pozwala dostrzedz to czego oczy nie widza... Jeśli jakieś sie powtorzyły to przepraszam... ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
Mój aktualny "Idź i nigdy więcej nie brudź moich ręczników"
![]() ![]()
#4946 |
Zakorzenienie
|
przesukaj watek takich opisow jet pelno
#4947 |
Zakorzenienie
|
oo jakie fajne opisy
![]()
![]() |
#4948 |
Zadomowienie
|
kiniaczqowi dziękuję za tytuł piosenki
![]() Moje ostatnie: bo w życiu jest jak w piłce: niewykorzystane okazje mszczą się. (odnośnie tego, że nie powiedziałam Mu jak bardzo go kocham, a teraz, kiedy chcę Mu to powiedzieć już nie mogę ![]() dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę? Z listy, które wpadły mi w oko: Każde marzenie jest dane nam wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia. znów mi się to przyśni. to ja i brudne myśli. Zrobiłbym krok do tamtej chwili, gdzie swój początek wszystko ma. It was then that I realized that forever is in your eyes . . . ![]() Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej... Czasami smak zycia odbiera apetyt... |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.