![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
![]()
ma status, zebym poszla do psychiatry brala prochy i nie ozdywala sie... ale co ja takiego zrobilam ;(
jeszcze niedawno mi pisal mile sms na dobranoc o co chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
masz racje, dzieki wam
![]() w doslownie kilka godzin wczesniej mial status ze: "czemu ze mna zerwalas? czemu mnie nie kochalas? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Wtajemniczenie
|
#5016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to glupi prostak!! zawsze byl prosty ale kochany a teraz sie okazuje ze gnojek z niego hamski prostak a nie kochany. zerwalam bo go nie kochalam tylko bylam zauroczona na poczatku.. to moja wina ze nie kochalam ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Wtajemniczenie
|
Je sais, et puis pourquoi se justifier, l'amour ne s'explique pas..
(Wiem, a zreszta, po co sie tlumaczyc, milosci wytlumaczyc sie nie da..) ![]()
#5019 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie koparka opada! Co za gnojek! Zablokuj go Kobieto i zapomnij o tym nędznym robalu, fuj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zadomowienie
|
Jowisiu ponawiam prośbe o napisanie tytułu tej piosenki Verby ze wcześniejszej strony. Bardzo prosze.
![]()
![]() |
#5022 |
Wtajemniczenie
|
* You can't hurry love
* Wybyłam w poszukiwaniu wiedzy - jak nie zabłądzę to wrócę * Nie ma co marnować czasu na marnowanie czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo pomylilam z tekstem nie Verby a 1 8 L, i nie szlo to tak, a : " I proszę Boga nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił w moje serce " W sumie podobne... ![]() ![]() A szukalam tego drugiego opisu ale nie mam pojecia skad to jest, wyskakuja tylko stronki z opisow gg, wiec widocznie ktos sam wysmyslil (przeistaczajac 18L? ![]()
![]() |
#5026 |
Rozeznanie
|
There is only one happiness in life,to love and be loved.
We sat side by side in the morning light and looked out at the future together. Love is like the sun coming out of the clouds and warming your soul. Love is smiling on the inside and out. Love is sweet,delicate,dreamy an eternity of gorgeous moments.
#5027 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
![]() Nie wiem, czy ktoras z was bedzie mogla mi pomoc, ale kazdy jeden opis sie przyda ![]() Chodzi o to, ze nagle.. po roku rozpaczy i tesknoty.. i dojsciu do siebie.. i uporzadkowaniu sobie wszystkiego..odezwal sie moj byly. ![]() Aktualnie od niedawna spotykam sie z kims innym, to swieze. Potrzebuje OPISOW ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, kazde 'cosik' sie przyda.... ![]() ![]()
#5028 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to Andrzejki się kończą, ale ciekawa jestem czy któraś z Was miała dziś opis związany z Andrzejkami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 |
Zakorzenienie
|
Jowisiu
![]() ![]() moze ktorys z opisikow spodoba Ci sie, lecz w wiekszosci sa to opisy te z Wizazu wiec moga sie powtarzac: gdy wspominam tamte dni przez łzy widze CiĘ... Im bardziej pozwala się kobiecie tęsknić, tym większym jest się idiotą Miłość przychodzi na palcach, a odchodzi trzaskając drzwiami Chcę być z kimś kto dojrzał by mnie mieć...Kto rozumie ten mój świat...Ty go nie rozumiales Nie chcę wracać do tamtych chwil, to już koniec z nim, koniec z tym teraz cofnąć czas tak nagle pragniesz TY..... dziś już nie jesteś tym kim byłeś kiedyś.. podobnie jak ja... Nie powtorzy sie ... zaden dzien... zaden gest ... patrz przed siebie zamiast ciągle się oglądać..." nie dzwon, nie pisz, poprostu zapomnij.... "Słońce więcej nie wschodzi,to które raz minie..." Byłam gotowa Ci wybaczyc i wrocic...Byłam ![]() ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2006-11-30 o 19:16 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#5030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NATI!!! ![]() ![]() ![]() DZIEKUJE!! ![]() OPISY SA SUUUPER! ![]()
![]() |
#5031 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5032 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* To co było,juz nie wróci...przepraszasz?Juz nie musisz... * Czekałam zbyt dlugo...teraz pozwól mi być szczęsliwą... * To był dobry czas...BYŁ
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5033 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje ![]()
![]() |
#5034 |
Zakorzenienie
|
jakbyscie chcialy to sa moje opisy
![]() It's not you really need.... we both know I'm not what you need ;/ I hope you have all you dreamed of I hope life treats you kind Horoskopy mówią ze ułozy sie...Chyba nie mnie Mój kochany anioł odszedł z marzeniami... ...żyli bez ślubu i klepali słodko biedę... "Zgubione szęście, nigdy nie wraca choćbyś chciał..." "Pamięć dawnych chwil tylko w sercu tkwi" "Wytłumacz proszę co zrobiłeś mi..." "Może trudno w to uwierzyć,lecz naprawdę kochać chciałam" |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Konto usunięte
|
"Było...minęło"
"przeminęło z wiatrem" Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2006-12-25 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#5036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakie to dziwne tak bolało, nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic!
![]() ![]() |
![]() |
#5037 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aniolka: Klasa. A jak! (dzieeeekuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5038 |
Rozeznanie
|
Bo kiedy nie ma miłości,co dalej, co dalej...tak mało mi zostaje
Chcesz zmienić świat? Zacznij od siebie. Gdy nastaje ciemność kończą się granice wyobraźni.Zaczyna się czas snów i marzeń Budzi mnie wiatr...wiatr niesie strach... Budzi mnie sen...sen przeraża mnie... Na zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto ![]() Kocham cię,kocham cię - weź me noce i dnie... I popłyniemy razem już do krainy bajek i róż... Za dużo pytań dzisiaj jest o nowy dzień... Zamknąć oczy i marzyć,że to wszystko to zły sen Schowałam serce od starej szafy bo nikomu już nie jest potrzebne
#5039 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałabym prosbe ma ktoraś moze opis o niezdecydowania, kiedy nie wiemy co wybrac [ oczywiscie chodzi o facetów ] hehe ;p pozdrawiam Aaaa i chciałabym poinformowac was ze regularnie sledze forum - zapozyczyłam juz sobie pare opisów ![]() ![]() ![]() ![]() Hm...i dalej PROSZE jezeli dajecie angielskie opisy to z tłumaczeniem - PLISSSSKA ![]() pozdrawiam niedlugo pewnie i ja cos nowego tu dorzuce ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 |
Zakorzenienie
|
hmm nic mi teraz nie przychodzi do glowy ale jak cos wymysle to napewno napisze
![]() a znacie jakies opisy z nienawiścią??? takie ze kogos tak nieznosicie ze szok! Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2006-12-01 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.