![]() |
#5041 |
Zakorzenienie
|
![]()
jak narazie znalazlam takie, ale to nie ma tego czegosc, czysta prowokujaca nienawisc jest mi potrzebna..
Zraniona duma może wywołać takie same skutki co nienawiść Naprawdę nieprzejednana nienawiść występuje tylko w miłości Nawet nienawiść może być swego rodzaju pomostem hahahahahaha Zaraz po miłości najsłodsza jest nienawiść ![]() Nienawiść nie potrzebuje instrukcji, wystarczy ją tylko sprowokować. Wielka nienawiść łatwo nie ginie |
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Hmm.. Narazie z 'nienawistnych' przychodzi mi do glowy tylko:
"przepraszam ale nie zasluzyles na "ty" z duzej litery" ![]()
#5043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ustawiłam ten opis..i odpowiedź była...-co sobie obiecałaś? .. pozdrawiam fajny ten opis heh
![]() |
#5044 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie...jeśli masz dla kogo żyć...spokojnie jeśli kochasz, jeśli czujesz..to wszystko czego potrzebujesz..
#5045 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ``~``~`` *** Jak mam powiedzieć Ci,ze juz nie ma nas? *** Nie rezygnuj z marzeń,kto wie,co czas wkrótce pokaże? *** Ty ... dla mnie niczym miłosne feng shui *** How do you find the words to say-to say - goodbye? ***Kiedy nie widzisz gdzie jestes,a tak bardzo sie boisz... ***Szkoła óczy i wyhowóje
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Raczkowanie
|
madzia_g ja kiedyś miałam taki ,,nienawiść punkt zapalny .....z pewnością niebanalny ''
![]() |
#5048 |
Przyczajenie
|
![]()
Mój obecny:
...Poddać się fali i nie pytać już o nic.... [?] można przerobić na: Poddaj się fali i nie pytaj już o nic ![]()
#5049 |
Zadomowienie
|
Znalazłam jakies moje starawe opisy
Otrzyj oczy, sercu sól zaszkodzi, lepiej jest bez łez... Każdy swoje dziesięć minut ma by na jawie przeżyć wielki sen... Tak to ja, jestem z Tobą tu... Czekasz na tę jedną chwile, serce jak szalone bije... Za krótko trwa godzina, niech się chwila ta zatrzyma... Wielka miłość, nie wybiera, czy jej chcemy nie pyta nas wcale Wielka miłość-wielka siła Gdy nas ludzka złość rozłączy, ja i tak odnajdę Cię Niech się rzeka nie kojarzy z rzeką łez... Uwierz w siebie, uwierz w ludzi, uwierz w nas... Miłość to kłopoty, bardzo strome schody... Jak może zaskoczyć ból, gdy bliski ktoś zawodzi Czasem każdy dzien przynosi lęk Znowu się coś popierdzieliło ;/ Wymodliłam sobie raj-trochę na opak Czasami jestem poza zasięgiem calego świata, ludzkich spraw Nie chcę wracać do tamtych chwil, to już koniec z Nim Bezpowrotnie minął ten czas, wszystko już wygasło w nas Na szczęście istnieje ktoś... pozwole mu odkryć to, a czego ty nigdy nie chciałeś mieć Ktoś podał ręke w zamian nie chcąc nic |
![]() ![]() |
![]() |
#5050 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5051 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nie stosuje opisów więc nie udzielam sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5052 |
Wtajemniczenie
|
Cos dla zakochanych...
![]() Je suis le thé, tu es la tasse Jestes moja herbata a ja filizanka Je suis la pluie et tu es mes gouttes Jestes deszczem a ja twoimi kroplami T'es le bouquet je suis les fleurs Jestes bukietem a ja kwiatami Tu es l'aorte et moi le coeur Jestes aorta a ja sercem Toi l'aube et moi le ciel qui s'couche Jestes zachodem slonca a ja wschodem T'es le mensonge moi la paresse Jestes klamstwem a ja lenistwem Tu es la main moi la caresse Jestes reka a ja pieszczota Je suis l'enfer de ta pécheresse Jestes pieklem a ja grzesznica Je suis le tabac de ta pipe Jestem tytoniem a ty ustnikiem Tu es la gamme et moi la note Jestes gama a ja nuta Tu es la flamme moi l'allumette Jestes iskra a ja zapalka Tu es le sang et moi la veine Jestes krwia a ja zylami Toi le texte, moi le paragraphe Jestes tekstem a ja paragrafem Tu es la tristesse moi le poete Jestes smutkiem a ja poeta Tu es l'effet et moi la cause Jestes przyczyna a ja rezultatem
#5053 |
Rozeznanie
|
A mój obecny:
'Są słowa,co jak motyle mogą unieść w górę' =-) 'Zwyczajny dzień zamieniam w baśń...' 'Tyle pięknych słów...'tylko że ja nie... 'Ty masz wielki żar...a mi jego brak'
#5054 |
Zadomowienie
|
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Zakorzenienie
|
ta ostatnia, ta najlepsza, przyszedł czas, Pan dał Ci znak...
![]() |
#5056 |
Zadomowienie
|
NA DOBRANOC
* Wiesz co po cichu ci powiem że bez ciebie spac nie moge.. przyśnij mi się... * W nocy snuje o tobie marzenia nigdy nie dospełnienia. * Jeśli w głowie masz już łóżko, to chcę zostać Twą poduszką * Noc przychodzi, a razem z nią strach,nie przez ciemność, lecz o to co będzie w snach. * Lampka dotknie jedną z gwiazd i zatrzyma się ten czas. I wyszeptam tobie znów Życzę Kolorowych snów * Słodko ziewnij i... już śpij - będę dziś o TOBIE śniła
![]() ![]() |
![]() |
#5057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ale śliczny ![]() "wiele okazji doŚmiechu traci ten ktoNiePotrafiŚmiaćSię zSamegoSiebie" Jest sięTakimJakim myślą oTobieLudzie aleJa mamTo w du...żym poważaniu nie we śnie, nie w spokoju <33 chciałabym umrzeć z miłości Bad habits are like comfortable bed easy to get into butHardToGetOutOf
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwyczajny dzień zamieniam w baśn... mam taką moc ![]() kradnę ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5059 |
Wtajemniczenie
|
a ja kradnę ten przerobiony przez divine18...zwyczajny dzień zamieniam w baśn... mam taką moc
mogę??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5060 |
BAN stały
|
Ostatnio:
Skarbie jestes dla mnie wszystkim, nie pamietam, ze byl ktoś inny... Serce na pozegnanie, smutkiem malowane... Mogę marznąć, kiedy wiem, że wrócisz.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"ze bede wiecej myslec o swoim kochanym [...]" co prawda tym razem nie odezwal sie ten co mial, ale tez milo ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#5062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można cię ominąć Przechodząc obok ciebie I trzeba w tobie zginąć Żeby odnaleźć siebie Nie może Cię już stracić Kto raz z tobą oddychał Ani do syta napić Kto z ust Twych czytał Pamiętaj jak potrafisz Pokochaj jeśli umiesz I tylko myśli zapisz Jeśli rozumiesz Jak cień przylgnąłeś do mnie Twym głosem tętni cisza Szepty pachnących wspomnień Wciąż będę słyszała troche wierszowo ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Wtajemniczenie
|
#5064 |
Zadomowienie
|
Mi też sie strasznie podobał...to sobie mysle,podziele się z Wami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Zadomowienie
|
*
buzi dam ci i przytulę tylko napisz do mnie czule. * Chciałabym uciec do krainy, gdzie będziemy tylko my... Ty i Ja i naszych małych serc wielki świat... * Do mych oczu cisną się łzy...I pytanie: dlaczego to musiałaś być Ty? * godziny biegną a świat wydaje się taki wielki by odnaleźć Cię! * Dlaczego tak bywa, że kochają nas ludzie na których miłości nam nie zależy? * Masz łobuzie moją buzię ![]() * Powiem Ci Słoneczko skrycie,Ze kocham Cię ponad życie * TouT qUoi jE faiS, Je faiS pOur Toi [ Ty jestes wszystkim...a wszystko jest Tobą ]
![]() ![]() |
![]() |
#5066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5067 |
Zakorzenienie
|
nim wschód słońca nie przerwał mojego snu = Till the sunrise broke my eyes
Czasami żałuję, że nie jestem aniołem = Sometimes I wish I were an angel I wish I had your pair of wings = Żałuję, że nie mam twojej pary skrzydeł Dzisiejszej nocy wpatrywałem się w niebo, by ujrzeć anielski dom. A gdy przelatujesz dookoła mojej głowy, karmią mnie twoje miodowe pocałunki. z piosenki Kelly Family - An Angel śliczna, stara ale bardzo fajna polecam ..
#5068 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poprawnie jest : "Tout ce que je fais, je fais pour toi" I znaczy to "Wszystko, co robie, robie dla Ciebie.." ![]() Ps; A "jestes wszystkim itp.." mozna powiedziec na przyklad ladnie: "Tu est mon tout, et mon tout c'est toi"
![]() |
#5069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kradne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5070 |
Rozeznanie
|
They say I'm just too young But it's not my fault
d:ćeimuzor ej yb ot op ein a ,ćahcok ej yb ot op ąs yteiboK (czytać od końca:P) Jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza - uśmiech ![]() "kochać trzeba od dziś, jutro późno może być, bo życie to krótki film" KtoJestPrzyjacielemTenKoc haAleNieKażdyKtoKochaJest Przyjacielem. Kto nie ma odwagi do marzen, nie będzie miał siły do walki... Jeśli do ludzia tuli się ludź, to ludź do ludzia musi coś czuć ![]() Ja Ludz Ty Ludz My Czlowieki :P KaŻDy LuDeK sZuKa LuDkA kTóRy W sErCu cZyNi cudka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.