![]() |
#5341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
...w kwiatach co wiosną bielą drzewa i w zachwyceniu światem tkwię....
...w harmidrze dnia i w nocnej ciszy...i w zapatrzeniu w radość Twą... ...aniele stróżu...podłości mej... ...brakiem oddechu na górskim szczycie...tym właśnie moja miłość...
#5342 |
Przyczajenie
|
Witam, śledzę sobie ten wątek i macie naprawdę śliczne opisiki, wrzucam parę swoich, może komuś się spodobają
![]() No matter where you are.....you are my lucky star ![]() I'd love to back to when we played as kids but things changed... Tell me what u gonna do? ACT A FOOL ![]() Wydawać by się mogło, że.... nie wiesz? nie można żyć w ciągłym zachwycie "Oczy są oknami duszy...Szukałam Cię w każdym z nich".. "Ernest Hemingway napisał 'ŚWIAT TO FAJNE MIEJSCE-WARTO O NIEGO WALCZYĆ'. Zgadzam się z tym drugim.. "To jest tak fatalne, że fajne i fatalne równocześnie" "Człowiek, gdy ma wybór, wybiera zwykle dobro. Zło wybiera wtedy, gdy wydaje mu się,że nie ma wyboru Każda radość budzi w nas pragnienie innej radości Czas jest poza nami i przed nami, przy nas go nie ma Tell me what you mean...something in your eyes.... Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje Patrzę w przeszłość... widzę teraźniejszość... marzę o przyszłości... Kłamstwa to głośne wypowiadanie marzeń... ... nawet najmniejsza kałuża odbija niebo "Są ludzie pozbawieni poczucia czasu. Chcą zrywać kwiaty, które się jeszcze nie stały kwiatami" "Zobaczyć świat w ziarenku piasku...niebiosa w jednym kwiecie z lasu..." "W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar...w godzinie - nieskończoność czasu..." "Różnica pomiędzy rzeczywistością a fikcją - fikcja musi mieć sens." Koszmarnie cudowna iluzja... zawieszona w czasie... W życiu chodzi o to aby być trochę niemożliwym... "Najpiękniej umiera gałąź, łamie się pod ciężarem owoców" i trochę opisów ludzi z listy: Some things have changed but I'm still the same... This world is always gonna brake your heart... Jestem tylko tym kim jestem tu malym czlowiekiem co szuka slow.... ...pokuś się na coś...................... .miłego to narazie tyle tych ciekawszych ![]()
#5343 |
Zadomowienie
|
Kilka opisów z piosenek Iry:
*Tak jak odszedł dzień - we mnie zgasło coś. *Szukam drugiej części - nigdzie nie ma jej. *Marzenia nie spełniają się, kiedy nie ma Cię. *Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat. *Tak mało życia miało sens... *Sama sobie skradłam tyle szczęść. *Choć tak późno, lecz nauczyłam się jak mieć to gdzieś. *Nie jestem po to żeby mieć... Z listy: *Zagubiona w morzu słów westchnienia, chodzę ulicami niespełnienia. *Czasem tak bywa, że serce się łamie, a jednak usta się śmieją. *Snuję się po błękitnych obłokach moich marzeń i nadziei... To chyba tyle ![]()
#5344 |
Rozeznanie
|
Wołaniem jesteś moich oczu...
Wołam Cię słowem,co w serce się wżera Moje serce...bije w innym takcie...niż twoje Wyrusze na koniec świata...jeżeli Ciebie znajde tam Za wielkim morzem Ty...za wielką wodą ja...
#5345 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() w ogole dziewczyny swietne opisy!! podkradam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5346 |
Konto usunięte
|
Czy macie może opisy o tym że "umarła" miłość
![]() Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2006-12-25 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5347 | ||||
Wtajemniczenie
|
Rany, dziewczyny, 1,5 dnia mnie nie bylo i tyle zaleglosci, ze ledwo nadazyc, ale produkujecie te opisy...
![]() ![]() Zabieram najladniejsze: Cytat:
Po prostu Piekne. PO prostu w moim. Zreszta twoje, aniolka, wszytskie sa piekne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() CUDOWNE OPISY! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
** dziękuje ci za chwile radości jakie mi dałeś.. teraz już pojde swoją drogą ** Widocznie,nawet miłość nie jest wieczna ** serca dwa biją jakby sztucznie już ** jak długo chcesz modlić się by między nami stał się cud? Znalazlam takie ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2006-12-13 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kradnij ile zdołasz ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5350 |
Zadomowienie
|
Kurczak mały! Przypomnialo mi sie jeszcze troszke
![]() ** Widziałeś kiedyś tęsknote ... ? Nie?... to spójrz na mnie ** Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu ... Daj powód, Daj wiare, Zaufaj... ** Ja wezmę klej i posklejam serduszko a Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech ** Ty nauczyłes mnie miłości i Ty mi ją zabrałes ** pocałunek choć niewinny - wszystko tłumaczy ** Los nie jest twoim sędzią - Sędzią będzie tylko Bóg ** Gdyby miłość byłą piekłem Oddałabym duszę diabłu, by być przy Tobie ** Nie być w twoim życiu już tłem ** Kim jestem? Jestem sobie... **Kobiety są dziwne,nigdy nie przestają kochać
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...umiera w nas niechciana miłość...
![]() ![]() |
![]() |
#5352 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() Aniołce też dziękuję ![]() Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2006-12-25 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#5353 |
Zadomowienie
|
ja praktycznie mam po ang zawsze heh
![]() ![]() więc kolejne : -Oh U could mean everything 2 me...say it right.. -I'm a big girl I can handle myself... -...but if I get lonely I’ma need your help -Everytime I try 2 fly - I fall..without my wings I feel so small... -Forever honest and true 2 U... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5354 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabieram ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5357 |
Przyczajenie
|
Nowe haslo Samoobrony -wstap do nas!wezmiemy Cie na czlonka!
Zycie nas nie piesci,wiec piesmy sie sami... Faceci sa prosci w obsludze-wystarczy pociaganc jedna dzwignie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5358 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skojarzylo mi sie to z Twoją sytuacją,ale nie wiem czy sie nadaje ![]() Pozdrawionka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5360 |
Zakorzenienie
|
te o zimie genialne
![]() zostanie tyle gór ile udźwigniemy na plecach zostanie tyle drzew ile narysowało pióro ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5361 |
Raczkowanie
|
Czegoś więcej trzeba mi, niż zabawy w Twoje MY...
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5362 |
Zadomowienie
|
...nie wiem czy Cie kochm bo złe chwile zasłoniły moją miłość...
...jesteś już mi obojętny jeśli chodzi Ci o ścisłość... ...nie mów tak do mnie,nie mów nic nie wywołuj juz wspomnień... ...nie potrzeba cudu byś uwierzył w to że ja...domyślisz sie sam... ...jeśli kochasz,jeśłi czujesz to wszystko czego potrzebujesz... |
![]() ![]() |
![]() |
#5363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2006-12-25 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Among the blind one - eyed man is a king Pośród ślepców, jednooki jest królem Honesty is a fine jewel but much out of fashion Uczciwość to piękny klejnot, ale bardzo niemodny Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim Przydałby mi się dzień wolny od życia .... Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5365 |
Rozeznanie
|
Światełko w tunelu może być światłami nadjeżdżającego pociągu
Zagości u mnie na długo...Boże, jakie to prawdziwe w moim przypadku ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#5366 |
Zakorzenienie
|
Baby, You're like Part of the puzzle I've been missin' all of my life ;*
...reszta jest tylko cieniem, reszta jest tajemnicą... czekanie na Ciebie, jest jak czekanie na deszcz na pustyni ![]() Nadzieja to iskra która migocze,ale nigdy nie gaśnie.... Znalazlem ją, była ozdobą nieba, Ciagle pamiętam jej blask Samotność nocą dopada, sam z bezsennością bez skutku się zmagam
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5367 |
Zadomowienie
|
Przygarniam
![]() ** Jestem tylko małą dziewczynką z wielkimi marzeniami
![]() ![]() |
![]() |
#5368 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje opisu po włosku o milosci. moze byc milosc zraniona stracona kazda. I prosze przetłumaccie jeszcze je.
#5369 |
Zakorzenienie
|
a to moje:
Nie namawiam,lecz powtarzam w kółko-pal ziółko,pal ziółko, pal ziółko wojną żydzi teraz cyganie, nic z tej Polski nie zostanie...=) Jestem Twa Kotka, Twoja Pieszczotka, Twoją Grzechotka-Ktora Usypia Cie pOwIeDz Że BeZpIeCzNiE cZuJe SiĘ żE pOtRzEbUjEsZ mNiE(...)!!! Świat Ci podaruje Serce Ci Dam To Wszystko co Nie dobre Zapomniec CZas Chrystus Wszędzie Dowiedzie Prawdy Chwała Wiśle Dumie Polski szkoła jest jak matrix nauczyciele to agenci a wozna to wybraniec „Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,bo nie jesteś sam...”(??) „Uśmiech dla duszy jest tym, czym tlen dla płuc...”
#5370 |
Rozeznanie
|
[quote=asiapelasia;3249657]Nowe haslo Samoobrony -wstap do nas!wezmiemy Cie na czlonka!
kradne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.