![]() |
#5521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
piekne opisy
![]() * za zamknietymi oczami buduje swoj kawalek nieba * moje oczy sa oczami wariata kiedy spotykaja sie z Twoimi oczami * "NAWET JESLI NIEBO ZMECZYLO SIE BLEKITEM NIE GAS NIGDY SWIATELKA NADZIEJI" * tesknie. cos od srodka we mnie placze * najtrudniej zapomniec mi radosc Twoich ust * Zapomnieć Ciebie to jak przestać żyć * Zapomnieć Ciebie znaczy nie mieć nic... * Człowiek, który umrze zanim umrze, nie umiera, gdy umiera * jest cała ziemia samotności i tylko jedna grudka Twojego uśmiechu |
![]() ![]() |
![]() |
#5522 |
Zadomowienie
|
* spontaniczny szał porywa mnie znowu wszystko we mnie tańczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#5523 |
Konto usunięte
|
Layla_lbn "Wczoraj wieczorem zamordowałam pamięć...Pochowałam ją cicho w ogródku za domem"
To jest piękne. |
![]() ![]() |
![]() |
#5524 |
Zakorzenienie
|
Samk w winie, kolor w suknie, skromaność w dziewczynie - najwazniejsze.
Upadły anioł miłości stoi przy mej twarzy. Jego oddech czuję na swych powiekach. człowiek, który wie, że jest głupcem, nie jest taki głupi. "Wiesz prosiaczku... miłość jest wtedy kiedy kogos lubimy... za bardzo..." Czy zawsze po radości musi nadejść wielki smutek? Mam dość!! Wysiadam! Dziura w zabezpieczeniach załatana. Pseudohakerów zapraszamy. Ją FinE Flą KieŁbaSa I ZyRek DosYpieMy TrocHe WiuReK i BedzIe ZyReK Bo nasza miłość mocna jest jak śmierć... Miłość jest piękniejsza od słońca gdy wytrwa do końca PoZwÓl mI SiEbIe kOcHaĆ,PoZwÓl mI ŻyĆ,Ja cHcE Z tObĄ...ByĆ Nie toń w miłości,unoś sie na jej powierzchni
#5525 |
Zakorzenienie
|
"Nie umiera sie po to aby przestac zyc lecz po to by zyc inaczej'
Moj opis z gg.P.Coelho z ksiazki:"Weronika postanawia umrzec"
![]() |
#5526 |
Raczkowanie
|
100 % Kociak : na widok spodni gotowa do zbrodni
#5527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5529 |
Rozeznanie
|
*moj nastroj jest jak polozenie wahadla...zmienia sie z kazda sekunda...
*mam ogromny balagan w glowie...pomoz mi to poukladac... *kazdy ludek szuka ludka, zeby w sercu czynic cudka ![]()
#5530 |
Rozeznanie
|
coz poradze ze wokol tylu facetow, a tak trudno o mężczyzne
Lepsze jutro było wczoraj ![]() Słońce nocą, księżyc za dnia Gdzie się podziały motylki? ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5531 |
Rozeznanie
|
.życie to nie bajka, to taka mała wojna, duża przepychanka.
Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem... "Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia." Duze Dziewczynki Nie Placza ... Nie Jestem Duza ... ;(( jej skronie ozdabia tkany wolnością diadem... i love how you make me laugh when i don't even wanna smile ![]()
#5532 |
Rozeznanie
|
*A gdy był blisko,wyszeptał imię,lecz nie jej.
*Znów szukam Ciebie w tajemnej snów otchłani *Uśpiony zapach Twój w mym sercu ukrył się... *Obraz Twój wyryty w głębi moich oczu *Ty wiesz...Jak wiele mogą zmienić słowa
#5533 |
Rozeznanie
|
-największa z krzywd jest zapomnienie....;/
-Tylko sie we mnie nie zakochuj..... -łzy oczyszczaja nasza dusze... -czym pachnie slowo niewypowiedziane...?! -ciemnosci...wez mnie za reke. -..czuje ten mrok jak mknie do mej duszy, -Mój świat to tylko sny… -Jest nijak, ale jest -Dzieli nas mur - mur przebaczenia. Mur z początkiem i końcem zwanym MIŁOŚĆIĄ. -Czy znacze dla Ciebie więcej, niż tylko zimne WSPOMNIENIA ?? -Gdybym była aniołem, -Strzegłabym Cię zawzięcie. -”Trzeba zabić tę miłość” wciąż słyszę złowieszcze słowa Twoje -...prawda boli,naiwność też.. -Są ludzie, którzy umarli za życia....Dla nich nic nie ma sensu... -Jak syzyfowa praca czarnego Gabriela.
#5534 |
Zakorzenienie
|
magia <tańczy> magia magia
<tańczy> magiaaa <tańczy><tańczy> ![]() ![]() święta? w sercu.. to tam rodzi się Bóg ![]() chciałabym być aniołem... w święta do Ciebie przyjść ![]() tylko cicho tylko cicho cicho ![]() po co żyć naprawdę kiedy można marzyć:P a kiedy wiemy że jest Słońce to już całe życie gdy sie miało szczescie, które sie nie trafia... a zostanie tylko fotografia;( gdy sie mialo czyjes ciało i ziemie całą ;( ... kogo obchodzi moje cierpienie... wschodzi słonce budzi sie swiat poraz kolejny od 2tysiecy lat mozesz od nowa zaczać zyc isc ciezką drogą nie mieć lecz być nałapiemy szczęścia pełną garść zbudujemy dom a w nim będziemy pleść marzeń nić rozpłyniemy się we mgle... lecz ty wiesz i ja wiem ze moge Cie dotknac dzis tylko wierszem
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5535 |
Zadomowienie
|
** Czułym słowem rozpętać burze uczuć ..
** a to wszystko przez te jego niebieskie oczy... ** juz umiem żyć bez ciebie ** .. rozlałam swoje marzenia pod Twoimi stopami ... stąpaj łagodnie... ** A więc teraz juz wiem,między nami był jedynie nonsens ** Któregoś dnia przyjdzie czas, że nad swoim życiem zamyślę się dłuższą chwilę... ** nie ma końca, nie ma początku, jest tylko niezaspokojona pasja życia...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5536 |
Rozeznanie
|
a moze macie cos dotyczace tego,ze tylko pusci faceci wybieraja puste dziewczyny? tzn zeby pokazac co myslimy o facecie, ktory umawia sie z jakas dziewczyna, tylko w wiadomym celu.. albo ma codziennie inna.. Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi i cos dla mnie znajdziecie
![]()
#5537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5538 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5539 |
Zadomowienie
|
* "do twoich drzwi nie pasuje moj klucz
do moich w ogole klucza nie ma" * miedzy niebem a ziemia zawieszona o sto spojrzen za dlugo * kolejny raz zeslij swe anioly... * na cmentarzu uczuc pogrzebanych |
![]() ![]() |
![]() |
#5540 |
Zakorzenienie
|
Tak tak..Gąsowski
![]() 'Nigdy nie wiadomo co nas czeka...smutne nie trwa wiecznie..' 'Już nie idź za mną..nie umiem prowadzić..' 'Nie idź przede mną, mogę nie nadążyć..'
#5541 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiajeszy opis : Niektórym zależy na innych za bardzo, to chyba nazywa się miłośc...
![]()
![]() |
#5542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowisz, ze chcialbys... a moze nadal chcesz poczuc jak to jest? Jestem wariatką co chce cofnąć czas... obmyślam plan podboju świata..nie przeszkadzać !! może to magia a może życia sens? Przyszłość jest prezentem jaki robi nam przeszłość... nawet zapłacę za małe cuda, na duże już nie liczę Nie igraj ze mna chlopcze, ja tu rzadze ![]() z listy: chwast jest niczym innym jak niekochanym kwiatem ![]() samotność jest jak wierny pies - zawsze czeka na twój powrót ![]() UdanyZwiązekZależyOdZnale zieniaWłaściwejOsobyIbyci aWłaściwąOsobą
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5543 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy śnieg (a raczej błoto, które się z niego robi po tym jak już spadnie na ziemię) zainspirował mnie do ułożenia opisu:
"Pada śnieg, pada śnieg, na ulicy.. breja ; ) " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
geniusz ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobieta łatwa do zdobycie może być trudna do zniesienia ![]()
![]() |
#5546 |
Zadomowienie
|
** Właściwie ... to byłeś kiepski
** Chłopczyku,przeciez wiesz ze nie jestem aniołkiem...ale żeby grzeszyć potrzebuje Ciebie ![]() ** Facetow trzymam krótko najwyżej 2 tygodnie... ![]() ** Zapytaj mnie czy Cie kocham... ** Moglabym nie spac tylko po to aby slyszec jak oddychasz ** Taki duzy ogród a ja swojego kwiatka nie moge znalezc ** Mam tylko jedną prosbe...nie krzwydz mnie więcej ** Patrze w niebo i mokne w nadziei, ze poznam Twój anielski szept ** Tak trudno jest zasypiac gdy imie Twoje echem odbija sie od scian ** Obojętność silne palce ma – łatwo zgniata kruche sny... ** Póki co jesteś moją imaginacją, ucieleśnij się nadejdzie jasność... ![]() ** Szczęscie jest jak pocałunek,musisz go spróbowac i mu się poświecic ..aby poznac jego prawdziwy smak... ** To za Tobą płacze deszcz ** Żyj by każdy dzień nowym był wyzwaniem, by wyznaczał Ci cel... ** Przydałby się podręczny słownik wymowy spojrzeń ** zagraj na moim serduszku melodie uczuć... ** Jeśli kochanie Ciebie z całego serca jest zbrodnią....jestem winna ** Tyle pięknych słow,ze prawie uwierzyłam,ze juz zawsze bedzie tak... ** Powiem Bo I Tak Się Wyda... To Opis Z Biedronki ! ** W podtekście mieszkam gdzieś, w przenośni chowam się ** Krople dotykają ust Płyną strumieniem Tak czekałam na ten deszcz ** Jeśli facet chce popełnić samobójstwo to skacze z własnego Ego na IQ! ** cudownie jest żyć pomiędzy bajkami
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5547 |
Zakorzenienie
|
/ bejbe .. all i want for christmas is you ; ** .. kocham ; **_ chora
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5548 |
Wtajemniczenie
|
Tak widziałam Was,zrozumiałam,że miłość przegrała...
Chciałam bez słowa Cię znów pocałować lecz w Twoje ramiona,wtuliła się Ona... Gdy jestem w miejscach,gdzie byliśmy razem,przystaję i płaczę ukradkiem... A samotność ma jest tarczą,której nie złamiesz... Nasze dłonie przewiąże dzisiaj wstęga nienawiści... W oku wzgardę masz,wstręt okala usta... Myśli niespokojne szumią w uszach jak wiatr... Leczę siniaki,które nabił świat... Nigdy nie pytasz co słychać u mnie,myślisz "po staremu" a bywa różnie... Nie przerywaj mojej ciszy,nie zniosę Twoich słów... Chaos pustych dżwięków niszczy więź... Szukam sensu życia pod mrugnięciem Twoich powiek... Banalny wschód słońca...Przewidywalny zachód...Poranki nie cieszą mnie...Rozczarowują noce... Spróbuj powiedzieć to,nim uwierzysz,że nie warto mówić kocham... Musisz odnaleść nadzieję i nie ważne,że nazwą Ciebie głupcem... Jedyny mój...to zaledwie kilka dni a ja nie mieszczę łez,zagryzwam wargi... Wyczuwam,wyczuwam Cię w zapachu ubrań... A niebo znów na głowę spada mi i nadzieji co raz mniej na słońce... Tak trudno jest zasypiać,budzić się,gdy imię Twoje echem odbija się od ścian... A te dni ciszy,które dzielą nas,,,
#5549 |
Zakorzenienie
|
Zdrowi psychicznie sa nudni...
![]() Nadwrazliwosc to moj wrog, przerost duszy nad rozumem... Off topic: jowasia juz ci chyba pisałam, ale masz poprostu przecudowny avatarek !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5550 |
Zakorzenienie
|
jowasia naprawde dobre słowa
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.