![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Opis mojego kumpla:
"ostatni wyjeżdżający z kraju gasi światło" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boski ![]() ![]()
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Teraz mam
"mo cuishle" co znaczy po staroceltyku moja milosc, moja krew
#577 | |
Magda
|
Cytat:
mój aktualny: how I wish, how I wish U were here.. Edytowane przez Imagine Czas edycji: 2005-10-29 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
Jakieś tam moje opisy:
- Remember all of the good times... - mahaba hayana dawa -> to znaczy w swahili: nie ma lekarstwa na miłość - Świat jest tak mały, że prędzej czy później wszyscy spotkamy się w łóżku -> Brigitte Bardot (dobre reakcje chłopaków na ten opis heheheheh) - now let me see you gettin wild 2nite - R U tellin me this is a sign..? - let's go dip it low ![]() więcej nie pamiętam teraz hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
WiEsZ pRoSiaCzkU...MiŁoSc jEst WtEdy kIEdY siE kOgoS luBi zA bArdZo
Mars cristal power- MAKE UP!! !! !! Milionami na przestrzeni Ziemi rozsiani, obcują tu obcy wyobcowani jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce to można Niech nienawidzą- byle się tylko bali Lubię Was...a jego w szczególności życie to pożądanie..cala reszta to szczegół świat jest okrutny- nawet nie ma reklamówek za darmo chcialabym z marzeniami w rzeczywistość wejść kocha się nie za coś...ale mimo czegoś Samotność: umieranie; bez fizycznego bólu; długotrwały, perfekcyjnie wyniszczający.... niby nic a jednak zawsze coś samotności jakaś ty przeludniona Lepiej cierpieć intensywnie niż cieszyć sie banalnie obserwuj, słuchaj, rzadko osądzaj i nie chciej za dużo aaaaaa!!!!!!!!moja głowa!!!!moje wszystko!!!!!ja się tak nie bawię!!!! --==OmIń_MiElIzNę_PoDeJmIj_ DeCyZjĘ_rZuĆ_tRuCiZnĘ==-- Orły , sokoły, herosy...no gdzie? ![]() KręĆ Mi PupKą KrĘć..haRdcoRoVa kOMercjA dZiŚ mA nA tO ChĘć!!! Aniołowie a moj dzień to kiedy będzie???? Rytytytyty.....rytytytyty ty..... Teach me tiger, how to kiss you, młałałałała... Nie ma „przebacz” Życie jest piękne, a potem się trzeźwieje :P Oddaj MiSie! Ciasnota umysłowa się rozszerza... ~~~~~~ JesteŚ boSki jak makaron wŁoski ~~~~~~ DoRosLa? JeSzczE niE aLe jUż baRdzo roZważNa Gdyby wszelkie bariery pozanikały.. gdyby żadne serduszka nie pękały bo tam gdzie Ty niebo me bedzie ... Prawdziwy seks - to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić... Im gorsze hamulce, tym dalej dojedziesz....... Gdzie mieszkają łosie? Łosie mieszkają na łosiedlu! ( z góry przepraszam wszystkich Osiedlowiczy) Patrz mi na ręce Bo za siebie nie ręczę ... RECESJA JEST JAK PRESJA ... Jesień, ach to Ty.... ![]() Ja naprawdę porwałam sie z motyką na ksieżyc....... Ja wam mówie bedzie bolało, oj będzie..... Jestem dzisiaj wkurzony sierściuch zZzZzZzZ zboczone sny
#580 |
Zakorzenienie
|
where is my mind???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Wtajemniczenie
|
Mirabilka świetne opisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Pięknej kobiecie mężczyźni wszystko przebaczą. Kobiety nic.
Gentleman zawsze puszcza kobietę przodem, cham - kantem Ludzie są jak oczy-innych widzą siebie nie... Facetów można przyrównać do armi jest jeden król a reszta to chołota Życie to najpiękniejsza bajka!!! Nie szukaj kogoś z kim możesz być,lecz kogoś bez kogo nie możesz żyć.. nie ma takiego faceta jak...Rysiu z "Klanu". ;-) Jak sie nie ma co sie lubi- to sie lubi co sie ma Nie bierz zycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego zywy... Człowiek nie ma władzy nawet nad własnym życiem "Po to gromadzimy, abyśmy mieli co rozdawać" St.Wyszyński Ludzie zastanawiają sie jak zabić czas, a to czas ich zabija Nasze życie to wieczna wojna marzeń z rzeczywistością Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach Krytykuj Przyjaciela W Cztery Oczy, A chwal Przy Wszystkich Naucz się słuchać. Okazja puka czasem bardzo cicho Lajf is brutal end ful of zasadzkas czasami kopas w dupas |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Taaaa, Rysio z Klanu Rulezzz
![]()
#585 |
Zakorzenienie
|
korzystaj korzystaj
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#586 |
Rozeznanie
|
To moje opisiki
![]() 1.Maybe yes, maybe no, maybe beybe i don't know!! =) 2..Ulubiona zabawA DZIecięCa=>TY mi pokaż ja ci pokażE--Kto Gra??=oP 3.Dlaczego zawsze kochamy tych których nie możemy mieć?? 4.Kobieta jest jak Media markt===>nie dla idiotów ![]() 5.Jestes jak księżyc..Można na Ciebie popatrzeć ale nie można Ciebie mieć ![]() 6.pukPukToTamNitotamOtórz NieOtorzeOtórzBoPluneToPL uńPlumplum =) POZDRÓFKA ![]()
#587 |
Raczkowanie
|
Moje:
1)Powiedz slowo, bedziesz winien cccssss...niech prawda plynie (O.S.T.R) 2)Przeciez mam prawo nosic to co chce,to co moje jest co jara mnie....(Jamal) 3)Totalna pustka...mysle i nic....(Fokus) 4)Welcome To the Candy Shop... 5)Pocaluj mnie w dupe przez cytrynke zeby Ci slodko nie bylo... 6)La camisa negra ![]() 7)Zapros mnie do swego domu nie powiem nic nikomu....(disco polo ![]()
#588 |
Zakorzenienie
|
1. Miłość jest wtedy gdy sie kogoś lubi za bardzo......... Kubuś Puchatek
2. ROŻOWY!!!!!!!! pan to sobie wyobraża????????? (polecam do posłuchania niebieski licznik http://media.putfile.com/Niebieski-Licznik ) 3. you're the one for me, you're the one I neeeeeeeeeeeed (ostatnio gdzies usłyszałam BSB HEHE ![]() to sa te ktore sie ostatnio pojawiaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zadomowienie
|
jeśli poświęcasz komuś czas, to nie patrz na zegarek
W życiu prawdziwa miłość przychodzi tylko raz.Inne są tylko zaćminiem. ŻYcie To NiE FiLm NiE ObEjRzYsZ JUz poWtÓrKI ... Kolec jest złośliwością róży ... Matko co poczełas bez grzechu,pozwól nam grzeszyc bez poczęcia ;-) **>>SłOwO jEsT mNiEj OsTrE oD sTrZaŁy LeCz GłĘbIeJ pOtRaFi ZrAnIć<<** Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
forever not yours
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
jeśli można, to poprosiłabym o kod na serduszka fliegen_einsam@vp.pl
![]() super wątek ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
And now I'm flying like an angel to the sun...
Czasami człowiek przytuliłby się nawet do jeża... To co odeszło już nie wróci...Stracony czas czujesz...?Nie musisz.
![]() |
#594 |
Zadomowienie
|
La Camisa Negra
czyli "Czarna koszula" tytuł piosenki (wg mnie bardzoooo fajnej) Juanesa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
dzis prosty opis:
JUVEEEEEEEEE!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy myślą o sobie..tylko ja myślę o mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Ach so
![]() danke ![]()
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.