|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5971 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Kolejne słowa wypowiedziane od tak...kolejne słowa rzucone na wiatr
Pośród wielu wspomnień miej choć jedno o mnie... Życie to teart,każda sytuacja to scena ![]()
#5972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5973 |
Zadomowienie
|
**odkąd odszedłeś zagryzam paznokcie przez dni i godziny i pytania zadaje moje własne pytania..
**I powiedz mi, powiedz mi teraz dlaczego jesteś tak daleko, skoro ja nadal jestem tak blisko... ** Moje jedyne życzenie, wszystko czego pragnę To życie wieczne w twoich oczach ** Wyrywam wszystkie okna i drzwi I nie mogę znaleźć oczu jak twoje ** Muszę wyznać, że nie umiem robić kawy, Nie rozumiem piłki nożnej,Aby być bardziej szczerą, przyznam, że Nikt nie myśli o tobie tak, jak ja ** Nie ma żadnego sposobu Na zapomnienie o tobie Dlatego kochanie ciebie jest nieuniknione ** Niebo jest już znudzone patrzeniem Na padający deszcz I każdy dzień jest coraz bardziej Podobny do wczorajszego ** Nie wierzę, że któregoś dnia morze Straci smak soli Nie wierzę w moje „jeszcze nie” ....Nie wierzę w przypadek ** Chcę kosztować życia, Więc pochłaniam każdą twoją myśl Każdy krok ** Niech znikną twoje znamiona I w zamian niech pojawi się Namalowany na twoim ciele Każdy pocałunek, każdy uścisk ** Powiedz mi, jaki jest użytek Z 60 cm w talii Jeśli mnie nie dotykasz? ** Bóg zrezygnował, z usłyszenia mojej historii ** Rozrywam swoje serce Które niszczy cząstkę mnie...Każdego dnia myślę o tobie **Użyj swoich oczu tylko aby patrzeć na mnie Uzyj swoich ust tylko aby całować moje ** Narysowalam plan naszego życia...szkoda,ze nie wypalił ** Czy zamieniliśmy nasze nadzieje w lęki? ** Potrafisz mi powiedzieć, Jaka byłam ,kiedy nam naprawdę zależało? I kiedy miłość była po naszej stronie...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5975 |
Zadomowienie
|
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5976 |
Rozeznanie
|
Sama dla siebie jestem tym,kim ty dla mnie chciałeś być...
Jest jakaś ręka święta i jest dłoń inna,przeklęta Widzę cię...słyszę cię...a znaleźć nie mogę... Wiele krain przeszłam,a nie mogłam pochwycić Twego wzroku Nigdy nie zadrgał dźwięk Twego głosu na strunach mego serca I często tak myślę i marzę,i śnię o moim i Twoim początku,i szukam Cię
#5977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5978 |
Rozeznanie
|
#5979 |
Zakorzenienie
|
Mów do mnie szeptem..wiesz,że tylko tak usłyszę..
![]() Szczęście Ty moje..mój skarbie Ty drogi ![]() Zdjąłeś mi dziś gwiazdkę z nieba..dziękuję W huraganie słów i w szepcie..w kolorowych snach o niczym.. Wybiegasz ze mną w deszcz i w słońce, gubisz własny dzień po drodze... Najważniejsze to, że jesteś wierniejszy od marzenia...
#5980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5981 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
było to przelotnie tak,myśleć,że nie było wcale,widziałam to tylko ja
![]() |
#5982 |
Zakorzenienie
|
to ja dorzucam teraz tak:
nikt nie mówił, że będzie łatwo Oddycham bez powietrza... z łez na blacie ktoś namalował kwiatek nie mżemy się unieść nie mając skrzydeł stracilismy barwy jak i szkrzydła nasze |
![]() ![]() |
![]() |
#5983 |
Raczkowanie
|
"
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn.." Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5984 |
Zakorzenienie
|
swietne wszystkie opisy
![]()
#5985 |
Zadomowienie
|
Podkradam wasze opisiki
![]() ![]() Ja mam dziś: Biegnę w strone marzeń.... Z listy: Moje życie jest zj**ane, takie smutne takie małe... ...nie popsujmy tego co nam namalował świat... ![]() (¨`·.·´¨) `·.(¨`·.·´¨) `·.¸.·´ KOCHAM CIĘ !!! "Jest Sie Takim Jak Mysla o nas Ludzie, Nie jak Myslimy o Sobie My.." ...dobrze kazdy wie tego co nam zapisane nie da zmienic sie.... żadne wiersze nie mówią o tym co, dzieki tobie mam....
![]() |
#5986 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzis w 80% to statusy ala "100-dniowka.."
![]() ![]() ![]() ![]() w tym na moim rowniez.. ![]()
#5987 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam prośbę. Szukam jakiegoś ładnego podpisu. Macie coś ciekawego?Proszę o pomoc
![]()
#5988 |
Zakorzenienie
|
Mieć wszystko w tyle i jutro dobrze się bawić
![]()
#5989 |
żona
|
aniołka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5990 |
Zadomowienie
|
PaLLitQa , Vegetka Bardzo...ale to bardzo mi miło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5991 |
Raczkowanie
|
Od dłuższego czasu przeglądam to forum i przyznaję się że kradnę Wasze opisy
![]() ![]() A to mój opis: __ -- ___ '=_ \(",)/_=' (')..(') Bedę Twym Aniołkiem...
#5992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5993 |
Wtajemniczenie
|
* Czasem głęboki upadek prowadzi do wielkiego szczęścia
* Chcę tylko wędrować po pastwiskach nieba |
![]() ![]() |
![]() |
#5994 |
Raczkowanie
|
bibila uczy nas kochac, a kamasutra jak
![]()
#5995 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5996 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() uśmiech to połowa pocałunku.. uśmiechnij się do mnie 2 razy !! Chłopczyku,przeciez wiesz ze nie jestem aniołkiem...ale żeby grzeszyć potrzebuje Ciebie ![]() pocałunek to mowa miłości , ktoś porozmawia w namiętności ? Jeśli pocałunek jest kropelką to wysyłam ci cały deszcz... I dream of the first kiss and who'll make the first move ? (tłumaczenie: śnie o pierwszym pocałunku, i kto wykona pierwszy ruch ?)
![]() |
#5997 |
Raczkowanie
|
mój ulubiony
(¨`·.·´¨) `·.(¨`·.·´¨) `·.¸.·´ ...I met an Angel... P.S. ![]() //ustawiam go 13 dnia każdego miesiąca odkąd jesteśmy razem...czyli już parę ładnych lat ![]() 'Dziecko to miłość, która stała się widzialna' (Novalis) Wchłaniając teraźniejszość, nie gubiąc uniwersalności. "..Nie jestem godna ziemskich radości Nie jestem stworzona do miłości..'' ,,Pragnę właśnie tego, czego nigdy nie dostanę'' Nie potrafiłabym być tylko statystyczną, zwykłą kobietą z aqq: "..Jak prawdziwa bym się nie wydawała , To jest to i tak kolejna, skrupulatnie przygotowana intryga.." podobno "Usmiech to polowa pocalunku" k@!# a ja sie szczerze do wszystkich na lewo i prawo<sciana> |
![]() ![]() |
![]() |
#5998 |
Wtajemniczenie
|
![]() musze edytowac bo sama znalazlam sobie odpowiedz na pytanie,ktore zadalam wczesniej sliczne macie te opisy,podkradam sobie kilka
nawet w tych najciemniejszych chwilach... Jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." Edytowane przez iza_ Czas edycji: 2007-01-12 o 22:43 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#5999 |
Raczkowanie
|
Lubię zimę i śnieg… wiec ostatnimi czasy goszczą u mnie np. takie:
zza szyby spoglądam na zimę - ociąga się jak nigdy wcześniej… Zimno jak sto diabłów, leje deszcz… Świat uderzył w płacz… No ale inne tez bywaja ![]() With all the things that you could be, you never could learn how to be me! Czy jestem aniołem? Tak.. jak każdy z nas… tylko do nieba mi za daleko… Ty nie masz kobiet. To one mają Ciebie, jeśli są na tyle głupie, by tego chcieć. – to w kategorii podrywaczy od 7 bolesci ![]() w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości.. Save me like the rain saves the rainbow Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy...Ja będę obok Przyjdź do mnie… Zawsze możesz przyjść… Przyjdź… Potrzebuję Cię… Wysyłam SMS literka po literce to moje SOS w skrócie ja i moje serce! Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość… Kocham Cię! Tak zwyczajnie.. bez “po co?”… bez “dalczego?”… Kocham Cię! You're not in love this time...but it's alright. pozdrawiam
![]() |
#6000 |
Wtajemniczenie
|
Coś dla wizażanek,których partnerzy wyjechali:
Tak blisko,nie ma znaczenia jak daleko,nie można być już bliżej serca ![]() (Jest to tłumaczenie piosenki ''Nothing else matters''Metalliki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.