|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6031 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Musze przyznac, ze ten watek jest o wiele lepszy niz kazda strona w necie z opisami
![]() ![]() ![]() kilka teraz: Milosc jest wtedy, gdy nasluchujesz z wypiekami na policzkach kto idzie po schodach, z nadzieja, ze to wlasnie On. // Jestes dla mnie kims, kim nikt inny byc nie umial // ![]() // Wskaż mi drogę do najpiękniejszej gwiazdy // Wciąż wpatrzona w te same oczy, wciąż wsłuchana w ten sam głos... ** // Kiedy tęsknie, zamykam powieki i jesteś. // pogniecione skrzydełka...zgubiona aureolka..taki ze mnie aniołek // spójrz na swój umysł jak pedofil patrzy na dziecko // Mogę być pierwsza, lub ostatnią, ale nigdy jedną z wielu C.D.N ![]()
#6032 |
Raczkowanie
|
" i znów stanie przed Tobą z kwiatami kłamiąc w żywe oczy, że był z kolegami"
Izabell ![]() ten opis jest wspanialy
#6033 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() troszkę moich ![]() - Żyj z poczuciem spokojnej wyższości nad życiem - Biada temu, kto zadowolony jest z siebie: taki człowiek nigdy nie nabędzie rozumu - Kochać człowieka - znaczy powiedzieć mu: nie umieraj! - Wyobraź sobie, że stoisz u progu tej wielkiej baśni zwanej życiem… Czy coś byś zmienił? - Nigdy nie rozstawaj się z nikim w gniewie, bo nie wiadomo, czy nie taki twój obraz zostanie w jego pamięci - Mam być do przesady pruderyjna, kokieteryjnie zalotna, zalotnie figlarna, figlarnie ponętna, ponętnie erotyczna, erotycznie niezaspokojona, wtedy on zwróci na mnie uwagę (jets za dlugi sporo... wiec napsialam w oryginale i wytluscilam to, jak ja go przerabiam ![]() - Myślisz, że umrzesz, chociaż wiesz, że fizjologiczną niemożliwością jest umrzeć z powodu złamanego serca - w recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, by kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób się upokarzała - Nie wierz nigdy w mądrość starców, ale przynajmniej posłuchaj, co mówią, przeanalizuj i zostaw z tego coś dla siebie - Dlaczego to ja muszę robić z siebie idiotkę, żeby on zobaczył we mnie kobietę? niektore podaje w oryginale dluzsze.. bo to zazwyczaj fragmrmty ksiazek.. ale swietnie mozna je poprzerabiac na opisy.. wedle wlasnego uznania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a drugi to nie wiem.... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6035 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6037 |
Zakorzenienie
|
Może komuś się spodobają, wymyśliłam takie:
Każdy poranek z Tobą, to kolejny szczebel na drabinie szczęścia... Honey, when I'm with You, Your body stimulates my senses, every minute... Zamieniasz godziny w minuty, czas z Tobą tak szybko umyka... |
![]() ![]() |
![]() |
#6038 |
Zadomowienie
|
*** where is my mind?
*** zabierzcie dzien.. zostawcie mrok... zostawcie mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#6039 |
Zadomowienie
|
**Bardzo długo byłam cierpliwa Ale jak długo mam jeszcze udawać, że jestem silna?
** Od momentu, w którym spojrzałeś w moje oczy Moje życie było w twoich rękach ** Jak anioł z nieba przybyłeś I wyczyściłeś wszystkie chmury, smutki i deszcz ** Jeśli mam dar wiedzy I jeśli moja walka kroczy przez góry wysokie Ale nie mam miłości jestem nikim ** Łap moje łzy pocałunkiem
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6040 |
Wtajemniczenie
|
* You mean more than anyone can see
* Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj * Wierzę, że we wszystkim jest jakoś sens, że samo na świecie nic nie dzieje się * Czuję jak muzyka gra we mnie. To ona porusza moim sercem |
![]() ![]() |
![]() |
#6041 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...spalone mosty to najlepszy w zyciu start...
![]() |
#6042 |
Zakorzenienie
|
najlepsze w niedzieli jest sobota wieczór :-P
widocznie dzisiaj niebem jest ziemia dlatego sie gwiazdy przenoszą nad nami zapach szczescia jestesmy znow najpiekniejsza z par ![]() kto nie moze zlozyc swojego swiata ten zyje z dnia na dzien nawet sie nie domysla ze go nie ma ale czy moze byc wieksza tortura niz nagłe uswiadomienie sobie ze nadzieja byla tylko zludzeniem podnieconych zmysłow? samotność jest stanem graniczącym z absolutnym spokojnem wewnętrznym, z odzyskaniem indywidualności
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6043 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy były no ale dodam
![]() -nie mów mi jak bardzo mnie kochasz.. pokaż mi to poświęcając mi swój czas.. -życie to żart.. trzeba się z niego śmiać *'już za późno lub za wcześnie by z sobą być..' *'w noc jak oka mgnienie raz na całe życie ktoś wielką miłość miał' *'ust zmieszanych smak nie powtórzy się nigdy już' (E.Flinta-nieskończona historia) -nie chce tracić z Tobą czasu.. i ch** mnie obchodzi co o mnie myślisz -nie dzwoń,nie płacz,nie błagaj...idź już sobie!! (Sistars-spadaj) :p Boję się Twojej miłości, tej najprawdziwszej i innej.(Jan Twardowski) ----------- jak coś znajde nowego to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny,ja tez bardzo czesto kradne od Was opisy ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6045 |
Raczkowanie
|
No to ja coś wkleje z twórczości Gośki Andrzejewicz
![]() "Kto pozna miłość raz, a potem straci ją inaczej patrzy na życie..." "On powtarzał jak to bardzo kocha ją..." "Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty decyduj to Twój los." "Wspomnienia tulą mnie..." "Życie ma zbyt krótki czas by zapomnieć to co łączyło nas..." "Miało być dobrze nam jak w marzeniach.Jak to jest czemu czas wszystko zmienia." "Nie wiem jak dalej żyć, nie wiem nie umiem śnić gdy nie ma blisko Cię..." "Chciałabym na nowo poczuć że jesteś bliski mi..." "Poczuj dziś jaką siłę masz." "Uwierz w siebie a przyjdzie lepszy czas." "Pamietaj by nigdy nie poddać się i ufaj tym którzy sercem zawsze kochają Cię." "Wierz w siebie sam nawet jeśli inni nie wierzą nie..." "Czasami myślę co by było gdybym nie poznała Cię..." "Tylko Ty tak umiesz kochać..." "Całe piękno jest w nas, w naszym sercu jest największy skarb." "Moje szczęście to Ty, już teraz mam dla kogo żyć." "Od tego dnia gdy Cię poznałam wszystko tak zmieniło się." Jak się spodobają i będziecie chciały więcej to napiszę jeszcze ![]()
![]() |
#6046 |
Raczkowanie
|
Z listy:
"Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech." tymczasowo abonent nie zyje 'nie mozemy już na siebie patrzeć, nie chcemy siebie wiecej znać.!' jak slodko zostac swirem choc przez chwile choc przez chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6047 |
Wtajemniczenie
|
* Mam już dość udawania przed światem i samą sobą, że jestem dużą dziewczynką, która nie zna smaku łez
* Ukryta za barierą obojętności chowam w sercu ból, którego nikt nie jest w stanie zrozumieć * Uśmiecham się do ludzi, bo tak trzeba. Nikt jednak nie wie jak bardzo cierpię * Jak łatwo jest wmówić innym, ze jest się najszczęśliwszą osobą pod słońce. Szkoda tylko, że sami w to nie wierzymy. * Uśmiech to maska, pod którą schowałam całe moje cierpienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#6048 |
Rozeznanie
|
I wszyscy powtarzają:"takie jest życie" i nikt nie pamięta,że życie jest takie,jakie sami zbudujemy
Wyobrażnia jest ważniejsza od wiedzy bo wiedza jest ogranicznona Nic już nie mam do stracenia... Tak się kończą takie sny Spłynie do twych rąk światła złoty krąg... I to będę ja Z całego świata spędziłam czarowników i magów,by mi tylko Twój cień wywołali Wszystko tylko snem,jednym długim snem... Byłam potęgą czasu,co skrzepiła ogień,skruszyła skały... Ale gdybym podnosiła kotwice,gdybym żagle rozwinęła,by wyjechać ku Tobie?
#6049 |
Zakorzenienie
|
- bo wiem jak ułożyc rysy twarzy,by smutku nikt nie zauważył to dla agusi007
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6050 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boże piękne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6051 |
Zadomowienie
|
** Co Wyjdzie Jak Skrzyzujemy Mezczyzne i Snieg..............Wielki Bałwan
** Łatwiej Zakochac Sie Nie Kochajac Niz Odkochac Kochajac ** Dlaczego mężczyzna nie może być jednocześnie przystojny i inteligentny? - Ponieważ byłby kobietą. ** Razem układali to co teraz muszą zniszczyć ... ** F jak facet F jak frajer F jak feministka ![]() ** Wspomnienia są jedynym rajem z którego nie można nas wygnać ** Facet rozwija sie do 5. roku zycia..A pozniej juz tylko rosnie! ** grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne mają raj na ziemi ** Facet jest jak KAWA:Najlepszy jest silny,gorący i pełen subtelnego SMAKU ** ...Późno już otwiera się noc,sen podchodzi do drzwi na palcach... ** dziewczyny sa jak MEDIA MARKT nie dla idiotow
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6052 |
Zakorzenienie
|
Kolejny kretyn do kompletu
![]() ![]()
#6053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6054 |
Raczkowanie
|
Ta piosenka jest piękna, pamiętam ją jeszcze z czasów, kiedy byłam harcerką
![]()
#6055 |
Zakorzenienie
|
Z listy:
* OdgońOdNichStrach NiePozwólImSięBać DajImToCzego JaNieUmiałamImDać... * Thou art in my sleepless, everlasting and eternal dreams * "Kto pozna miłość raz, a potem straci ją inaczej patrzy na życie" * Kiedyś to była sytuacja kultowa, zajarać po buchu holenderski towar ( ![]()
#6056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś to była sytuacja kultowa zjarać po buchu holenderski towar długo trzymany na głebokim wdechu pół dnia beztrosko zanosic sie od smiechu ...
![]() ![]() |
![]() |
#6057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6058 |
Raczkowanie
|
alez prosze :P
![]() |
#6059 |
Rozeznanie
|
Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami - budujesz i rozwalasz...
Ostatni pocałunek,ostatnie spojrzenie-to moje ostatnie o tobie wspomnienie... Bo chciałabym kiedyś ufać ci tak,by w twoich rękach zostawić mój świat Wciąż szukam czegoś co nie ma dalszej treści... Nie popsuje tego co nam namalował czas ...na horyzoncie uczuć już nikt na mnie nie czeka... Z listy: Czasem myślę czy to wszystko ma sens... Chcę do objęć,które akceptują me słabości Czasem brakuje słów by opisać to co się dzieje W jaki sposób ludzką duszą szarpie namiętność, a w jaki rozsądek
#6060 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.