|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
* w moich czterech scianach...
* ja.. i gwiazdy odbijajace sie w lustrze * zawieszona gdzies tam z dala od zapachu konwalii i pomaranczy * odchodze nad przepasc mych snow * polamane skrzydla nie uniosa mnie
#6152 |
Zadomowienie
|
** ty i twój słodki uśmiech ty i twoje fantazyjne zwyczaje ty i twoje miodowe usta...jednego dnia po prostu wstałeś i odszedłeś..
** gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów ** A jednak zapomnialam o Twoich niezapomnianych slowach i pocałunkach ** Gdybyś tylko chciał poszłabym za tobą na koniec świata ... nie chciałeś ... ** Jestem kobietą..kobietą która naprawde pragnie kochac...a nie posiadac ** Znajdę moją drogę powrotną do Ciebie Jeśli będziesz czekał... ** Musze ruszyć z miejsca i iść na spotkanie własnego spełnienia ** Byłes moim słoncem...widocznie zbyt dlugo patrzalam w Twoją stronę...oślepłam ** Najgorsze jest to,że w chwilach dla nas najgorszych musimy jeszcze znosić samego siebie... ** Z Tobą nawet szarość nabiera barw ** Gdyby tak zmienic zasady gry...zebym byla zawsze tam gdzie ty? ** Przyjazn jest ściezką do błekitu nieba ![]() ** Starczy sił,by przetrwać to czekanie... ** Tak wiele we mnie słów,których nie wypowiem,choc krzyczą głośno... ** Milcz gdy do mnie mówisz ** Weź mnie za ręke...bo wali sie mój swiat ** wszystko na próżno...to co mam w sobie ** Kochać...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6153 |
Rozeznanie
|
mam prosbe: macie moze opisy zwiazane z taka sytuacja, ze jestem od niedawna w zwiazku z chlopakiem,on jest ze mna szczesliwy, caly czas mowi o milosci..a ja czuje ze to byl bląd,wielki blad,ze moglismy zostac przyjaciolmi i tak chyba byloby najlepiej,bo ja chyba nie czuje nic i nie wiem co mam z tym wszystkim zrobic
![]() no to pouzalalam sie troche nad soba ![]() z gory dziekuje, buziaki ![]()
#6154 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies opisy na urodziny? tylko swoje?
ja mam taki tylko: ile latek dziś kończę, hę może opisu nie dokończe.. ![]()
#6155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie lepiej Mu o tym wprost powiedzieć? Też byłam w takiej sytuacji i to zrobiłam,wiedz że często w takich sprawach nawet na przyjaźń nie można potem liczyć ale może w Twoim przypadku będzie inaczej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6156 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6157 |
Zakorzenienie
|
Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6159 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiem i tu byl blad bo moglismy byc dalej przyjaciolmi ![]() ![]()
![]() |
#6161 |
Zadomowienie
|
No bo "get lost" to już jest powiedziane "fuck you" delikatniej
![]()
#6162 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6164 |
Zadomowienie
|
No to mam jeszcze lepiej:
I will tell you get lost only because i don't know how to say " fuck you" politely ![]() czyli: Powiem Ci spadaj tylko dlatego że nie wiem jak powiedzieć "pier*** sie" delikatniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6165 |
Zakorzenienie
|
Moje ciepło oddaje siebie Powietrzu gratis, bez zbędnych formalności.
zegar postanowił nie ogłuszać nas wybijaniem kolejnych godzin Daj mi chwile i żyjmy nia aż do końca nie łamiąc przyrzeczeń Zasnąć w oczach twych i nie obudzić się ...bo na mnie czeka niecierpliwość… znam już pory o których pojawiają się twoje ślady nie sam ty
![]() |
#6166 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...chcę być aniołem - umierając śniła...
![]() |
#6167 |
Rozeznanie
|
deszcz pada, to dlatego bo aniołki leją dzisiaj na wszystko!
Jakie jest najmniejsze i najbrzydsze panstwo?-panstwo kaczynscy Usta Milcza Mysli Krzycza ... żeby siłę taką mieć i miłość komuś przysiądz... JestemObojętnaJuż-ZamykamOczyIUdajęŻeNieWid zę|ZatykamUszy|ZamykamSer ce Kiss me...Lead me out on the moonlit floor Silver moon's sparkling, so kiss me ![]()
#6168 |
Raczkowanie
|
Małym aniołkiem byc w
czyims serduszku sie skryc Są ludzie brzydcy albo z makijażem ![]() W Polsce emerytura nie wyżywi nawet szczura Jestem aniołkiem, fruwam po niebie i zawsze będe kochać Ciebie ![]() ![]() ![]() Podobno miłość nie jedno ma imię, ale dla mnie tylko Twoje... teraz smutne: Słyszę w ciszy Twój nierealny głos... Moje życie traci sens...wezmę żyletkę i potnę się..tak jak Ty pociąleś mi serce. Zamknąłem oczy,tylko na chwile,a ta chwila odchodzi,wszystkie moje sny,mijają mi teraz cos wesolego ![]() Lubię krzesło, lubię fotel , nienawidzę Tokio Hotel! ![]() Małpy również zaprzeczają,jakoby Minister Edukacji pochodził od nich!! z listy: ' okłamali, że na wszystko jest czas, że nie wierzyć to błąd... ' PrAwDzIwEmU pRzYjAcIeLoWi ZaWsZe TrZeBa wYbAcZYć... sms-szkolna mafia sprzataczek ![]() "Życie często przewraca mnie, ale wierzę że podniosę się..." jak dla mnie nic ciekawego, ale moze cos sie spodoba |
![]() ![]() |
![]() |
#6169 |
Przyczajenie
|
"Wyszłam za mąż zaraz wracam"
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6170 |
Przyczajenie
|
![]()
Są ludzie brzydcy albo
z makijażem ![]() to dobre jest |
![]() ![]() |
![]() |
#6171 |
Raczkowanie
|
a co z tymi opisami na studniowke?
![]() |
#6172 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6173 |
Raczkowanie
|
z listy:
Jak któs będzie jeszcze raz.. patrzył na moj opis to powiem MAMIE!!!!! Ty jestes jednym koncem, a ja drugim..daleko nam od siebie strasznie.. Czasem milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc... Put your hands up for detriot d(^^.)b Moje myśli, słowa są szalone Me marzenia w kaftanie uwięzione jeśli kochasz to nie żałuj przytul mocno i pocałuj ![]() tyle z ciekawszych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6174 |
Zadomowienie
|
Zawsze mozna powiedziec 'Nuts to you'
![]()
#6175 |
Zadomowienie
|
Go go na tańce go go go
![]() Przefiltrowałam swoje serce z kamienia Przejadłam myśli, przepiłam marzenia Czujęże choć różni się nasz świat, coś nas łączy czym smak truskawek i czereśni bez kogoś obok Życie jest piekne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne |
![]() ![]() |
![]() |
#6176 |
Miuoshowa
|
Ostatnie:
let's waste time chasing cars Show me a garden that's bursting into life... All that I am is here in your perfect eyes, they're all I can see...
#6177 |
Zakorzenienie
|
Jest jedna rzecz dla której warto żyć METAL!!- i nie trzeba sie myć
![]()
![]() |
#6178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6179 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6180 | ||
Raczkowanie
|
Jestem w swietnej formie -Pomacaj moj tylek
![]() Jeleń na rykowisku łazi żre po francusku "sie pasie" ![]() Intelektualne pasozyty i hedonistyczne zera ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.