|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
[quote=arrakis;3498868]czy to z "Fortepianu" Closterkellera?
szczerze to nie wiem... ten opis ma jedna osoba na mojej liscie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#6212 |
Przyczajenie
|
Moje trzy ulubione opisy :P
"Tak bardzo cierpialam pses Ciebie lecz teraz to poprostu ***ie!" "żyCie - to boli ![]() "i znowu KolejnY wieczóR spędzony samotnie.." :P pozDrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedactwo <przytul> jeszcze tak niedawno prosilas o opisy dla niego, a teraz takie świństwo Ci zrobil?? ![]() ![]() 8Nie zasłużyłeś na 'Ty' z wielkiej litery |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6214 |
Zadomowienie
|
* bo to wszystko zludzeniem i iluzja jest
#6215 |
Zakorzenienie
|
Śmierć: świat minus jednostka.
Barwa jest cierpieniem światła. four, tres, two, uno it's so delicious t-t-t-t tasty tasty «• ![]() Dancing where the stars go blue Człowiek jest tajemnicą - z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi Twarz - to co wyrosło dokoła nosa. Czas to nie droga szybkiego ruchu pomiędzy kołyską a grobem, czas - to miejsce na zaparkowanie pod słońcem.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6216 |
Zadomowienie
|
Kilka opisow. Jesli cos powtorzylam to przepraszam
![]() *Panowie - Paniom, Panie - Panom Kochają - ranią Wyznają - kłamią... *Would you tell me I was wrong? Would you help understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? *Naszych małych serc wielki świat... *Ciszy szukam... Tylko... nie wiem jak wygląda... *Na łące kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia... ta scieżka zaprowadzi do Ciebie ![]() *Bo to dla nas powstał świat, świecą gwiazdy, wieje wiatr. *Shut up Noone said to open your mouth Shut up If you do not like me how about Shut up Why waste your energy on me? Shut up Is it cause you wanna be me? *Hell wants him. Heaven won't take him. Earth needs him. I love him. *Czasem trzeba zapomnieć.. by pamiętać... Czasem trzeba milczeć.. dla lekarstwa duszy... Czasem....trzeba odejść,by móc kochać... Czasem.....trzeba odejść,by móc marzyć... Czasem....trzeba zapomnieć,by pamiętać... Czasem....lepiej zachować wspomnienia... *You are my messenger from heaven, no matter how unhappy I become, you always find a way to make me smile, you're always giving all of you to everyone around you and I pray to be a part of you.
#6217 |
Zadomowienie
|
Zerwe wszystkie gwiazdy by je oddać Tobie ........"
kOcHaM cIe I tAk BaRdZo Mi ZaLeŻy... MóWiąC cI tO w OcZy MaM nAdZiEjE żE mI wIeR Podobasz mi sie ...ale ty o tym nawet nie wiesz... ![]() ![]() ![]() "Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu." WaLcZ Do kOnCa, Do uPaDlEgO, bO ZyCiE Do wAlKa bY DaZyC Do cZeGoS..=) Do kartkówki trzeba dwojga...jeden pisze ,,,,,,,,drugi ściąga Moje serce nie do wzięcia już znalazł swego Księcia!!! Chcę pamiętać jak najwięcej chwil bo coś dlka mla mnie znaczą wiesz? ![]() [!]*..szczęście ma Twoje oczy,pragne w nie patrzec..*[!] |
![]() ![]() |
![]() |
#6218 |
Rozeznanie
|
wspomnienia które iskrzą, jeszcze dziś oczy szklą...
...zgadnij skąd spadły pierwsze krople... Goniąc za tymi wielkimi nie przegap małych radości życia Na tą chwile niech świat zamilknie proszę...
#6219 |
Zadomowienie
|
dusze w sobie słowa niewypowiedziane..*
myśli szalone biegną i giną..* moje usta wciąż szepczą Twe imię..* wszystko jedno gdzie jesteś w tej chwili, o czym śnisz..* Kocham Cie choć dawno juz nie znam bajek..* Kocham Cie choć wcale nie mam już marzeń..* Otwieram drzwi chociaż nie mam dla kogo..* Odpowiedzmy sobie sami ile głodnych dni za nami..* Niepoprawnie słuszne słowa płyną prędzej..* Wschodzący krwawy, suchy kwiat wyprzedził czas..* Jesteś dla mnie tęczą w grudniowy dzień, spadającą gwiazdą w deszczową noc, łzą skradającą się po suchych oczach..* Marmurowym kłamstwem ociekaja ręce..* Niezniszczalna waga słów rozpieprza sny na miał..* Kamienie w podłogach i belki na szaniec..* Trzymasz nad łóżkiem w pokoju zdjęcie małysza w cierniowej koronie..* Słowem utkali teatrzyk..* iCzujeszIWidziszISłyszysz Kak WszyscyPier**ląŻeNieMaNad zieii..* W bielutkim jak ślina kaftanie.. ![]() Nie pytając nic nikogo cąłujemy się słowami..* Rozbierając się nawzajem bądźmy bosko godni potępienia..* Troche tego nierozumiem, czasem nawet jakbym wątpił w to..* mała plastikowa łza..* Czy nadejdzie czas - kiedy my.. kiedy ty i ja ? MusiszWiedziećJednoBędzie szZawsze WiecznyWTychKilkuCichychZ daniach ..* Szedł w przepaść i na miazgę słów..* Tysiące słów: Ty mazgaju! Które zetrą z twarzy łzy..*
#6220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6221 |
Zadomowienie
|
tak też uwielbiam ta piosenkę
![]()
#6222 |
Raczkowanie
|
cos mojego
![]() * Tylko ja i piękna cisza dookoła.... * Myślisz, że coś jest niemożliwe... Widać, że mnie nie znasz ![]() * To tylko ja... maleńka kropeczka w skali świata... * nikomu nie ufam... i nikomu nie wierzę... * Rano wstajesz zły, wszytsko z Ciebie kpi. Nie chce Ci się nic, zwłaszcza żyć * Uśmiechnij się... Może ktoś tęskni za Twoim uśmiechem... * Jesteś w kropce? to lepsze niż być w martwym punkcie... * Ciszę wplatam we włosy... na palce nawlekam... * Moja własna imaginacja... Świat będący dziecka snem... Imaginacja... * Uśmiechaj się... Świat jest piękniejszy przez zmrużone oczy... * Ty może tego nie wiesz... Lubię jak się śmiejesz... * Może i nie jestem najlepsza... Ale i tak jestem czyimś aniołem... pozdrawiam
![]() |
#6223 |
Zakorzenienie
|
pricks of conscience?
~ zegar tyka... wszystkich ~ NajbardziejOdczujeszBrakO sobyKiedySiedzacKoloNiejW ieszZeNieBedzieTwoja Chcę poczuć, że żyję!!! Czy tak wiele wymagam?? (^_^) 'Jestem prostym pytaniem, Ty jesteś na nie odpowiedzią Zaproś mnie do swego domu .. :P:P<tańczy> ;]haha
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczne opisy ![]() ![]() widze turnaua słuchasz ![]() ![]() ![]() buzka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#6225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesze sie, ze opisiki si epodobala;]
![]() ![]() |
![]() |
#6226 |
Zakorzenienie
|
Izabell
![]() ![]() ![]() a z mojej listy mi się podoba: "kazdy jest kowalem wlasnego losu, a ja zgubiłam młotek"
![]() ![]() |
![]() |
#6227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6228 |
Raczkowanie
|
z listy:
"Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech..." "... jestes najwiekszym mym snem, snem na nie jedna noc..." ,,Lepi się, co nie zniszczy to wskrzesi mnie '' ehh ![]() haha mam oczy dwa, haha te same- rozjechane, haha te oczy dwa, haha... ( to z jakiegoś skeczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6229 |
Zakorzenienie
|
Ja od dłuższego czasu też podkradam bezczelnie ;] To moze teraz coś ode mnie
![]() I cant believe this shit Cant believe you aint here I cant wait til that day, when I see your face again... Words cant express what you mean to me Every single day, Ill be missing you... Just as long as Im in ur arms I could be in no better place [; the world is not enough musimy czekac na swój czas choć tak trudno i tak boli , a czas płynie tak powoli ... w Twoje sny chciałabym wejść... dotknij mnie , zabierz mnie ... bo ja chcę Ciebie mieć i już , bo Ty jesteś jak ze snu ... So I'll just have to believe Somewhere out there you thinking of me But it's so hard to be strong When you've been missin' somebody so long czemu oczywiste dla mnie jest , że Ciebie nie ma ? Its kinda hard with you not around Memories give me the strength I need every day that passes is a day that I get closer to seeing you again Z reguły o tęsknocie , ale to ze względu na sytuacje życiową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6230 |
Raczkowanie
|
ciesze sie ze Ci sie podoba
![]() ![]()
![]() |
#6231 |
Rozeznanie
|
pare opisów z mojej listy...:
-"Take everything from the inside and throw it all away" [LP] - ŻYJ TAK, ŻEBYŚ PO LATACH MÓGŁ POWIEDZIEĆ PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE NUDZIŁE -Obiecaj mi że,tak jak łzy wrócimy tu...Nie wiemy nic o cichym zyciu./. Tylko tyle, bo większość na osobiste opisy...
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
#6232 |
Raczkowanie
|
a teraz cos ode mnie
![]() * Świat nie kończy się na dzisiejszych łzach... * Spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin * Dorosłe dzieci mają żal za kiepski przepis na ten świat * Popatrz... I znów wzeszło słońce... A przecież nie wierzyłeś... pozdrawiam ![]()
![]() |
#6233 |
Raczkowanie
|
![]()
Smak tego co dobre
![]() ![]() * ~YoU coMe aNd cHaNgeD My LiFe * Przygarnie ktoś małe, cieplutkie, miłe serduszko?? :niedorosla lecz tylko moja jest taka milosc co spotakala wlasnie mnie Pora iść spać bo księżyc świeci ? Ja nieśpie Miś po flaszke leci. Nigdy tak naprawde nie przegrasz, dopóki nie przestaniesz próbować... Amor Omnibus Idem... Potrzebuje cię... po prostu potrzebuję... "Weź to ***! Czuję wstręt! Klnę jak szewc!" || . . . (...) Brakuje słów by wyrazić to co czuje, sensu brak ... ;( I PoPaDaM W ObLęD Lęku PrZeD CiEmNoScIA (*_(^_^)_*) Kiedy widze zgrabne ciało wtedy czuje że mi mało... CzemuJakJestŹleToMusiByćG orzej?CzemuMnieToSpotyka? =(DlaczegoTakJest?=(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6234 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy mają Mambę, a ja mam Stajlaaaa
NOWOŚĆ czekolada Milka teraz z kawalkami czekolady!
#6235 |
Rozeznanie
|
"Lepszy wróg za darmo, niż przyjaciel za pieniądze..."
Nie pamiętam żeby miłość była normalna.. Zawsze coś jej przeszkadza! ![]() Ile razy zasne z ta mysla, ze nie tak mialo byc? Aby do czegoś dojść, trzeba wyruszyć w drogę. ![]() Czy proszę o zbyt wiele, tak mało z życia chcę... Między możliwością a wyborem zieje przepaść... ***Why do all good things come to an end...?*** Tak bardzo bym chciala aby jutro spelnily sie marzenia Samotność to nieodłączna cecha człowieka ![]() "Są czarne chwile, nie każda mija. Są... gdy jestem niczyja..."
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6236 |
Raczkowanie
|
"Możesz iść zatrzaskując za sobą drzwi..."
"Bo tego dnia w którym zechcesz odejść usłyszesz tak wołanie gwiazd... i głośny płacz..." "Kto z miłosci nie umarł nie potrafi żyć.." "Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha teraz..." "Nadzieja to zbytek na który mnie nie stać." "Nowy rok jest świetny. Można zacząć wszytsko od nowa." "Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu..."
![]() |
#6237 |
Raczkowanie
|
' nie wierze w nic, bo chyba nie potrafie... '
A Opisu Nie Ma Bo Sie Naćpał I Nie Doszedł ![]() "... Teraz już Wiesz Że nie WszytKo proSte Jest..." |
![]() ![]() |
![]() |
#6238 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6239 |
Zadomowienie
|
*Ty... jedyne lekarstwo na caly swiat
*milosc- choroba najwspanialsza ze wszystkich *moj swiat zaczyna sie i konczy w Twoich ramionach
#6240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Piekne opisiki!!! nie bylo mnie miesiac na wizazu i mam braki;( -marzenie o szczesciu jest mego szczescia czescia... -kochaj albo rzuc... -a gdybysmy sie nigdy nie spotkali...mineli na zycia tle? -na jedna chwile ja i Ty... -mijaja sie slady naszych stop nie zabijaj tej milosci daj spokojnie umrzec jej -nie wszystko trzeba powiedziec zeby zrozumiec,poczuc, wiedziec... -
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.