|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6241 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() !!! ![]() ![]() KAJKA - boski!! ![]() Cytat:
Genialne. ![]()
![]() |
#6242 |
Raczkowanie
|
Coś z moich zasobów opisowych
![]() * On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie, gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty * Lubię naszą samotność we dwoje * Inny ktoś ma siostrę brata czy psa… A ja tylko marzenia mam * Tęskniłam z Tobą, nawet gdy byłeś blisko. Tęskniłam trochę na zapas, żeby później tęsknic mniej... * Jakże Cię podziwiam w tej cichej rozmowie... * Mówisz do mnie – moja – a ja jestem niczyja pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#6243 |
Zakorzenienie
|
~Myśl o Tobie~
Czasem owijam się w nią i tak zasypiam Kocham Cię ![]() miłość to ciekawe jak zmienia człowieka <3 ja chce być gwiaaazdą gwiazdąąą ludzi fantazją chce wzbudzać zazdrość ![]() chciałabym żyć zawsze dla Ciebie i abyś Ty żył zawsze dla mnie daj mi siebie a ja dam Ci moje małe, zawsze kochające serce. Wiem, że to wszystko jest tego warte. Śmiech schował się w kącie i spi Tak wiele jest złego, szarego, groźnego, Że smutno i płakać się chce. Twe oczy mają blask księżyca, w które chcę wpatrywać się do końca życia, ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6244 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6245 |
Zakorzenienie
|
I lie with you in your sleep
And kiss you when you start your day dlaczego nie... ![]() ...te same sny, chociaż każdy z nich jest inny... ... no one gets to come in, pull me out from inside ... colorblind Chłopcy są jak gwozdzie - zawsze stuknięci :p I need a miracle ludzi mozna kupic jak zwykle przedmioty lecz nigdy nie kupisz milosci Myślałem zeby zgubić gdzieś świat w sobotę... NiktNieZasługujeNaTwojeŁz yATenKtoNaNieZasługujeNie DoprowadziCięDoNich zagubiona we własnym życiu...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6247 |
Zakorzenienie
|
t-t-t-t tasty tasty
![]() zabierz mnie do swego domu nie powiem nic nikomu sa takie chwile gdy nie masz wiecej sił sa noce ze nie masz dokad isc sa słowa co kradna zycia sens sa takie miejsca o ktorych nie wie nikt sa tez marzenia ktore nie spełnia sie bez ciemnosci nie ma snów
![]() ![]() |
![]() |
#6248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6249 |
Zadomowienie
|
Dzięki Tobie Swiat nabiera barw...
Mam prośbę mogłaby któraś przetłumaczyć na angielski? ![]() Ja jestem cienka z anglika, więc proszę o pomoc. Dziękuję ![]()
#6250 |
Raczkowanie
|
![]()
Obudź mnie. Gdy już dopłyne do Twego serca
iPoCoKomuMiłośćGdyJestNie TrwałaIpoCoKomuSerceGdyŁa twoTakZłamaćJe... Przygarnie ktoś małe, cieplutkie, miłe serduszko?? Szczęśliwy bo zakochany, zakochany i szczęśliwy ![]() "NieSzukajcieMnieOdchodze GdziesWNieznaneTenOstatni ListAPoNimCichosza" Fuel your instinct.. || <3 gorzkie lzy otulily mnie do snu,a ciemna noc smutek w serce wkradla;('( sad ChceDoJednegoMiejscaNaZie miiGdzieProblemyPrzestają MiećZnaczenie... Facet jest jak śrubokręt-Potrzebujesz,ale właściwie nie wiesz do czego ....dancing in the moonlight...waiting for the sunrise... ![]() ![]() U kobiety nie wazne sa nogi, ale serce, ktore miedzy nimi bije ;] Zakochani, zaczarowani, bardzo powoli w Nas budza sie... ![]() "..Bo wtedy jestem w ogrodzie miłości.." I forgot that I might see, so many beautful things ^^ . . . MiłośćToPięknyCzasMiłośćO taczaNasMiłośćOcieraŁzyMo jąmiłościąJesteśTy Powiedz... Co w Tobie jest że na twój widok odbiera mi zmysły.....???? "..Bo Ty W Swoich Oczach Wszystkie Moje Masz Sny.. Gdzie jesteś?.." $p!uLkAm ! $n!uLkAm... Zz. A ja rozbudzę Twe zmysły i ciało...a Tobie będzie wciąż mało...mało;* WtUlOnA W PoDuSiE...BuZiAkI ![]() ![]() LePsZy Św!aT Zn!kA, BaRwA SzArOśCi PrZeZ WsZyStKo PrZeN!kA.:.:.:. ^^bO ŻyCiE tO MóJ SeN..^^ ;* ŚpIoOoLkAm SiobIe ŚmUtNy ;( ;* We WeRe MaDe To Be, SuPPoSeD To Be, BuT We LoST !T.. KC ;* || <33 "CzekamNaSwojaSzanseAWszy stkoRoznieSieUkladaTakJak KartyWPasjansie.."
![]() |
#6251 |
Raczkowanie
|
Macie jakeiś opisy żeby pokazać że sie zakochało i dzięki temu jest sie po prosty w "7 niebie" ?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6252 |
Zadomowienie
|
*kocham gdy się uśmiechasz.. wiedząc że ten uśmiech jest tylko dla mnie...
* Moglabym nie spac tylko po to aby slyszec jak oddychasz *Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie..
#6253 |
Wtajemniczenie
|
Kajek
![]() sliczne.... a to tez fajne, kiedys dostalam takiego wlasnie esa ![]()
#6254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym tu napisala 'my world' bo tak bardziej pasuje chyba ;p i nie wiem czy to dobrze jest..
![]() |
#6255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6256 |
Zakorzenienie
|
Myśle więc jestem, dlatego tak często mnie nie ma
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6257 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czuja wcześniej niż chłopcy myślą
kształtuje mnie ten kogo kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#6258 |
Raczkowanie
|
U mnie ostatnio króluje: SESJA no i studenci chodzą spięci... :/
#6259 |
Zakorzenienie
|
Fajny
![]() Ja mam [związany poniekąd z sesją] "politechniko, czegóż ty ode mnie oczekujesz... rzeczy niemożliwych?"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6260 |
Raczkowanie
|
nie boje sie w stodole śpie komary w dupe kąsają mnie
![]() w Orange na pomarańczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6261 |
Raczkowanie
|
Niby cudownie, ale wcale nie jest dobrze w moim śnie ;(
Marzenie pękły jak bańka mydlana... ;( Z pierwszym śniegiem spadły pierwsze łzy ;(
![]() |
#6262 |
Zadomowienie
|
You've never seen a lonely me at all.
Od dłuższego czasu wracam do tego opisu. ![]()
#6263 |
żona
|
*Trzeba zawsze żyć biegnącą chwila…Na co komu dziś wczorajsza miłość=)
*A najgorsze co może być to robić z gęby szmate !! *Otulmy chmury marzeń i z podniesioną głową lećmy ku słońcu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6264 |
Zakorzenienie
|
terefereQQ
#6265 | ||
Raczkowanie
|
Żaden mężczyzna niczego by nie wymyslił gdyby nie wymagania kobiet
![]() Kobieta nigdy nie wie, czego chce ale nie spocznie dopóki celu nie osiągnie jeśli uważasz że wszystko jest możliwe, to spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi ![]()
![]() |
#6266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6267 |
Raczkowanie
|
u mnie ostatnio królują opisy z piosenki 'Kołysanka' SENSiTYw
'...ukołusz mnie niech sen jawą stanie sie...' 'Piękne życie z Tobą Kotku to już wiem...' 'to miasto usypa, ja znikam razem z nim...' 'Byś była obok, lekko kołysała mnie...' a tak pozatym to moze macie tu caly tekst : ![]() Piękne życie z Tobą kotku, to już wiem Ukołysze Cię do snu, tak jak chcesz Światło gwiazd świeci na tej drodze Złoto twych marzeń jest naszym domem Choćby tysiąc wilków szarpało nas do snu Będę bronił pragień będąc z Tobą tu Słowo orenżem mym tym pięknym kwiatem Czasem jestem wiatrem, a czasem pyłem Senne marzenia muszą stać się prawdą Codzień staram się, by wszystko zgarnąć I ten sen się w koszmar nie zamieni Droga wiedzie zdala od krainy cieni Zerkam w twoje lice widząc życia iskry Bo mam tu schronienia jesteś nim Ty Kocham jak szalony wiesz i na zawsze Nie oczami już, a tylko sercem patrzę Ukołysz mnie, niech sen jawą stanie się Ukołysz mnie, tak ukołysz Ukołysz mnie, niech sen jawą stanie się Ukołysz mnie, ukołysz Ukołysz mnie, niech sen jawą stanie się Ukołysz mnie, tak ukołysz Ukołysz mnie, niech sen jawą stanie się Ukołysz mnie, ukołysz To miasto usypia ja znikam razem z nim Na dnie usycham nad choryzontem tym Przerywa sny tęsknota szukam Cię Jesteś daleko, dlaczego pytam gdzie Czuły szept tylko tyle dziś chcę Byś była obok lekko kołysała mnie Smaku łez nie cofne, ale zrobię wszystko By świat doszczęścił nas liczących na przyszłość Niszcząc kolejnych kartek tysiące Patrze jak deszcz znowu na szybie daje koncert Przechodzi dreszcz, wiem, że zaświeci słońce Po każdej porze, jest jeszcze bardziej gorące Czekam aż noc zechce nas porwać Czekam, to czekanie to już norma Tyle bym oddał ile byłbym w stanie unieść Chociaż nieraz nie potrafimy się zrozumieć ta piosenka jest świetna, kocham ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz do mnie - moja - a ja jestem niczyja - jak wiosna, co skowronkom i przebiśniegom sprzyja, jak gwiazda, która wieczorem we mgle gęstej moknie, i jak smutny cień brzozy porzucony na oknie. Znajdziejsz moje odbicie we wszystkich wodach świata, lecz gdy zanurzysz dłonie, ażeby je schwytać, przecieknie ci przez palce poświatą księżyca. Helena Raszka "Mówisz do mnie..." ![]()
![]() |
#6269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poprostu skarbnica opisow:Pdzieki;* -nadzieja matka glupich jest.. -nauczyles mnie marzyc, wierzyc, silna byc :P -pozostalo kilka zdjec i wiara w lepsza milosc -dla Ciebie niebo bezludne mam... -zamykam oczy i słyszę jak wiatr śpiewa...on mi Ciebie gra.. -Mówisz, że każdy potrafi kochać, mylisz sie, ja nie potrafie... -Namiętny dotyk...ciche westchnienie...to ja...Twoje marzenie...!!! ![]() -aby poczuć słodycz życia trzeba najpierw spróbować jego gorzkosc -TAK CIE KOCHAM TAK CIE LUBIE ZE ZA TOBA KAPCIE GUBIE ;p -Ja ci buzi dam , Ty mi buzi dasz , Ja cie nie wydam Ty mnie nie wydasz -Only You have a key on my heart.
![]() |
#6270 |
Rozeznanie
|
"i głupiec od czasu do czasu musi przez przypadek mieć rację"
Jak rozbić tę bańkę okalającą ciało i dusze? W zasadzie,z zasady nie mam żadnych zasad... ![]() Ty nic nie mówisz? Tak, ciebie tu nie ma... ![]() To tylko ja... maleńka kropeczka w skali świata... ![]() Uśmiechnij się... Może ktoś tęskni za Twoim uśmiechem... ![]() Człowiek dopiero zauważa szczęście, jeśli je traci... Ty może tego nie wiesz... Lubię jak się śmiejesz... Pasikonik nigdy nie ma racji w klotni z kurczakiem... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.