|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Podkradam wasze opisy wiec dodam teraz cos swojego
![]() -Ugrzęźniecie w bagnie historii, która zarazem była i nie była ich historią - Trzeźwa, metodyczna brutalność, oszczędność w ruchach. - Znali się jeszcze przed początkiem Życia. - Zgniótł swój strach w kulę i utoczył z niego idealną różę. - Ćmy rozświetliły niebo. Księżyca nie było. - Mogła go dotknąć palcami, ale nie dotknęła. Tylko stali razem. - Ich żywoty mają teraz swój rozmiar i kształt. - Obrysy, granice, kontury i kresy pojawiały się jak drużyna skrzatów na ich osobnych horyzontach. - Delikatne półksiężyce narosły im pod oczami. - To dziwne, że czasem wspomnienie śmierci trwa znacznie dłużej niż wspomnienie życia,które zabrała. - Jesteście oboje w całości kolorowi, a ja tylko w połowie... - Ona przeżywa swoje życie na wspak - Wszystko wolno, ale nie wszystko przynosi korzyści. - W tle: nieprzerwany, piskliwy, jazgoczący gwar lokalnej dezaprobaty. - Co twoje to moje, a co moje to także moje ... - Jego głowa była pełna szaf, zagraconych utajnionymi rozkoszami. - Zostawił po sobie dziurę we wszechświecie, przez którą jak płynna smoła wlewa się ciemność. - Pociągnie ją w dół zostawiając na powierzchni wirujący ślad. - Wewnątrz świat składa się z białych murów, obrośniętych mchem kafelków i światła księżyca. Wszystko pochodzi z książki pt."Bóg rzeczy małych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6452 |
Zadomowienie
|
Coz poradze, ze mam takie poczucie humoru... Jak dzis zobaczylam ta piosenke, myslalam, ze pekne...
![]() Link wkleilam do opisu http://www.youtube.com/watch?v=FiqvZXxMcsU
#6453 |
Zakorzenienie
|
biiibiii do usług
![]() Olcia5555 no widać podobnie myślimy :P a teraz coś ode mnie : wszystko byłoby inne , nie tak trudne i dziwne , gdybyś tu był przejadłam myśli , wypiłam marzenia mówiłeś mi żyj , mówiłeś mi walcz , co powiesz kiedy sił mi brak ? Samym spojrzeniem tłumisz mój gniew Krzycz mi do ucha aż zacznę oddychać Jak to dobrze, ze skończył się ten podły dzień co mi Cię zabrał Są noce kiedy nie chce się żyć, są czarne chwile - nie każda mija Dzisiaj noc jest czarniejsza 6471818671 ppl in the world and sometimes all you need is 1 [; / 6471818671 ludzi na świecie , aczasami wszystko czego potrzebujesz to jedna osoba I hate when I'm without you / nienawidzę być bez Ciebie Zapomnieć nie ma mowy, Zostawić nie ma mowy , Wyrzucić nie da rady , bo w sercu Cię mam And if i don't need your touch why do I miss you so much ? / I jeżeli nie potrzebuję Twojego dotyku , dlaczego tak za tobą tęsknię ? Would you love me for some good reason? Would you love me for my heart? / Czy kochałbyś mnie dla jegnego dobrego powodu ? Czy kochałbyś mnie za moje serce ? I obieca ,ze nigdy nie zostawi Cię samej . I dotrzyma słowa ! NIe poznasz mnie już ! We mnie nie ma mnie. I can't dream an another dream without you lying next to me / Nie mogę śnić bez Ciebie leżacego obok mnie To chyba tyle na dzisiaj ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#6454 |
Raczkowanie
|
W moim świecie jak w klozecie przelewają się dni..
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym. Dzieciństwo jest snem rozumu. Kiedy rozum śpi, budzą się upiory. To wielka rzecz być uczonym, lecz jeszcze większa - być ludzkim |
![]() ![]() |
![]() |
#6455 |
Zakorzenienie
|
"Przepraszam za świat... Jak mogłam wiedzieć że tak źle go odbierzesz?"
"Przykro mi z powodu Słońca... Nie mogłam wiedzieć że Cię spali..." "Przez okno się wychylam...całuję nocy mrok..." "Usychające kwiaty nad mdlącym posłaniem... i właściwie nic... i pusta głębia..." "Zamykam oczy...Nie chce widzieć, nie chce czuć... Czy to koniec już?" "Krwawiący anioł ze złamanymi skrzydłami zasłonił słońce..." "To wszystko czego chce... to wszystko czego mi brak..." "Jak to się mogło znów stać? W pustym pokoju tkwisz sam...zupełnie sam..." "Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też..." "I oto trzeba będzie dumnym krokiem iść bez twarzy w kolejny dzień..." "Fale strachu z nieodwracalnym skutkiem burzą trwały, senny azyl..."
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2007-01-29 o 21:16 Powód: błędy |
![]() ![]() |
![]() |
#6456 |
Rozeznanie
|
"Każdy piękny z Tobą moment, każdy piękny z Tobą dzien..."
"Moje szczeście to Ty.. juz mam dla kogo żyć" "W naszym sercu jest najpiekniejszy skarb..." "Nie lubie gdy wyjezdzasz... wtedy nawet niebo smutne jest " "Jesteś moim skarbem... ukryje cie przed swiatem" "Moja i Twoja nadzieja..." Po pijaku robimy głupie rzeczy ale z miłosci jeszcze głupsze ![]() Fuck It ( I don't want you back)
#6457 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny piszę bo mam proźbę, macie może w swoich zbiorach coś związanego ze śmiercią kogoś bliskiego....
#6458 |
Raczkowanie
|
bo najpiękniej jest wtedy, gdy pachnie szczęściem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6459 |
Raczkowanie
|
jestem w kropce........zgadnie w której ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6460 |
Raczkowanie
|
Paulinka...a może to...
gdzieś tam w górze, wśród gwiazd cicho siedzisz sobie tam, wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#6461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6462 |
Zakorzenienie
|
a moglabym prosic i przeslanie jej na meila ?
bo mi TZ do tej pory zalatwial wszystkie piosenki, a tersz tgo juz chyba raczej nie mozliwe...;/ a ja mam za wlnego neta i mi sie nic nie sciaga... jesli to nie byl by problem to bylabym wdzieczna ![]() ![]() z gory bardzooooo dziekuje ;* bibiskrzyna@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#6463 |
Raczkowanie
|
zajrzyj tu: http://www.mysli.com.pl/cytaty.php?act=showkat&idk=31 powinnaś też coś ładnego znaleźć |
![]() ![]() |
![]() |
#6464 |
Raczkowanie
|
No dobra przyznam się... kradnę co dzień Wasze opisy..
dałabym coś od siebie ale zawsze mam Wasze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dzisiaj przez chwilę miałam swój..: ..Zakrwawionymi rękoma trzymam nóż... zastanawiając się czy dobrze pokroiłam tą wątróbkę ;] .. Dzieki jeszcze raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ją ale ściągnęłam przez taki program Ares i z niego nie da się wysyłać nic.. Naprawdę chciałabym wysłać, ale nie da się ;( niektóre piosenki z tamtąd chciałabym sobie na mp3 wrzucić ale też się nie da ;( Przykro mi ;( moje opisy: Dzień Dobry, że tak sobie pozwole skłamać... |'Dzień Dobry Kocham Cię' Skazana na miłość.... A i muszę się Wam pochwalić ![]() ![]() Nasza miłość to przeznaczenie naszych ust cienie spotykają się w marzeniach snu, Ty jesteś tą z najśliczniejszych gwiazd, mogę na Ciebie patrzeć cały czas , Ty jesteś tym najładniej pachnącym kwiatem, Tylko Ty jestes moim całym światem, Nasza miłość to coś pięknego!, gdy dotykam twych ust czuję coś słodkiego, a w twych pięknych oczach...jest coś zadziwiającego... sory, ale nie moglam się oprzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6466 |
Raczkowanie
|
Coś ode mnie.. bo dawno nie pisałam tu nic
![]() ~Tyle czasu myśli trzeba zbierać, aby mieć czym stworzyć swój Świat... ~Powiedz gdzie byłeś? Ja tak czekałam... Powiedz co robiłeś, gdy ja płakałam… ~...::Wewnątrz mojej duszy tonie cała sterta pilnych spraw::... ~To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie świadczy o tym, ze wszyscy są tak upośledzeni! ~Uśmiechy w kącikach ust... ukradkowe spojrzenia... to czar wzajemnego uwodzenia... ~I don't have to be perfect - because I am good enough! (nie muszę być idealna, bo jestem wystarczająco dobra) ~Otworzę nową stronę...będę na niej tworzyć... Dzień dobry moje życie! ~Save me like the rain saves the rainbow... ~Tam gdzie ostatni pociąg kończy bieg czasem płaczę. Zwyczajnej dziewczynie – źle niektóre rzecz jasna trzeba troszkę "zmniejszyc" ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
to przede wszystkim sobie samej.. Edytowane przez Izabell:] Czas edycji: 2007-01-30 o 09:35 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#6467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie wysłałam ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6469 |
Zakorzenienie
|
witaminka, wszełka, Olcia5555, Izabell;] swietne opisiki kradnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6470 |
Zakorzenienie
|
Olcia zdolny ten twoj TZ
![]() rintintin bardzooooo dziekuje !!! ![]() jeszcze raz bardzo dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1.Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło.. 2.Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi cię do płaczu.. 3.Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad życie.. 4.Prawdziwy przyjaciel jest z tobą na dobre i na złe.. 5.Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.. 6.Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu.. 7.Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem.. 8.Nie trać czasu z kimś kto niema go, aby go spędzać z tobą. 9.Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi.. 10.Zawsze znajdzie się ktoś, kto cię skrytykuje. Zdobywaj zaufanie ludzi i uważaj na tych, których zaufanie już raz straciłeś.. 11.Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą.. 12.Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6472 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny kochane macie moze coś na imieniny
![]() ![]() ![]() Bardzo prosze jeszcze dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6473 |
Zakorzenienie
|
#6474 |
Zakorzenienie
|
"Budzić się co dnia,widzieć oczu Twoich blask"
"Nie Ty,nie My,nie TAK!" "Nie liczy się ile jeszcze zostało mi lat,liczy się obecna chwila" "Ta sama chwila się nie powtarza jak kartka z kalendarza" "Słodko złotko bądz moją maskotką" "Pozostaje absolutna wiara w miłość" "Zapamiętam Ciebie tak jakbyś był tu przez cały czas" "Nie oglądam zakończenia bo Cię tam nie ma" "Mówisz nie zapomne,raz Ci się udało więc będzie dobrze" "Możesz iść zatrzaskując za sobą drzwi,tak jak lubisz najbardziej" z Listy: "Świat się zmienia,ludzie się zmieniają,a ja Kocham coraz mocniej" "W którą strone rzucił mnie los? w światło,czy w loch?" "Opisa nie budjet patamu szto malciki pod****zili klawierku" ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-01-30 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#6475 |
Zakorzenienie
|
Radzę nie wysyłać sobie piosenek. A już na pewno nie mówić o tym w wątku, tylko na PW. Jakby ktoś nie wiedział, jest to na wizażu zabronione. I dzięki Waszej uprzejmości wątek może zostać zamknięty
![]()
#6476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6478 |
Zakorzenienie
|
Teraz troszkę moich opisów:
..rozum genetycznie struty... Zaraz wracam, za minut kilkanaście, za chwilę Rozkładam swoje ciało na podłodze Pełzam po suficie, oddalam się o metr, kilometr, milę. Została na suficie tylko plama, kolorów pełna gama A Ty kim jesteś by oceniać mnie? Ja chce rozpłynąć się po ścianach powrócić niewidzialny Jestem tu sam Pośród czterech białych ścian wszystkim wbrew tym co gadają bzdury za plecami My dzieci przeznaczenia idziemy w imię Boga, Sobą być- nie każdy potrafi, Wyłączam się, nie ma mnie, nieczynny, Jestem normalny, czyli dla wielu inny, Dla przyjaciół dostępny całodobowo Upośledzona emocjonalnie będę zżerał Cię słowem jak wirus zżera system zabijam czas próbuję dobić go jak trupa pozostawiam ślad jak po ranie blizna mam nóż w kieszenie a w sercu żaży się płomień Mów do mnie małymi literami jak tylko Ty potrafisz uruchamiam gwiezdne wrota mej pyskatej wyobraźni Jeżeli jestem małpą to jestem gorylem W sercu mam ogień w głowie mam bałagan Czy to ja nic nie rozumiem czy oni zwariowali?
#6479 |
Raczkowanie
|
Kłamstwo boli jak nic cały Twój świat zmienia w pył
Dziś jestem silna, zupełnie inna- Gotowa by dalej żyć Każdą minutę spędzoną razem z Tobą będę już nosić wszędzie ze sobą jak pokonać dzień bez Ciebie tak tu pusto znowu udaje,że rozstania są w porządku tak bardzo jest mi źle gdy nie ma cię obok mnie I patrzeć z nieba na świat,jak dobrze,że Ciebie mam. słucham jak oddychasz i przed zaśnięciem bronie się Echo nocy i twoich słów zamienia w dobre to co złe nawet nie wiesz jak lubię budzić się i czuć usta twe |
![]() ![]() |
![]() |
#6480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.