|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
czy ja tez mogę prosić? niekochany_aniolek@buziac zek.pl
![]()
![]() |
#6632 |
Raczkowanie
|
oPiSy PIsaNE W TeN SpoSÓb DopRoWafZAJą mNIe do k...icy !!! wrrr
praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia Mogę stracić nawet więcej...jeśli dostanę wzamian to najważniejsze Lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty ![]() z listy : Zwykle rzeczy załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję 15 minut znów zagubiona w sznurówkach
#6633 |
Przyczajenie
|
czy ja też mogę prosić o takie serduszka ?????? pink_rock_girll@op.pl z góry dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6634 |
Zadomowienie
|
A ja dziś mam...
**Cierpię na SBF - Syndrom Braku Faceta ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6635 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6636 |
Zakorzenienie
|
Każda chwila tworzy historię. Historia zaś niszczy wymiar chwili.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ** "Mm..nie wiedzialam,ze takie ciaaachaa mieszkają w tym samym mieście co ja" ![]() Jestem okropna,wiem ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6638 |
Wtajemniczenie
|
z listy
To co zdobylismy z największym trudem najbardziej kochamy... Widzisz te blizny? To ślady po moich skrzydłach... Gdzieś tam też mieszkają chwile te najlepsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#6639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6640 |
Raczkowanie
|
czy ja tez moglabym poprosic o te serduszka??
![]() andzia0609@interia.pl z gory wielkie dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6641 |
Zadomowienie
|
Zemsta jest słodka..i nie tuczy
![]() A tak na marginesie,widze,ze zdajemy to samo na maturze ![]() ** Każde z nas dokładnie wie jak omijać słowa których treść nazywa to co dziś między nami dzieje się ** Jeśli dziś nie powiesz kilku ważnych słów nigdy się nie dowiesz co znaczyły ** Kobiety są jak MediaMarkt - nie dla idiotów! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6642 |
Raczkowanie
|
A ja mam teraz:
Więc czasami odpuść mi,aksamitnie do mnie mów,więc czasami serce włącz...
![]() |
#6643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#6644 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam zwykle to co w podpisie
![]()
![]() |
#6645 |
Wtajemniczenie
|
magdaa, czy ja tez moglabym prosic? bylabym bardzo ale to bardzo wdzieczna
![]() izaklb@wp.pl
![]() |
#6646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6647 |
Wtajemniczenie
|
A czy te serduszka to ja też mogę?
![]() ![]() kinia.azory@yahoo.com
![]() |
#6648 |
Raczkowanie
|
Mogłabym też dostać te serduszka?
![]() limonka.limonka@wp.pl I troszkę opisów from me: Mur bez bram,ja tu ty tam Chesh maye zibat mano kosht (your beautiful eyes are killing me) PO PERSKU zapukaj cicho. . puk puk puk . . do moich antywłamaniowych drzwi . . I need's Your Love Like Night Needs Morning. To czego tylko chce, ja z tobą w chłodnym deszczu.. Dlaczego cudowni ludzie sprzedają dusze diabłu? >>kis miii,taczzz miii<< ..korupcji mówimy stanowcze BYĆ MOŻE To był najpiękniejszy sen...płakaliśmy tuląc wspomnienie.... "Wystarczy byś był,a skrzydła Twoje otulały mnie" Wszyscy kłamią,ale tylko przez Ciebie jest mi przykro... "Nie wierzysz- mówiła miłość [...] Poczekaj jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz" "Nigdy nie widziałam uśmiechnietej buzi, która nie byłaby piękna..." "Słowo choć nie jest z kamienia, może rozbić kości i zmiażdżyć od razu" w polowie drogi donikad zgubilam swoja dusze zbudzil mnie szelestem skrzydel ranny aniol ile razy muszę jeszcze kłamać żeby mi uwierzył...?
#6649 |
Raczkowanie
|
nie doszły
![]() ![]() a mój dzisiejszy opis ( na AQQ normalnie, a bez spacji na gg) **Słaba płeć jest silniejsza od płci mocnej o siłę słabości płci mocnej do płci słabej.
![]() |
#6650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6651 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszy: Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj sie prowadzić..
![]() Jak szukać mam dróg i jak dotrzeć do celu, odpowiedź chciałbym znać Nawet, jeśli będzie gęsta mgła, Ty w tej mgle do mnie będziesz szła Potem... Będzie pięknie jak we śnie... Wiem,że to tylko marzenia nie do spełnienia,jednak chcę by spełniły się Spoglądam wstecz i widzę tyle, tyle pustych godzin Czas juz skonczyc z oczekiwaniem na cos co moze nigdy nie przyjsc Muszę ruszyć z miejsca, pojść na spotkanie własnego spełnienia Zabiorę cię ze sobą jeśli chcesz... Poczujesz, zobaczysz jeśli tylko potrafisz... przebudzić się Funny we're all one but one also means that we are lonley I need to get high and later I fly across the sky. I'm walking through the darkness I'm trying to understand Right now I'm wondering what's gonna bring another day
#6652 |
Raczkowanie
|
proszę bardzo, oto kolejna porcja:
Poddałam się potokowi uczuć, już nie kontroluję emocji… Przenika nas zmysłowa gra W środku żarzę Wypieszczę cię wzrokiem Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć Mam oczy rozkosznie zmrużone Ciepłe myśli, różowe myśli Chcę cię poczuć wszystkimi zmysłami Jestem wielbicielką twojego dotyku Urzekłeś mnie swoim magnetycznym spojrzeniem Chcę żebyś potrzebował mnie jak powietrza Brak mi twojego przyśpieszonego oddechu na mnie Zmieniasz mnie w ogień, tobą pachnę i płonę Mężczyzna zdradza a kobieta przeżywa przygodę |
![]() ![]() |
![]() |
#6653 |
Raczkowanie
|
serduszka doszly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6654 |
Raczkowanie
|
Kilka moich najulubieńszych:
*spadł mi pod nogi pierwiastek Twojej duszy.zaczerwieniłam się... *na grube wałki nakręcam przypuszczenia... rano odwinę. *wczoraj wieczorem Ty siedziałeś w dziurce od klucza, ja wisiałam na wieszaku. *.from my hands I could give you something that I made. *jeszcze ciągle kiedy oddycham srebrzy się powietrze. *'to my rodzimy mężczyzn o mocnych dłoniach nie z uśmiechu lecz z bólu i ziemi - pachnące...' *złożył skrzydła i senny chwiał kolorem na powierzchni dnia.. *łapo niedźwiedzia bura w samotności śpij ze mną... *a za oknem świat się dziewczyni. *.miłość. .. a ty jesteś lepsza niż bułka z masłem, gwiazdy w telewizji, niż pieniążki i słodycze. *.. a koniec świata noszę w sobie. *miękkie narkotyki ciągle nowe zawracają głowę\n.Ty jesteś mój narkotyk, lecz raczej ciężki. *mam tylko jedno skrzydło to prawie jak anioł a Ty masz skrzydło drugie rośnie u Twoich ramion. *mój pan wypalił mi dziurkę z cynamonu w sercu. *z moim językiem byłoby Ci do twarzy. *chodź, posłuchamy jak oddycha Wszechświat... Chyba już wystarczy, gdyż nie chcę zanudzic ![]() Poza tym witam wszystkich - nowa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6655 |
Raczkowanie
|
![]()
Madziu ja też baaaardzo proszę o serduszka
![]() mariolunia@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#6656 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#6657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez dosc czesto mam te dwa opisy hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6658 |
Zakorzenienie
|
Ja też mogę prosić o serduszka...?
![]() lemka87@interia.pl ![]()
#6659 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() proszę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.