|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Miała prawo dodać taki tutaj opis .. skoro jej się podoba. Mi też się nie każdy podoba a nie robie takich uwag jak ty
![]()
#6782 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6783 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6784 |
Zakorzenienie
|
Dobra koniec przestańcie się kłócić.. ROZEJM !
#6785 |
Zadomowienie
|
dziewczyny niech wątek służy do tego do czego jest przeznaczony....a więc wklejajcie opisy
![]()
#6786 |
Zakorzenienie
|
One reason to live, one million to die. . Choice is evident.
Im więcej uczuć wokół mnie tym mniej z nich rozumiem. Nie ma szkoły z moim wykształceniem ![]() Jesteście tym czym jesteście, a ja jestem ponad to wszystko . . . Między marzeniami a rzeczywistością jest cholernie długa granica Narazie tyle tak żeby uspokoić sytuację ![]()
#6787 |
Zadomowienie
|
piękne momenty nie czas na sentymenty
"smutek pożegnań istnieje po to, aby móc cieszyć się powitaniem" Bo prawdziwe marzenia, to takie, których nigdy nie mówimy głośno "Za przeszłością zawsze się tęskni, bo ją tracimy bezpowrotnie.." moje życie powoli nabiera kolorów.... dzięki Tobie "Bezczynności miło Cię gościć. Herbaty? "
#6788 |
Zadomowienie
|
„wspomnienia to najlepsze co nam zostaje”
„Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać…” „Najważniejsze wspomnienia pozostaną w duszy, inne czas zamarze…” "Odkurzmy nasze skrzydła z pyłów bolesnych wspomnień..." Piękne jest niebo gdy odbija się w JEGO oczach…
#6789 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, prosilam juz Was zeby tlumaczyc opisy w obcych jezykach tak bedzie czytelniej i nie trzeba bedzie szukac tlumaczen tylu opisow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6790 |
Zakorzenienie
|
Życie to ciągły wyścig szczurów tylko wybrańcy nie biorą w nim udziału.
Często smak życia odbiera apetyt ![]() Anioł śmierci przyjdzie zabrać mnie do krainy tysiąca róż... Przepraszam za to, że jestem, że wkurzam każdym krokiem, gestem. ![]() PrZepRasZaM zA kŁopOt ![]() ..Ja*BeZ*CiEbiE*jAk*Na*pU sTyNi*kWiaT... pukiCoSerceMamZatrute,a UśmiechNaTwarzyBardziejGo rzkiNiżSmutek ... KoCHAM to nie wyraz lecz zdanie..bo KO przemija, a CHAM zostanie Bo to dla NAS świeci słońce,i na niebie gwiazd tysiące Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić.. Reszta przeminie jak znoszone ubranie ... Na fotografi zatrzymany czas, kiedy miłość była w nas... ;( OdEjDę Bo ChCę, OdEjDę Bo MuSzę...AnIeLe ŚmIeRcI ZaBiErZ Mą DuSzę Eh... Wspomnienia i marzenia- rzecz piękna lecz bez znaczenia kiedy jestem z Toba to czuje same motylki ![]() ![]() Mimo burz...z woli dusz...ja Cię kocham...no i już...** MyśleSobieOPewnejOsobieKt óra MiKiedyśPowieŻeMaMnieWSer cuIGłowie ![]() Amigos forever .. forever you and me ... ;*** CzArNo-BiAłYcH sNóW bO oD kOlOrOwYcH oCzY bOlĄ ![]()
#6791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory nie śledze wątku od początku ![]()
![]() |
#6792 | |
żona
|
nie pisz takich uwag
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Drugi z piosenki ktora mi sie bardzo podoba ![]() ![]() Późno już, otwiera się noc Sen podchodzi do drzwi na palcach jak kot.. Nadchodzi czas ucieczki na aut Gdy kolejny już dzień wspomnieniem się stał... Jaki był ten dzień, co darował co wziął?? Czy mnie wyniósł pod niebo, czy zrzucił na dno?? Jaki był ten dzień czy coś zmienił czy nie? Czy był tylko nadzieją na dobre i złe? Łagodny mrok przysłania mi twarz Jakby przeczuł że chce być ze sobą, choć raz Nie skarżę się, że mam to co mam Że przegrałem coś znów i jestem wciąż sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6793 |
żona
|
spragniona życia wciąż, zawsze gubiła coś...
Trzeba przetrawać zimę, żeby poczuć wiosnę ![]() Stanąć, załapać oddech i... Gdzie jest wioska Smerfów? Szukam ich bezprzerwy co noc,co dzień ![]() Zdarzeń zbiór napędzających się wzajemnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#6794 |
Zadomowienie
|
** W kieszeniach mam pełno chmur...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6795 |
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy:
Tylko Ty tak umiesz Kochać mnie, za to jaka jestem...KC ![]() I coś na później Tyle ciepła w sobie mam, moje szczęście to Ty...KC ![]()
![]() |
#6796 |
Rozeznanie
|
-Mój Anioł nie zostawi mnie, bo wie, ze każda ma mysl pojdzie za nim...
![]() -Czuje skrzydel puch, gdy tuli mnie bez tchu...moj Anioł... ![]() -Znow pragne tak, usmiechac sie beztrosko...widziec mrok w ogniu gwiazd. -Odeszli wszyscy co scigali ze mna wiatr...:/ -Zakmniete slowa w cieniu lez... -Kocham za to, ze gdy milcze Ty tez nie mowisz nic... -Wielki swiat tajemnic oczekuje mnie...:P -Blizej nam do siebie niz blisko... ![]() -Powiedz mi jesli chcesz, ale ja i tak juz wiem...czuje to...nauczylam sie sluchac
#6797 |
Zadomowienie
|
** W kieszeniach mam pełno chmur...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6798 |
Zakorzenienie
|
genialny no normalnei genialny kradne
![]() ![]() Bo fantazja jest od tego, aby się bawić na całego ![]() ![]() jestem dostępna tylko dla nielicznych ![]() "To rzeczy w które wierzysz czynią cię człowiekiem"
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja przy okazji ukradne sobie ten o fantazji...Ahh te piosenki Fasolek ![]() ![]() ** strasznie mi z tego powodu wszystko jedno ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6800 |
Raczkowanie
|
z listy:
'widzę Cię z daleka, tak zwyczajnie mijasz mnie...' A ja leze i leze i leze i nikomu nie ufam i nikomu nie wierze... Pół nocy schodzi na westchnieniach...Ledwie zbudzony drżę z niepokoju "odejdz.... i tak bede za Toba tesknic..." Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#6801 |
Zakorzenienie
|
'' więc ja chciałabym twoje serce ocalić od zapomnienia ''
'' chciałabym oczu twoich chmurność ocalić od zapomnienia '' bardzo lubie te piosenke ![]() " i znów upór , żeby powstać i znów iść i dojść do celu "
#6802 |
Zakorzenienie
|
obiecałam sobie najpiękniejsze dni a widze, ze nie spełniło sie dotąd nic
czas jak rzeka ucieka i juz na wylot znasz kazdy moj ruch jednak gdy budze sie wiem ze najlepsze wciąż musi przyjsc
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6803 |
żona
|
Życie depcze wyobraźnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6804 |
Raczkowanie
|
-"U Misia
![]() ![]() ![]() ![]() -"W gazetach pytano -Jakże można tak kochać-" ![]() -"Nauczymy się kochać , przestaniemy się bać , życie stanie się muzyką" -DlaMnieMiłośćKonaNiespełn ionaWSmakuSłonaAWyglądaNa Winogrona... -"Moje serce Twoim miejscem..." -"Mam prośbę do Twych ust ![]() -"O Tobie śnię sobie tak w każdą noc robię..." -"Jestem jak Anioł.Gdy Twoje skrzydła szwankują-podkładam Ci swoje." -"Możesz pomarzyć w chorych twych snach, że mnie dotkniesz jeszcze raz/choć raz." -"Wszystkie dni... i tyle chwil... Znów mi się śnisz..." -"Tysiące sekund myślę o Tobie..." -"Gdy patrze Ci w oczy widzisz blask taki jasny to jest wnętrze moje albo serce zgadnij..." -"Ty każdym latem i każdą burzą mojego świata..." -Our Crazy Love Story ![]()
![]() |
#6805 |
Zakorzenienie
|
#6806 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6807 |
Raczkowanie
|
<< rozkochałeś , pocałowałeś , zostawiłeś i raniłeś >>
*^~^*-nie podobam sie Wam Panowie ??? ![]() ***(Śpię)***(I)***(O)***( Tobie)***(Śnie)*** ![]() ![]() ...mile, słodko, różowo, cukierkowo... ![]() ...Umieram...mnie już nie ma...jestem sama wśród nieba...: Cierpienie jest siłą doskonalącą duszę ludzką. Co sie stanie jak szkoła wybuchnie- Nastąpi powstanie uczniowskie!!!!! ![]() Historia jest nie przewidywalna !!!!!!!!!! (Całkowicie sie z tym zgadzam) Jestem aniołem,który przebrał się za diabła by zwiedzić piekło... Każdy wschód słońca Ciebie zapowiada, nie pozwól nam przespać poranka ![]() Miły, Złe Rzeczy Mi Sie Śniły Zdradziłeś,Tak Mocno Mnie Zranileś... Odpowiedzi bez słów, kształty bez formy.... Tyle odemnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6808 |
Zakorzenienie
|
z listy:
You know that I'm really hot ![]() serce płacze ![]() i wlasciwie ze wszyscy maja doła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6809 |
Zakorzenienie
|
Is that a gun in your pocket? Or are you just glad to see me!
#6810 |
Raczkowanie
|
A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto
Prosiłam o wszystko by cieszyć się życiem, Dałeś mi życie bym cieszyła się wszystkim
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.