|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
to może ja też
![]()
![]() ZAKOCHANADOKOŃCA ŚWIATA Edytowane przez prostownica87 Czas edycji: 2007-02-23 o 13:52 Powód: ochrona danych osobowych :) |
![]() ![]() |
![]() |
#7112 |
Zadomowienie
|
A ja mam dzisiaj taki opisik:
"dzień bez czekolady jest dniem straconym ![]() a to dlatego, że objadam się ostatnio nieprzyzwoicie dużymi ilościami czekolady ![]()
#7113 |
Wtajemniczenie
|
Tylko raz na milion, raz na milion świetlnych lat, zdarza się to, co spotkało i co trzyma tutaj nas....
|
![]() ![]() |
![]() |
#7114 |
Wtajemniczenie
|
ja te z mogę poprosci slicznie o tę muzyczkę
izaklb@wp.pl
![]() |
#7115 |
Zakorzenienie
|
Juz kiedyś pisałam o takim bezmyślnym rozsyłaniu sobie piosenek.
#7116 |
Zadomowienie
|
Czasem mam nadzieje że to tylko sen , Koszmar się zaczyna kiedy budzę się
Zostawić Wszystko z tyłu gdzies pogubić troski chwile złe... Czcij ojca i matke swoja- pokorni skuteczniej starszych doją ![]() Nie kradnij,to ciężka praca , a naciaganie innych bardziej się opłaca Sen to zdrowie,więc spij....choćby w rowie Walcze ze skąpstwem...innych ![]() Nasze oczy wreszcie się spotkały..;* Jedno twoje spojrzenie zwróci mi, co już stracone...
#7117 |
Zakorzenienie
|
Teraz trochę moich, bo ostatnio wchodzę i tylko was okradam
![]() Masz prawo do najbardziej ciężkostrawnych myśli Chory jest świat, chory sen wariata, Krwawe kartki pocztowe z różnych stron świata. toksyczne dziewczyny, toksyczni chłopcy przeszpilę Cię jak szpilką motyla Jestem bezbarwna i niewidoczna jak szklana tafla na sklepowej wystawie Powietrze przesiąknięte jest cierpkim zapachem więdnących pelargonii Rezonans dawno przebrzmiałego echa zbliżał się i oddalał Krolewicz nie przybedzie, a Spiaca Krolewna juz dawno umarła" Kiedy zostanę dużą dziewczynką, nie będę rysować po marginesach i zostawiać mojej głowy gdzie bądź.
#7118 |
Wtajemniczenie
|
* Każda chwila jest szansą aby wszystko zmienić
* Miłośc jest lekarstwem na wszystkie bóle * Przeznaczenie znajdzie drogę * I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz, co kochasz zasypie śnieg * Nie można żyć bez materii uśmiechu * Cisza składa się z nitek zawieszonych w powietrzu |
![]() ![]() |
![]() |
#7119 |
Rozeznanie
|
Znalazłam sny z dziecięcych lat przewiązane białą wstążką...
życie to nie suma oddechów lecz chwil,w których brakuje nam tchu Byłeś w świecie moich snów.Tam gdzie gwiazdy są tuż,tuż. ...dostrzec czas w ziarenku piasku i wieczność w godzinie... Widziany we mgle,spotkany we śnie ponownie powracasz gdy skończy się dzień na moim polu papierowych kwiatków...i cukierkowych obłoków z kołysanki ![]() Te niezapomniane chwile z tobą,te spacery w szumie fal...
#7120 |
Rozeznanie
|
i want to find the answer....
masz pistolet w kieszeni czy po prostu cieszysz sie ze mnie widzisz? wspomnienia sa jak perly, maja w sobie cos z klejnotow i cos z lez po co wale sie mlotkiem w glowe?bo jest tak przyjemnie kiedy przestaje.. ‘I feel unhappy, I feel so sad, I lost the best friend that I ever had’ Znaleziono duszę, do odebrania w recepcji. Hey you!yes, you idiot!!i love you!! Był sobie książę na białym koniu,ale spadł z niego i zginął pod kopytami.Niezdara ![]()
#7121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
złodziejka ze mnie ![]() boskie ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#7122 |
Zakorzenienie
|
#7123 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#7124 |
Zadomowienie
|
Kradnijcie kradnijcie
![]() **Niech znikną, niebo i ziemia i wszystko, Co powinno cieszyć mnie,a dziś już nie potrafi. ** Wszystkie drzewa niech swą zieleń stracą, A słońce zgaśnie w środku dnia. Bo Ciebie nie ma, nie ma ze mną już. ** Niech zniknie cały świat, Już niepotrzebny mi i tak ** W chłodnej pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim Twe szczęście Cię minie ...Trzeba marzyć ![]() ** Żeby coś się zdarzyło... Trzeba marzyć ![]() ** Zegar mnie do snu: tik, tak. Tak namawia potajemnie, A ja nie zasnę..bo chcę myślec własnie o Tobie ![]() ** I nie przychodzisz mi do głowy!! ** Wolałabym wybierać między piękłem a niebem,niż między Tobą a nim
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2007-02-21 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#7125 |
Zakorzenienie
|
a ja Ciebie musze pobić
![]() sie domyślij dlaczego ![]() {teraz mamy prawie takie same sygnatury xDD}
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7126 |
Zadomowienie
|
oo widze ze w podpisach pojawił się "mój" wierszyk
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnee
![]() |
#7129 |
Zakorzenienie
|
Kocham Cię, a gdy Cię spotykam udaje, że Cię nie kocham
Patrzysz na mnie, lecz ja udaję, że nie widzę Twojego wzroku Brakuje mi Twej obecności, lecz gdy ze mną rozmawiasz udaje, że jesteś mi obojętny Mówisz do mnie, a ja udaje, że Cię nie słucham Kocham Cię i nienawidzę jednocześnie Kocham za Twój uśmiech i Twoje oczy Nienawidzę za to, co do Ciebie czuję I nie mów mi proszę, że chcesz być moim przyjacielem Nie masz pojęcia jak bolą mnie te słowa Chciałabym powiedziec Ci, wykrzyczeć, co czuje Poczuć Twój dotyk i smak Twoich ust Chciałabym…..lecz pozostaje tylko wiele niewypowiedzianych słów I znów następny dzień Znów Cię szukam, a gdy Cię już znajdę udaję….. |
![]() ![]() |
![]() |
#7130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspaniałe ![]() ![]() kiniaczeq ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7131 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj Anioł rzekł- nie...Ciemna gwiazda nad głową mą...
Serce pojemne jak przedwojenna wanna pragnienie by ją wypełnić... Białą suknię sznur bursztynów, buty noszę z mchu Moja radość niczym nie zmącona jedyny podmiot zdarzeń ja Niedostępne nie wiem czym jest Jestem światem jestem snem Gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas... Jestem światem jestem snem małym palcem u nogi Twej Gdybyś miał, a nie miewał czas i chęć i gest... Nie ma nieprzyjaciół nie licząc dwudziestu w paczce papierosów... Ogarnia mnie strach, bo wiem ile mnie minęło,lecz nie wiem ile zostało A ja nie chciałbym tak po prostu przeminąć... Muszę ruszyć z miejsca, pójść na spotkanie własnego spełnienia Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj się prowadzić
#7132 |
Raczkowanie
|
A to moje opisiki , wszystkie z piosenek,nieraz już zapomnianych...
Gdzie jest ten świat co miał Być jak dziecka sen. Ten jest jak płomień zła Co dzień spala mnie. Patrzysz na mnie z taką wiarą, z jaką nigdy nikt nie odważył się spojrzeć. W głębi oczu twych widzę cały świat szukałam długo choć pod wiatr Jeden mały oddech poczuj przestrzen zamknij oczy swe... Jeszcze jeden oddech ...inny wymiar,gdy nadchodzi sen. Nie traktuję się poważnie Nie dobieram słów przesadnie Z przymróżeniem oka widzę świat Nie oglądam się za siebie Nie mam destrukcyjnych mysli Nie stresują pesymiści Antygeny na depresje mam Nie planuję, nie wyliczam Nie układam innym życia Zdrowy dystans znów do siebie mam Przeznaczenie nudzi mnie...Pusta przestrzeń wokół kradnie mnie Ja nie spytam, ty nie pytaj mnie,może byłam tylko twoim snem... Mam swój świat.Czy to źle?Sztywnych ram nie trzymam się ![]() Tyle wspomnień, tyle marzeń w duszy twej Zapomnianych, bez przyszłości - tak już jest Więc nie patrz za siebie, wiosna nadchodzi znów, roztopi smutek twój Samolot pisze wiersz na niebie, wysyłam go do ciebie.Taki krótki SMS Niekochanym mężczyznom błyszczą oczy wilgotne,gdy pochylają serca swe samotne Raz na zawsze porzućmy realny świat...Wszyscy wielbią rzeczywistość-wszyscy...oprócz nas ![]() ![]() ![]() Bo szczęście to przelotny gość. Szczęście to piórko na dłoni, co zjawia się, gdy samo chce i gdy się za nim nie goni. Szczęście to ta, chwila co trwa, niepewna swojej urody. To zieleń drzew, to dzieci śmiech. Słońca zachody i wschody. Więc nie patrz w dal, bo szczęście jest tuż obok nas. W zwyczajnym dniu, w zapachu domu, wśród chmur, w ciszy traw... I dużo wie, kto pojął, że szczęście to garść pełna wody... |
![]() ![]() |
![]() |
#7133 |
Zakorzenienie
|
moje słomniane serce sploneło od twej obojetnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7135 |
Wtajemniczenie
|
moje gg
kto gryzie?? ja gryze.... ![]()
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
#7136 |
Rozeznanie
|
.. śliczne ..
![]() ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7137 |
Zakorzenienie
|
Tutaj jest za dużo pustych dni i gorzkich łez
Są słowa co kradną życia sens, są myśli które mogą zabić Cię wiem co się dzieje: wokół dziwki i złodzieje człowiek... to miało brzmiec dumnie Ale wielu z nas postępuje bezrozumnie Wielu szczęścia szuka, do celu po trupach Nie patrzą na nic, nie znają granic, rżną głupa Ja stąpam pewnie jak słoń, lecz jestem mały jak mrówka Chciałbym świecić jak słońce, a nie jak żarówka Gdy wspominam tamte dni przez łzy widzę cię. Kłamałam - dobrze wiesz że ja Ciebie też kochałam Chociaż jestem jaka jestem - przytul mnie mocno Czy potrafię żyć bez Ciebie? Kogo widzisz gdy przechodzisz obok mnie? Tak bardzo wiedzieć chcę
#7138 |
Raczkowanie
|
You could mean everything to me
#7139 |
Zakorzenienie
|
TłUMACZYMY-to nie boli..!! z góry dziekuję w imieniu swoich i innych
![]()
#7140 |
Zadomowienie
|
A księżyc opowiada mi najpiękniejsze w jego życiu sny...
...dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej i tak jak chcę... coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej w obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje.. Jak brać oddech z Twoich dłoni ... kiedy miłość rodzi łzy Chowam nasza milosc w pudelku pod lozko.ona czeka na lepszy czas... ZoStAń MoJą ISKRĄ... I KoChAj MnIe JaK NiKt... Jestem Twoja rzeźbą, którą możesz kształtować. Oddaję Ci się do woli. cIeMu sMeRfETKa nIe Ma DzIecI ??? Bo SpI z cIaMaJDa Opisu nie będzie...Literki poszły na casting ![]() "A z pocałunkiem poczekamy!"-powiedział książe złażąc ze Śpiącej Królewny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.