![]() |
#691 | |
Raróg
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Zerkam na listę...
* Even the stars look brighter tonight, nothing's impossible... * yestesch shalona, muwiechi * http://community.webshots.com/user/Evita2112 * w styczniu Maine Coon!! ![]() * kąpię się ![]() * seven lies multiplied by seven * jest ktoś??? hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje i znajomych :)))
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#694 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje i znajomych :)))
Cytat:
Mniam ...też sie podłaczam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorki z off topa ![]()
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
![]()
A ja bym bardzo ładnie prosiła o serduszka
![]() gabi207@op.pl
#699 |
Rozeznanie
|
Niektóre z moich opisów, postaram się zamieścić więcej niedługo
![]() zadzwoń do mnie i uratuj mi życie,chcę przeżyć jeden prawdziwy dzień.. kiss me before i fall into sleep, i may never wake up I've locked you up under my eyelids... Cwiczę silną wolę... It`s Hard Not To Smile When I`m Thinking Of YOU! marzenie nigdy nie jest Ci dane bez mocy urzeczywistnienia go lubie Was bardzo a Jego w szczegolnosci ktoś chce kawy, mam w zapasie pare filiżanek Nie bądz wspomnieniem Sometimes your Heaven is Hell and you don't know why... poszłam szukać wiosny W odczuciu mężczyzn raj polegał na tym że Ewa nie miała sie w co ubrać "...jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych?..." "...dźwięk nie zagranych nut, sens nie wyznanych słów..." zakochać się... mieć dwie lewe ręce cholerna pustka i cisza w domu mym
#700 |
Zakorzenienie
|
Kie dymas zzama łose ksupowo duje toprob lemyzczy taniem
hehe swietny już go sobie ustawiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Rozeznanie
|
Ja mam akurat taki : "Tego Kossaka, tego Kossaka ....i tego Buddę"
albo: "Proszę nie śpij, jestem już" albo "Teraz pan ma relaks" |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
Aktualny :
![]() ![]()
#703 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wyślijcie mi serduszka- Proszę
![]()
#704 |
Rozeznanie
|
A oto aktualny opis: Człowieku, przecież ty masz być chory!Ty, ty jesteś chory!!!!!!!!!
A to tylko dlatego że leżę w łóżeczku cała zachrypnięta, zakatarzona a do tego z zapaleniem pęcherza i zmasakrowaną stopą od łażenia po mieście w nowiutkich butach. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Moderatoreska
|
Moja ulubiony opis to:"Wiele okazji do śmiechu traci ten kto nie umnie się smiać sam z siebie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie zapomnialam jeszcze o jednym
Aczkolwiek.....a to sobie na pralke przyklej ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2006-08-29 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
No to może i ja coś wrzuce:
- Welcome Green Lungs Polish - Bo jest pare w życiu dobrych chwil, bo jest pare złudzeń które warto mieć by żyć - Jestes jak księżyc..Można na Ciebie popatrzeć ale nie można Ciebie mieć - Mówią wara czyni códa wiec pozostaje czekać az się kiedys uda - Lubisz matmę?Tak?to dodaj mnie do siebie,odejmij nasze ubrania,podziel ze mną łóżko i zacznijmy się mnożyć - DELFINY SĄ TAK CÓDOWNE ŻE ZAKOCHUJĄ SIĘ TYLKO RAZ W ŻYCIU !! - Dar najdoskonalszy to osoba, dzięki której lekko śnisz - BrakOsobyOdczujeszGdySied zisz ObokNiejIWieszŻeNigdyNieB edzieZTobą - Prawdziwym bogactwem jest to kim jesteś, nie to co masz - JESTES WYJĄTKOWA I WIESZ O TYM, PAMIĘTAM TWÓJ SMAK I DOTYK - To jak film z przeszłości nie do śmieci, zamykam oczy a on leci ...
![]() |
#709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Rozeznanie
|
Ze względu na to, że ładna pogoda i mam dobry humor
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#713 | |
Wtajemniczenie
|
Post Nati02:
Cytat:
![]() |
#714 |
Rozeznanie
|
aktualnie: day after day....sad.....
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BOSKI ![]() ![]()
![]() |
#716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym
każdy z nas jest tylko małym punkcikiem na mapie świata |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Wklejam pare smutnych opisów, ze względu na pewne wydarzenia ostatnio one królowały na moim gg
![]() ![]() *Spod przymrużonych powiek spoglądam beznamiętnie na resztę świata *Chociaż bardzo by chciała, nie widać tego po niej *Znów jest zmierzch bez gwiazd, wśród łez... *Silence must be heard, noise should be observed *Złe zdarzenia są złem tylko dla tego, kto źle je znosi *Najwytworniejsza forma fałszu *Miłość, która jest epizodem w życiu mężczyzny, stanowi całą historię życia kobiety *Zawsze rób duży zamach, na wypadek, gdybyś akurat trafił w piłkę *Tragedia trwa chwilę, reszta Twojego cierpienia to Twoje dzieło *Wredoty jedne kłamliwe podłe istoty *It feels so... *Wydrzeć sobie serce I być bez serca Byłoby najlepiej Smutno!Smutno!Smutno! *Łyżkę szczęścia Zjadłam /chce talerz!!!/ *Wczoraj jest historią Jutro jest tajemnicą *Sometimes your Heaven is Hell *"Najlepszym lekarstwem na gniew jest poczekać"Seneka Młodszy *Na skrzydłach Anioła zaśnij pod kołdrą z gwiazd.Niech puch utuli Cię do snu. *Jak uwierzyć, powiedz mi.. kiedy już nie wierzę w nic.. *Jak być dobrym, powiedz mi.. kiedy świat jest taki zły.. *Jak się cieszyć, powiedz mi.. kiedy płyną gorzkie łzy.. *Z chwilą, z którą przyjdzie niech będzie przeklęty *Nigdy nie zobaczysz, tego co ja widzę.Są chwile, które kocham i których nienawidzę *Duszę w sobie słowa niewypowiedziane Gdy ktoś cicho gra na fortepianie... *Już nie dziwi mnie łez słony smak *Scarlett umiera ale Graphite zostaje Kocham gdy cicho gra ktoś na fortepianie... *Spod moich nóg pijany ląd usuwa się znowu *Jestem niedaleko za Twej obojętności rzeką *Opuszki palców pachną cukrem waniliowym. A w ustach gorycz. W sercu też *Kolejne wspomnienie to jak igiełka wsuwana powoli w serce *Jak zardzewiałą żyletką przejechać po starej ranie i posypać solą. O tak. Tak bolało *Bo jest pare złudzeń które warto mieć by żyć *Udanych wyborów, mniej łez, więcej uśmiechu, spokoju ducha.... *Jakby mi ktoś ziemie spod stóp zabrał i niebo znad głowy *Ropiejąca rana *Leniwe maskotki---rekiny na smyczy *Seems I'm addicted to the way you like to touch me..
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
I kochanie, jesteś snem...
To się Mikołaj postarał... takiej rózgi to ja jeszcze nie widziałam ![]() <3, o&o, ->pistolet, poducha....i wiele innych Kto kocha musi umieć zgubić się i odnaleźć ... Życie mi dało wiele do myślenia... ale się sfinksów narobiło... wciąż tak trawam...z pustką sam na sam...posród wspomnien trwam... aczkolwiek a to sobie na pralke przyklej ![]() Mikołąj trafia nawet do najwiekszych łobuziaków ![]() i tak nic od Mikołaja nie dostaniecie :P pare nowych moich opisikow
#720 |
Zakorzenienie
|
"Moherowy beret sobie włóż i przy radiu stój jak anioł stróż."<lol>-cytat z hymnu RM
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.