|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
miłość to kruchy kwiat..
żyjesz na świecie,gdzie waży czyn i gest.. przestań udawać,że wszedłeś już na szczyt.. żyj w dzień, żyj w nocy zanim ktoś powie dość.. Ciągnęliśmy do ciebie pod nie ostygłym niebem .. Szopenowską etiudą, gdzie pociskiem jest akord .. Krzyczę przez okno, czoło w szybę wgniatam.. Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata..Woła - Co jeszcze świrze ci się śniło? Światła dnia gasną wokół nas cicho tak .. Mrok jak czarny kot się łasi..
#7172 |
Raczkowanie
|
- What goes around comes around
- Now i want somebody to cure the lonely nights - Can anybody out there hear me cause i cant seem to hear myself - If i could do it all again, have just one more chance - There’s so much darkness in the world - Cause if your love was all I had in this life that would be enough until the end of time - Cudzoziemska w raju kobiet - Modny fiolet zdobi jej powieki lecz to chyba nie makijaż... - Nasze szczęście zasuszone na fotograficznym papierze - Gryź, lecz nie dziw się gdy zamiast łez usłyszysz śmiech - Czy widzisz te dwie blizny? to ślad po moich skrzydłach - Na zawołanko z jego ust kłamstewka parami biegną w świat - By nie widzieć cię wczoraj wykułam oczy swe - W kieliszku topię łzy do płuc pompuje dym EDIT: lemonka pożyczam kilka ![]()
#7173 |
Zakorzenienie
|
Sklepy monopolowe musza byc czynne cala dobe przeciez ludzie tak czesto bywaja w potrzebie
![]()
#7174 |
Zakorzenienie
|
monopol jest jak apteka tam zawsze znajdziesz lekarstwo
![]()
#7175 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7176 |
Zakorzenienie
|
LeczTęsknię już tak bardzo że
marzeniem moim twarz zobaczyćTwoją jest ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7177 |
Zakorzenienie
|
czuje powietrze
![]()
#7178 |
Zakorzenienie
|
#7179 |
Zadomowienie
|
.
#7180 |
Zadomowienie
|
jestem aniołkiem.. z róźkami i ogonkiem
![]() uśmech jest mową duszy Patrzac na mnie widzisz kogos kim nie jestem..nie udawaj ze nie znasz. na randce z fizyką potem szybki numerek z matematyką <LOL> źródłem mej miłości jesteś..* żyj kolorowo z uchem ]:->
#7181 |
Zadomowienie
|
** Chcę zanurzyć się w najsłodszych snach i zaczekać na Twój głos
![]() ** Szukaj mnie cieprliwie...dzień,po dniu ![]() ** Mówiłam,ze zapomniałam...pamiętam,Mó wiłam,że nienawidze...kłamałam,Mów iłam,że nie kocham...kochałam ** Naszych małych serc....Wielki Świat ** Niemowlakom gratulujemy nieograniczonego dostępu do piersi ... (opis dla panów raczej,no ale cóż ![]() ** Sny rodzą rzeczywistość.marzenia me..czekając na spelnienie do lotu porwą mnie ** Stoję na głowie i myślę o ....tobie ![]() ** Na łące kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia ![]() ** Bruneci,blondyni ja wszystkich was bez różnicy..całować chce ![]() ![]() ** Na oku Ciebie mam strzeż się nastawiam pułapkę w głowie mej sprytny plan zrodził się ![]() ** Uważaj, omijaj mnie Uważaj, bo złapie Cię I wycisnę jak cytrynę Uważaj, gdy szybko tak wokół palca Cię owinę ** sposobem uwiode Cię, bo wybrałam sobie na cel Twe serce, więc miej się na baczności ![]() ** Od dawna na muszce Ciebie mam nie próbuj uciekać nie masz szans i szybko poddaj sie! ** Niczym kobieta fatalna wprowadzam zamęt w głowy, bo szukam w Was zabawy a nie drugiej połowy Więc baw się ze mną baw a nie mną ** Poszukuję księcia co nie będzie mnie bez niego i go beze mnie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7182 |
Zakorzenienie
|
jak wiele szczęścia potrafisz sobie wyobrazić?
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojejciu, była prośba o tłumaczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7185 |
Zakorzenienie
|
aaa dajcie se spokoj z tłumaczeniem
![]() ~przepraszam wielkie pytania za małe odpowiedzi Ścieżki snów do Ciebie wiodą Wyłożone mą tęsknotą Tęsknie za chłodem gorącą Poezją wymyślnych pieszczot czy znalibyśmy pragnienie gdybyśmy wody nie znali? czy znalibyśmy cierpienie gdybyśmy w snach nie kochali? w aucie z alufelgami portfel cały wypchany dolarami a Ty CAŁUJ MNIE ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7186 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#7187 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7188 |
Zadomowienie
|
* Bliscy boją się być blisko, żeby nie być dalej ...
* Chodzi Anioł Stróż po świecie,sprząta po miłościach co się rozleciały. * A gdyby tak w końcu się odważyć ? Podążyć za sercem,chwycić się marzeń * Spadam w dół niczym deszcz i jak on rozbiję się o ziemię ... |
![]() ![]() |
![]() |
#7189 |
Raczkowanie
|
Divine18 popieram popieram
![]() Myslenie ma kolosalna przyszlosc! - J. Abramow To 'cos' u mezczyzny to sa jego pieniadze. - Z. Z. Gabor ![]() Twoj los jest wyjatkowy, jeszcze nikt sie tak nie meczyl - J. W. Goethe Nieprzyjemne prawda sa ZAWSZE lepsze od przyjemnych zludzen Mozna znalezc sie na dnie, nie osiagajac glebi.... O czym nie mozna mowic, o tym trzeba milczec Szczescie- podobnie jak koks- jest produktem ubocznym ![]() tkz. STABILIZACJA, przez niektorych zwana nuda ![]() Ktos musi chodzic po ziemi, by w cumulusach bujac mogl ktos ![]() FACET-> polaczenie elektryka z mennica i bagazowym ;-) Byloby lato dluzesze, gdyby nie zima! odpoczywaj w dzien abys mogl spac w nocy Kiedy ogarnia Cie chcec do pracy,,, usiadz i poczekaz az Ci przejdzie! ;-)
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ależ tak,ja cię kocham -mówiła róża- nie wiedziałeś o tym z mojej winy
|
![]() ![]() |
![]() |
#7191 |
Raczkowanie
|
Divine18! Kradnij co chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz
![]() ![]() ![]() Prawo Kelly'ego : fajni faceci niefajnie koncza ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7192 |
Zadomowienie
|
![]() Kiedyś moj znajomy miał opis "Kocham Cię Skarbie" A kolega pod nim "Wszystkie skarby należy zakopać ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7193 |
Zakorzenienie
|
Aniołka
![]() ![]() ![]() : ) ![]() : ( ![]() ; / i też się nie znają a ja siedze przed kompem i leje :P oczywiscie imiona są umowne nie :P hehhehe Psarii to widze ze szalejesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7194 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7195 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam sie z przedmowczynia
![]()
![]() |
#7196 |
Raczkowanie
|
Divine18 wierzymy na slowo
![]() ![]() Olcia5555 i kobieta_wamp: wedlug zyczenia kazdy opis po ang, bedzie tlumaczony ![]() ![]() Ja aktualnie na swoim g mam na zmiane 2 ospisy: -> kto jest bez winy niech weźmie kamień... i pierd****e się nim w łeb :/ ->Przybyłam...zobaczyłam.. . zwątpiłam... uciekłam... ![]() A to dlatego ze wynikly 'male' problemy w szkole ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7197 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
What goes around comes around- Ktoś ciągle odchodzi i przychodzi Now i want somebody to cure the lonely nights- Teraz chcę kogoś kto wyleczy samotne noce If i could do it all again, have just one more chance - Jeśli mogłbym zrobić to wszystko ponownie, mieć jeszcze jedną szanse There’s so much darkness in the world - Tyle jest "zła/ciemności" na tym świecie Cause if your love was all I had in this life that would be enough until the end of time - Bo Jeśli Twoja miłość była wszystkim w moim w życiu to starczy mi to aż do samego końca I prosze ![]() ![]() I koniec sporów o tłumaczenie! ![]() ![]() Divine18 - Może i z naszych opisów się ktoś tak śmieje? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#7198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT : Jeszcze jedno , pominięte tłumaczenie Can anybody out there hear me cause i cant seem to hear myself - Czy ktoś może mnie usłyszeć , bo mi wydaje się nie słyszę samego siebie
![]() |
#7199 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje jakies fajne zyczenia urodzinowe dla chłopaka na 18stke
![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#7200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.