|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
dobra to chociaz jakies opisy zamieszcze zeby nie było
![]() imagine me and you - I do . so happy together wyobraź sobie Ciebie i mnie , ja to robię , tak szczesliwi razem I can't see me lovin' nobody but you Nie widze nikogo przedmiotem mojej miłosci tylko Ciebie <?> coś w tym stylu :P When you're with me, baby the skies'll be blue kiedy jestes ze mną kochanie niebo staje sie niebieskie Pozdrawiam mojego misia i reszte zabawek :p Uwolnić mrożone truskawki --> stowarzyszenie owoców Papieros to Twój wróg więc go spal Rzuciła mnie dziewczyna - rzekł paw, spływając po ścianie Kto rano wstaje, ten leje jak z cebra !! Nie mam na to czasu żeby tracić czas... ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-02-24 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#7202 |
Zakorzenienie
|
Kiedy widzę twoje usta
Chcę się mówić razem z nimi wymarzyc chciałabym taki świat gdzie dotknąć nie oznacza chcieć gdzie miłość jest wzruszeniem gdzie pachną zwykłe słowa, gdzie spojrzen sie nie chowa, gdzie pragnąć nie oznacza mieć... Widzisz ten opis? - brawa za spostrzegawczość Danio na śnadanio Co to za grzyb co Ci rosnie na zebach, jest jadalny czy trujący? Być albo nie być - oto jest pytanie Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym. Dzieciństwo jest snem rozumu. Miłość jest to największe i jedyne bogactwo na ziemi. To nie prezenty, ale obietnice podtrzymują przyjaźń. Prawdziwego przyjaciela poznasz w potrzebie. Tylko wytrwałą pracą powstają wielkie rzeczy. Praca jest solą życia. Łatwo zdobyć wroga, a trudno pozyskać przyjaciela. Łatwo jest wejść na scene; trudno z niej zejść. Nieróbstwo prowadzi do rozpusty... Brak rozumu temu, komu brak silnej woli.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-02-24 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#7203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7204 |
Raczkowanie
|
** a ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat
** Nie prowadź mnie za rękę bo potrafię sama iść... ** Powiem Ci to gdy kapela gra, wśród głupich min w tanecznym pas... ** Trudno kochać wędrowne anioły ** Wszystko jest realne, tylko spraw aby zaistniało, zanim będzie za późno... ** To MY chemiczne dzieci extasy...! ** Smutno... nawet budyń nie pomaga... ** Czasem anioły odlatują mimo że schowasz ich skrzydła pod poduszkę... ** Nadzieja - pożyczka której udziela nam szczęśćie... ** Gdy nie możesz czegoś zobaczyć - zamknij oczy...
![]() |
#7205 |
Raczkowanie
|
** Pozostawić ciepły ślad na czyjejś dłoni
** Przytul mnie życie... ** Uwierzyć w najpięknijszy sen, okruchem niba, wzruszyć się... ** Miłośc jest jak szkło, które potem i tak się rozbije ** Nie ma ludzi nieszczęśliwych... są tylko niekochani!! ** Bo każda minuta jest dobra żeby się cieszyć życiem!! ** nikt nie wydaje Ci się bardzije obcy niż ktoś, kogo kiedyś kochałaś... ** Chciałabym wyrwać jedną iskierkę czasu z Twojego zycia tylko dla siebie...
![]() |
#7206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko ze takie smutne...i ze akurat mi pasują... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7207 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7208 |
Zakorzenienie
|
Te same co ty kradne.. zwłaszcza pierwszy.. super są
#7209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7210 |
Raczkowanie
|
Po mojej ręce toczy się krew.. miłośc wyryła: kochasz? to cierp!
leze bo chce. i bo tak jest fajnie xD Pamietaj, ze nie jestes pepkiem swiata.. dziś szkoła uczy ale nienawiści,agresji,arogan cji zwłaszcza do religi |
![]() ![]() |
![]() |
#7211 |
Zadomowienie
|
Smutne bo i ja smutna jestem...
![]() Takie jest życie: dajesz serce,dostajesz policzek... odpędzam od siebie myśli, myśli niepotrzebne i wiem, że tego chce... Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co NIC... Jestem...Kim Będe ?...Będe...Kim Byłam... Nadzieja znika, wiara odchodzi.Tracisz sens własnego istnienia... =((( DESZCZ-MasoweSamobójstwoMilionaK ropelSkaczącychNaZiemięZW ysokiegoNieba Smutek-głeboka rana minie,pozostanie wspomnieniem ale blizna zostanie.. Nie mów nic, spojrz na gwiazdy tylko one jeszcze swiecą ... Spojrz- ta malutka łza to moja towarzyszka życia ... ;( Mały pokój i Ja modląc sie o cisze...pamiętam, wiele razy uciekałam... Wiatr pchną me marzenia w wielki żagiel zapomnienia... I oddalam się powoli w zapomnieniu gubiąc życie... I posyłam ciche prośby na niewinnych płatkach róży... Nie mówisz nic, a jednak wiem ile w Tobie smutku nadal tkwi... |
![]() ![]() |
![]() |
#7212 |
Zakorzenienie
|
]-----[;*;*;*;*;*;*;*;*;*]--
Zastrzyk Buziaków dzisiaj nie bede sie martwic pomartwie sie jutro <foch> świat do wyrzygania ;/ gdyby rece chwycic mogly nie puscilyby juz Ciebie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7213 |
Wtajemniczenie
|
All that I am
All that I ever was Is here in your perfect eyes The're all I can see Wszystko kim jestem Wszytko kim byłam/em Jest tu w twoich wspaniałych oczach Są wszystkim co widzę PS.tłumaczenie takie średnie,na ang sie nie znam ![]()
#7214 |
Zadomowienie
|
** Kto z miłości jeszcze nie umarł...nie potrafi żyć
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7215 |
Zadomowienie
|
Choćbyś przegrał całkowiecie, zbierz się, zgarnij, zacznij od nowa! (kard. S. Wyszyński)
Warto komuś zawierzyć Taniec pozwala Ci być tym, kim chcesz być w danej chwili (cytat z "Dirty Dancing 2") Aby życie nie myliło się z odbiciem Przeciąg trzaska złudzeniami... Oczy dziwne i zimne patrzą, gdzie by się schować... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7216 |
Zakorzenienie
|
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7217 |
Rozeznanie
|
_.jestem jak połowa, fragment siebie mam resztę Ty mi dasz..
_.w płomieniach pragnienia.. _.głowa pełna gratów, serce pełne brudu.. _.smutne twarze dwie wyrzeźbione w łzie.. _.cichy wzrok tęsknoty..pusto obok wciąż _.znowu gorzka noc..
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7218 |
Rozeznanie
|
"Życie musi być ciężkie...bo wtedy wiesz że żyjesz."
"Walczymy razem ale umieramy osobno" "Za wasze jutro oddaliśmy nasz dzisiejszy dzień" "Każdy się boi...ale trzeba przez całe życie być bardzo skoncentrowanym" "Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach." "Is the way it's really going down? Is this how we say goodbye?" "Shoulda known better when you came around That you were gonna make me cry" "Lord have mercy on my soul For I have walked the sinful road" "My deceitful, evil ways Keep on growing stronger by the day" "I don't need to touch the sky I just want to feel that high" "It's hard to say it, but it's probably me" " If there's one guy, just one guy Who'd lay down his life for you and die " "Even my mama said, "Something really wrong with my brain" "If I can't do well, homey, it can't be done, Now I'ma let the champagne bottle pop. I'ma take it to the top" "Gun smokin, straight lockin, lock and loaded Somebody gon'a die tonight" " Lord I don't cry no more,Don't look to the sky no more,Have mercy on me" "Have mercy on my soul,Somewhere my heart turned cold..." "Quit playin turn the music up a little bit, bounce with me now shorty let's get into it" "Till the roof comes off, Till the lights go out, Till my legs give out,Can't shut my mouth" "What's going on When we politically blind,Can't see the signs of endangered times" "Somebody tell me what's going on We got human beings using humans for a bomb" |
![]() ![]() |
![]() |
#7219 |
Rozeznanie
|
~~I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć...
~~Zemsta to potrawa, ktora najlepiej smakuje kiedy jest zimna ~~I`m free in the sky, me, myself and I... – jestem wolna w niebie, ja, ja i ja (trochę dziwnie to brzmi po polsku ![]() ~~I need to make mistakes just to learn who I am. – muszę popełniać błędy tylko po to by nauczyć się kim jestem ~~Spójrz na mnie choć raz... To tak niewiele... ~~Im więcej miłości, tym bardziej boli… ~~Szanse jeden na milion mają to do siebie, że sprawdzają się w dziewięciu na dziesięć przypadków. ~~szczęście można znaleźć nawet w najmniejszym ziarenku piasku... ~~dotknąłeś delikatnie mojej dłoni...przypadkiem...? ~~ Czasami potrzebna jest godzina szarych samotności.... ~~Będę śniła swoją baśń...- na dzisiejszy wieczór
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7220 |
Zadomowienie
|
z Tobą jawa od snu piękniejsza .. ;*
#7221 |
Zakorzenienie
|
kiepsko przygotowana do zaszczytu życia...
![]() narzucone mi tempo akcji znoszę z trudem potykam się co krok o nieznajomość rzeczy moje instynkty to amatorszczyzna charakter jak płaszcz w biegu dopinany
![]() ![]() |
![]() |
#7222 |
Raczkowanie
|
cos mojego...
![]() * Spójrz na gwiazdy… Widzisz jak błyszczą… Zupełnie jak Twoje oczy… * A ja mam ochotę tańczyć, zatracić się w muzyce, udać, że nic nie istnieje… * Widzisz życie to dziwny stan… chcesz tego, czego mieć nie możesz… * A Twe oczy tak się śmiały… To jedno pamiętam jak dziś… * Zabierz mnie stąd… na koniec świata… tam, gdzie czuć spojrzenie Boga… * Dzisiaj znów coś we mnie pękło…zapomnę…tylko blizny przypominają… * …Od dziś będzie inaczej… od dziś będzie pięknie… * Czekam na Ciebie całe życie… Jestem cierpliwa… Poczekam jeszcze… * Przeglądam się w szklance wody… widzę tylko dno…
![]() |
#7223 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7224 |
Zakorzenienie
|
![]() http://www.roxanaa.art.pl/wiersze/szymborska/054.htm bede go mowic na konkursie recytatorskim strasznie mi sie spodobał widze ze nie tylko mi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7225 |
Zakorzenienie
|
ja mam:
Woohoo, Yeehoo, Woohoo, Yeehoo, Woohoo, Yeehoo;p |
![]() ![]() |
![]() |
#7226 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7227 |
Zakorzenienie
|
Z listy:
Śpiąc z myślą jak wstać,by do jutra przetrwać Zabija mnie tęsknota za byłością..myśli skracają sen A mały pociąg ruszył ciuf,ciuf ![]() Koleżanki pytają mnie co robie że tak świetnie wyglądam? mówie-pomidor! ![]()
#7228 |
Miuoshowa
|
- musisz przyjąć wszystko... cokolwiek Cię spotka...
- Itsy bitsy spider climbing on the wall ... in her web you'll fall. (Malutenki pajak wspinajacy sie po scianie ... wpadniesz w jej siec.) - Let the Sun shine! (Pozwol sloncu swiecic!) - What goes around comes back around. (Co ciagle odchodzi ciagle wraca.)
#7229 |
Przyczajenie
|
''..czar par, podrapiesz mnie czule, ja cie przytule...''
''mimika twarzy mowiaca wiele czuje twoj oddech na moim ciele..'' korzystaj z zycia zanim ono ciebie wykorzysta :P |
![]() ![]() |
![]() |
#7230 |
Zakorzenienie
|
nom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze cos ode mnie: i'm pissed off. don't bother(jestem w****io***, nie przejmuj sie- to tak mniej wicej ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.