|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#7232 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7233 |
Zakorzenienie
|
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7234 |
Zakorzenienie
|
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś tu lubi zipere ![]()
![]() |
#7236 |
Zakorzenienie
|
caly wiersz kocham takze rzucam..:
A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.
#7237 |
Zakorzenienie
|
Twe oczy jak piękne świece,a w sercu źródło promienia.
Ale są jeszcze sprawy drobne: loty ptasie,chwianie się trzcin w jeziorach, blask gwiazdy wieczornej.. śnieg właśnie zaczął padać,wronom się nie chce latać.. Ona umarła potem z miłości,z owej tęsknoty i samotności.. Ale ze miłość to wielka siła,miłość po śmierci ich połączyła. kocham cię tyle lat,na przemian w mroku i w śpiewie.. Palcem planety obracasz tchem - miliardowe gwichty.. Kwiaty posadzasz wesołe,że pachnie w mym całym domie.. uczę się astronomii na twardych gwiaździstych piętach.. sen jak pył szafirowy,na śpiące usta się sypie.. Pyłem księżycowym być na twoich stopach, wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką, gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitka, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem.
#7238 |
Zadomowienie
|
Yy..a nie wiem
![]() ![]() Divine18 Ten o sile kobiet jest boski ![]() ![]() ** Za kilka miłych słow,sto kwiatów z moich snów Ci dam ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7239 |
Zadomowienie
|
...Gdybym mogła cofnąc czas.....moje życie potoczyło by się inaczej...
Juz nic dla mnie nie ma znaczenia....bo przy mnie Ciebie nie ma... Powiesz"spadaj mała",pójde....ale potem nie biegnij za mną... Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać ... Yes! I`m crazy, but you know what? Don`t give up! Miłość mierzy się termometrem cierpień... Kiedy mówisz o tym co będzie jutro, Diabeł pęka ze śmiechu... Momenty ze snu wyrwałeś,czas leczy rany-Amen... Nigdy nie było wczoraj, jutro umiera dzisiaj... Na darmo usta otwierane, skoro i tak nie wysłuchiwane... Każdy człowiek pozna smak samotności zanim będzie szczęśliwy... Moje życie to idealny cmentarz upadłych nadziei... Miłość- najbardziej poetycka forma marnotrawienia czasu... Gdyby oczy nie płakały, a usta wciąż się śmiały... Wiele z tego, co było... przepadło. Teraz - nie istnieje... miłość jest jak morze kiedyś prowadzi DO GŁĘBOKIEGO DNA ![]() ![]() ![]() Są Chwile Pełne Gorzkich Łez, Są Słowa Które Ranią Mnie... Ja sama, a On z nią...Przy mnie łza przy niej On =( Wczoraj byłeś dziś Cię nie ma,szybko znikłeś jak kurz który sie wyciera... Lepiej umrzeć na wolności, niż życ w niewoli... Jesteś dla mnie wszystkim jeżeli stracę ciebie strace wszystko... Wyspowiadam się słońcu może ono udzieli mi rozgrzeszenia ... KażdyCzłowiekJestJakKsięż yc.MaSwojąDrugąPołowęKtór ejNiePokazujeNikomu... CałeŻycieCzekamyNaNadzwyc zajnegoCzłowiekaZamiastZw yczajnychLudziPrzemieniać WNadzwyczajnych |
![]() ![]() |
![]() |
#7240 |
Zadomowienie
|
Przyznaję, że troche opisów podkradłam, ale czy macie coś o pracy? Że ciągle w niej siedzę i nie mam już sił wchodzić w domu na kompa??
Z góry dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7241 |
Wtajemniczenie
|
* Dobrze jest miec kogoś, kto zawsze jest blisko
* Niewierny czas, ciągle zdradza mnie * W życiu wszyscy zaczynamy od amrzeń, prawda? * A noc ciemności milczy rozwieszona nad głowami miast |
![]() ![]() |
![]() |
#7242 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() ![]() ~~ Wszystko o co walczyliśmy, wszystko o czym marzyliśmy uciekło w wielką przepaść ![]() ~~ Tak bardzo chciałam być kochana, że sama zapomniałam jak można kochać... ~~ Cichutkim płaczem będę budzić Cię nocami i szeptać, że kiedyś bardzo Cię kochałam ~~ A ja czekałam, aż się zmienisz, ale nie można czekać wiecznie... ~~ Pozostały po Mnie tylko porcelanowe łzy na posadzce Twojego domu... ~~ Na Twojej marmurowej posadzce odbita jest Moja smutna twarz... ~~ Przyszedł dzień w którym cała Moja siła usnęła we Mnie... ~~ Zraniłeś Mnie, zadałeś wielki ból, a rany solą posypywałeś... Nie miałeś żadnej litości ~~ Umierała długo... teraz rodzi się lekko... nie dla Ciebie ~~ I tylko w Twoje oczy spojrzę... tę jedną prawdę będę chciała znać... Większość z nich zmieści się po zlikwidowaniu spacji ![]()
#7243 |
Rozeznanie
|
Łagodnie tak opadam w doł...odkrywam niespotykany świat
Znudzony wiatr osłania nas,muzyka skończonego dnia Szelestem warg okrywasz się...nietrwały dotyk nagłych spraw Rzeczywistość jest jak wielki czarny pies.Cicho skrada się i chce mnie zjeść Świat wypadł mi z moich rąk,jakoś tak nawet nie jest mi żal ...i nie potrafię już odnaleźć sama siebie krople łez po ziemi płyną dając szmer Ostatni raz...wtuleni w szarość gwiazd I nagle skończy się to wszystkow co wierzysz,co kochasz zasypie śnieg Przed siebie wyjść,ciągle biec...aż do utraty tchu. Jeszcze noc w oku się tli,a już wiem że dzień będzie zły ...te chwile z moich dni do jednej dłoni zbierz
#7244 |
Rozeznanie
|
~~ Wierzę w dobry czas... kiedy ból odejdzie sam...
~~ Dotknąć ciszy, by znów zbudzić słońce... tkając w myślach jedwabne wspomnienia ~~ Niebo odziać w zachodów tysiące pieszcząc czule niewinne marzenia... ~~ Gdybym mogła... poszłabym wszędzie tam, gdzie poszedłbyś Ty... ~~ Chcę... spojrzenia jednego... nawet ukradkiem, dotyku delikatnego, choćby przypadkiem... ~~ Chcę... oddać swe serce, marzenia... by zatrzymać Ciebie jak najdłużej przy sobie ~~ Odliczam czas od pożegnań do powrotów nie pewnie wyciągając dłoń - ku Twej dłoni... ~~ Moje bezbronne serce nie ma siły udawać, że całkiem wychłodniało... ~~ Patrząc Ci w oczy odnajdywałam sens Mojego istnienia... ~~ Moje Serce milczy, ale wierzy, że przyjdzie dla Nas czas... ~~ Ty nadziei dałeś pięknej tyle... całe życie warto na tę chwilę było czekać... ~~ Obejmij Mnie chociaż myślami, dotknij czułością w oczach i powiedz... że jutro już zapomnę ~~ Ale co mogą słowa, kiedy nawet myśl nie potrafi wyrazić co czuję właśnie teraz... ~~ Powoli zasypiam, męczące czekanie... Proszę zapukaj, mam jeszcze jedno pytanie...
#7245 |
Raczkowanie
|
* Kocham ten świat... nawet jeśli czasem myślę, że go nienawidzę...
* W takie dni jak dziś jestem troszkę bliżej nieba... * Wszystko zależy od podejścia... Podchodzę do życia z dystansem... * Dziękuję Ci, że nawet to, czego nie mam komu dać zawsze jest komus potzrebne. * ...czemu tak jest, że czasem tylko siąść i płakać?... * Kiedy będziesz odchodził nie krzycz.. ptaki też odlatują w milczeniu... * Kocham Cię na dobre... na niedobre... i na litość boską...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja też ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7247 |
Rozeznanie
|
kajasia222 może coś takiego:
- do pracy i z pracy, dzień po dniu... - znów do pracy.... bo kto powiedział że legalniej łatwiej znaczy...? A teraz dodam moje: - bo jeśli nie tu, to gdzieś musi być warto żyć... - więcej nie chcę, tylko daj mi pracę w moim mieście - robię co lubię, śpię do popołudnia, pracy nie ma, bo po to kończę studia... - bo po to kończę studia, by jak analfabeta siedzieć i się wq*** -IdęWŚwiat,NieChcęZnaćTejB andyPartaczy,CoNieJestWSt anieZapewnićMiWMieściePra cy - ie chcę mieć 5 minut, chcę zdobyć całe życie - co jest durnie? bezrobocie spada głąby, bo wszyscy młodzi dawno skumali gdzie jest Londyn - o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj....
![]() |
#7248 |
Rozeznanie
|
„Muzyka jest scenografią uczuć”
„Nikt nie ponosi kary za swe myśli”
![]() |
#7249 |
Zadomowienie
|
Na wszystko jeszcze raz popatrze,i pójdę nie wiem gdzie nazawsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7250 |
żona
|
mój obecny:
I nie będzie jak ma być. Będzie po mojemu ! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#7251 |
BAN stały
|
Mój:
Trzymaj mnie za ręke...nawet wtedy gdy upadam...... |
![]() ![]() |
![]() |
#7252 |
Raczkowanie
|
' I pozwól mi spróbowac jeszcze raz, jeszcze raz... '
To juz jest koniec nie ma juz nic! Jestesmy skazani do szkoły isc! ![]() "Onomatopeiczne, paranormalne paranoje we dwoje..." ![]() ![]() .:Jestem sama taki los, nie kochana straszny cios:. |
![]() ![]() |
![]() |
#7253 |
Zadomowienie
|
Zabieram ...
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7254 |
Zakorzenienie
|
genialny ....
![]() ![]() |
![]() |
#7255 |
Rozeznanie
|
Ja też kradnę ![]() ![]()
![]() |
#7256 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7258 |
Wtajemniczenie
|
"I uderz mnie,mocno! Ja się nie boję,życie kopie mocniej"
|
![]() ![]() |
![]() |
#7259 |
Zakorzenienie
|
mogłabym cie jeść łyżkami...kocham cię!!
szczeście ma swój początek na dnie twojego serca ![]() często na siłę szukamy szczęscia i miłości nie myslac ze te dwie rzeczy sa tak blisko poprostu na wyciągniecie reki uwielbiam milczeć razem z toba ![]() kogo widzisz gdy przechodzisz obok mnie?? kazda łza uczy nas jakiejs prawdy ogromna i nieznana siła bezustannie pcha mnie w twoja strone lubie gdy mokre kosmyki opadaja mi na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7260 |
Raczkowanie
|
![]()
a mój dzisiejszy to :
Czasem tak trudno być szczęśliwym, gdy wkoło wszyscy są smutni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.