|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
jestem za blisko żeby mu się śnić
jestem za blisko żeby mu z nieba spaść wszystko moje nic własnością a moje dopóki patrze nie ma dwóch podobnych nocy dwóch tych samych pocałunków dwóch jednakich spojrzeń w oczy róża? jak wygląda róża? czy to kwiat? a może kamień? jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz- a więc to jest piękne
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7262 |
Zadomowienie
|
** Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy?
![]() ** Ty Aniele mój, biały Stróżu mój, zawsze przy mnie stój ** Come on boy give me what you have Come one boy you fun toy Come on boy sweety kitty // Chodz do mnie chłopczyku,daj mi to co masz,chodz do mnie chłopczyku-zabawna zabawko ![]() --nielogicznie troszke ![]() ** Czy jeszcze czymś jesteś, jeśli bez prądu nie czuję pracy twoich narządów? ![]() ![]() ![]() ![]() ** Czy jeszcze czymś jestem skoro nie mam szansy sama ze sobą walczyć? ** Mam Cię w pewnym miejscu Ale na pewno nie w sercu Mam Cie tam gdzie Plecy kończą się ![]() ![]() ** A jeśli przyjdzie chłód to z paru ciepłych słów uszyje to okrycie przed chłodnym życiem... ** Jak się masz...tracąc twarz? ** Ty jak najgorszy tchorz Ze wstydu spalony juz Wystepku najwiekszy stroz Zmyslasz glupoty by dowiesc swej cnoty ** Gdy mój żar pragnie twego znów mój żar pragnie twego ty gasisz płomienie ** wstyd chłodno spływa po skórze ** A miałam być częścią twego snu miałam być częścią twego spełnienia ** Lecz gdy ty dajesz tylko chłód, gdy ty dajesz tylko ja w sople się zmieniam --------- Ten designe Wizażu mi nie odpowiada ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7263 |
Rozeznanie
|
_. tO zakOchani - zaczarOwani ..
![]() _. Jak fajnie .. że dO siebie trafiliśmy ![]() _. i Twoją gwiazdą prowadzona płynę w Twych ramionach .. _. to co jest w nas nie przytrafi sie już nigdy mi ..
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi też sie bardzo nie podoba :|
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7265 |
Zadomowienie
|
Mogłabym chodzic boso pod warunkiem że mój but zostałby w Twojej d***e !
Zamiast w swojej dumie trwać-spytaj sumienie jak sie ma... Wszystko przemija,jeśli zdarzy się miłość-czas ją zabija... |
![]() ![]() |
![]() |
#7266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7267 |
Rozeznanie
|
_. w maleńkiej róży kochał się ..
_. książe na jednej z wielu gwiazd ![]() _. nie wierz swym oczom .. _. jeżeli kochasz sercem patrz .. _. gdzie jesteś mały książe, gdzie? _...Kiedy się zakocham to będzie na zawsze, albo nigdy się nie zakocham W tym zwariowanym świecie milośc konczy się zanim się zacznie Kiedy Oddam moje serce, to na zawsze...
![]() ![]() |
![]() |
#7268 |
Raczkowanie
|
- "jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia "
- "ty jesteś jednym a ja drugim końcem, daleko nam do siebie strasznie... " - "Bo gdzie tak jak tu z wolna sączą nam się poranki..." - "leniwie ciekną po szybach zachody słońca. " - "Ale najważniejsze, to że kiedy zamknę oczy, kiedy zamknę oczy nic nie zaskoczy mnie. " - "Wszystko czego pragniesz czego chcesz spala się" - "Odpocznijmy Połóżmy się Zapomnijmy " - "Dzień który zaczął się marnie i marnie skończy się " - "Jak mam powiedzieć to tobie,że już nie kocham cię ...nie chce " - "kiedy patrzę na to jak jest już nie przechodzą mnie dreszcze " - "potargany przez czas i przez miejsce ,spoza brudnych szyb paskudny jest świat ..." - "i ty tez nie mów nic no może prócz tego że zależy ci " Happysad ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7269 |
Zakorzenienie
|
człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi...
![]() często wydaje nam sie ze tam gdzie nas nie ma jest lepiej mysle ze gdyby milości włożyc okulary nigdy nie bylibysmy zakochani |
![]() ![]() |
![]() |
#7270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7271 |
Zakorzenienie
|
miłośc przychodzi na palcach odchodzi trzaskajac drzwiami
milosc przynosi wielkie szczescie, o wiele wieksze od bólu, który przynosi tesknota żyje sie tylko chwila, a czas jest tylko przezroczysta perła wypełniona oddechem nigdy nie przestawaj sie usmiechac, nawet jesli jestes smutny, poniewaz nigdy nie wiesz kto moze sie zakochac w twoim usmiechu gdzies tam swiat przygotował dla mnie miejsce u samego dna chciałabym na nowo poczuc ze jestes blisko mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#7272 |
Zakorzenienie
|
na to przeciez jest zycie by zbierac kwiaty rozkoszy
milosc jest iskrą, ktora zamienia sie w płomien by zaistniec jako pozar i zostac zgaszonym przez pierwsza spadajaca krople deszczu |
![]() ![]() |
![]() |
#7273 |
Raczkowanie
|
" Patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie proszę o jeszcze.."
" Najpiękniejsze jest to, czego nie ma. " " Rozmyślam nad miłością..i uczę się pojmować ją.." "Nie Chcę Żałować Żadnych Chwil, Chociaż Wiem Że Nie Było Kolorowo.." " Tych dwoje zostało stworzonych, aby nigdy się nie poznać.." "Człowiek samotny to ten który dla nikogo nie jest numerem jeden!" "Milosc jest tym co pozostaje gdy zabrane jest wszystko nawet nadzieja. " "Nadzieja - marzenia i oczekiwania zawinięte w jedną paczkę...."
#7274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7275 |
Zakorzenienie
|
- Najlepszym przyjacielem jest ten...kto nie pytajac o powód twojego smutku potrafi sprawic, ze znow wraca radość
- Wiem ze czasem ciężko mnie kochac ale chyba nie trudno odnaleźć miłość w moich oczach -Nie kuśtykaj na drodze Miłości! - Im większy człowiek, tym większa jest jego miłość - Jak wspaniałą istotą jest człowiek, o ile zechce nim być - Kiedy się kocha prawdziwie, zawsze odkrywa się wiele szczegółów, żeby kochać je jeszcze bardziej -zycie jest podróżą - Najlepszym dla ciebie miejscem jest właśnie to, w którym jesteś
#7276 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze możesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7277 |
Zakorzenienie
|
...tęsknię do Twoich oczu
których spojrzenie budziło we mnie tyle miłości tęsknię do Twoich włosów które lubiłam przeczesywać palcami tęsknię do Twoich ust niosących tyle słodyczy tęsknię do Twoich objęć do uścisku Twych ramion i do rytmu Twojego serca które czułam gdy biło tuż przy moim tęsknie do całego Ciebie.... ...moje oczy nabrały blasku i już nie są jak ta fala wody, jak oczy bezdusznej lalki. Zrobiłabym wszystko By dostać jeszcze jedną szansę By spojrzeć w twoje oczy I zobaczyć, że odwzajemniasz spojrzenie |
![]() ![]() |
![]() |
#7278 |
Zakorzenienie
|
- Miłość mierzy się termometrem cierpień
- Trzeba tak kochać jak świeci słońce - Jest taka ogromna moc w człowieku, która każde ciało uniesie ku górze - Miłość -Nic piękniejszego podnad życie, w życiu nic ponad czar miłości - Najłatwiej oszukiwać najbardziej kocganących. I najpodlej... - Tylko niekochani nienawidzą... - Nie zyjesz tylko dla siebie... - drogi prowadzą zawsze do ludzi -Zrozum człowieku jak wiele znaczysz !!
#7279 |
Zakorzenienie
|
- życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec
- znam takie "kocham Cie" ktore sprawia że istnieję ....
#7280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() opis z mojej listy ktory mi dzis wpadl w oko: zanim zgasna resztki dnia... zanim przysnia sie anioly...
![]() |
#7281 |
Rozeznanie
|
~~Jestem... lepiej późno niż nigdy..." ("Kubuś Puchatek")
![]() ~~Pozwól mi uwierzyć w moje sny, przez chwilę czuć się kimś... ~~Nie boje się własnej miłości. To miłość innych mnie przeraża... ~~Zegary sa przesądne: nie wybijają trzynastek. ![]() ~~"Samotność to jest to, kiedy czas wlecze się bez końca." ~~"Ty masz taki czar,Ty masz w oczach blask,tak łatwo mogłes zdobyć mnie..."
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7282 |
Rozeznanie
|
.. ja się policji nie boję .. ja się ludzi boję ..
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7283 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ~ klątwa tutenkujona ;( / historia ~nie jest dobrze ale nic to ~"bo bez Ciebie świat byłby jak szara chmurka(...)" aniołka mi tez jakoś dziko ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7284 |
Raczkowanie
|
cóż jedyną matką jaką znasz jest nadzieja,głupią matke masz...jeśli wiesz co chcę powiedzić!- Kasia Nosowska daje do myslenia jak dla mnie na status jest ok
![]()
#7285 |
Rozeznanie
|
~~..Wciąż czekam... Ciągle czekam... Może na Ciebie..=)
~~W poszukiwaniu klona pewnej osoby... ~~Tam, gdzie myśl staje się rzeczywistością...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7286 |
żona
|
Aniołka mi rowniez nie pasuje nowa grafika wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7287 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7288 |
Raczkowanie
|
* Bliscy boją się być blisko... żeby nie być dalej...
* Nikt nie jest samotny tylko przez przypadek... * Nie mów, że los Cię kopną... gdy Bóg zamyka drzwi to otwiera okno... * Został fotel, który powinien też wstać i wyjść z pokoju... Bo Ciebie już nie ma * Najgorsza jest miłośc długa... ale nie do końca... * Każde twe słowo słodkie w mym sercu wywołuje dreszcze... Mów do mnie jeszcze... * Jeśli zechcesz odejść ode mnie... nie zapomnij o uśmiechu... PS. faktycznie nowa wersja Wizażu jest okropna ![]() ![]()
![]() |
#7289 |
Zadomowienie
|
moje zycie to tylko kilka chwil ktorymi karmisz mnie
gorzkie wspomnienia plywaja na dnie mojej filizanki obled iskrzy mi w oczach
#7290 |
Zadomowienie
|
zwracam się z prośbą
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.