|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#7472 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7473 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7474 |
Rozeznanie
|
No już się połączyłam,uff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7475 |
Raczkowanie
|
chyba kazdy wczoraj mial cos takeigo.. jakis pewnie blad na serwerze
![]() ![]() * Nie wszyscy są stworzeni do wszystkiego ![]() * Koniec ciekawości - to już starość. * Jestem gdzieś... gdzieś pomiędzy kolejnymi zachodami słońca...
![]() |
#7476 | |||||
żona
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biorę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#7477 |
Zakorzenienie
|
macie cos o wiośnie?
![]() |
#7478 |
Raczkowanie
|
np cos takiego :
* Powietrze pachnie wiosną... ładnie tak... * Z wytęsknieniem wypatruję wiosny... Już ją czuję... * A teraz wiosenny świat... i w sercu wiosna... * Wiatr jeszcze wieje... serce się już kruszy... wiosenny świat! * A za oknem świat się dziewczyni... * Wiosna! Wiosna! Ach to Ty! * Tylko te chłodne... pogodne... ranki wiosenne... * ...WiOsEnNiE... * Już wiosna rodzi się w moich oczach... * Zza szyby spoglądam na wiosnę... * Wiosna nadeszła... niewinnie i cicho... * Wiosennie mi... i w oczach... i w duszy.... * Za tym wiosenno - letnim podejściem do świata tęskniłam całą zimę... * Zielono mi... gdy trawa się zieleni... Zielono mi wiosną... pasuje cos? ![]()
![]() |
#7479 |
Raczkowanie
|
* jesteś moim skarbem... skarbem odnalezionym zbyt późno...
![]() eehh, wiosna idzie i hormony szaleją, a wraz z nimi i ja oszaleję ![]()
![]() |
#7480 |
Raczkowanie
|
Wiosenne acz niektóre smutne : ...I nawet wiosna nie smakuje już tak samo, gdy Ciebie nie ma Wiosna. Lecz nie w każdym... Mieć wiosnę na własność... obudzić ją w Tobie... Miłość budzi się w każdym wiosną ? W takim razie dla mnie jest jeszcze zima. Wiosna w sercu jak w mroźny dzień... I znów pozostało mi cieszyć się tylko wiosną... Wiosenny dzień pozostaje dla mnie wciąż i tak samotnym dniem. Wiosny czar, Wiosny smak ? Obok mojej - Twoja twarz ;] Niech zostanie. Jeśli nie na dworze to chociaż w sercu - Wiosna... I obudzę się nie tylko ja w ten wiosenny czas... Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności. Powód - Wiosna ;D Mam nadzieję ze sie spodobają ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#7481 |
Raczkowanie
|
to ja moze skromniutko zaproponuje taki opisik:
"Pierwszy podmuch wiosny budzi lęk. Porcja ciepłych złudzeń przenika do serc.." ![]()
"Oto największa tajemnica, której nikt nie poznał (oto jest korzeń korzenia i pąk pąka niebo nieba drzewa zwanego życiem, które rośnie wyżej niż dusza zdolna tęsknić a rozum skrywać) i to jest cudem który gwiazdy trzyma na dystans..." E.E. Cummings |
![]() ![]() |
![]() |
#7482 |
Zakorzenienie
|
wiosna - cieplejszy wieje wiatr,wiosna - znow nam ubylo lat...
![]() |
#7483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7484 |
Zakorzenienie
|
no cos ty.. ja mialam to samo..
a nawet jak chcialam wyslac przypomnienie to sie poprostu zawieszalo.. ale to bylo tylko cos z serwerami gg..wszyscy tak mieli.. powinnas juz miec wszystko ok..
#7485 |
Zakorzenienie
|
...tak wciąż uparcie czekamy na wiosnę schowani w myśli kokon...
...idzie wiosna z szaloną zieloną we włosach kokardą... ![]() ...wiosna idzie sobie parkiem a z wiosną idą wszystkie drzewa... ![]() ...liście wytrysły z drzew wiosennego raju...
![]() |
#7486 |
żona
|
Z listy:
Słoneczko wejdź na gadu i i zabłyśnij na żółto... ;* Chciał bym Ci dać wszystko. Ale moge dać Ci tylko toco mam... serce. ..w moich snach i pragnieniach.. ![]() ZKażdymTwymOddechem,Dotyk iem MójSwiatNabieraPięknychBa rw! ....marzenia, które już zawsze będą tylko marzeniami... |
![]() ![]() |
![]() |
#7487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7488 |
Raczkowanie
|
Podkradam wasze opisy to dodam troche swoich
![]() wiosenne: wiosna, cieplejszy wieje wiatr! wiosna - wszystko budzi się do życia. i ja też. twe oczy miast wiosennieć zielenią są takie zimne... nadeszła najpiękniejsza pora roku <3 wiosennie mi! wiosna. szkoda że tylko za oknem. za oknem wiosna. a w sercu nadal zima ![]() wiosna! ahh to TY ![]() inne różniste: dni tygodnia są ciągle jednobrzmiące. czas ucieka mi przez palce ileż można czekać? ile można żyć nadzieją? czy jest dla nas jakieś jutro? pewność niepewna. wystarczy jedno słowo by to wszystko odmienić. my chemical romance. nie chcę tego związku! ![]() znajomi: to czego dokonujemy w teraźniejszości ma odzwierciedlenie w przyszłości ~somewhere (tł. gdzieś) <3 spring! (tł. <3 wiosnę!) die, mother, die! don't ask why! (tł. umrzeć, matko, umrzeć! nie pytac dlaczego) nobody listened, nobody know... (tł. nikt nie słucha, nikt nie wie) nie masz co robić? rób bańki ze śliny reszta się uczy ![]()
![]() |
#7489 |
Zadomowienie
|
Kobietyyyy, piękne te opisy o wiośnie !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7490 |
Zakorzenienie
|
Trochę z mojej listy
![]() there's a heaven above You baby.. ;* ta noc... otworzyła mi oczy. i już nigdy nie bedzie tak samo. Co Kolwiek Czynisz , Czyń To Rozważnie..! :/ Szkoła to idealna instytucja towarzyska... I know YOU love ME, love ME 4 who I am;* Czasami Zbyt Wiele Oczekujemy Od Życia... Wdzieczna Tobie jestem za miłość ![]() When a man loves a woman, can't keep his mind on nothin' else ... <3 i tu Cie mam robaczku ![]() ![]() ![]() Najczęstszy Ludzki Błąd -Nie Przewidzieć Burzy W Piękny Czas! |
![]() ![]() |
![]() |
#7491 |
Zakorzenienie
|
Z mojej listy:
Nienawidzę takiej szmiry! Nudne to i głupie, przełącz na koło "tortury" Bardziej niż sens chce znać prawdę Nie chcemy jej znać jeśli nie jest nam na rękę ( bez odstępów się zmieści) Bóg jest pierwszym źródłem radości i nadziei człowieka Bez siebie nie jest lżej, nam nie wolno tracić jej Puk.Puk. Kto tam? Głodzilla ![]() Gdy sił mi brak śnię o słonecznych czasach wspólnie z Tobą spędzonych
#7492 |
Zadomowienie
|
** Lirycznie,magicznie,melan cholijnie...eee masz problemy psychiczne
![]() ![]() ** Za wiele dni,gdy wiele sie dzieje,a za mało się zmienia
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7493 |
Zadomowienie
|
*zbliza sie sen.. czy tej nocy odwiedzisz mnie?
*snie i buduje dla nas swiat *biegam po niebie
#7494 |
Rozeznanie
|
Ja mam teraz:
"I just wanted to be sure of you" z Kubusia Puchatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7495 |
Zadomowienie
|
Znalazłam kilka Tygryskowych powiedzonek, które powaliły mnie na kolana
![]() Dzielę się z Wami: Ej, skąd wziąłeś calą garść niebieskości? Brak nieba oznacza brak deszczu, brak deszczu oznacza brak kaluż, w których można brykać Wiesz co Puchatku? - przesiądźmy się. Zobaczę twoją połowę filmu. Może jest straszniejsza I zrobisz to, co robią Prosiaczki najlepiej: Wszystko jedno co To ty masz szczęście, bo nikt nie wyrywa lepiej chwastów niż Tygrysy Zdaje się, że bym zawstydził drzewo, gdybym przebryknął je jednym susem, więc zrobię to trzema ![]() Wygląda jak tygrys polarny jedzący kluski w czasie burzy śnieżnej Chodźmy ich poszukać. Niech nam powiedzą, gdzie są Niech mi ktoś zrobi sztuczne odpoczywanie Dwie lewe nożki. Hmm... Jak ty odróżniasz skarpetki? Widzieliście jak on patrzył na tego dzieciaka? Bleee, on go uwielbia! Wiem, że niewiele wiem, ale jestem odpowiedzialny. Ahoj wasza Admirałość! To Okropnościonowate! Mogą iść na koniec świata. Jeśli dawno wyruszyli, to są już w połowie drogi Ta chmura ma wodę zamiast mózgu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7496 |
Zakorzenienie
|
z listy..:
tereferekuku.. ![]() ![]() my imagination.. (moja wyobraźnia) Quod me nutrit me destruid... (co mnie żywi, również mnie niszczy..) "a bym Cię gryzł jak reksio" ahah xD Ty i Ja CuDa DwA MiloŚć Ta NiEcH WiEcZnIe TrWa *Przestrzenią ducha, gdzie może on rozwinąć skrzydła,jest cisza wiosny
#7497 |
Raczkowanie
|
* kiedy Cię nie ma, mój świat upada z gwiadz na ziemię...
![]() |
#7498 |
Raczkowanie
|
zabieram w tej postaci
![]()
![]() |
#7499 |
Rozeznanie
|
Nadziei każdy musi szukać sam dla siebie.Nie ma żadnej powszechnej recepty.
Tylko bardzo małe świeczki gasną od westchnień. Miłość nie wyraża się w myślach.Miłość jest. I tak przez siedem dni dzień w dzień ten sen się sni... Dziwnie się srebrzysz aniele mój...
#7500 |
Zadomowienie
|
oby wiosenna aura utrzymała sie jak najdłuższej
![]() macie może jakieś opisy dotyczące dnia kobiet.. nie tyle zyczenia co mówiące o naszej wyższości nad innymi istotami ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.