|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7501 |
żona
|
Dot.: Wasze opisy na gg
podpisuje sie pod pytaniem infante
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7502 |
żona
|
Daj mi dzien,jeden dzien,jedna noc,jeden sen...
Dobroć serca jest tym, czym ciepło słońca-ono daje życie ![]() " Magia uczuc co zniewala rozum ..." Wierzę w światełko,co rozprasza mrok... W obłokach... |
![]() ![]() |
![]() |
#7503 |
Zadomowienie
|
„Kobieta jest kwiatem". Tak, i dlatego potrzebny jest jej troskliwy ogrodnik.
Aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta. Bóg także próbował być autorem: jego proza - to mężczyzna, jego poezja - to kobieta. Cały świat i wszystko na nim jest piękne, ale najpiękniejsza jest kochająca kobieta. Co to jest zła kobieta? Jest to taki rodzaj kobiety, która się nie sprzykrzy. Gdy kobieta jest w gniewie, cztery małe pocałunki wystarczą, aby ją pocieszyć. Gdyby kobieta przestała być zagadką, świat stałby się nudny, a miłość przestałaby istnieć. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. Jak powiew wiosny, jak kwiat wielobarwny jak. . . jak wszystko co najpiękniejsze - taką jest kobieta Jeśli kobieta jest szczęśliwa, jest także piękna. Jeżeli upada mężczyzna, to upada tylko mężczyzna, ale gdy kobieta upada, to upada cały naród. Każda kobieta jest dla mężczyzny bogiem, który może dokonać w nim cudu Każda kochana kobieta jest księżniczką w oczach tego, kto się o nią ubiega, i w swoich własnych |
![]() ![]() |
![]() |
#7504 |
Zakorzenienie
|
#7505 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7507 |
Zadomowienie
|
Bierz, ile chcesz-po to są ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7508 |
żona
|
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.
Dla was samotnych facetów-będę prezesem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7509 |
Rozeznanie
|
~~Usmiechasz sie do mnie,ale czy myślisz o mnie..??
~~Czy uczucia zawsze muszą boleć?O tym nie uczyli w szkole... ~~Bo tego co czuję, zabić nie umiem... ~~Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód...!
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7511 |
Rozeznanie
|
Dobranoc...niech odpoczną po łzach twoje oczy
Dobranoc,z każdej ze mną przemówionej chwili niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy Ta łza co z oczu spływa jak ogień pali moją duszę ...rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć... Twe każde słowo we mnie mieszka Wciąż rozmyślasz uparcie i skrycie..patrzysz w okno i smutek masz w oku... Śmiejesz się,lecz coś tkwi poza tym... Przecież ja jestem niebem i światem?...Sam mówiłeś przeszłego roku. Całować szepty i krzyk twój i śmiechy...
#7512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7513 |
Zakorzenienie
|
like a virgin touched for the very first time
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7514 |
Raczkowanie
|
opisiki o kobietach :
- Kobieta jest jak róża; na to ma kolce, aby je owijać płatkami - Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca - Szczęście jest kobietą - Faceci rzadza swiatem, a facetami rzadza kobiety ![]()
"Oto największa tajemnica, której nikt nie poznał (oto jest korzeń korzenia i pąk pąka niebo nieba drzewa zwanego życiem, które rośnie wyżej niż dusza zdolna tęsknić a rozum skrywać) i to jest cudem który gwiazdy trzyma na dystans..." E.E. Cummings |
![]() ![]() |
![]() |
#7515 |
Przyczajenie
|
Kilka moich:
Nie podążaj za mną bo się zgubisz-Reprezentuje siebe Bywa, ze pierwszej miłości nigdy się nie zapomina ale ona zawsze sie kończy-Coelho Mój dzień był dobry. Może nadejść noc. Coelho Więc spleć palce z moimi palcami i chodź-prowadź i daj się prowadzić W ja wyjdę na swoje, mam taką nadzieję. Mówisz nadzieja matką głupich? Trudno, ja nigdy nie zmądrzeję: to chyba przydługie na opis ![]() Nie można zapomnieć...można jedynie o tym nie myśleć Płakać trzeba w samotności-tylko wtedy ma się z tego radość-J.L Wiśniewski Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej. to z samotnosci w sieci też ale pochodzi od jakiegoś antycznego tworcy, zapomniałam ![]() ![]() Może nie jestem nikim ważnym ale jestem wszystkim, co mam. Un seul etre rous mangue et tout est depeciple: Brak Ci tylko jednej osoby a cały wszechświat jest bezludny Widzę szczyt a za szczytem zaszczyt za zaszczytem-paktofonika Let's see, what this love can do! Baby I'm perfect for you!-shakira If you show me real love baby, I'm show you mine...-hilton; ) Bóg mi wybaczy...to jego fach; ) Może to wszystko polega na tym, aby żyć dla kogoś...? Przeżyjemy...to nic. Dla Nas ![]() ;* Ty wiesz... To trzeba przeżyć żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć Cylindryczne wydłużenie? jesteś tego warta!-to kumpla... no wiec to tyle moich, kiedys bardzo mi się podobały...ostatnio mam taki o wiośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7516 |
Rozeznanie
|
A ja mam dziś ; 'Nobody's perfect.Except girls.'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7517 |
Raczkowanie
|
nie było mnie tu troche bo nie miałam neta i czytalam to przez dwa dni. no no szalejecie
![]() Mam prośbe, macie może opisy o zaufaniu? Takie żeby dać mu do zrozumienia żeby znowu zaufał i żeby było tak jak dawniej? I że przepraszam i że to był ostatni raz? Byłabym wdzięczna. A ja leże i leże............a ja czekam i czekam....... Dzień Kobieeeeeeeet xD !!! Dzień kobiet, dzień kobie niech każdy się dowie.! |
![]() ![]() |
![]() |
#7518 |
Zakorzenienie
|
....zatracona w milosci........
....zatracona w namietnosci..... zagubiona w przyjazni....odnaleziona w milosci ![]()
#7519 |
Raczkowanie
|
* Dwadzieścia cztery smutki to zwykła nasza doba...
* a w Krakowie na Brackiej pada deszcz.... * Jeśli wierzysz w gwiazdę... jeśli wierzysz... to ona istnieje... * Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką... * Tylko czasem... gdy ktoś dzwoni... mam nadzieję, że to Ty... * A gdy padać przestanie w mym mieście, gdzie się z swoim smutkiem pomieszczę... * Bóg rozkazał swoim aniołom, żeby Cię strzegły na wszytskich Twoich ścieżkach * Kobiety sa jak brylanty : twarde, niezniszczalne i równie wartościowe... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7520 |
Raczkowanie
|
tak na dzisiejszy dzien
![]() q*** co roku kwiatki :| oci**** mozna :PP
![]() |
#7521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7522 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Dawajcie jeszcze na dzien kobiet!
![]()
#7523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak możesz ![]() ![]()
![]() |
#7524 |
Rozeznanie
|
Mówisz,że wszystko straciłeś,życie znowu dało ci w kość
Nie przejmuj się,pomyśl że to zły sen... Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja Może masz skrzydła,których by tobie pozazdrościł ptak... Może masz kogoś...a może właściwie kogoś ci brak Widzę wszystko chociaż oczy mam zamknięte Ciemnie oczy patrzą na mnie,gonią w locie moje sny Srebrną igłą znaczysz swoje małe sny... Na pozór wszystko gra...ja cały czas uśmiecham się
#7525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7527 |
Raczkowanie
|
![]() |
#7528 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiejszy:
A jak urośnie trawa to pójdę w niej poleżeć ![]()
![]() |
#7529 |
Raczkowanie
|
obecnie:
być kobietą w dobrym stylu - Boże daj mi! lub: być kobietą, być kobietą, mieć z pół kilo biżuterii ![]() inne dzisiejsze: nie jest mi nawet żal! pseudofriendsom mówimy stanowcze NIE! pani już podziękujemy... (te trzy odnośnie 'przyjaciółki' pokłóciłyśmy się i chyba nie ma już co naprawiać...) kobieco mi ![]() jeszcze inne: jeszcze się nie znamy, choć dzieli nas szerokość naszych ramion. skończyło się coś na dobre. niech targa mną niech boli mnie! Jakoś tak nie chce mi się żyć. Gdybyś tylko chciał... nie chcesz. ![]() Deszcz. Za oknem i w duszy. ![]() Po co było nam to wszystko? przecież nigdy nie byliśmy blisko... Te krótkie momenty kiedy czułam, że ty czujesz tak samo. Tyle na dziś.
![]() |
#7530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też kiedyś potrzebowałam opisów, żeby dać chłopakowi do zrozumienia, że zrobiłam błąd i chcę żeby było jak dawniej... Może któryś z tych opisów Ci podpasuje: Każdy popełnia błędy... Nikt nie jest idealny... Odwołać słowa z trudem wypowiedziane... Dopiero teraz widze co straciłam... Jeśli coś tracimy i zyskujemy po czasie wrate jest naszej walki... Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.