|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
boskie ![]() ![]() ![]() masz jakieś jeszcze???
![]() |
#7532 |
Rozeznanie
|
~~myślisz jednak: Czy warto??... Czasem słowo nic nie zmienia...
~~Nie docenisz dopóki nie stracisz nie poczujesz dopóki nie dotkniesz... ~~Nie żyć, nie myśleć, nie być, nie istnieć, na chwile się zgubić.. ~~Poprostu cud, miód i orzeszki... ![]() Zabrane z listy: --Nieważny jest świat,za dużo w nim łez,Zostanę przy Tobie,nie pytam czy chcesz.. --Jakim być gdy nie spełniają się mi sny?? --a kiedy będzie po wszystkim, wtedy wrócić... --A wiosną znów zakocham się...( ja też chcem ![]() --.. kiedy tęsknię.. zamykam oczy i ...jesteś
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7533 |
Zadomowienie
|
** Odnalazłam Cię w krainie czarów...a zgubiłam w rzeczywistości
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7534 |
Zakorzenienie
|
Kobietom życzymy miłości, pieniędzy i władzy!
Say la la la ![]() WNagimCieniuSamotnościGdz ieśPośrodkuWTakimCieniuPł ynąŁzy Codziennie ukrywam rozpacz pod uśmiechem Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu ;] Samotność boli, ale we wszystkim trzeba szukać czegoś pozytywnego Widzę Cię w każdym śnie, mówisz "chodź" a potem budzę się Jeżeli wszyscy wychdzodzą Ci naprzeciw to znaczy, że jedziesz pod prąd
#7535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ![]() a z listy to: 'przemoknięte serca miast... my szczęśliwi tym dniem.' | Kocham. ;* Człowiek bez drugiego człowieka nie jest człowiekiem... spie!!! o nikim nie snie!!! nara!!! (kolegi... chyba poklocil sie z dziewczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7536 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7537 |
Zakorzenienie
|
z listy:
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7538 |
Zakorzenienie
|
ja mam:
bu brrr grrr wrrrr chlip chlip ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#7539 |
Zakorzenienie
|
Śliczne
![]() ![]()
#7540 |
Raczkowanie
|
#7541 |
Rozeznanie
|
Trochę moich:
# Może pragnę Cię bardziej...niż ktokolwiek kiedyś pragnął Cię #DosyćMamCzekaniaIWspomni ejDlaczegoNiePotrafięZapo mnieć... #Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie słońce dla nas wschodzi #Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie szczęsciu nic nie szkodzi #Wokół Ciebie szklany mur...Nie dochodzi tam mój głos #SąTakieChwileToKażdyZnaT raciSięGłowęJakTerazJa ![]() #KażdyMójDzieńNaSkinienie TwoichRąkWPozytywnyZmieni aSię #ToJestJakZnakPierwszaMił ośćJakSenPocałunkówTwychS mak ![]() ![]() #KażdyKrokZaporwadziNasSz czybciejWolniejLeczKuSobi e... #MieliśmyDlaSiebieTyleChw ilPrzedNamiOtwierałSięŚwi at... #TyPrzyszedłeśJakPierwsza LetniaNocIWniosłeśPogodęW MeDni ![]() ![]() #NieZnałamPrzyTobieSrogic hZimBarwamiRozkwitałNamMr ok #A kiedy Cię pocałuje trzy dni w buzi cukier czuje ![]() ![]() #Śpie bo tylko wtedy zapominam, śpie bo wtedy jest mi łatwiej....
A każdy krok zaprowadzi nas, szybciej, wolniej lecz ku sobie... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kala507 Czas edycji: 2007-03-09 o 16:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7542 |
Zadomowienie
|
Bóg jest wielki bo wymyślił starszego brata
![]() "Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad, marzy ci się bombonierka taka jak ja" Rozjechany jeż nocą na autostradzie "kobieta która nie ma już nic do powiedzenia zaczyna się rozbierać" Żeby tak nasycić się ,ale wciąż w zapasie mieć I rozgryzać tę zagadkę po ostatnią czekoladkę ![]() Odkryć tajemnicę słodką, delikatnie zdjąć złotko... ![]() pyknicy muszą być na swoich miejscach, a schizoidy na swoich rozchlastane nerwy :/ Nie traktuję się poważnie ,Nie dobieram słów przesadnie Zdrowy dystans znów do siebie mam Miejski spacer ma swój styl .płynie kolorowy film świętem radości jest życie , kiedy chcę grzeszyć to grzeszę już to wiem ,bardzo lubię głośny śmiech kiedy śmiać się kiedy kpić ,kto wie jak na prawdę żyć za oknem wiosna, we mnie wiosna ![]() Matura to bzdÓra :d Kubuś Puchatek przebija wszystko ![]() ![]() " I've lost loved ones in my life who never knew how much I loved them.." "avoid that circumstance where there's no second chance to tell how I feel" "Now I live with the regret that my true feelings never were revealed" Ciężkie słowa ciężko mówić... Wszystko ma swój sens i czas - dobre i złe Co ma być, nie ominie nas Stare biedy i 7 boleści I wanna shut the door and open up my mind Moje dni mam już policzone.Czekam aż świat zazieleni się na śmierć You like to think you're never wrong.You have to act like you're someone Chcesz więcej niż ja mogę tobie dać. Pieprzone więcej! Powiem więcej: WIĘCEJ NIE MAM Heaven knows why I don’t know why ......mosty......... A w mojej głowie wojna. wieczna wojna myśli niespokojnych z dnia na dzień czasu coraz mniej by wymienić między sobą opłatki serc Między ziemią, a niebem ... Mosty kruszą się w świetle dnia wierzę, że jeszcze spotkamy się w kolejnym życiu odnajdę Cię I coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam Cię Między ziemią, a niebem szukamy się Wciąż dalecy od siebie jak gwiazdy dwie Kochany mów mi częściej o miłości bo chcę wierzyć, że jest. wciąż jesteś tak blisko.czy tego chcę, czy nie żegnaj więc...Jedyny Mój może na 100 lat kiedyś zrozumiesz.tak miało się stać To jeszcze nie koniec.kiedyś na pewno spełni się nasz sen
#7543 |
Rozeznanie
|
'.. tyle że nadal kiedy Cię wołam - nie odpowiadasz ..'
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7544 |
żona
|
moj obecny:
Weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7545 |
Zakorzenienie
|
„Jedzą, piją, lulki palą, tańce, hulanka, swawola”
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7546 |
Raczkowanie
|
no to cos z okazji jutra
![]() 69ty dzień roku:P ... Dzień Mężczyzny ... Wszytskiego naj Panowie:P Dzisiejszy dzień wyjaśnia chociaż Wasze umiłowanie 69 ![]() ![]() Macie dzień chłopaka, górnika, robotnika... a Dziś Mężczyzny... czy Prawdziwego ![]() Z okazji 69dnia roku (Dnia Mężczyzny-jakby ktoś nie wiedział) dostaniecie Panowie ![]() tak kilka.. zbey chociaz cos bylo ![]() ![]()
![]() |
#7547 |
Rozeznanie
|
.. zawsze Dzień Chłopaka obchodze we wrześniu ..
![]() No tak .. ale to jutro dzień mężczyzn .. a we wrześniu dzień chłopaka ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7548 |
Zakorzenienie
|
to trzeba dzin dziewczyny wynależć
![]()
#7549 |
Rozeznanie
|
no przydałby się :P
To jutro zróbmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7550 |
Zadomowienie
|
** Babę zesłał Bóg...raz mu się zdarzył taki cud
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7551 |
Zakorzenienie
|
Jak tu sie nie zgubic w tym całym burdelu
Ciekawe kiedy przestaniemy zyc w obłudzie...? wiem ze szczescia nie daja pieniadze chce spokoju chce ukojenia nie materialne sa moje marzenia Zazdrosc, chciwosc, wielka chec posiadania Bardzo skutecznie dzisiaj ludzi omamia Najwyzszy czas wyleczyc moralnego kaca Złodziej i cwaniak jest szanowany, a dobry i uczciwy frajerem nazywany
#7552 |
Zadomowienie
|
moje ulubione:
![]() ![]() ![]() Hakuna łopata, czyli Koko dżambo i do przodu ![]() Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa! Wróbelek Elemelek panem przestworzy! możliwości są dwie: będzie dobrze albo źle =D opis opisujący opisowość opisanej opisowości... mam ochotę narozrabiać ![]() Strach musi być uroczy bo strach ma wielkie oczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7553 |
Zadomowienie
|
** Każdy bezsens ma swój sens, bo bez sensu nie ma sensu
![]() ** Faceci mają wszystko...z wyjątkiem instrukcji obsługi ![]() ** Stoję po radosnej stronie życia! ![]() ** ...nie ma sensu szukać sensu w czymś co jest bez sensu... ** prawie jak "ON" **Zostaw co moje, nie zrywaj gruntu na którym stoję, zostaw co nasze ... ** prawie jak "ideał" ** Razem Układali To Co Teraz Muszą Zniszczyć... ** Zimna pościel nie potrafi grzać... ** Bo Księżyc obiecał mi że w głębokim śnie ujrzę Cię, więc śpię i śnię.. ** zmów paciorek wypij mleczko i sie rzucaj na łóżeczko pomyśl o mnie złotko zamknij oczka i śpij słodko
![]() ![]() |
![]() |
#7554 |
Zakorzenienie
|
Tyle Wam kradłam opisów, czas coś od siebie dodać
![]() opisy o miłości, płci pięknej i brzydkiej ![]() Faceci są tylko dobrym materiałem genetycznym. Nikt jej nie chciał, wszyscy mieli... Na spacer po obłokach za rękę z kimś, kogo kochasz Wyłączam ciało dziś zmysły powiedzą najwiecej... Nie miej mi za złe, że się czasem z Tobą drażnię ^^ Mów tak dalej do mnie więcej o mnie mów takich słów… I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu… To ja mam władze a Ty grzecznie leżysz tu przy ścianie Im bardziej pozwala się kobiecie tęsknić, tym większym się jest idiotą! Jeśli wydaje ci się, że zrozumiałeś kobietę masz rację - wydaje ci się… Bo taki z niego typ chłopaka w stylu ‘mamo zabrali mi lizaka’ W każdym pocałunku drzemie obietnica tysiąca następnych Nie poznasz jak bardzo ci na czymś zależało, dopóki tego nie stracisz Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami. Nikt mnie nie kocha… Gdzie jesteś gumowa kaczuszko? Facet to świnia! Ale rasowa, bo ma ogonek z przodu… Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny xP Facet to Twój największy skarb - zakop go w ogródku Szukam księcia z bajki! Na gwałt! Mężczyźni jak papier toaletowy… Kleją się do każdej dupy. Nie przeszkadzać, no chyba ze chcesz się ze mną przespać... Panowie - Paniom, Panie - Panom Kochają - ranią Wyznają - kłamią... To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić Facet jest jak przekład. Piękny nie jest wierny, wierny nie jest piękny... Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości… Piękność kobiety jest dla mężczyzny ważniejsza niż jej inteligencja, bo łatwiej przychodzi mu patrzenie niż myślenie Pocałunek mową miłości, rozmawiajmy xD Podobasz mi się... I to mi się podoba. Miłość jest jak czekolada słodka lub gorzka Już nie przechodzą mnie dreszcze… Już nie brakuje mi powietrza "Ja będę obok (...) To jest obietnica, którą mogę Ci dać.” Zanim anioły się przyśnią (…) powtórzymy wszystko… Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko ^^ Gdybyś był jedna z moich łez już nigdy bym nie płakała, bo bałabym się, że Cię stracę… Bez Ciebie Jestem Jak Miso Bez Miodu, Wygląda Na To, Że Umrę Z Głodu Miłość to nie żaden film w każdym kinie, ani całusy małe, duże Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty…
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() Edytowane przez Madzia14 Czas edycji: 2007-03-10 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#7555 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wyspa szczęśliwych snów, wyspa spełnionych marzeń.....
Bądź zawsze przy mnie i kochaj mnie... złóż obietnicę Serce nie sługa nie zna co to plany Nie da sie okuć przemoca w kajdany Miłość jest jak droga - dwukierunkowa... Przyszłość należy do tych , którzy wierzą w piękno marzeń.. Widzieć myśli jak na dłoni serce..może to dziś? Najbardziej uniwersalnym językiem świata jest język uczuć Sieśnimi..sieśnimi ![]() ![]() Zaczekaj...Proszę Cię tylko 7 minut a może trochę wiecej nawet dzień
#7556 |
Wtajemniczenie
|
"Był sobie kiedys taki anioł bardzo smutny"
"W oczach mam ból.. w oczach mam łzy.." "Patrz na mnie.. jak płacze.." "Natłok myśli.. to mnie niszczy.." "Trzeba walczyć, wygrać zniszczyć.." Teksty z piosenek DKA
![]() |
#7557 |
Zadomowienie
|
Zastanów sie jak żyjesz...może jesteś jedyną biblią którą ktoś czyta....
![]() |
#7558 |
żona
|
...Kiedy z serca płyną słowa, Uderzają z wielką mocą...
Dlaczego Kochamy Ludzi Którym Nasza Miłość Jest Niepotrzebna??? Kropelkę szczęścia... tak mało, a jednak tak wiele... Nie jesteśmy sami, mamy swe marzenia ![]() Kocham i będę kochać bez końca, wśród dnia i wschodzącego słońca! I czasem tylko Ciebie brak.. ciągłe słów kompletowanie.. Chciałabym zrozumieć to... Czego zrozumiec nie mogę... Uśmiech mową jest duszy... ![]() Jeśli Chesz Być Kimś Najpier Musisz Być Sobą ...! Za dużo marzeń i nadziei, aby to wszystko stało się realne ... |
![]() ![]() |
![]() |
#7559 |
Zakorzenienie
|
z listy
![]() Poprostu Być Sobą...Z Głową ![]() mówisz NIE szybko zmieniasz zdanie mówisz NIE zgadzasz sie na wszystko Masz inną twarz w chwilach gdy wiesz, że patrze... świętej pamięci już teraz mnie znasz. dla takich chwil warto żyć ! Listen, I am alone at the crosswards ... Chcialabym zniknąć choćby na chwile ... |
![]() ![]() |
![]() |
#7560 |
Zakorzenienie
|
Teraz czas na mój debiut
![]() ![]() ![]() ![]() *A swistak siedzi i placze bo nie ma na czym palic *Dlaczego faceci są więksi od kobiet? Bo chwasty szybciej rosną. *Spieszmy się kochać chłopców tak szybko głupieją *Miłość jest jak ziewanie, najczęściej kończy się spaniem ![]() *Długo Czekamy na Tą Jedną Osobe Kiedy Znajdzemy Czekamy Na Drugą ![]() *Życie jest jak zupa, trzeba ją doprawić żeby była dobra *Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz. *Wystarczyła tylko jedna iskierka, by spłonęło moje szczęście. *To bardzo niebezpieczne, zaglądać głębiej kobiecie w serce *Każda kobieta może zachować indywidualność stylu – przynajmniej rozbierając się inaczej *Sprawdzianem wychowania kobiety i mężczyzny jest to, w jaki sposób się kłócą *Mężczyzna umiera ze zmęczenia, kobieta - ze zmartwienia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.