|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Wiosna cieplejszy wieje wiatr
![]()
#7652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7653 |
Zakorzenienie
|
no dokładnie... kradne
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7654 |
Zakorzenienie
|
nie ważne co..nieważne jak..-będzie dobrze..
![]()
#7655 |
Zakorzenienie
|
dubel..wiec wrzuce jakies opisy..:
Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach A my wciśnięci w najdalszy sali kąt Zasłuchani w głodowych kiszek marsz Pod zamkniętą powieką trwa blask moja intuicja aresztować ciebie chce
Ja To Ja.... jestem księżniczką.. ![]() ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć Edytowane przez lemonka Czas edycji: 2007-03-14 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#7656 | |
żona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7657 |
Zakorzenienie
|
Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie mogą nas wygonić,
I'm Supergirl and Supergirls don't cry. x] Bo taki z niego typ chłopaka w stylu ‘mamo zabrali mi lizaka’ xP
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7658 |
Zadomowienie
|
tęsknię i... sięgam po lustro wspomnień tych dni.
słucham serca i słyszę Cię w nim. nikt nie zabierza nam nigdy lustra wspomnień tych dni. kto wierzył w miłość raz, a potem stracił ją, inaczej patrzy na życie. trudno zaufać znów, trudno zapomnieć to, co najpiękniejsze. w lustrze wspomnień widzę Cię, w lustrze wspomnień żegnam Cię. z jakiejś ostatnio zasłyszanej piosenki ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#7659 |
Raczkowanie
|
- młoda,zdrowa kobieta szuka milionera ze skłonnością do zawałów
![]() - Wszystko, co dobre jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie. - "kto chce muj numer gadugadu ? ![]() - 'Przy odrobinie wyobraźni samą zagrychą można się urżnąć' - Jak długo trwa minuta, zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz - Chcąc doznać pełni szczęścia, trzeba je dzielić z kimś drugim. - Gdzie kłamstwo kipi, tam prawda się przypala.
#7660 |
Rozeznanie
|
#7661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7662 |
Zadomowienie
|
Tak, tak. Właśnie znalazłam tytuł: "Lustro", śliczna piosenka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7664 |
Raczkowanie
|
No no, głowa do góry jak mawial kat do wieszanego
|
![]() ![]() |
![]() |
#7665 |
Zakorzenienie
|
A teraz śnij swój sen o ogrodach gdzie...Anioły strzegą bram...
A gdy coś strwoży Cię i spłoszy sen....Uciszę świat... Zamknięta w sobie szukam ucieczki Wszystkim nam brakuje szczęścia... Kiedyś dla ciebie byłam diamentem Zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy Poznasz jak smakuje zło Będąc więźniem moich rąk
#7666 |
Zakorzenienie
|
Ty wiesz, co potrafi los
gdy chce zrobić nam na złość... jak może zaskoczyć ból gdy bliski ktoś zawodzi ... to nic, że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień... potrzebne są szare dni potrzebne niechciane łzy potrzebne milczące sny do szczęścia są potrzebne potrzebny jest ból i strach potrzebny zwątpienia czas jak noc, która po to jest by słońce mogło wschodzić piekna piosenka ![]()
#7667 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się wątek dołaczam do dyskusji
![]() ![]() - Cause this life is too short to live just for you.... ( życie jest zbyt krótkie zebym żyla tylko dla ciebie) -Zamknięte stłumione echo serca... wciąż szuka swego przeznaczenia... - Daj spokó wspomnieniom, daj się ponieść marzeniom... - Patrzysz na mnie zimnym wzrokiem... kto wie co ty w sercu masz.. - Wiele w życiu dróg.. wiele wspomnien... - Wśród ciszy słyszę twój szept, który do snu otula mnie.. ![]() ![]() - Chcę się smiać! I śmiać się będe! Chcę ciebie! I Ciebie zdobęde! Nio i narazie to wszystko, pzdr.. ![]()
#7668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7669 |
Zakorzenienie
|
Me..Myself and I.. (Ja..ja i ja..)
#7670 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba caly teks tej piosenki: Scorpions "you and i" wiec go wklejam
![]() I lose control because of you babe I lose control when you look at me like this There's something in your eyes that is saying tonight I'm not a child anymore, life has opened the door To a new exciting life I lose control when I'm close to you babe I lose control don't look at me like this There's something in your eyes, is this love at first sight Like a flower that grows, life just wants you to know All the secrets of life It's all written down in your lifelines It's written down inside your heart You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day I lose control because of you babe I lose control don't look at me like this There's something in your eyes that is saying tonight I'm so curious for more just like never before In my innocent life It's all written down in your lifelines It's written down inside your heart You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day Time stands still when the days of innocence Are falling for the night I love you girl I always will I swear I'm there for you Till the day I die You and I just have a dream To find our love a place, where we can hide away You and I were just made To love each other now, forever and a day |
![]() ![]() |
![]() |
#7671 |
żona
|
bylo mowione o tlumaczeniu z innych jezykow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7672 |
Zakorzenienie
|
moj dziejszy :
Now I'm lost... and I'm sceraming for help ;( ( jestem zagubiona i wolam o pomoc, mniej wiecej) |
![]() ![]() |
![]() |
#7673 |
Zakorzenienie
|
mam tlumaczyc cala piosenke? jak ktos zna angielski to sobie poradzi a jak nie to niech nie ustawia takich opisow
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7674 | |
żona
|
Cytat:
A czasami opis w jezyku angielskim brzmi lepiej niż po polsku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7675 |
Zakorzenienie
|
spokko pozniej przetlumacze piosenke jak nie zapomne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7676 |
Raczkowanie
|
Troche ich jest
![]() ![]() !..KiEdy ŻyCiE cIąŻy a pSyChiKa sIaDa nIe pOddAm sIę tO mOja zaSada..! Są dNi, kIeDY mÓwiĘ:dOśĆ, żYjĘ cHybA sObIe nA zŁoŚć... ;( /\/\/\/\________ tAk tO sIę wSzyStko sKoŃcZY ;(( N!e Uw!erZę jUŻ n!gDy NaWeT $zCzeRej m!łOśc! ;( ehh... ;( ŻyJ cHw!LĄ - DrUg!Ej tAk!eJ mOżE jUż n!e bYć ![]() oLeJ wSzy$tkO ! $!ę $m!ej...juTro w$taNie$Z bĘdz!e lŻeJ... ![]() jAk pAtRzeĆ w oCzY kTóRyM uFaŁam...?? a kTóRe.... eh... ;( KoNiEc gRzeCzneJ dZiEwcZynKi..cZas zaCzĄć zaBawE.. ![]() ŻyCiE jEst pIęKnE ![]() $łY$zĘ pUkAn!e dO drZw!... oTw!erAm...aŁć tO zNowU n!e tY... ;( ....n!e pŁaCz żE oDeSzŁo... c!esZ s!ę żE ByŁo.... taa... ;( iF yOu WanT tO plAy wItH mE aGaiN lEt mE kNoW tHe rUleS oF yOur gAmE;( i'M hApPy oNlY iN mY dReAmS...bUt lAteLy I cAn'T sLeEp... ;( PoCoToCzystasz?!CzyCosCiT oDa?!ChceszZnacMojNastroj ...Dotknełam Dna =[ zMiEnIłAm sIę...iNaCzeJ pAtRzĘ nA żYcIe i LudZi... ehh.. tAk bYwA.... Jak podnieść się i iść dalej,jeśli w przepaść się wpadło? ![]() ...wIęC cZeKaM aŻ...wIęC cZeKaM aŻ pRzEstAnIe...bOleĆ pRzeStaNie...;( ...bO jA uM!eRaM gDy c!eb!e m! bRaK... eh... ;( Eh... Wspomnienia i marzenia- rzecz piękna lecz bez znaczenia... ;( ..MIŁOŚĆtoWIELKIEsłowoIte nJEzrozumieKTOrazKOCHAŁiW IĘCEJnieUMIE.. ŻyCiE mA zByt kRóTki cZaS bY zApOmnIeĆ tO Co łĄcZyłO nAs... ;( kTo pOzNa mIłOśĆ rAz a pOteM sTraCi jĄ iNaCzeJ pAtrZy nA żYcIe... ;( cZy jEsZcZe kIedYś pOwTóRzY sIę...cO zDaRzyŁo sIę nAm...??!!?? ;( ...zatańcz ze ną jeszcze raz...otul twarza moją twarz..eh.. ;( ...cHcE zApOmNiEć...i JuŻ nIgDy O tObIe NiE wSpOmNiEć..eH..[K] ![]() $pie-z NadziEja Na LepsZe JutrO;] $nie-o..[TajEmnIca] ![]() ![]() ![]() W lustrze wspomnień widzę Cię W lustrze wspomnień żegnam Cię ![]() ...mOjE sErCe kIdYś zŁaManE, DziŚ jUż cHybA kOchAć nIe pOtrAfi...kOm ;* ..CoDz!eNn!e uKrYwAm RoZPaCz PoD UśM!eCheM.. ![]() ..wszystko sie wali, wszystko sie ***ie,bo nadal nie ma ciebie... ;( ..KiLkA cHwIl jAk wYbRaNy Z seTek dNI wsPomnIeŃ PosKleJanY fiLm..kOm;* ...zŁy hUmOreK.... ;/ sMutNo JaKoŚ ;/ ...... ehh ...... ;/ buu... ;/ NiE MaM SiłY Na nIc..Już nAwEt uDaWać żE jEsT dObrZe mI sIę NiE chCe.. pRzeD iNnYmi uDawAć UmiEm, żE wSzyStko jEst oK...pRzeD sObĄ niEE...;( PrZeD iNnYmi mOżEsZ uDawaĆ wSzyStkO...pRzeD sObĄ...nIc...;/ to byl przypadek ze cie poznalam a wielki blad ze pokochalam... ;/ pAdA dEsZcZ, mIliOnY łEz, gŁaDkiE sŁoWa nIe prZynOszĄ uLgI ;( **..Ta Sama Chwila Się Nie Powtarza Jak Data Z Kalendarza...**/kOm ;* JeSzCzE NiE JeDnA łZa sPłyNiE ZaNiM WsZyStKo zRoZuMiEm... ;( Tak Kocha Się Tylko W Filmach, Rzeczywistość Jest ZuPeŁniE Inna...;( Pytasz czy wierzę w Miłość ? Nie! Miłość już dla mnie nie istnieje... ...i żyli długo i szczęśliwie!-..hmm.. to chyba nie moja bajka! ;( ...nie prowadź mnie za rękę bo potrafię iść sama..i tak jest dobrze ![]() ..troche boli mnie serduszko ale ciągle mam siłe się śmiać.. ![]() zapamiętaj: to co było raz, nie wróci już, twój świat zmienia się ;/ CzeGo wCiĄż mI bRak??? cO taK ceNnE jeST??? ;/ KiEdYś WsZyStKiE CzArNe dNi, ObRócImY W DoBrY żArT... ![]() Popełniaj Błędy I Naprawiaj Je! Gdy Dotkniesz Dna Odbijaj Się! ![]() >>AjaSIĘterazBAWIĘcałyCZA SzapomniećCHCĘcoŁĄCZYŁOna s<< ![]() ![]() MuSzę bYć TwArDa, SiLnA, cIeRpLiWa...TyLkO WtEdY Będę sZcZęślIwA... >>jEdnĄ NoC mAmY tyLkO nOsEk pRzYpuDruJmY sZybKO<< xD BaLujEmY ;D ....ŻyCiE jEsT pIĘkNe..... xD KoChaM cIĘ ![]() ![]()
#7677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() * I lose control when you look at me like this / tracę kontrolę kiedy tak na mnie patrzysz * I lose control... don't look at me like this / tracę kontrolę, nie patrz tak na mnie * life has opened the door to a new exciting life / zycie otworzylo drzwi do nowego ekscytujacego zycia - choc brzmi dziwnie po polsku ![]() * There's something in your eyes...Is this love at first sight? / jest cos w Twoich oczach... czy to milosc od pierwszego wejrzenia?
![]() ![]() |
![]() |
#7679 |
Zadomowienie
|
~justyna013, ciężko czyta się Twoje 'pismo'
![]() ![]()
#7680 |
żona
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.