|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cud miód !!
![]() I jelsi zechcę zobaczę jeszcze raz Twoje oczy... złe dziś, lepsze.... ? Kurczy jak ślimak swoją znikomość, nadyma jak paw swoją nicość postępująca degeneracja moralna ! Radość zbyt często bywa początkiem smutnku |
![]() ![]() |
![]() |
#7832 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poprosiła o jakieś wesołe,optymistyczne opisy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7833 |
Zadomowienie
|
Podłączam się pod prośbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7834 |
Zakorzenienie
|
#7835 |
żona
|
Sammira i Lolcia moze cos wybierzecie
![]() Żyj tak jakby to niebo było na ziemi ![]() w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie Dzień po dniu..By odkryć co i gdzie.. Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła Uśmiech to najlepszy sposób na życie ![]() Świat się kręci w szalonym tańcu. Mam swój świat.Czy to źle?Sztywnych ram nie trzymam się Faceci mają swój świat i swoje zabawki ![]() Więc nie martw się i doceń to że żyjesz, tak jak JA ![]() Coś mnie tu trzyma i sprawia że żyć się chce ![]() Usmiech to najkrótsza droga do drugiego człowieka ![]() Jesli jest noc, musi byc dzien, jesli łza – usmiech ![]() to człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia kolorowy zawrót głowy gramatycznie rzecz biorąc chłopiec ma inną końcówkę niż dziewczynka Życie ze mną to przejażdżka do piekła ![]() Bo to dla nas powstał świat Mam wrażenie, że trafiłam do 7 nieba Mam wrażenie, że me życie jest usłane różami... ..będę grzeszyć i zawsze z uśmiechem ]:-> |
![]() ![]() |
![]() |
#7836 |
Zakorzenienie
|
PaLLitQa pożyczyłam kilka
![]() ![]() ![]() ![]() (...)śpiące serca czas obudzić, czas pokochać wszystkich ludzi... chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
#7837 |
żona
|
To jeszcze cos ode mnie
![]() Teoretycznie jest fantastycznie,a generalnie jest banalnie =) Po każdym dniu postaw kropkę... i przewiń kartkę dalej... Z uśmiechem na twarzy otwieram nowy rodział w swoim życiu ![]() Zyj Dniem Tak Jakby To Był Ostatni Dzień Twojego Zycia Nie oglądaj się za siebie, to co było przeminęło... Żyje sie tylko raz...więc traktujmy życie jako dobrą zabawę ! Nie Planuj Sobie Życia z Góry ! ! Żyj Chwilą Nic Niestracisz ! ! Dostępna... ale tylko na receptę ![]() Życie to najlepszy interes w jakim biore udział ![]() ..NaWet Małe PrzyJeMnoŚc! DaJą Nam Dużo RaDoŚc!... Czas płynie dalej, a w pamieci i tak zostają same miłe wspomnienia ![]() ...CzAsEm MAm WrAzEnIe Ze StOję MiEdzY PiEkŁEm A NiEbEm niczego wiecej nam nie trzeba kiedy na moment staje czas "tamten czas płynał innym tempem, beztroską młodość darzę sentymentem" |
![]() ![]() |
![]() |
#7838 |
Raczkowanie
|
:.:.:.:.:.: You are my soniya :.:.:.:.:.: Ah Bahebbak :.:.:.:.:.:
(jesteś moim słońcem.kocham cie.)
#7839 |
Zakorzenienie
|
PaLLitQa pożyczam kilka
![]()
#7840 |
Zadomowienie
|
PaLLitQa Sliczne opisy
![]() ![]() ![]() ** Odkąd Cię spotkałam..nie przestaje się uśmiechać ![]() ** Zycie jest jak rollercoaster...którym koniecznie muszę sie przejechac ![]() ![]() ** Trzeba mieć głowę, a nie dwie dupy...kochanie ** Uśmiech na twojej twarzy Prawda w twoich oczach Dotyk twojej dłoni Pozwala mi wiedzieć że mnie potrzebujesz ** Mówisz to najlepiej kiedy nie mówisz nic ** to co dał nam świat niespodzianie zabrał los. ** Ja tu tworzę ustrój ... cały świat mam u stóp ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7841 | |
żona
|
Bierzcie ile chcecie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7842 |
Zakorzenienie
|
#7843 |
Raczkowanie
|
- są chwile, których nie powinno być wcale
![]() - jutro to dziś tyle, że jutro - hope for the best, prepare for the worst - spodziewaj się najlepszego, przygotuj się na najgorsze - the terrible thing about the search for truth is that you find it - najgorszy w poszukiwaniu prawdy jest moment, kiedy się ją znajduje wiem że miało być optymistycznie, ale mi ostatnio jakoś humor nie dopisuje
#7844 |
Zadomowienie
|
PaLLitQa, bardzo dziękuję za opisy i proszę o więcej
![]() Mezo widzę ![]() no i kilka ode mnie: *Być jak rzeka, która po cichu wpływa w noc, nie obawiać się mroku *Odbijasz światło gwiazd, które świecą nawet, gdy niebo jest w chmurach *Poproszę o kanapkę ze słów ![]() *Zgadnij dzięki komu się uśmiecham? |
![]() ![]() |
![]() |
#7845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda znajomo ![]() Kilka moich: DlaczegoMójITwójŚwiatSięZ derzył? NajgorszeŻeNaTePytaniaSąO dpowiedzi Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic Widocznie tak być musi Nigdy nie mów nigdy.. nigdy już nie wróci... 4 nad ranem oczy niewyspane - nie mogę zasnąć
![]() |
#7846 |
Zakorzenienie
|
![]() Bez Ciebie tak tu pusto... Bo tak bardzo jest mi źle gdy nie ma Cie obok mnie.. Bardzo chce nauczyć się, soba byc gdy Cie nie ma. Jakoś znów jaśniej jest... I napewno to coś bardzo mocno zaskoczy Cię.. Właśnie w taki dzień wszystko może zdarzyć się ? Własnie w taki dzień niebo drzwi otwiera swe.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7847 |
Rozeznanie
|
~~gdybym mogła zatrzymać, wszystko co przemija..
~~Wiem, że jest Ktoś, kto mnie kocha niezależnie od tego, co mi wychodzi, źle. ![]() ~~wszystko wiruje gdy Ty na mnie patrzysz..;* ~~Naucz mnie sztuki małych kroków.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7848 |
Rozeznanie
|
i kilka moich
tam gdzie ciągle, nie od dziś, ulatuje moja myśl.. Przyjdź coś zawsze może być między nami bajki nie mówią tylko o odnajdywaniu przystojnych księciów... ![]() Ty byłes Tylko Moim Przyjacielem ... Teraz Chcę Budzić Się z Tobą ... Zawsze nasze zycie to dym ucieka nam miedzy palcami Dobranoc! Obudź mnie, jak mnie pokochasz! |
![]() ![]() |
![]() |
#7849 |
Zakorzenienie
|
Kochane, a macie jakieś opisy o nieodwzajemnionej miłości...?
On wie że kocham...
#7850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7851 |
Zakorzenienie
|
- Czasami w życiu najbezpieczniej jest zaryzykować.
- Żyj chwilą , bo tylko ona sprawia, że się śmiejemy - Pij, pij będziesz łatwa! -Pij pij, nie będziesz nic mówił! - Chciałabym być blisko...Tak blisko byśmy byli jednością. - Nie musisz być pierwszy..przynajmniej nie zawsze - I aniołka proszę w niebie, daj mi skrzydła,chcę do Ciebie. - Siedzieli, pili Sage i zastanawiali się jakiego ptaka słychać. - Im większy pies, tym wolniej merda ogonem. - Królewiczu, otwórz oczy! - Jak teraz komuś zaufać?Skoro anioł mnie oszukał. - Kocham Cie 70 sekund na minutę, 100 minut na godzinę i 40 godzin na dobę ![]() - Mówią mi olej go, możesz mieć każdego, ale ja nadal chcę jego ![]() - Gdzie schowało się moje Słoneczko? - Facet powinien stać w sklepie na wyprzedaży. - Kto rano wstaje ten idzie po bułki ![]()
#7852 |
Wtajemniczenie
|
* Nie wystarczy mieć rozum trzeba jeszcze umieć z niego korzystać
|
![]() ![]() |
![]() |
#7853 |
Raczkowanie
|
- All I ever wanted, all I ever needed is here in my arms...
- You're my wonderwall... - Maybe we're victims of fate. - Czas i cierpliwość zmieniają morwowe liście w jedwabną szatę. - Pocałuj żabkę w łapkę, cmok cmok cmok ![]()
![]() |
#7854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
** Jestem dla Ciebie tak obca,ze niedługo przestaniesz mnie poznawać ![]() ** Szkoda,że nie mogę kochać za nas dwoje... ** Każe sercu przestać kochać,ale ono nie słucha i wciąż czeka ![]() ** Żyjemy ciągle obok siebie w swoje marzenia zapatrzeni... ** I pojawił się książe...szkoda,ze pomyliłam bajki ** I pojawił się książe...niestety nie jestem księżniczką z jego bajki ** Uśmiecham się do Ciebie i płaczę jednocześnie wiedząc,ze nigdy nie bedziesz mój ** Me usta zmrożone przez lodowate serce owładnięta marzeniami... ** Niemów nic poprostu przyjdz. Muśnij delikatnie mój policzek. Obudz słodkim pocałunkiem ** I mogłabym kazdego dnia spełniać Twe marzenia...niestety Ty tego nie chcesz ** Szkoda,ze kochamy tych,którym nasza miłość nie jest potrebna ![]() ** Być może gdzieś na Oceanie Zdarzeń istnieje ląd nazwany Wyspą Marzeń?! ** Jeśli szukasz znajdziesz gdzieś napewno trochę szczęścia swoje Małe Niebo ![]() ** mam płomyczek w dłoni który rozjaśnia życie ![]() ** Niech wiruje wspomnienie pięknych dni ktore kradnie czas .. ![]() **
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7855 |
Zakorzenienie
|
kilka moich ostatnich..(przetlumacze pozniej bo sie spiesze, takze kopiu wklej..
![]() oczy wirują w nicości fal... I can up..Can I up..Let me up..Upgrade U! to be or not to be..NOT! kompletnie niekompletna.. -ostatnio mój number one.. In my soul emptily.. can I heat it up..can I set this on fire..
#7856 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7857 |
Zakorzenienie
|
** Tak zwyczajnie mijasz mnie...
** Jestem dla Ciebie tak obca,ze niedługo przestaniesz mnie poznawać ** Szkoda,że nie mogę kochać za nas dwoje... ** Każe sercu przestać kochać,ale ono nie słucha i wciąż czeka ** Żyjemy ciągle obok siebie w swoje marzenia zapatrzeni... ** I pojawił się książe...szkoda,ze pomyliłam bajki ** I pojawił się książe...niestety nie jestem księżniczką z jego bajki ** Uśmiecham się do Ciebie i płaczę jednocześnie wiedząc,ze nigdy nie bedziesz mój ** Me usta zmrożone przez lodowate serce owładnięta marzeniami... ** Niemów nic poprostu przyjdz. Muśnij delikatnie mój policzek. Obudz słodkim pocałunkiem ** I mogłabym kazdego dnia spełniać Twe marzenia...niestety Ty tego nie chcesz ** Szkoda,ze kochamy tych,którym nasza miłość nie jest potrebna prawda piekne i tak bardzo oddają mój obecny stan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#7860 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.