![]() |
#7951 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
* każdy ludek szuka ludka który w sercu czyni cudka :P
![]() |
#7952 |
Zakorzenienie
|
Mój najnowszy opis:
"Szczęście to mała dziewczynka, która sika do kawy" Mam prośbę, macie jakieś sarkastyczne, ironiczne opisy? Albo takie, że niektorzy ludzie sa dziwni i po prostu "nie idzie ich zrozumieć"?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7953 |
Wtajemniczenie
|
Skandal i rozbój w biały dzień! Goździkowa bierze APAP !
![]()
#7954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7956 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja mam teraz www. nie zdam matury. pl chwila zwątpienia ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7957 |
Zakorzenienie
|
Madzia14 przesliczne wiersze, niektore takie wzruszające !
|
![]() ![]() |
![]() |
#7958 |
Zakorzenienie
|
Witam na tym wątku ja najczęściej mam cytaty z piosenek
![]() ![]() ![]() ![]()
#7959 |
Raczkowanie
|
Witajcie wiecie gdzieś widziałam tutaj taką złotą mysl tylko ją zgubiłam chyba
![]() ![]()
#7960 |
Zadomowienie
|
Skąd ja to znam...
![]() ![]() ** Bo im więcej Ciebie chcę,to mam Ciebie coraz mniej ** Jak mam uwierzyć w szczęscie widząc swoje smutne oczy,samotnie tonące w łzach? ** Bo marzenia rodzą się w porcie iluzji ** Spaceruje pośród myśli ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to chodziło;> bo tylko to mi przychodzi na myśll Aniołka ![]() ...::I dream of place where I could stay::.../wanna join?...marze o miejscu gdzie mógłbym zostać/ chcesz sie przyłączyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7962 |
Raczkowanie
|
A macie może dziewczynki jakies opisy o tym ze panna chce mi TZ odebrac ale ja nidy sie nie dam, ze on nie bedzie nigdy jej?? piszcie pliska.
#7963 |
Zakorzenienie
|
z listy..:
potrzebuje jelenia.. kto pojdzie za mnie do sklepu ? ![]() życie to surfing, więc nie bój się fal.. Kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi życ... Rzucę krótkie przepraszam i z Twojego życia zniknę... ...rozkoszą rozbierasz każdy kawałek mojego ciała... Miłość nie pozwala rezygnować z marzeń.. -------------- straconych szans rozpamiętywanie.. bliżej gwiazd, bliżej dnia jestem wciąż taki sam.. To jest mój sen..ten sen przeraża mnie. W pokoju bez ścian zamykam się.. Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie Budzi mnie blask gorących dni Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni?
#7964 |
Raczkowanie
|
Ana Johnsson " Cuz I Can" ? ;> Ale nie jestem pewna... mniejsza z tym
piosenkę serdecznie polecam, jest rewelacyjna. A i tekst do opisów sie nada. Butna ale tekst z pazurem ;] I could be anything You want me to be Cook you nice dinners And then gently rub your feet I could be a perfect wife And be your slave for life But I won`t, no I won`t I could be the sweetest thing You think you`ve ever seen Dress up in skimpy clothes All to fulfill your dreams I could do anything To show how much u mean But I won`t, no I won`t I`ll be a fly in your soup The one that`s always in your face Try to wave me away I`ll be right back on your case I`m the stain on your suit Yeah, the one you can`t replace Just because I can I`ll be the itch on your back On a spot that you can`t reach I`m the reason you crack Yeah, I`m like a bad disease Just because I can Just because I can I could be the mistress Who says she doesn`t care And I`ll keep on smiling When you`re treating me like air I could be your best friend The one who`s always there But I won`t, no I won`t I am gonna be the thing in your head Keeping you awake at night in your bed And every time you feel you`re losing control Remember I`m the one who dug you that hole Just because I can I can be the things you want But I won`t! |
![]() ![]() |
![]() |
#7965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie płacz w liście nie pisz że los ciebie kopnął nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno odetchnij popatrz spadają z obłoków małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
![]() |
#7966 |
Wtajemniczenie
|
* Nieraz całkiem nieświadomie możemy bardzo kogoś zranić
|
![]() ![]() |
![]() |
#7967 |
Zakorzenienie
|
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
piekne to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7968 |
Zakorzenienie
|
get the f*u*c*k out my way .. - może przekleństwa nie przetłumacze, niektóre moze to urazić ... opis znaczy ZEJDŹ Z MOJEJ drogi..
#7969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczny...... ![]() kto jest autorem tego wiersza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7970 |
żona
|
moj obecny: Budzi się we mnie zwierze! Prawdopodobnie to leniwiec! ![]() _______________ Idę gdzieś...Zostawiam zmartwienia daleko...Biorę tylko marzenia! ![]() Gdzie ta droga do szczęścia..? ![]() Zagubiona wśród kryształowych łez... ..przypadek..jeszcze nie całkiem gotów zamienić się dla nich w los.. ![]() Wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ukołysz i uśpij.. Idziemy przed siebie po okretych zboczach... To co dobre na pamiątkę weź, wszystko jest przed nami.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7971 |
Zadomowienie
|
a ja mam:
,,Niech żyje miłość! ... I szaleńcy, którzy w nią wierzą! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7972 |
Raczkowanie
|
Nowa porcja moich opisów:
![]() * Czekasz na tę jedną chwile, serce jak szalone bije... * Niech się chwila ta zatrzyma... * Anioły pilnują nas, za rękę łapią przec cały czas... * Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś... * To miejsce zapewniam nie przypomina raju... * Świt to chyba najpiękniejsza pora dnia... * Pod spojrzeniem Twoim zwykle zmieniam sie... * Ze mną Twoje niebo ma już mój kształt... * Każdy dzień chce Ci znów coś dać... * Idź przez życie nie patrząc ile ma wad... * Dotykaj delikatnie, bezszelestnie, ciepłem palców... * Z Tobą być, bez snu, co noc, dzień po dniu... * Nasze imiona napisane na ławce pozostaną niezniszczalne... * Cudowna noc otula nas i daje nam tajemny znak... * Największa sztuka, Twój kazdy gest... * Jedyne wytchnienie od losu mojego co piekłem jest... * Twoje serce moim miejscem... długa droga jedno przejście... * Wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie... * Zamykam oczy gdy szepczesz do ucha... * Na moje wołanie odpowiedz słowem... chociażby jednym... * Teraz przeszłość już nic nie znaczy... * Wszystkie dni, tyle chwil... * Słońce na mojej twarzy, za mną cicho ukrywa sie cień... * Otwieram okno rozkładam ręce... Zamykam oczy otwieram serce... * Dziś już nie ma tamtych miejsc, dzis już nie ma tamtych słów...
![]() |
#7973 |
Rozeznanie
|
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7974 |
Rozeznanie
|
*Czy to początek? Tak to się zaczyna Parada uczuć? Gra w marzenia..
*Nie wystarczy powiedzieć 'kocham cię', aby kochać całe życie *Zatopiona w Twoim spojrzeniu odpływam ku niebu... *Nie mów mi teraz dobranoc, rozpalmy ognisko ze snów i przytul mnie mocniej. *Niedojrzała miłość mówi: "Kocham Cię, ponieważ Cię potrzebuje", dojrzała zaś: "Potrzebuje Cię, ponieważ Cię Kocham" *Piękna noc, daleko do rana, duży blok, a ona w nim sama *Byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie... *Będzie tak jak chcesz - zabierz swój płaszcz i adres w sercu skreśl... *Kochała życie... miała miękkie serce... *Szczęście to piórko na dłoni... *Za dużo chcemy żeby żyć, za mało zrobiliśmy by umrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#7975 |
Zakorzenienie
|
...glonojadowato...
#7976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7977 |
Raczkowanie
|
A ja często mam takie:
*pod prysznicem z kaczuszka ![]() ![]() *czasem milczenie jest najlepsza odpowiedzią... *All I thought was a dream, was as real as it seemed ... |
![]() ![]() |
![]() |
#7978 |
Adwokat diabła
|
Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it I'm just so sick about it
![]() |
#7979 |
Zadomowienie
|
a może chodziło o to?
"Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś." |
![]() ![]() |
![]() |
#7980 |
Raczkowanie
|
a tu troche ode mnie z listy...
*w Chicago, zbieram agrest * We got to disappear Forever *To cure the lonely nights You wish you had somebody *As I close my eyes, I feel it all sliping away *Kobieta- IstotaKtórejSięAbsolutnie NieDaOgarnąć Marnymi5Zmysłami ![]() *idę w stronę słońca, po życia kres... || UśMieCH przez bąbelka ![]() *"wystaw oczy na front-życie dilem na bibie nie kończy sie ziom.." *Śpię nie budzić!!! W razie wojny przenieść w bezpieczne miejsce!!! *AŚKA miała fajny biust, ANIA styl, a ZOŚKA coś, co lubięELAcałowała... * Hey, I wanna crawl out of my skin Apologize for all my sins... *"... Ty jesteś daleko a poziomka ma kształt łzy"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.