![]() |
#8011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Upaść i jak dziecko szlochać...Już nigdy nie powstać nigdy nie kochać.
Szczęście goni za nami… A my się za nim już nie oglądamy.. ..:: Póki Mnie nie znasz... chcesz Mnie jeszcze znać ::.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8012 |
Raczkowanie
|
"...to taka Moja siła, życia treść, to ona Mnie tu trzyma, daje sens..."
"Jeśli chcesz zapomnieć, to oznacza, że nie możesz przestać o tym myśleć." Moje słowa ulatują w świat by dotrzeć wprost do Ciebie… |
![]() ![]() |
![]() |
#8013 |
Raczkowanie
|
Nie mam czasu na głupoty! Poszłam pobawić się lalkami.. [
![]() 'Żegnając przyjaciela nie placz poniewaz jego nieobecnosc pokaze ci to co najbardziej w nim kochasz' Masz Mnie Na Liście A Jak Masz To Podziwiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#8014 |
Raczkowanie
|
Patrze rano w lusto i myślę... cóż ten geniusz dziś wymyśli... och... [
![]() Jeśli Parzysz Na Ten Opis, To Bądź Dumny Że Jestem Na Twojej Liście! [Jee bejbe ![]() Sponsorem Mojej Nieobecności Jest...LECH Po Co Męzczyznie Krawat??- Bo Bydło Musi Być Uwiązane [:x] |
![]() ![]() |
![]() |
#8015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#8016 |
Zakorzenienie
|
W każdy dzień potykam się , by znów wstać i nabrać pokory..
Krawędzią dnia - na przekór własnym pragnieniom.. Wszechświat został za drzwiami..Tylko my... W milczeniu wichru te zwyczajne chwile.. Pomiędzy nami puste słowa o miłości.. Powietrze ma już dzisiaj inny smak.. Nieprzytomnie odkrywam kołdrę..Wstawiam wodę i..Nastawiam się na dobry dzień. Za oknem wciąż niezmiennie..Ta sama miejska nuta brzmi. Zgubiłeś swoją drogę, błąkasz się myśląc, że jesteś...
#8017 |
Raczkowanie
|
"zostałeś sam,taki widać Twój los,w gwiazdach zapisany..."
Hey, Hey, You, You! I Want To Be Your Girlfriend!... ![]() Mam siłę by kochać mam siłę by żyć mam siłę by tylko z Tobą być ![]() ![]() Kieliszek 10zł wódka 30zł spojżenie matki jak wracasz do domu bezcene Chcialbym pojasc jak dziala caly swiat ![]() ... I Chcę Cię Bardzo - I Mieć Chcę Ciebie !!! ... ![]() ![]() Przyjaciele są jak anioły jeśli odpadną Ci skrzydła dadzą Ci swoje... MeTlIK W GlOwIe=(PoDdAc SiE??CzY IsC DaLeJ Z PoDnIeSiAnA GlOwA??=( ~Bo ŻyCiE jEsT oD tEgO aBy kOrZyStAć Na CaŁeGo~ Dzis wiem zycie cudem jest,co chce moge z niego miec ![]() ".. Kto z miłości jeszcze nie umarł, nie potrafi żyć.. " "Prosze Ciebie, wiem, ze masz gie gie i klikasz biegle" o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° $p!ę i $n!ę o CzEkOlAdCe xD `°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Z CzaSeM ZaczYnasz CzuĆ CoŚ do TegO DzieKi KtoremU Sie UsmiEchaSz ![]() głupota nie jest równoznaczna z inteligencją ![]() Byłeś zawsze za daleko..siedząc OBOK Mnie >"Słowa "Nie mam czasu" nie ma w słowniku przyjaźni!"< ChC!aŁaByM WiErZyĆ, Że ŻyC!e JaK FiLm, CoDz!eŃ N!eSaMoW!tA H!sToR!a. ![]()
![]() |
#8018 |
Rozeznanie
|
*.. mogłam .. ale wybrałam Ciebie .. to miłość jest ..
*.. tańczcie, bawcie się, dajcie coś od siebie ! ![]() *.. pogoda - jak zawsze super trafi się przygoda ![]() *.. jesteś dla mnie ciepłem gwiazd, które zawsze będą grzać.
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8019 |
Zakorzenienie
|
z tej piosenki wiele zdań mi sie podoba na opisy
![]() Jessica Simpson » I wanna love you forever You set my soul at ease Chased darkness out of view Left your desperate spell on me Say you feel it too I know you do I've got so much more to give This can't die, I yearn to live Pour yourself all over me And I'll cherish every drop here on my knees Chorus: I wanna love you forever And this is all I'm asking of you 10,000 lifetimes together Is that so much for you to do Cuz from the moment that I saw your face and felt the fire of your sweet embrace I swear I knew I wanna love you forever Verse: My mind fails to understand What my heart tells me to do And I'd give up all I have just to be with you And that would do I've always been taught to win And I never thought I'd fail Be at the mercy of a man, I've never been Now I only want to be right where you are Chorus Bridge: In my life I've learned that heaven never waits Let's take this now before it's gone like yesterday Cuz when I'm with you there's nowhere else That I would ever wanna be no I'm breathing for the next second I can feel you Loving me..I'm gonna Love |
![]() ![]() |
![]() |
#8020 |
Raczkowanie
|
- Nic nie jest nie możliwe, choć są dni gdy trudno uwierzyć w to
- Łatwiej lęk ukrywać niż pokonać go - Bronię marzeń w bitwie o szczęście - Tylu sił trzeba by walczyć o swoje sny - Trudno żyć według czyichś marzeń - Miłość tak piękna jest w oczach Twych - Chociaż nasze dłonie wciąż razem spotkać się nie mogą - jestem tu pragnę z Tobą być - Wciąż po twarzy spływa czas, krok po kroku zmienia nas ![]()
#8021 |
Zakorzenienie
|
Ja dostaje tygodniówki, ale żeby miesiączki...
Bo Czesio spiewa sobie w srodku.W Czesiu Jestem rycerzem czesławem, smukła dziewico ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8022 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj o 20:00 następny odcinek ![]() Czesia się kocha, albo nienawidzi (ja kocham ![]() Zawsze musicie dotknąć, pomacać, polizać! Nie wolno! ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8027 |
Zakorzenienie
|
#8028 |
BAN stały
|
"If you don`t know me by now,you will never know me" <- to jest piosenka Simply Red,ale te słowa (i piosenka
![]() pozderko all;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8029 |
BAN stały
|
Hej.Ostatnio czytałam wiersze Haliny Poświatowskiej (A co!
![]() " słońce-krzyczała-słońce zgaśnij jak moja miłość nie świeć słońce oczy rękoma kryła " * Pochylony nad nią dotknął pasma włosów-zadrżała i ręką odtrąciła wiatr * Nagle wiesz-że mam usta czerwone... * Bo ten zmierzch,ten wiatr,nie pozwoli mi wstać i pójść * ...wzmogła rytm serca,rozdrażniła,mój żywy organizm,rozkołysała zmysły... * Być w tobie-nie być z tobą -zniknąć * zaszeleścimy anielsko...zaśpiewamy piosenkę o ludzkiej ,prostej miłości * Czekam na ciebie obok tej nocy,która przysiadła na sąsiednim krawężniku... * Spójrz odchodzę, podaj mi rękę, jeszcze możesz mnie zatrzymać.. * i nie pytaj jak mi na imię,ja sama nie wiem,szukam mojego imienia... *...we mgłę go wyprawiłam, w deszcz co na rzęsach przysiadł... |
![]() ![]() |
![]() |
#8030 |
Raczkowanie
|
Oto kilka opisików po angielsku są to słowa piosenek załanczam tłumaczenia dla tych słapszych z angola
![]() 1. Wont You save Your kisses for another - Dlaczego nie zatrzymasz swoich pocałunków dla innej? 2. Czasami widzę Cię, gdy zamykam moje oczy - Sometimes i see you when i close my eyes 3. Let me receive a sign that you’re my destiny -Pozwól mi otrzymać znak, mówiący że jesteś moim przeznaczeniem 4. Could you imagine someone elses By my side - Czy mógłbyś wyobrazić sobie kogoś innego u mego boku? Mam nadzieje że cztery narazie wystarczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8031 |
Zakorzenienie
|
#8032 |
Rozeznanie
|
Po ślubie oprócz pięknych prezentów dostajemy też upierdliwych teściów - Moi teściowie mnie wkurzają dlatego musze to jakos pokazac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8033 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze nie tylko ja jestem wierna fanka Czesia ![]() ''Przynioooslem sliiiiiwki ![]()
![]() |
#8034 |
Raczkowanie
|
Nikt tak pięknie nie mówi, że się boi miłości... jak Ty.
Szeptem na ucho powiem,że, że ja, ja się tego wyrzekam. A kiedy spotkam Ciebie na śmierci zakrętach... powiem KC ![]() Jezu to znowu się stało Zakochałam sie, aż Mnie coś zabolało. |
![]() ![]() |
![]() |
#8035 |
Raczkowanie
|
You better kill Me, before I kill You - You look good in black
![]() |
#8036 |
Raczkowanie
|
Boy you amaze me...
..:: DoN't ToUcH ToO MuCh ::.. ..:: (...MoVe YoUr LoVe On mE...) ::..
#8037 |
Raczkowanie
|
![]()
- Łatwiej lęk ukrywać niż pokonać go
- Trudno żyć według czyichś marzeń Coś pięknego ![]() ![]()
#8038 |
Raczkowanie
|
kilka moich:
Szukanie idealnego faceta jest jak szukanie wody w proszku. Obidził się... leniwiec... Mi niczego już nie trzeba. Ja niczego już nie muszę. Zderzenie z rzeczywistością zawsze boli. Zamknąć oczy i powiedzieć że Cie tam nie ma. nie mogę ![]() Dałabym sobie za Ciebie rękę uciąć. I nie mialabym ręki. Ktoś kto przestał być przyjacielem, nigdy nim nie był.
![]() |
#8039 |
Zadomowienie
|
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can’t deny Out of my head, Out of my bed Out of the dreams we had, they’re bad This is the end you know We can’t cry the pain away We can’t find a need to stay We ain’t nothing but fight and shout and tears ![]()
#8040 |
Rozeznanie
|
~~ Moje uczucie jeszcze w żyłach płynie,odczytaj myśli me...
~~Zaczynam wierzyć w przypadki... Co gorsze zaczynam je lubić... ![]() ~~Oddam serce w dobre ręce ... może Twoje? A teraz coś tam z listy ![]() -Spirytusik najwydestylowaniuchniejsz y - powtórz! ![]() -Dlaczego słowa mają aż takie wielkie znaczenie...? ;-( -UWAGA WIESNIAKI !!! W Miescie Jest Nowy Szeryf... (wymiękam ![]() -A Ty kim , kim dla mnie mógłbyś być?
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.