![]() |
#8041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
o jejku..oczy mi się pomyliły.. nazywam się cześ.. ![]() ale już go odbekłem.. ![]() czesio zajumał karbid.. ![]()
![]() |
#8042 |
Zakorzenienie
|
And hell yeah I'm the mother f*c*ing princess ;-) // i do diabła , ja jestem pie**** ksieżniczką
|
![]() ![]() |
![]() |
#8043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8044 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Moje oczy są nadal zielone, a w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja..."
![]() ![]() |
![]() |
#8045 |
Raczkowanie
|
Flames to dust Lovers to friends
Why do all good things come to an end /Z płomieni w pył, od kochanków do przyjaciół dlaczego wszystkie dobre rzeczy zmierzają do końca And time changes many things But my heart is still singing For you, I don't know why /I czas zmienia wiele rzeczy ale moje serce nadal śpiewa dla ciebie, nie wiem czemu I'll put on my best smile/Zakładam swój najlepszy uśmiech This could be the start of the rest of our lives/To może być początek reszty naszego życia
![]() |
#8046 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8047 |
Rozeznanie
|
~~.. wypijmy do dna za te serca złamane oszukane ...
~~Miłość-jak to wytłumaczyć? Tak trudno jest ją zdobyć a tak łatwo można stracić.. ~~"W naszym sercu jest największy skarb..." ![]() ~~Jesteś jak światła promyczek w mroku mych ciemnych uliczek
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8049 |
Wtajemniczenie
|
Miłość jest długofalową inwestycją.
Zdołać każdą chwilę istnienia wypełnić życiem jakby była wiekiem... Wokół tylko słowa, które służą do ukrywania myśli... Z trudem niosąc ciężar lęku przed dniem... Znienacka przychodzą też klęski... Bo przecież zawsze jest nadzieja... We wszystko wmieszało się przeznaczenie. I miłość we mnie bulgoce gorącymi bąbelkami. Jedną ręką układam a drugą psuję moją układankę.
#8050 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#8051 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8052 |
Zakorzenienie
|
Twój Ojciec był chyba złodzejem. Napewno był nim. Bo skradł wszystkie gwiazdy na niebie i włorzył je w twoje oczy.
strasznie mi sie to podoba ![]()
#8053 |
Zakorzenienie
|
przytul pocaluj i o nic nie pytaj..... (same to napisalyscie
![]()
#8054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko że za długie na opis ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8055 |
Rozeznanie
|
*..uśmiech na twarzy, słoneczko na niebie.. )
*Połamane skrzydełka,zepsuta aureolka ..taki ze mnie Aniołek ![]() *"Nikt o tobie nie myśli. Wszyscy myślą wyłącznie o sobie, tak samo jak ty" *"a te dni ciszy, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy.." *Do you really want to hurt me? / Czy naprawdę chcesz mnie zranić? *marzenia są do spełnienia, tylko trzeba wiedzieć o czym marzyć...
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8056 |
Zadomowienie
|
obecny:
....Życia ciągłą uczennicą....
#8057 |
Zadomowienie
|
** kocham kolory teczy z ludzkich serc
** w moim sercu usnelo slonce ktore czeka by znow sie obudzic ** opis kolegi: przeczytaj to w razie pozaru...w razie pozaru idioto.. ![]() ** Jedno uczucie, dwa serca, tysiące chwil ** Na miłosc jesteśmy za młodzi ale dac buziaka nigdy nie zaszkodzi ![]() ** i zacznę wierzyć w to,że żyć bez Ciebie się da ** ..I ja chciałabym nie czuć że jest coś co straciłam... ** ..a marzenia to tylko wspomnienia, które nadejdą ![]() ** Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom ** Pomyśl przez chwilę, jestem niedaleko, za Twej obojętności rzeką... ** Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. ** Noc - godzina szarych samotności ** bo.... kobiety są gorące ![]() ![]() ** Uśmiech to najpiękniejsza pora dnia ![]() ** lepiej grzeszyć i żalować, niż żałować że się nie grzeszyło! ![]() ** ...gdy nie miałam nic do stracenia dostałam wszystko... ** jego delikatna mięsni gra ** Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć, aby ukryć ten fakt ![]() ** Nadzieja matką głupich? Nieprawda, znam wielu mądrych ludzi. ** Chciałabym być Św. Mikołajem...miałabym adresy wszystkich niegrzecznych chłopców ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8058 |
Rozeznanie
|
czasami tracisz czas,a przecież każda sekunda jest niepowtarzalna
![]() pokonaj swój lęk i pokonaj strach,siłę marzeń masz,o marzenia walcz! pogrążona w nierealnych marzeniach idę gdzieś... Somehow I'll show you that you are my night sky /jakoś pokażę,że jesteś moim nocnym niebem Not you, not love, just nothing / nie ty, nie miłość, tylko pustka
#8059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8062 |
Zakorzenienie
|
I need to believe in something (potrzebuję w coś uwierzyć..)
#8063 |
Zadomowienie
|
olcia/pchelka pAtiŚ Bierzcie, bierzcie
![]() ![]() ** I mów do mnie ... to co nigdy i to, co zawsze ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8064 |
Zakorzenienie
|
Odnajduje metr po metrze siebie.
Sekunda, koniec, wbite ostrze. Zbyt późno by zostać, zbyt wcześnie by mowic że jest dobrze. Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami. Nieważne elitarny czy zwykly, w kazdym strach zmusza do modlitwy.
#8065 |
Raczkowanie
|
Time goes by so slowly for those who wait/Czas mija tak powoli dla kogoś kto czeka
You are the reason we found ours so thank you stars/Dzięki wam się odnaleźliśmy więc dziękuję, gwiazdy Will you give me your loss and your sorrow?/podzielisz się ze mną swym zagubieniem i smutkiem? Love comes again just when I booked in none of her /Miłość nadchodzi znowu właśnie wtedy gdy jej nie planowaliśmy
![]() |
#8066 |
Zakorzenienie
|
moja koleżanka ma fajny opis : www. jak-coś-to.com
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8067 |
Zakorzenienie
|
swietne opisy moze jakies zapozycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8068 |
Wtajemniczenie
|
It's beautiful day
Sky falls Don't let it get away {jest piękny dzień niebo wiruje nie pozwól mu odejść}[piosenka U2 beautiful day] All that i ever was Is here in your perfect eyes There all I can see {wszystko kim kiedykolwiek byłam jest tu w twoich wspaniałych oczach są wszystkim co mogę widzieć}[snow patrol-chasing cars] Shady day,shady night hide the sunlight in your eyes[sunrise avenue - romeo] {ciemny dzień,ciemna noc ukrywasz blask słońca w swoich oczach} I zniknie to wszystko w co wierzysz,co kochasz zasypie śnieg Więc chodź pomaluj mój świat,tylko nie porób zacieków ![]() To na tyle odemnie ![]()
#8069 |
żona
|
Zderzenie z rzeczywistością zawsze boli.
Oczy patrzą na to, czego nie chce, widziec dusza... Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. Rozum wznosi wokół siebie mury. Serce je burzy. Szczęście nigdy nie daje - ono tylko pożycza... . z Tobą wiązałam swe nadzieje [...] Bo najłatwiej jest podeptać innych sny... Piękna pogoda...Cieplutko fajniutko....a ja gdzieś pośród słońca ![]() Mamy wybór- objąć prowadzenie lub podążać za kimś |
![]() ![]() |
![]() |
#8070 |
Zakorzenienie
|
wiem jak ułożyć rysy twarzy aby nikt nie zobaczyl mego smutku/tęsknoty/rozpaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.