![]() |
#8101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
kradne
#8102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BlackAngel- Truskawki wiśnie i pocałunek anioła na wiosnę Alatienka- Truskawki wiśnie i anioły całujące wiosnę (czy coś takiego) ![]()
![]() |
#8103 |
żona
|
dlaczego kochamy nie potrafiac tego okazac...?
- Serce - możesz je wymienić, ale nie oszukać. "Dla świata możesz być nikim, lecz dla kogoś całym światem" Do odważnych świat należał ![]() Szczęście znajduje się między marzeniem a spełnieniem Wiele z tego, co było... przepadło. Teraz - nie istnieje. Poznawać życie z każdym Oddechem..Widzieć życie w każdej chwili.. Czyż życie nie jest snem, który się śni we śnie? smiech jest jak pieprz-nie smakuje bez niego zycie... Gdy szczęście zamyka drzwi, trzeba pchać się przez okno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8104 | |
Wtajemniczenie
|
A to kradzieje ![]() Cytat:
![]() Skradziejowałam ![]()
![]() |
#8105 |
Raczkowanie
|
Ja fajny opisik znalalzem-
,,rybko- juz niedlugo bede w akwarium,, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8106 |
Zadomowienie
|
Fajne opisiki dziewczyny
![]()
Free your mind. Edytowane przez mala_czarna Czas edycji: 2007-04-02 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#8107 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam specjalnie na zyczenie
![]() Rozdarte jak cala ja: snieg pada tak piekny, niech zasypie moje rozdarcie otwórzę swe oczy, tu skrupułów mieć nie można było jak było i już mi się znudziło Ekstraklasa: inne zachowanie po zdobytym doswiadczeniu to czlowiek a nie zycie tworzy zamet rano o to my tu minutami powyginani a wokol dwa miliony mysli mozg to depsocja, interakcji plantacja nerwy, manewry, fiksacja pojec pa-pa-paranoja moze moje mysli wcale nie sa moje? moj umysl to bestia. uwazaj jak tanczysz wszystko jest bez sensu lecz nic bez znaczenia Wygladowe: cierpie na grzywke moje wlosy okryly sie zaloba nie nadwyrezam sie do ciebie Wewnetrzne: mala ruinka zlych mysli i zlych zdarzen narobilam sobie gnoju. serce bije jak oszalale i w dupe! ![]()
![]() |
#8108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8109 |
BAN stały
|
kochaneposzukuje jakichs opisów:
odszedł mój tz bez słowa, nawet nie powiedział ze odchodzi...czuje sie bardzo zraniona, a wiem ze czyta opisy na gg.....plisssssss |
![]() ![]() |
![]() |
#8110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...mysl,ze na jedno twoje nie moj swiat na dwoje dzieli sie,mysl,ze na jedno twoje tak z dwoch czesci w jedna laczy sie moj swiat ...byles zbiorem klamstw,talia falszywych kart... ...dzisiaj mnie kochasz,jutro nienawidzisz,dzisiaj mnie pragniesz jutro sie wstydzisz...
![]() ![]() |
![]() |
#8111 |
Zakorzenienie
|
...byles zbiorem klamstw,talia falszywych kart... -czemu nie bylo go poltorej mca temu?bylby idealny..
a ja szuka czegos delikatnego albo pokreconego.. ![]()
#8112 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8113 | |
Zakorzenienie
|
A weź sobie
![]() Cytat:
Zamykasz drzwi i bez słów odchodzisz.. Przy szczelnie zasłoniętych oknach (...) umieramy z miłości a mówili mi, że życie jest piękne... Miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam
![]() |
#8114 |
Wtajemniczenie
|
Skąd ja to znam ![]()
#8115 |
Raczkowanie
|
- chrząszcz szczy w trzcinie
- Widząc sytuacje w naszym państwie aż mi się paszport w kieszeni otwiera - rozklad zajec czyli inaczej gnijacy krolik - Dziwne. Wyspałam się inaczej, niż sobie pościeliłam ![]() - kto z was chodzil po tatrach?? zalezy po ilu? ![]() - Każda rybka może być złota - wystarczy w panierce obtoczyć - 5 lat gg, 0 facetów, 197 blków, a straconego czasu nawet nie liczę.. - Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygrał ![]() - jedyna kultura jaka posiadasz to kultura bakterii - W trójkącie ABCD... ![]() - prawie 5/4 polakow nie zna sie na ulamkach - sukces rzadu, 3 mln mieszkan... po tych co wyjechali - Akademik - Rozbudowany symulator lotów mebli kuchennych. - św. Agata była tak święta, że w łonie matki biczowała sie pępowiną - ej to wpadne do Ciebie na nocke z piątku na niedziele? - dajesz dajesz bo przeciez dla tych chwil noc gra dzis moc mam .. - kolejne mecze... Zielony ekran i faceci sikający co 45 min... ![]()
![]() |
#8116 |
Zakorzenienie
|
lista>>
Fiknął kozła, plackiem spadł..Skoczył, zawiał, zaszybował! ![]() MinutaZaMinutaPlynieToJes tTakCalyCzasZNowymDniemWG lowieTyleSpraw Każdy może mnie oszukac dlatego tylko sobie moge ufac... koniec pogaduszki wlasnie poszlam wtulic sie do poduszki szama szałer i takie tam ![]() z mojego martwego policzka poleciała ostatnia łza =( Zabiore Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak JesteśMojąPierwszaMyśląRa noIOstatniąWieczorem ^v^ ^v^ ^v^ ^v^ ^v^ ^v^
#8117 |
Raczkowanie
|
dosc dawno nic nie dodalam.. juz si epoprawiam
![]() * Nauczyłam się Ciebie po prostu chcieć... * Była zła gdy zatrzasnął drzwi... w środku płacz... w oczach suche łzy... * Pomyślała - No tak, znów ten schemat się pcha... * Jaki ranek taki dzień... nie dziwi nic... * Jakie serce... taki lęk... nie dziwi nic... * Może to śmiesznie brzmi... lecz w tej chwili nie miała już nic... * Wymyśliłam Cię... więc zostań jeśli chcesz... * Być kobietą... Oszukiwać! Dręczyć! Zdradzać! Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać... * Być kobietą... bo kobiety są występne i zdradzieckie... * Więc przestań cedzić złe słowa... I patrzeć wzrokiem ponurym... * Twe ramiona- łódź Magellana... Serce Twe - busola ma...
![]() |
#8118 |
żona
|
Izabell dawno cie nie widzialam
![]() ![]() ![]() i opisiki sliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() czestuj sie ![]() ![]() i przy oakzji terazniejszy moj... * Wszystko... co musisz zrobić... to zamknąć oczy... / wreszcie sen ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8121 |
Raczkowanie
|
Witam.
Bardzo proszę o jakieś opisy na urodzinki z życzeniami. Mój TŻ kończy dziś 30 lat! |
![]() ![]() |
![]() |
#8122 |
Rozeznanie
|
~~Dziękuje...pytasz za co?? no więc..Dziękuje że jesteś
~~" żyj powiedziała nadzieja... bez Ciebie nie potrafię odparło życie" ~~Every moment is another chance... ~~.... przytul mnie tak mocno.... niech cały świat mi raz zazdrości ... ~~Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8123 |
Zadomowienie
|
** Co było pierwsze Kaczki czy jaja? Kaczki...jaja to są teraz
![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8126 |
Raczkowanie
|
Ja najczęściej umieszczam fragmenty ulubionych piosenek, najczęściej po angielsku
![]() tak więc podam parę, może którejś przypadną do gustu ![]() * Tell it to my heart, tell me I'm the only one- tłumaczyć chyba nie muszę :P * I wanna runaway and never say goodbay...- chciałabym uciekać i nigdy nie mówić do widzenia * come break me down, bury me... * I don't need you anymore I don't want to be ignored- nie potrzebuję cię już więcej, nie chcę być ignorowana No i wiele wiele innych, ale tera jakoś pamięć szwankuje. Ze wszystkich: Napisane przez anczysko1 http://pretty.wizaz.pl/forum/images/...n/viewpost.gif Krolewicz nie przybedzie, a Spiaca Krolewna juz dawno umarła" ten opis jest wspaniały ![]() ![]() ![]() ![]()
#8127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I coś nowego: Aleja złamanych snów...
![]() |
#8128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczyłeś dla mnie wiele teraz raczej nic..
![]() |
#8129 |
Rozeznanie
|
mÓj Obecny .. :
yOu don't know what you mean to me .. ;* (nawet nie wiesz iel dla mnie znaczysz..)
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8130 |
żona
|
moj obecny:
"Śmierci nie można przekupić, ani od siebie oddalić." JP II [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.