![]() |
#8161 |
żona
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Wesołe
![]() W życiu trzeba być sprytnym, żeby sobie jakoś radzić Zawalisty humorek więc całą parą życie biorę Trzeba myśleć pozytywnieŻycie jest zbyt krótkie, by postępować inaczej Dostępna... ale tylko na receptę ![]() Odnajdź radość zwyklych chwil... ![]() Kocham życie a wszystko inne mam w dupie ![]() poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata Teoretycznie jest fantastycznie,a generalnie jest banalnie =) "dreszczem emocji zbudowalam wlasny swiat" Chcę dotknąc gwiazd i stanąc tam gdzie staje czas ![]() To dla takich chwil - całe życie w szaleństwie.. Ten sie smieje ostatni kto najwolniej kojarzy ![]() A teraz całe GG kręci tyłeczkami... hehe DAWAĆ DAWAĆ NIE PRZESTAWAĆ!:P szczęście ma smak truskawek ![]() pięknie żyć, garściami życie brać ![]() Bo to dla nas powstał świat Mam wrażenie, że trafiłam do 7 nieba ![]() Mam wrażenie, że me życie jest usłane różami ![]() Życie ze mną to przejażdżka do piekła ![]() Rozmowa tylko 2,99zł/min. ![]() kolorowy zawrót głowy gramatycznie rzecz biorąc chłopiec ma inną końcówkę niż dziewczynka z niektórymi nie ma nawet o czym poziewać Coś mnie tu trzyma i sprawia że żyć się chce ![]() I WANT TO BE JUST LIKE BARBIE. That bitch has everything. -chcialabym byc jak barbie. Ta su*a ma wszystko. ![]() o chłopcach ![]() chłopaki są jak dzieci...zawsze się ślinią! .prawdziwi mężczyzni rodzą się.. nocą w snach... Chłopaki są jak cukierki-każdego trzeba spróbować ![]() szukanie idealnego faceta to jak szukanie wody w proszku Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. baba bez faceta jest jak ryba bez roweru Faceci mają swój świat i swoje zabawki ![]() O przyjaźni: Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy...Ja będę obok Liczą się tylko ci przyjaciele, do których możesz zadzwonić o czwartej rano... Najlepszy przyjaciel nie pytając o powód smutku, sprawia że wraca radość... Będę przy Tobie- to najlepsza obietnica jaką może złożyć przyjaciel... Przyjaciel powie ci w cztery oczy to, co wróg wykrzyczy w cztery strony świata Bo ktos kto stoi obok Ciebie nie zawsze jest Twoim przyjacielem Przyjaciel to ten,który dla twoich łez poświęci swój uśmiech W przyjaźni zdarza się fallstart - tych prawdziwych policzę na palcach! Przyjaciel - ktoś, przy kim można głośno myśleć |
![]() ![]() |
![]() |
#8162 |
Rozeznanie
|
Sex is not the answer. Sex is the question. 'Yes' is the answer.
![]() Gdy widzisz kogoś odpoczywającego - pomóż mu! ![]() Gdzie jest Slonko kiedy spi? Czy wilk zawsze bywa zly? Diabeł nie śpi... ale ja bym pospała... Ja znam boks,tai-chi,kung-fu,takewondo,karate i jeszcze inne slowa!! ![]() Są tylko dwa słowa, które mężczyźni uważają za obraźliwe: "nie" i "przestań"
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8163 |
Wtajemniczenie
|
A macie cos dziewczynki o wspomnieniach? ze ciagle chodza wam po glowie, ale nie chcecie je jakby odpedzic od siebie? wiem.. takie pogmatwane, ale moze bedziecie wiedzialy o co mi chodzi
![]()
![]() |
#8164 |
Raczkowanie
|
![]()
W końcu i ja wklejam pare opisów z mego zbioru ,żeby nie było że tylko kradne
![]() Dopiero na następny dzień zauważa się większość swoich błędów. Życie jest chorobą, cały świat szpitalem, a śmierć lekarzem. W herbacie zatapiam dzień i czekam aż przyjdzie sen…. Przechodził facet obok budowy i go zamurowało J Każda łza uczy nas jakiejś prawdy.. ..Płynące z głębi serca Zapisane do końca życia… -Wspomnienia Życie daje tysiące szans…. Nie od razu zdarza się raj ,nie od jutra świat jak ze snu… melodia dzisiejszego dnia cudnie w sercu gra Uwierz oczom i spragnionym dłoniom obrazom pełnym barw i zaklętego Milczenia Uwierz w dotyk, w muzykę i w głos, i w ciszę Uwierz w tysiące codziennych spraw Któregoś dnia uwierz we mnie twarz mężczyzny jest jego autobiografią, twarz kobiety - jej powieścią. Chwast jest niczym innym, jak niekochanym kwiatem Pamiętać, czy zapomnieć? Choc daleko to jednak blisko mego serca Choc daleko słowami to jednak , blisko myślami Choc daleko dotykiem to jednak uczuciem coraz bliżej Wiem że już nie długo może będziesz przy mnie ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8165 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj sąsiedzi byli super ![]() ![]() Kilka opisów: To bzykanie coś oznacza .Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu Always - jesteś pod dobrymi skrzydłami! xD Poczekaj chwilę , może się zakochasz ... Twarze w metrze są obce bo i po co się znać? opisu nie będzie ----> literki się zakochały =*=*
![]() |
#8167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8168 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyne,przepraszam,ze zamiast cos dac od siebie ja tu prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8169 |
Rozeznanie
|
optymistycznie:
![]() czułym słowem rozpętać burzę uczuć we włosy wplotę radość i z wiatrem boso będę tańczyć siąść za marzeń ster...uciec byle gdzie =) optymizm kontra wszystkie złe myśli =) A ja mam ochotę wciąż łapać promienie słońca do kieszeni otwieram okno,rozkładam ręce by brać od życia więcej i więcej... oglądam swe sny w słodkim migdale ![]() podmuch miłości jest jak ciepły wiatr który nas otula I żeby to był mruczankowy dzień i żeby ptaszki śpiewały =) wreszcie jest mi jakoś piękniej...a zwyczajnie niczego nie chcę I będę latać,biegać i skakać, marzeniami będę żyć do końca świata Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle,że to wszystko ma jakiś sens Uwierzyć w najpiękniejszy sen,okruchem nieba cieszyć się Do zakochania jeden krok...jeden jedyny i nic więcej ![]() patykiem na piasku pisane marzenia... ale trwaj chwilo jesteś piękna...=) wraz z barwami tęczy biegnę po kolorowe szczęście obudzę szczęście swoimi marzeniami!=) większość wykradziona z Wizażu ![]()
#8170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sposobem uwiodę Cię bo wybrałam na cel Twe serce, więc miej się na baczności.. Inne zasady ale cel ten sam,robic co sie lubi i realizowac plan!! Nie pozwól by strach przed działaniem weliminował Cię z gry..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne ![]()
![]() |
#8173 |
BAN stały
|
hmm... a moze macie jakieś takie smutno-refleksyjno-dające do myslenia chlopakowi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8174 |
Rozeznanie
|
Ciesze się że się podobają
![]() No to coś jeszcze: Jutro na pewno coś sie zmieni... choćby pogoda... ![]() Jeśli kochasz sex,szybkie samochody,pieniądze i kobiety zostań księdzem ![]() Do biedronki przyszedł żuk w okieneczko stuku puk Zgasiłeś słoneczko na gg, bo za dużo pradu żre ![]() I opis kumpelki który mnie powalił: Obiecanki macanki a głupiemu stoi ![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8175 |
Raczkowanie
|
faceci sa ja torebka zelowych miskow- rozerwac, zjesc wyrzucic
![]()
#8176 |
Raczkowanie
|
Nie żebym się reklamowała ale mam blog wras z kumpelą (stary blog juz go nie prowadze) ale z opisami ... www.ooopisy-gg.blog.onet.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8177 |
Raczkowanie
|
tak znalazlam moje stare zapiski z tej strony, a wchodza na nia znalazlo sie pare nowych ![]()
![]() |
#8178 |
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy to: In my head you voice,you've got all that I need...
Wczorajszy: "...only once in a blue moon you can change the woman..."
#8179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak wiele sił nie odkrył we Mnie nikt.. Ty znalazłeś w pare chwil... Musisz uwierzyć, że warto żyć, chociaz czasem brak Ci sił... Każda chwila to szansa by coś zmienić... Zyjmy tym co jest a nie tym co było... cieszmy sie chwilą.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8180 |
Raczkowanie
|
- zastanawiam się czy nie jestem w ciąży.... dostałam okres w prima aprilis...
- piatek nikogo przy kompie wszyscy znalezli przjaciol prawdziwych i cel w zyciu? nie wierze ![]() - zna ktoś dobrą książke z 'logiki i teori mnogości' kamasutra :P - starozytni filozofowie-adidas z ortalionu i syfulis z wenery ![]() - Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu, stąd biorą się pos*ane pomysły ![]()
![]() |
#8181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
...::::Chwytam radość deptam smutki:::... Dziewczyny opisy super. kradne w sposób bezczelny ![]()
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2007-04-04 o 06:19 Powód: Bo mi sie emotka niepotrzebna zrobiła ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8182 |
Wtajemniczenie
|
![]() kwiaty we włosach potargał wiatr jestem kobieta i czuje swą siłe i wtedy przyszedł maj....zrobiło sie gorąco juz za rok matura :P |
![]() ![]() |
![]() |
#8183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetne opisy! Biore kilka ![]() A tak w ogóle to witam wszystkich ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8186 |
Zadomowienie
|
Cudów w naszym życiu nie ma.. to co piękne złudne jest...
I like this moments when you are next to me;* always in my heart;* Dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej i tak jak chcę ?! Na huśtawce życia, nie ma dla mnie miejsca ... nie poddam się jej ... ... to a place where i can`t live without you . . . W lustrze wpomnień widze Cię ... w lustrze wspomnień żegnam Cię ...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...choc wszystko jest juz inne jestes czescia mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#8188 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#8189 | |
Zakorzenienie
|
Ależ nie ma za co
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś mam w opisie: Czarne myśli miewała od samego poczęcia... Chodze kanałami, szukam szczęścia...
![]() |
#8190 |
Zakorzenienie
|
Ilu kochała i trzymała w objęciach, złośliwi mówili na nią niewinna...
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.