![]() |
#8431 |
żona
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#8432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8433 |
Zakorzenienie
|
Kobiety nie kłamią, ale szminkują trochę prawdę
![]()
#8434 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ~~Ludzi trzeba kochać, a rzeczy używać! Nigdy odwrotnie! ~~Za odwagę trzeba płacić... Strach jest za darmo ~~Oczy często mówią więcej niż słowa... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8435 |
Wtajemniczenie
|
ja mam dzisiaj taki...
Znajdziemy powód by odejść i sto powodów, żeby wrócić ![]()
nawet w tych najciemniejszych chwilach... Jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." Edytowane przez iza_ Czas edycji: 2007-04-11 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#8436 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny miałabym taka prośbe, ma może któras opisy nadajace sie na taka sytuacje ...
Niedawno zerwałam z moim facetem, po kilku dniach dzwoni mi on z wyrzutami ze nie zawsze byłam w porzadku ... po kilku dniach udało mi sie wyciagnac, ze to moja wspaniała ' przyjaciółka ' coś chlapneła ... Co prawda afery jej nie zrobiłam, ale zdystansowałam sie, potrzebuje jakiegos opisu dajacego do zrozumienia ze sie zawiodłam, ze nie powinna sie wtracac itd. z góry bardzo dziekuje ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8437 |
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy, ale na tlen bo na gg za dlugi.
<i nie myslcie, ze ja fanka Ich Troje jestem, wpisalam w google pierwsze slowa, ktore jakos zaswitaly mi w glowie i wyszlo ![]() Spojrzenia zdradzą wszystko, odbiją tak jak lustro pragnienia, każdą myśl, uczucia, kto jest kim... Basttet ja bym sie tam nie patyczkowala i moze: Z dystanesem... bo zaufanie to taka czarna ŚWINIA |
![]() ![]() |
![]() |
#8438 |
Zakorzenienie
|
A coś na zły zły dzień?
![]() EDIT: Ano już wymyśliłam "Uwaga, zły dzień, dziś mogę pogryźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8439 |
Rozeznanie
|
Sabcia87 - mówisz, masz
![]() * Sé que sueña conmigo pero amanece en otra cama - Wiem, że śni o mnie lecz budzi się w innym łóżku * Gracias por haber dado sentido a mi vida - dziękuję, ze nadałeś mojemu życiu sens *una mirada vale mas que mil palabras - jedno spojrzenie znaczy wiecej niz tysiac slow * Quiereme para siempre no importe lo que pase...- kochaj mnie zawsze bez względu na to co się stanie... * no se por que, pero estoy loca por Ti - nie wiem dlaczego, ale oszalałam na twoim punkcie *Todo en la vida cambia pero quedan los recuerdos - wszystko w zyciu sie zmienia, lecz pozostają wspomnienia *Es más fácil enamorarse sin amar que desenamorarse Amando - łatwiej zakochać sie nie kochając, niż odkochać kochając *A veces sueño con volar, elevarme hasta el cielo y jamás volver - czasmi marze, aby poleciec, uniesc sie ku niebu i nigdy nie wrocic * Quisiera entre los problemas encontrar el sentido - chciałabym pośród kłopotów znaleźć sens * la vida es duro, pero yo soy más duro życie jest twarde, ale ja jestem twardsza *mi corazon llore ... te quiero ...- moje serce placze.. kocham cie. * Donde el miedo se convierte en amor – gdzie starach zamienia się w miłość *lucha por Amor – walcz o miłość *Que te perdone Dios , yo no lo voy a hacer- niech Bóg Ci wybaczy, ja tego nie zrobię *Los sueńos son todo de que estoy viviendo- sny sa wszystkim czym zyje * por que tu estas lejos- dlaczego jestes daleko *te busque hasta enloquecer pero tu llegaste a mi vida como una luz- szukalem cie az do zwariowania, ale ty pojawilas sie w moim zyciu jak swiatlo skimos jeśli nadal coś potrzebujesz, to dorzucam: *Deptacz gryzacz wnerwiacz agresor !!!! *Życie depcze wyobraźnię... *Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować *Mój system nerwowy osiągnął stan krytyczny.. *otorzyłam dziś tylko jedno oko aby zobaczyć o połowę mniej problemów |
![]() ![]() |
![]() |
#8440 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nigdy nie widziałam opisu tak adekwatnego w odniesieniu do pewnej znajomej mi osoby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś dla zapalonych tancerek: * The 1st day I began walkin` was the 1st day I began dancin` ... Opis kumpla: * Chciałbym wierzyć że życie to coś wiecej niż krew, pot, sperma i łzy ... (głęboka myśl ... ) |
![]() ![]() |
![]() |
#8441 |
Zakorzenienie
|
a mi jest cos potrzebengo do chlopaka ktory mi sie podoba sptykamy sie ale on ma dziewczyne i nie wszystko moge mu poiwedziec napisac i sie do niego musze odzwyactak wiecie bez misiu itd. musze uwazac na slowa
![]() z gory dziekuje ![]()
#8442 |
Wtajemniczenie
|
Tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko,nie mozna byc już bliżej serca.
Jesteś jak swiatła promyczek w mroku mych ciemnych uliczek ![]() CzymDlaPtakaSąSkrzydłaTym DlaCzłowiekaMiłość:WzosiG oPonadPyłZiemi Romeo, me serce ku tobie ucieka! ''wkroczyłeś na moją drogę Rozjaśniłeś każdy dzień Twoim słodkim uśmiechem'' Sade-No odrdinary love
#8443 |
Wtajemniczenie
|
albo rybki albo akwarium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealne ![]() ![]()
![]() |
#8445 |
Zakorzenienie
|
a co do tego iwerszyka to nie powinno byc SWOIM USMIECHEM???
![]() |
#8446 |
Zakorzenienie
|
i tak i tak ładnie
#8447 |
Zadomowienie
|
martunka88 jesteś niezastąpiona. DZiękuje bardzo
![]()
![]() |
#8448 |
Raczkowanie
|
Wykorzystaj szanse by powiedzieć komuś jak bardzo go KOCHASZ !
ŻyCie To TraGeDia TylKo MiLoSc WszYstKo RaTuJe Pozwol mowic sercu, a slowa same sie znajdą
#8449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8450 |
Raczkowanie
|
![]()
Chcę chwilę być przy tobie i nią żyć
Chcę byś słyszał moj głos chodź tak dobrze go znasz czuję że to jest to i chce zatrzymać Cie Mogę wszystko Ci dać Wszystko czego Ci brak Pójdę gdzie zechcesz mnie Zobaczyć i mieć Pozwól być blisko tak Chcę byś żył tym co ja Ten Cię kocha, przez kogo płaczesz. "Prawdziwa miłość jest jak duch - każdy o niej mówi, ale niewielu spotkało się z nią twarzą w twarz" troche za długie ale piekne znaczysz więcej niż sam wiesz… już od dawna jestes mym wybrańcem serce+serce= love przy tobie jest ciepło sercu głos serca mówi że to Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8451 |
Zakorzenienie
|
no to z listy..
eh..chora..czuję sie jak mops.. ;| Still I gotta pause when I think about him.. Biednemu to zawsze wiatr w oczy, szkło w pięte i dykty ciężkie ![]() Doświadczenie to suma błędów które popełniliśmy codzienna miejska szarość.. Zaopiekuj się mną, nawet gdy powodów brak...
#8452 |
żona
|
z listy:
Są Chwile I Są Ludzie Których Nigdy Się Nie Zapomina... ..Milczę, już nawet się nie bronię, tego co czuję, zabić nie mogę .. Żadne wiersze nie mówią o tym co dzięki Tobie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#8453 |
Zakorzenienie
|
a macie moze jeszcze takie ze nie mozna za szybko wybaczac bo to nie zawsze jest dobre i ze zawsze trzeba wszystko dokladnie przemyslec?
![]() |
#8454 |
Rozeznanie
|
...zabrakło wiary we własne możliwości
![]()
#8455 |
Rozeznanie
|
Kradnę Wam opisy codziennie, więc coś swojego też wrzucę.
![]() Trochę prowokujących do zagadania... odzew gwarantowany ![]() wyprowadzam sie.. - ludzie pytają czemu i dokąd... ;D 'ejj ja się raczej pierwsza nie odezwę....' ![]() "rocznik 89, mały przebieg, stan idealny - szuka nowego właściciela" faceci to klamcy... większość. (heh oburzają się od razu ![]() slucham ladnych piosenek... (od razu każdy pyta, jakich ![]() "A za dziewięć miesięcy....." ciekawe, kto jest ojcem?......." o losie... to będą bliźniaki !! "Szukam żaby z aspiracjami na ksiecia ![]() "jak to rozumieć?" 19.06.2007. ![]() ![]() rzęsy mi się poczochrały. . . Myśle o kimś o kim wcale nie powinnam myśleć ... =((( Jeżeli ktoś komuś coś, a ewentualnie nikt nikomu nic, to co?
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8456 |
Zadomowienie
|
** Nie wiem czy potrafię być kimś więcej niż tylko cieniem Twoich marzeń
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8457 |
Raczkowanie
|
Nie tylko zakazane dobrze smakuje...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8458 |
Zakorzenienie
|
Slyszales ? Spadające gwiazdy są dobrą wróżbą ... więc pomyśl życzenie kiedy patrzysz w lustro .. ;]
#8459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.