![]() |
#8461 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ~~Księżyc częściej niż słońce rodzi sceny gorące !! ![]() ~~Czasami nie ma następnego razu, następnej szansy... Czasami jest teraz albo nigdy... ~~ Czasami świat się uśmiecha, niebo nuci pod nosem, a my szukamy...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super opisy!! Podkradłam ten pogrubiony, bo akurat idealnie pasuje do mojej sytuacji... Pozdrawiam
![]() |
#8463 |
Konto usunięte
|
brzydal jesteś , cofasz się o dwa pola
lol boski ![]() mój dzisiejszy : for(i=1;i<100;i++) Console.WriteLine(" ![]() :P jak macie chłopaka związanego mocno z komputerami to sie nada :P |
![]() ![]() |
![]() |
#8464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8465 |
Zakorzenienie
|
Raczej leją się łzy a nie szampan w kieliszki
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8466 |
Wtajemniczenie
|
''Kiedy noc króluje,a cienie olbrzymieją Święci na niebiosach zasypiają''
#8467 |
Raczkowanie
|
Kelner !! Promyk słońca który Mnie rozweseli poproszę...
Kelner !! 2 iskierki nadziei poprosze, 1 moze nie wystarczyć... Kelner !! Co Pan robi po pracy ? [ ![]()
#8468 |
Raczkowanie
|
dość dawno nic nie dodałam.. więc się poprawiam
![]() * A imię Twoje wciąż odbija się echem od ścian... * Oczy matki załzawione widział... gdy płakała słyszał... * Bądź moim natchnieniem... że świat zmienię przeświadczeniem pięknym bądź, bo skąd mam je wziąć? (troszkę zmniejszyć ![]() ![]() * Ona zaliczana do najbogatszych... Jemu biedą z oczu patrzy... * Zły czas unieważnij... Daj blask mojej wyobraźni... * Była zła... gdy zatrzasnął drzwi... w środku płacz... w oczach suche łzy... * On spacerował myśląc skąd wziąć kasę... Ona zapłaciłaby by iść na spacer... mzoe cos sie spodoba ![]()
![]() |
#8469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8470 |
Raczkowanie
|
Z piosenki
Andain - Beautiful Things * And silently gets harder to ignore. * Look straight ahead, there's nothing left to see. * I forgot that I might see, So many beautful things. * It was once my life, it was my life at one time. |
![]() ![]() |
![]() |
#8471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego glos tej kobiety... ![]() Ah... uwielbiam.
![]() ![]() |
![]() |
#8472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8473 |
Zakorzenienie
|
ja tez uwielbiam te piosenke..jest cudowna..
![]() moj aktualny status>> light in tunnel-where are u?
#8474 |
żona
|
moj opis:
-ZrobięDlaCiebieWszystko -NieTrzebaWszystko -TylkoCo? -TylkoMnieKochaj |
![]() ![]() |
![]() |
#8475 |
Raczkowanie
|
To teraz z piosenki 3 Doors Down - When I'm Gone
(u mnie najczęściej goszczą na gg opisy właśnie z piosenek ![]() * There’s another world inside of me that you may never see * So hold me when I’m here, Love me when I’m wrong * Wants to be the one you wanted me to be |
![]() ![]() |
![]() |
#8476 |
Rozeznanie
|
Sabcia87, rintintin - zawsze do usług
![]() a ostatnio mam imprezowy nastrój, to coś w tym stylu daję ![]() *Jestem na imprezie w ramach promocji 'Hulaj dusza, piekła nie ma' ![]() *Tam, gdzie nie sięga wzrok... rodziców... *Upiłam rozum hihihi *praktyki kosmiczne zaliczone ( poimprezowy:P) *jutro będę zdychać... ale dzisiaj czas na imprezę;D *no to co? pijemy ![]() ![]() *poszlam pracowac nad jutrzejszym kacem * Dziś wyjątkowo mój komp. działa szybciej niż mój mózg i stabilniej niż mój żołądek... * impreza,melange,biba -> wróce jak wytrzeźwieje :P * Dziś Sobota Wielki BaL... to Dla MniE dzisiaj Dj Bedzie Grał ![]() * boogie to night ![]() * Nocą przyciągają mnie jak ćmę światła otwartych barów.... * imprezowy nastroj..aaaaj..podbijam miasto * Powiał nas wolności zefir i wrócimy dopiero rano po kefir i paracetamol o! i znalazłam jeszcze coś o tańcu ![]() * Taniec to ruch. A Ruch to Życie. *Taniec to moja pasja.Taniec to moje życie *Taniec jest jedną z najdoskonalszych form kontaktu z nieskończoną inteligencją *Miłość jest dla mnie jak taniec,który się nigdy nie kończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#8477 |
żona
|
martunka ojj przydadzą sie na weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8478 |
Rozeznanie
|
Zbliża się kolejny dzień,chyba pomyliłam cię
Nawet kiedy przyjdzie noc, będę czekać na twój głos Będę gonić własny los... Między nocą a dniem zawieszona niczym sen Ale dziś z całych sił będę żyć Mam swój chory świat i dobrze jest mi z tym. chciałabym choć raz być bliżej słońca i gwiazd niech nadziei wiatr do celu uniesie mnie Oto jestem...słowa,gesty nic nie znaczą tu uwolniłeś mnie od szczęścia,wszystkie prawdy znam nigdy więcej nie mów jak się zmieniam teraz jestem już zmęczona,nie chcę żadnych zmian to co za daleko stąd...jakiś kolosalny błąd płyną nasze dni,poplątane dni gdy cię spotykam w tłumie...i czekam z nadzieją na twój znak pod jednym zasypiamy niebem...
#8479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#8480 |
Rozeznanie
|
*Czekam na nadziei głos wiem,że przyjdzie taki czas gdy zawołasz mnie
*Czy do dróg co jeszcze przede mną szczęście mi dopisze Twój ślad? *Zwodzonych uczuć most po którym przyszło iść... *Czy do głuchych rozmów niesłownych szczęście nam dopisze? *Zwodzonych uczuć most na brzegach naszych serc... *Jest tak wiele wokół nas-w tobie iskier które niesie wiatr *Na szczęśliwy ląd zaniosą mnie pewnego dnia... *Nasza rzecz-stać na brzegu,stać i wierzyć i patrzeć w dal... *zabierz z serca samotność,cień,co tam legł... *Na spotkanie mi wyjdź i zawołaj przez mrok,że to ty... *Nie zamykaj oczu,ja zawsze chce być w zasięgu Twego wzroku...
#8481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sliczne ![]() ![]()
![]() |
#8482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8483 |
Raczkowanie
|
lemonka, sylwia18 Dzieki dziewczyny
![]() ...zamykam oczy i mysle, po co je w ogóle otwierac?... Zamknięta w Sobie czyje sie bepieczne... ...bo Bóg trzyma Mnie w garsci i mowi.. ''Maleńka, będzie dobrze''... Nie poddaje sie.. nie bede słabsza od Niego... I patrze na Twoje plecy...Idz...jestem dumna, ze dałam rede... ...bo On nie zasłyguje nawet na duże ''o''...
#8484 |
Wtajemniczenie
|
* Kto się bawi moją lalką voodoo? Dlaczego wbijasz kolejną igłę?
* Krzyżują się drogi i gmatwa się czas |
![]() ![]() |
![]() |
#8485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A moze macie jakies ktore daja znac chloapkowi, ze stracil kogos wartosciowego....i juz przez niego nie ma odwrotu...ale nie moga byc one az tak drastyczne czy ostre ![]()
![]() |
#8486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8487 |
Zakorzenienie
|
choć cię popieszczę.. tak jak nikt jeszcze
![]() ![]()
![]() |
#8488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
** Patrzysz i nie widzisz... i bardzo tego żałujesz ![]() ** Mogłam spełnić Twoje marzenia,wiesz?Ale Ty nie chciałeś...teraz spełnie marzenie kogoś innego ** I pomyślisz pewnego dnia "gdybym mógł cofnąć czas" ** I nie chodzisz mi już po głowie,teraz to ja bede chodzic Tobie! Wątpie,ze coś się spodoba..no ale jako przykładna Wizażanka musiałam zaproponować cosik ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8490 |
Zakorzenienie
|
piękna piosenka, jeszcze here is the house jest fajna i Summer Calling
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.