![]() |
#8701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
i tak z każdym dniem od dna trudniej się odbić
#8702 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8703 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było, dorzucam ...
Bądź sceptyczny, gdy ktoś obiecuje ci niebo na ziemi. Nie ma nic piękniejszego niż pobudzać ludzi do śmiechu Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją. Są niebezpieczni Pewnik filozofii polskiej: tańczę, więc jestem Rewolucje to lokomotywy historii. Wyszła z mody poczciwość, chytrością świat żyje. ![]() Przy czystym sumieniu zaśniesz i na kamieniu ![]() W pięknym ciele cnoty niewiele ![]()
![]() |
#8704 |
Zakorzenienie
|
`ales ty mas ocyska :O
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8705 |
Zakorzenienie
|
Niebo jest na wyciągnięcie ręki tylko ciągle nie wiem jak tam dojść
Nie mogę tak odejść, gdy kusi mnie grzech... Przypalam każde wspomnienie nastepnym papierosem. jestem znakiem, że byłam i będę. Nie warto. Odkładać siebie na później Wir sind mehr als wir sind, wir sind eins ( jestesmy czyms wiecej, jestesmy jednym) tak mniej wiecej Wir sind eins ich und du, und die ganze Welt dazu (jestesmy jednym, ty i ja i do tego caly swiat)
#8706 |
Rozeznanie
|
*Kto miłość poznał, a potem stracił ją - inaczej patrzy na życie
*słucham serca i słyszę Cię w nim ![]() *mimo, że to koniec już, kiedyś z tym pogodzę się, jednak nigdy nie zapomnę ciepła Twoich ust *Przez Ciebie nauczyłam się grać po bezpiecznej stronie więc nie cierpię *Moje serce nie może zostać złamane, bo nie było w całości na początku. *To jest tak, jakbyś był narkotykiem To jest tak, jakbyś był demonem, nie mogę cię zignorować To jest tak, jakbym się zaklinowała To jest tak, jakbym przed tobą przez cały czas uciekała *To jest tak, jakbyś był pijawką Ssącym życie ze mnie To jest tak, jakbym nie mogła oddychać Bez ciebie we mnie *To wszystko się zmieniło przez krople kłamstw jak kwaśny deszcz. *Wszystko czego potrzebowałam, to prawda. Teraz odchodzę. *Mam coś czego czego chcesz Mam coś czego potrzebujesz Mam więcej niż ci wystarczy sprawię, że padniesz na kolana Pownieważ jestem królową nocy .. *Znalazłeś mnie kiedy nikt inny nie patrzył *Starałam się grać regulaminowo, za to teraz mój świat tonie w smutku *Przysięgałam, że już nigdy się nie zakocham, że nie będę znowu łatać złamanego serca *Mówiłam "miłość nie jest warta tego cierpienia",a następnie nasłuchiwałam gdy wołała mnie po imieniu |
![]() ![]() |
![]() |
#8707 |
Zadomowienie
|
Kobitki, a macie coś związanego z wyjazdem na kilka dni ?
![]() ___ *pewnego dnia pękło niebo i lunął straszny deszcz * facet rozwija się do 6 roku życia, potem tylko rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8708 |
Raczkowanie
|
Spalone mosty to najlepszy w życiu start | Za marzenia słono płaci się / mój obecny status/ jakoś strasznie mi sie spodobał:P
Powiedz prawde,ile lat mnie kochasz? Za marzenia słono płaci sie, Lecz życie tak niepowtarzalne jest . zrozumiałam, że ja tylko tracę czas All you need is love! - Love is just a game.| silly love songs | (wszystko czego potrzebujesz to miłość - miłość to tylko gra | głupie piosenki o miłości| ) Moja znajoma ma opis juz od około 2 tygodni:P : " wódka dla kobiet! Dziwki dla kobiet! " i tak ma być ! koniec matki - polki wracajac do euro troche nieaktualne ale kolega ma : EURO jest nasze chłopaki EURO jest nasze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8710 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8711 |
Rozeznanie
|
Działasz mi na nerwy... Pozytywnie...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jaga3003 Czas edycji: 2007-04-20 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#8712 |
Raczkowanie
|
- 'Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..'
- 'Gdy swe oczy otworzyłam, wielki żal ogarnął mnie..' - 'Po policzku łzy spłynęły, zrozumiałam wtedy, że..' ![]() - 'Opętani samotnością, myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością..' - 'I nadejdzie chwila błoga, śmierć zabierze oddech mój..' |
![]() ![]() |
![]() |
#8713 |
Raczkowanie
|
jestem od niedwana na wizazu..i intryguja mnie te seruszak..mozecie mi powiedziec o co w nich chodzi??bylabym bardzo wdzieczna...chetnie bym je tez miala
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8714 |
Raczkowanie
|
Mam prośbe nie wiem czy już taka była czy macie może jakies opisy o tym że bardzo zraniłam mojego kochanego ale chce to naprawić? bo bardzo go nadal kocham?
PS. ddduuuużo pozbieralam bo super opisiki wstawiacie ![]() ![]()
#8715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
.może bardziej hałaśliwa, nieznośniejsza, dokuczliwa - ale zawsze twoja a pogodziliscie sie ?. ;-)
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8716 |
Zakorzenienie
|
Trzeba żyć..a nie tylko istnieć..!!!
Czasami wystarczy jedno spojrzenie, mała iskierka radości.. Niema ludzi bez wad, niema życia bez błedów.. Białymi kredkami po czarnej ścianie mojego pokoju... Zbudziłeś mnie w środku dnia i teraz nigdy więcej nie chce już spać... Śniłejś mi się, ale nie licz na nic więcej... ,,Jak daleko w kilometrach, a jak blisko mego serca'' Ile jajek ci sie zmiesci w ręce??........A mi cała torba Dlaczego jeżyk zwija sie w kłębek?? Bo mu się nosek w pupci grzeje:P:P Słowa znaczą tyle,ile warta jest osoba która je wypowiada moher to sila,moher to wladza, moherowych beretow sie nie zdradza. Wyspa.................... ......................... ........ć się chce ![]()
#8717 |
Zakorzenienie
|
Bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia..
Nikogo nie kocha i zdania nie zmienia... Życie jest miłością, ciesz się nią ... Nie chcę już.. Teraz już Nie! tak poprostu. Bo są w życiu takie chwile, za które człowiek oddałby całe życie.. Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą ?... Zostały marzenia ... nie będę ich zmieniać... Wśród tandety, lśniący diament.. Zbyt dużo tu pustych miejsc.. Tylko w Miłości kompletne zero może być dla Kogoś wszystkim... Tylko to słońce daje mi wiarę że jutro wzejdzie i będzie tylko lepiej.. Bladość serca.. Chłód uśmiechu.. Usta pełne słów niewypowiedzianych.. Oczy wpatrzone w iskrę nadziei.. Nić myśli przecięta chwilą zapatrzenia uniesiona ku nowym przestrzeniom.. to cisza.. doskonała cisza pełna Ciebie.. Doceń wartość każdego dnia, bo to co bliskie odchodzi... Uczucie gwałtowne jak ogień czasem już nigdy nie gaśnie.. Bo przecież wielkie czyny, rodzą się z wielkich marzeń.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8718 |
Zakorzenienie
|
...a po nocy...przychodzi dzień...a po burzy spokój...
..znów mam ten stan... ...cisza i ja... ...for the first time, when im looking in your eyes ![]() ...dreamworld... "-Wiecie, co jest w życiu Najważniejsze? -Nie wiadomo!" ![]() ...zakochaaaaaniiii...zac zarowaaaniii... ...ile razem dróg przebytych??...ile ścieżek przedeptanych??... ...dzień...niezwykły dzień... =)
#8719 |
Zadomowienie
|
#8720 |
Raczkowanie
|
- wiele zawdzięczam tym, których nie kocham...
- jestem już jak wspomnienie, nie jak życie. - tańcząc z beztroską motyla... - nie zatrzymam cię żadnym pocałunkiem... - serce jest tym co kocha, a to co kocha jest ulotne. - milczysz wiedząc, że pragnę jedynie Twojego uśmiechu... - pozostanę twoim niedokończonym snem... ![]() ![]()
![]() |
#8721 |
żona
|
z listy:
"Szczęście to moment, w którym przeznaczenie o nas zapomina..." KiedysCieZnajde.... Inny bo inny od innych, jaki jestem widzą Ci co powinni.. Zapomniałam swej roli w tej grze którą jest życie... Czasami sił mi brakuje osłabienie mną steruje i wsztstko rujnuje. ...Gdyby wszystko było tak dziecinnie proste... Tylko świat iluzji I wesołych wizji szarosć tę rozpraszy I pozwoli życ ![]() Patrzą-ale nie widzą, słuchają-ale nie słyszą... Czemu nas tam nie ma,gdzie się wszystkie sny spełniają...? |
![]() ![]() |
![]() |
#8722 |
Zakorzenienie
|
Idąc na kompromis, nie zbliżysz się nawet o krok do swojego marzenia.
dogonić pragnę tamto życie.. krzyczę, bijąc pięścią w szybę.. nie słyszą .. Wszystko co nietrwałe jest cenne. Cichy wzrok tęsknoty, pusto obok wciąż, znowu gorzka noc.. Lecz serce wie więcej, przeczuwa szczęście.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8723 |
Zakorzenienie
|
* Niech szczescie bedzie szczesciem a nie czyms czego nie moge osiagnac!
* E continuo a credere che non si possa raccontare un'emozione.. / I dalej wierze, ze nie da sie opisac uczuc * Avviciniamoci ma senza far scendere le stelle dal cielo / Przyblizmy sie ale bez powodowanie upadku gwiazd z nieba * Pensa.. prima di sparare pensa! /Pomysl.. zanim zatrzelisz pomysl! * Nie jest latwo byc wariatka ![]()
#8724 |
Zadomowienie
|
powiedziałeś że Ty jesteś władcą snów- uwierzyli bez słów..
kiedy rodzisz sie nawet góry toną we krwi.. Będąc dzieckiem pragnień nadzieją zabarwiasz złe sny.. Wierząc ślepo w Ciebie szedł dalej próbują odnaleść swój raj.. Poszli w ogień za tobą - zginęli przed! Szaleństwo weszło w nasze głowy bo on jest spełnieniem niespełnionych wciąż marzeń.. Ja jestem cieniem.. lecz ty piekłem widzisz mnie.. wijasz się jak wąż..ucieka ktoś przed kim starasz się uciec.. choć dziecino choć.. otrzymasz dar.. sen jest chwilowym złudzeniem, bo on podaruje Ci władze.. sen będzie tylko wspomnieniem.. bo ja dam Ci wszystko co zechcesz.. Ty jak bezmyślna kukiełka we krwi.... Wijesz sie jak ktoś.. kto zostaje, chociaż bardzo chiał odejść.. Obojętność to spokój...ale jest jeszcze sumienie.. Za górami niebo mieni sie czerwienią.. A cel wciąż uswięca środki szaleńcom od lat.. Jakoś mnie ten HUNTER hipnotyzuje ![]() ![]()
#8725 |
Zadomowienie
|
** Hello ... my name is sunshine
![]() ^^ bardzo mi się spodobał ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8726 |
Wtajemniczenie
|
-zbyt odlegli by umieścić ich w kadrze
-Gdybym mogła móc cię po prostu kochać -Gdybym mogła zatrzymać wszystko co przemija -Zostanę przy Tobie, nie pytam czy chcesz -niegdy w życiu nie być jedną z wielu -za złudzenia płaci się rzeczywistością -kiedy jest tak strasznie smutno i samotnie to kocha się zachody słońca -a powietrze pachnie jak malinowa mamba -codzienność bezwzględnie uderza -Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się na próbę
![]() |
#8727 |
Zadomowienie
|
Mały nieśmiały offtop ale nie wiem gdzie idziej moglabym sie spytac
![]() Otóż. W okienku rozmowy cały czas mam inny czas niż powinnien być. Czyli jest o godzinę do przodu. Jak to zmienić?
#8728 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki.. a macie statusy takie czysto sobotowe..czyli wiecie, zakupy, sprzatanie, odpoczywanie, imprezka, wypad..
![]()
#8729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma mnie, latam za chłopakami >> wrócę jak jakiegoś złapię ![]() wypożyczona na ten wieczór. Z aniołkami latam ![]() Porwana z domu przez księcia na białym koniu. Poszła walczyć z trzeźwością... Weekend ---> wersja demo wakacjiii… Jak wspaniale jest nic nie robić, a potem - odpocząć. DżAmPrEzKa ---> CrAzY NiGhT (Crazy Night to a propo skeczu kabaretu Paranienormalni pt. "Blondynka", jak ktoś oglądał to wie o co chodzi ![]() I w ciemność idę, i już nie powrócę. <<< wybyłam ;p Na imprezie u Bogdana ![]() ![]() Ducha wyzionę, a wypocznę <weekendowicz> Syndrom Pszczółki Mai - gdzieś jestem, lecz niewiadomo gdzie... Z fajnymi Łobuziakami... zawsze musi być fajnie! ![]() Tańczę na łące, z wiosennym zającem xD Generalnie to mnie nie ma... Szlajam się tu i tam... Uśmiechnij się głośno i pomyśl, że piątek/sobota ;p ![]() Zap*****lam ze szmatą w ręku (czyt. sprzątam) Sprzątam teraz, nie pisać... chyba, że chcecie mi pomóc ;pp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.