![]() |
#8761 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
bedzie OT ale jak kocham Bube xD
![]() ![]()
#8762 |
Zakorzenienie
|
* Cichy wzrok tęsknoty, pusto obok wciąż, znowu gorzka noc.
* Łzy popłyną cichotko bo pragne Ciebie zatrzymać... * Jest taki moment, kiedy ból jest tak duży, że nie możesz oddychać. * tego chciałam, bys znikął raz na zawsze, właśnie to dostałam. tego chciałam, zalanych łzami nocy, właśnie to dostałam. * Aniołku...płaczesz? - Tak. Dlaczego? - Bo kocham... * Żegnaj na zawsze. Zapomnij co było. Przepraszam za kłopot. Dziękuję za miłość.. * I still need you, I still feel you, I still care about you... (Nadal Cie potrzebuję, nadal Cię czuję, nadal się Tobą przejmuję ) * Może docenić Cię nie umiałam. . . może za dużo powiedziałam. . . * Gdy jestem w miejscach gdzie bylismy razem-przystaje i cicho płaczę... * I miss your laugh, I miss your smile, i miss everything about you * Może spotkają się w samotnym mieście..Ona-zalana łzami..On-obojętny.. * Jeszcze długo wśród tłumu Będę szukać Twojego cienia... * Now he's gone,i don't know why. Sometimes i cry because he didn't say goodbye(Odszedł,nie wiem dlaczego. Czasami płacze bo nawet nie powiedział do widzenia/do zobaczenia) * jestem wyjątkowa i wiesz o tym, przypomnij sobie mój smak i dotyk... * Ja wiem, że lepiej było by nie czuć nic, albo cofnąć czas...... * Ze łzami w oczach z usmiechem na twarzy... * Tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem tylko tego chce … * Nie czuć … nie myśleć … nie kochać … nie istnieć … * Przynosisz ból serca, zabierając ze mnie wszystko, co najlepsze... * "(...)jestem pijana.od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień"
#8763 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Czy może któraś z was ma jakies związane z chorobą bliskiej osoby albo z brakiem czegoś ważnego w życiu??? Jakis związany z maturką też mile widziany pozdrawiam ![]()
#8764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Gdy ktoś kto mi jest światełkiem gaśnie nagle w biały dzień. Tylko to mi przychodzi na myśl.
![]() |
#8765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czekam na reszte babeczki ![]()
![]() |
#8766 | |
BAN stały
|
Cytat:
dzięki;D świetne ![]() ok,sorki,że zaśmiecam,więc moze kilka opisików teraz ![]() *Serce mówi mi że Ty jesteś dla mnie kimś ważnym... *:::We all go to hell::: *W życiu nie ma GAME OVER, jest tylko NEXT LEVEL! *Przez chwilę spójrz mi w twarz swym myślom nadaj bieg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8767 | |
BAN stały
|
Cytat:
taaaaa;D niezły skecz;D cytat:"...to jak ja słyszę,że jest dziurka to odrazu wchodzę" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8768 |
Wtajemniczenie
|
A co do nowej wersji gg tez ja dzisiaj zainstalowalam ale jakos mi nie spasowala i poprzednia 76
#8769 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8770 |
Konto usunięte
|
a ja teraz mam taki :
- aaaaaaa nagi mężczyzna w moim łóżku :P mrauuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8771 |
Rozeznanie
|
~~Bo Ty w swoich oczach masz wszystkie moje sny...
~~oczy? -widzą... uszy? -słyszą... a serce? -i tak wie swoje... ![]() ~~Czasem wystarczy uśmiech aby poczuć się szczęśliwym.. ~~'Jeśli masz skrzydła, nie pytaj kto ci je dał, tylko rozwiń je i leć.' ~~Mocny trunek... mocniejszy pocałunek ![]() ~~"close your eyes , be a child , for a while..for a while.."
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8772 |
Zadomowienie
|
** Send me an angel...right now!
![]() ![]() ** Poszukiwany mężczyna potrzebny na 24h....(bez zobowiązań ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8774 |
Zakorzenienie
|
Hey blue bird on my shoulder
Can you carry me over? I'm so drunk in love with you
#8775 |
Zakorzenienie
|
Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać
UczyńMnieMądrzejszymAZGro buZmartwychwstane Bo kochać to żyć niebezpiecznie
![]() |
#8776 |
Rozeznanie
|
*Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata,poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie.
*I wiesz,że nie słyszy nikt Twoich słów,spadających słów *Życie nabiera sensu dopiero w wyobraźni *Czy chociaż biały koń mógłby do mnie przybyć?Księcia i tak się nie doczekam... *Serce - możesz je wymienić, ale nie oszukać. *Bo miłość nie zna pór dnia,a nadzieja nie ma końca,a wiara nie zna granic... *Przeznaczenie to nie wyroki opatrzności,to nie zwoje zapisane ręką demiurga,to nie fatalizm.Przeznaczenie to nadzieja.
#8777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"SU bioderko w lewo raz, SU bioderko w prawo dwa" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8778 |
Rozeznanie
|
nooo tup tup tup normalnie
![]() spokojna twoja rozczochrana ![]() dajesz mi oddech, wiarę i zmierzch... Czasem na ulicy marzeń malowałam swoje dni.. Z ciężkim bagażem marzeń wędruję przez tęczy kres Czy widzisz te dwie blizny?...To ślad po moich skrzydłach.
#8779 |
Raczkowanie
|
![]()
mój obecny: ogólnie jest okej, w szczegółach trochę mniej;]
![]()
#8780 |
Raczkowanie
|
![]()
Madzia14 podoba mi się Twój podpis
![]() ![]()
#8781 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie dni, tyle chwil, znów mi się śnisz...
Lilu-Lilu... Zapadam w sen ziomowy ![]() Zaplątana w pajęczynę snów.. lepkie nici marzeń.. utkane przez noc.. Śmierć budzikom! ![]() Śpi się z kimś ;p Ja jestem sama, więc odpoczywam ![]() ![]() ----> ![]() ![]() mam śpiochaaaaaa... zzzZzzz ... śnię o twych pięknych oczach ![]() Abonent czasowo nieprzytomny, ale jak dojdzie do siebie to się odezwie ![]() "Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę!" Ten abonent ma cię w dupie... ... bo śpi ... ^^ To było nocą, gdy księżyc jasno świecił... ;p "Ciemno już, zgasły wszystkie światła, ciemno już, noc nadchodzi…" Kolorowych koszmarków ![]() Słodka noc... odpływam razem z Tobą... Póki co jesteś moją imaginacją, ucieleśnij się nim nadejdzie jasność... ![]() "[...] I przyszło uwolnienie dla duszy i myśli…" Daj mi tę noc --> weź mnie pod koc ;] | | Śpiucham... ![]() Once in the morning, tender and warming, wind of hope will wake you up... Uczę się... <znaczy się kimam> To z moich oczu płynie wieczna noc... i nie doczekasz nigdy dnia... [...nie ma...] || [śpię i rosnę] I've lost my teddy bear... who want to sleep with me tonight? ;p Pinky, Mózg and I - jutro znów spróbujemy zawładnąć nad światem <lol> Śpię... nie wiem kiedy wrócę - z poważaniem - OPIS "A aa aaa, były sobie kotki dwa" ![]() O kim mam dziś śnić? ![]() Śpię! W razie pożaru nie budzić ---------> WYNIEŚĆ W krainie czarów ![]() In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby... ![]() until he sleeps… śpimy.. dobra? śpijmy.. Sen. Spokojny sen o bajkowej fabule. Niesen. Bezsen(s). Snubrak. No i dobranoc aniele ![]() Zbudź się - to niedobry sen. Bezkarny gwałt określeń. Początek snu, a potem nic.. Oto jak się lata, kiedy stać na sny. Tańczę we śnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagle otworzy się okno i matka mnie zawoła już czas wracać rozstapi się ściana wejdę do nieba w zabłoconych butach usiądę przy stole i opryskliwie będę odpowiadał na pytania nic mi nie jest dajcie mi spokój. Z głową w dłoniach tak siedzę i siedzę. Jakże im opowiem o tej długiej i splątanej drodze. Tu w niebie matki robią zielone szaliki na drutach brzędzą muchy ojciec drzemie pod piecem po sześciu dniach pracy. Nie- przcież nie mogę im powiedzieć że człowiek człowiekowi skacze do gardła.
![]() |
#8783 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ależeście się rozpisały... Jestem już na 133 stronie i końca nie widać. :P Ale śliczne macie te opisy..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bajka "Włatcy móch" http://www.milanos.pl/wlatcy-moch.php?id=wm
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8785 |
Zakorzenienie
|
takie różniaste z mojej listy..jeszcze troche ich mam wiec wkleje
![]() Pamiętasz mnie?? Nie... To lepiej dla Ciebie... Zapomnij... Nie ma mnie. Wyszłam. Wyszłam poszukać swoich myśli... Podnieś głowę i otrzyj łzy, świat naprawdę nie jest zły... Nasz czas jest zbyt krótki, by marnować go na smutki... Kiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajny aj... Chłopak z ferajny Szkoła - ludzie ludziom zgotowali ten los... A świstak siedzi za molestowanie sreberek Ból nie pozwala mi oddychać, marzyć... wtedy płaczę... ...Nie ucz mnie jak smakują łzy.... Po co chodzisz do szkoły jak na starość i tak zgłupiejesz=] Oczy patrzą na to, czego nie chce, widziec dusza... Spieszcie się mnie kochać, tak szybko mogę odejść Uwaga! Z zoo uciekły małpy, a najlepsze jest to że jedna czyta ten opis! Ogień PRZYJAŹNI płonie w nas, nie pozwól, aby zgasł...!! Pływam Sobie W Wannie --> Wrócę Jak Sie Nie Utopie =] hehe haha hihi <hahaha> <lol2> Nie mów, że zaraz się zabijesz, bo los może to potraktować na serio. Browarek sączę, będę jak skończę Strzeż Się Ciąży (…) Krąży!!! Proszę o ciszę...... Śpię. Będę, kiedy będę Jak Coś To krzyczeć, Ale głośno Koniec Pogaduszki Idę Się Wtulić Do Poduszki...
![]() |
#8786 |
Raczkowanie
|
A ja mam coś z Kubusia
![]() "Jedyny powód bzykania to ten, że jest się pszczołą" ![]() "takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego" "Wiesz Prosiaczku...miłość jest wtedy kiedy kogoś lubimy...za bardzo" |
![]() ![]() |
![]() |
#8787 | |
BAN stały
|
Cytat:
taaa;D po prostu są bezbłędni;D i jeszcze Łowcy.B ze skeczem:"The klaszczers i the tupczers" http://http://www.megaclip.pl/pokaz_...tupczers/4016/ też świtne;D |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8789 |
Zakorzenienie
|
poki co to tyle
![]() Nic Tak Nie Zatruwa Powietrza Jak Rozkładająca Się Przyjaźń... Wydawałeś się być kryształem okazałeś się zwykłym szkłem. o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° UdAnEgO dzionKA°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Milczenie....Krzyczy..... Nocami..... Niedostępna na zawsze, na wieki, wieków Amen!! sex to nie zdrada!!! zdradą jest romans!!! zawsze trzymaj z rodziną, bo to ona pomogła Ci być takim jaki jesteś! 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni hahaha Liczą się ci przyjaciele, do których możesz zadzwonić o czwartej rano! ...Nie pozwolą ci nawet dokończyć kwestii, a już cię pochowają... Gdzie są wszyscy moi przyjaciele? wspomnienia to przecież tak niewiele Gdy zapomnicie, że jestem! Pamiętajcie, że byłam! Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami Coś popsułam w telefonie- już nie łączy nas... Wierzę, że jeszcze spotkamy się... Słowo, choć nie jest z kamienia, może rozbić kości i zmiażdżyć od razu Filtr to akwarela miłości. Całowanie w rękę nagiej kobiety jest stratą czasu Ci, którzy kochają sami sobie kształtują sny Dzwonek budzika: czas do ciebie telefonuje. Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce. Kochać znaczy czynić dobro. Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni. Wspomnienie to przemiana owocu w kwiat. Życie jest w kolorze, który ma twoja wyobraźnia. Piękno, które jest gładkie i gorące, nazywa się kobietą.
![]() |
#8790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.