![]() |
#8851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Co ma być to będzie, szkołę znajdę wszędzie
![]() `Cause a girl like me Is just a lil' different from all the rest
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() Edytowane przez Madzia14 Czas edycji: 2007-04-25 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#8852 |
Zakorzenienie
|
'cause we are living in a material world and I am a material girl
I wanna have your babies;p;p;p |
![]() ![]() |
![]() |
#8853 |
Przyczajenie
|
Dla Zuzunia:
Tych pięknych chwil nie zabierze nam nikt, one będą wiecznie trwać jak ja i Ty... Pustka po Tobie, ale nadal nadzieja w sercu... Nie pamiętam nic więcej niestety, ale główka do góry. Będzie dobrze ![]()
#8854 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę.
Nie chcę zakładać nowego tematu, bo myślę, że ten idealnie podejdzie. Szukam ładnego cytatu/sentencji, który mogłabym wygrawerować na nieśmiertelniku. Coś w tym stylu: "Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" Fragmenty piosenek też mogłyby być... oby tylko z przesłaniem ![]() z góry dziękuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#8855 |
Raczkowanie
|
Hmmm.. Macie może jakeiś pomysły związane z prawem jazdy i tym, że mam jazdy itd. ? Jesli tak to poproszę :P ;]
A to troszke opisów z moich zasobów: Taaaak mocno tulić Ciebie...przytulać Cię z całych sił :*:*:* Marzyć i śnić tylko o Tobie, pragnąć żyć z Tobą i tylko dla Ciebie ;* Coś Mi sMuTnO Coś NiE TaK ChYbA CiEbIe jEsT Mi bRaK :*:*:* GdZ!eKoLw!eK BęDz!eSz To ZaWsZe CeLem B!c!a MoJeGo SeRcA.! d(^_^)b d(-_-)b ---0(^_^)0--- <(@_@)> q(~_^)p ~• D'n'B •~ Rulezzz Będzie lewoskrętnie. Cóż. Bynajmniej minimalistycznie i wyraziście. ŻeGnAj MaŁy ŻeGNaJ mAłY bEz CiEbIE bArdZo FaJNiE jESt.. oŁ..JeEe.. x] NiE Ma mNiE - JeStEm tAm gDzIe nIe cHcIaŁbYm bYć (ZaRaBiAM >> $) ...::NUTA::..;) d(-_-)d Kc..SkarebEk ;*; 8-) hehe fAzUŃka (._.) (>_>) (>_<) (*_*) (;_;) (x_x) (T_T) (O_O) (^ --==d(-_-)b=-- RELAX d(%_%)b-nietrzeźwy...:P oO(` ; `)Oo ***ZbOcZeNiUChy*** ! ***WSzYsTko jAsNe***
![]() |
#8856 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a może macie jakieś pomysły na napis na obrączce? Znalazłam fajne srebrne obrączki na allego na których można coś wygrawerować,są podane przykłady napisów ale może macie lepsze pomysły? Podba mi sie to że np. na dziewczyny obrączce jest początek a na chłopaka koniec napisu albo odpowiedź...Może macie jakieś pomysły bo sie z Tż zastanawiamy co tam napisać ale może wpadniecie na coś lepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty: Mam wszystko Tż:bo mam Ciebie
![]() |
#8858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A może Ty jesteś wszystkim Wszystko jest Tobą W takiej chwili budzi się we mnie romantyczka ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam takie obrączki z moim Tż. Na mojej jest napis "cały Twój" a na Tż "cała Twoja". Na ślubnych też bedziemy mieli taki napis. Jeśli ktoś woli to można łacińską wersje wygrawerować ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8861 |
Raczkowanie
|
Człowiek może być zakochany jak szaleniec, ale nie jak głupiec.
Miłość nie zna słowa ''żałuję''. Tak mało trzeba nam żeby szczęśliwym być, drugiemu szczęście dać. Żądam mało, bardzo skromnie. W wolnych chwilach pomyśl o Mnie. Nie, to nie miłość.. to głupia zabawa... Co to jest miłość..? Jest to tesknota i masa cierpienia.. ![]() Miłość Ci wszystko wybaczy. Bo miłość Moj miły to Ja. Ostatni promień słońca przynosi wspomnienie o Tobie.. kochanie.. Choć mieszkamy tak blisko Siebie jesteś dla Mnie nieosiągalny. Twe oczy są jak gwiazdy, które budzą ze snu zachodzące słońce. Niech Twe oczy obudzą się ze snu i spojrzą na Mnie. Bo Ja Cię kocham i chcę Cię mieć przy sobie. Cicho płynie rzeczka, jeszcze ciszej łzy. Ty chciałeś rozłąki. Jeśli nie wrócisz zniszczysz Moje szczęśliwe życie.
![]() |
#8862 |
Zakorzenienie
|
To nie mój opis, ale gdzieś go zobaczyłam:
Przejęzyczenie jest wtedy gdy język spadnie z łechtaczki na odbyt. |
![]() ![]() |
![]() |
#8863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obydwie piosenki fajne a pierwsze jeszcze z filmu fajjnego ![]()
![]() |
#8864 |
Zakorzenienie
|
Mnie się to kojarzy z piosenką Teka- jesteś
#8865 |
Wtajemniczenie
|
Nooo mi też tylko z tą piosenką się kojarzy to
![]() ![]()
![]() |
#8866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa no zeby nie bylo.. z listy: "uciekam przed krową, strasznie się boję, straszna krowa oje, oje" "krowa łakomczucha, burczy krowie z brzucha" haha To gwiazdy niosą mnie do Ciebie... "i od stop aż do głowy jestem bomba, wrażliwa na dotyk" "na wszystkie cztery strony ten świat pop***" lalalala ![]() tyle ![]()
![]() |
#8867 |
Zakorzenienie
|
No i często jak mam dobry humor (czyli praktycznie zawsze) to mam po prostu
![]() I wszystko jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8868 |
Raczkowanie
|
Niech nie wie nikt, ze zblizyl Nas serc wspólny rytm i oczu blask.
Razem z Tobą chcę iść pod rękę w świat. Razem z Tobą chcę gonić letni wiatr. Nie mam żadnych próśb.. prócz tej maleńkiej... bądź.. Razem z Tabą niech płyną Moje dni. A więc wołam Cię. A wiec wzywam Cię. Przynieś dobry dzień w którym pojawisz się. Razem z Tobą chcę oglądac słońca wschód. Razem z Tobą chcę odnaleść szczęście takt. Ty i Ja.. Wszytsko to było dziełem jednej minuty..
#8869 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewuszyska..
w pt koncze te cholipna szkole.. jakies ciekawe statusy? ![]() ![]()
![]() |
#8870 |
Zadomowienie
|
lemonka, me too
![]() ![]()
#8871 |
Zakorzenienie
|
wafelina>> to jest nas dwie, a opisow brak..
![]() na mojej szkole jest napisane "ekonomik-wybierz sukces", takze mialam stat..: >>dzień za dniem..szkoła się kończy, a sukces?w salonie peugeot.. ![]() ale napewno cos tu dziewczynki pomoge, ja w nie wierze.. ![]()
#8872 |
Rozeznanie
|
lemonka, wafelina .. ja też, ja też ..
![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8873 |
Zakorzenienie
|
i ja i ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8874 |
Wtajemniczenie
|
ja też
![]() i tylko jeden nieśmiertleny opis: TO JUŻ JEST KONIEC NIE MA JUZ NIC!! :P |
![]() ![]() |
![]() |
#8875 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8876 |
Zadomowienie
|
***Wreszcie koniec szkoły,niezdały pewnie same matoły,ale ja jedna z najmądrzejszych dziewczynek znam wszystkie gatunki roślinek
![]() ---- niestety za długi chyba ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8877 |
Rozeznanie
|
i ja się przyłączam
Chociaż mi jest strasznie smutno ![]() ![]() Szczególnie tych ludzi bedzie mi brakowało Czas zamknąć pewien rozdział...
#8878 |
Zakorzenienie
|
macie moze jakis taki opis ktory moglabym wyslac chlopakowi...bo wyjechal na bardzo dlugo a duzo dla mnie znaczy i tesknie za nim...ale bez slow kocham cie???
#8879 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
This is not goodbye... it's a brandnew start.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.